Anastasia32
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα γράψω μνμ εδώ..
Επικοινωνία πρώτα με το mail.. :-*
Επικοινωνία πρώτα με το mail.. :-*
Τώρα μπορείς ;)Δεν μπορώ να στείλω pm ακόμα..
Ανέβασε και καμιά καλή φωτό..τώρα που μπορείς);) ;) ;) :-*
Αυτό το μπορούσε και πριν ;)Ανέβασε και καμιά καλή φωτό..τώρα που μπορείς)
Καλή χρονιά Αναστασία. Περιμένουμε και εμείς οι νότιοι λοιπόν.. αυτοί που δεν προλάβαμε την τελευταία φορά..αυτή την φορά όμως θα είμαι εκειΚαλησπέρα και Καλή χρονιά..
Όταν είμαι αθήνα θα ενημερώσω..
Αυτή η ψυχούλα τι γινεται; δεν δίνει σημεία ