erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Βρε πηγαινε αυριο , μεθαυριο γιατι μπορει να αλλαξει τραινοΜεχρι και Πέμπτη μου έγραψε εμένα
Βρε πηγαινε αυριο , μεθαυριο γιατι μπορει να αλλαξει τραινοΜεχρι και Πέμπτη μου έγραψε εμένα
Τα έχω κάνει τα κουμάντα μου.. το ραντεβου έχει κλειστεί..Βρε πηγαινε αυριο , μεθαυριο γιατι μπορει να αλλαξει τραινο
Και να γραψεις πως ηταν για να ξερουν ολοι στην επομενη καθοδοΤα έχω κάνει τα κουμάντα μου.. το ραντεβου έχει κλειστεί..
...καλησπέρα και από εμένα. Είχα ραντεβού με την κοπέλα τις προηγούμενες μέρες στο στο lacoba. Για μια μερίδα κόσμου είναι μια χαρά. Όμως πιστεύω και το το λέω καλοπροαίρετα και προς την ίδια ότι καλό θα είναι να δείχνει Πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες. Στα συν το πρόσωπο της.
Είναι amateur παιδιά. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω
Ο άνθρωπος λέει ευγενικά ότι η τύπισα είναι φακλάνα.
Επίσης τα τέρατα που βγαίνουν από το στόμα της δεν περιγράφονται. Δεν φταίει αυτή. Βρίσκει και τα κάνει. Φταίμε εμείς που δεν ενημερώνουμε -να βράσω την αλληλεγγύη- και το εκμεταλλεύεται και συνεχίζει.
Πραγματικά αναρωτιέμαι με κάτι τύπους που μας λένε ότι η τύπισα είναι θεά. Ή συνάντησαν κάποια άλλη, ή την βρίσκουν με κήτη.
Με τις υγείες μας να μάθουμε να μην ενημερώνουμε.
Άμα τη συνάντησες εσύ, εγώ είμαι ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ. Αλλά είσαι τόσο αξιόπιστος, που βγαίνεις και κατακρίνεις μια κοπέλα, εξυπηρετώντας εσύ ξέρεις τι συμφέροντα, στέλνοντας το 22ο μήνυμα σου!!!!! όντας γραμμένος στο σάιτ από το 2005!!!!!!
Φαντάζομαι ότι στα προηγούμενα 21 μηνυματα σου έχεις ενημερώσει πολλούς συναδέλφους για τις πάμπολλες εμπειρίες σου και για αυτό μας την λες έτσι!!!!
Άμα τη συνάντησες εσύ, εγώ είμαι ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ. Αλλά είσαι τόσο αξιόπιστος, που βγαίνεις και κατακρίνεις μια κοπέλα, εξυπηρετώντας εσύ ξέρεις τι συμφέροντα, στέλνοντας το 22ο μήνυμα σου!!!!! όντας γραμμένος στο σάιτ από το 2005!!!!!!
Φαντάζομαι ότι στα προηγούμενα 21 μηνυματα σου έχεις ενημερώσει πολλούς συναδέλφους για τις πάμπολλες εμπειρίες σου και για αυτό μας την λες έτσι!!!!
Αγαπητοί μου πιστεύω ότι το θέμα έλαβε τέλος με ευγένεια αλλά και με σωστό τρόπο. Μπράβο για τον τρόπο που αντιμετωπίσατε την κατάσταση . Στην κοπέλα εύχομαι όπως σε όλους τους ανθρώπους , υγεία και χαρά.. Ο χώρος είναι μεγάλος και η ζήτηση πολύ μεγαλύτερη. ο καθένας μας έχει το κοινό του.Αγαπητέ γιατί δεν μπορείς απλά να δεχθείς ότι έχουμε διαφορετικά γούστα;
επίσης το πόσο θα γράφω είναι δικό μου θέμα, δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογηθώ.
Ναι έκανα την μαλακία να την συναντήσω γιατί παρασύρθηκα από τα διθυραμβικά σχόλια ορισμένων. Επίσης έκανα την μαλακία να την περιμένω έτοιμος/ξεβράκωτος. Έκανα την κλασική ανδρική μαλακία, σκέφτηκα με το πουλί μου.
Μου έβγαλε και μια κακομοιριά -λεπτομέρειες δεν θέλω να αναφέρω γιατί επίσης έκανε την μαλακία να μου ξεράσει και διάφορα προσωπικά- και λεω άσε μην την κάψεις. Πόσοι να φάνε την χλαπάτσα. Παρατηρώ όμως ότι η τύπισσα συνεχίζει ακάθεκτη να πουλάει τρέλα. Μια από τις απίστευτες χοντράδες που μου πέταξε ήταν η εξής "δεν είμαι σαν αμερικανίδα πορνοστάρ" ;
Επαναλαμβάνω, δεν μου φταίει κανείς, εγώ φταίω. Απλά προσπάθησα να ενημερώσω για την πραγματικότητα των γεγονότων. Εάν σου αρέσουν οι "γεμάτες" τότε, δκό σου θέμα δεν το κρίνω! Υπάρχει κοινό και για αυτού του τύπου τις γκόμενες, αλλά αυτή εδώ παραπλανεί και στέλνει φωτογραφίες 5ετίας+++ και από γωνία που "γοητεύει" . Μην συνεχίζεις την αντιπαράθεση, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου και ούτε πρόκειται να αποκτήσω.
ΜΦΧ
Αγαπητέ γιατί δεν μπορείς απλά να δεχθείς ότι έχουμε διαφορετικά γούστα;
Φίλε είσαι και παλιός ρε συ.
1. Θα έπρεπε να ξέρεις πως βαπτίζονται οι Θεές, οπότε βάστα μικρό καλάθι πάντα.
2. Μην απαντάς στον erethi. Έχει αυτοδιοριστεί προστάτης αδικημένων κορασίδων. Δεν θα βρεις άκρη.
3. Μην απομακρυνθείς, θα σερβιριστεί κόκκινο κρασί, Chateau Margaux σοδειάς 2009, εξαιρετικά σπάνιο, 11 χρόνια μετά το βλέπεις με 2 αεροσάκους και μετά δοκιμάζοντας θα δεις και μόνο έναν επικεφαλής εκκεντροφόρο…
Αγαπητέ γιατί δεν μπορείς απλά να δεχθείς ότι έχουμε διαφορετικά γούστα;
επίσης το πόσο θα γράφω είναι δικό μου θέμα, δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογηθώ.
Ναι έκανα την μαλακία να την συναντήσω γιατί παρασύρθηκα από τα διθυραμβικά σχόλια ορισμένων. Επίσης έκανα την μαλακία να την περιμένω έτοιμος/ξεβράκωτος. Έκανα την κλασική ανδρική μαλακία, σκέφτηκα με το πουλί μου.
Μου έβγαλε και μια κακομοιριά -λεπτομέρειες δεν θέλω να αναφέρω γιατί επίσης έκανε την μαλακία να μου ξεράσει και διάφορα προσωπικά- και λεω άσε μην την κάψεις. Πόσοι να φάνε την χλαπάτσα. Παρατηρώ όμως ότι η τύπισσα συνεχίζει ακάθεκτη να πουλάει τρέλα. Μια από τις απίστευτες χοντράδες που μου πέταξε ήταν η εξής "δεν είμαι σαν αμερικανίδα πορνοστάρ" ;
Επαναλαμβάνω, δεν μου φταίει κανείς, εγώ φταίω. Απλά προσπάθησα να ενημερώσω για την πραγματικότητα των γεγονότων. Εάν σου αρέσουν οι "γεμάτες" τότε, δκό σου θέμα δεν το κρίνω! Υπάρχει κοινό και για αυτού του τύπου τις γκόμενες, αλλά αυτή εδώ παραπλανεί και στέλνει φωτογραφίες 5ετίας+++ και από γωνία που "γοητεύει" . Μην συνεχίζεις την αντιπαράθεση, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου και ούτε πρόκειται να αποκτήσω.
ΜΦΧ
2. Μην απαντάς στον erethi. Έχει αυτοδιοριστεί προστάτης αδικημένων κορασίδων. Δεν θα βρεις άκρη.
To 2001 ήταν η καλύτερη χρονιά του φίλε μου. Επίσης υπάρχει και chateau latour, chateau petrus, chateau marmont κλπ. για όλα τα γούστα. Αντιλαμβάνομαι μία ειρωνεία λοιπόν στο πρόσωπο μου. Θα ήθελες να την αναπτύξεις εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα ; Σε ευχαριστώ.
O.k με p.m. αφού είμαστε off topic, γιατί η αναφορά αφορούσε την ειδική έκδοση «Μελίνα Chateau Margaux» που το 2001 δεν είχε δοθεί στην αγορά προς πόσιν…
Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι καποιος δεκανεας μου απαγορευσε να γραψω. Αλλα δεν πας για ψαρεμα καλυτερα ?Άρα το κορίτσι είναι γεμάτο;Στο κρεβάτι πως
είναι;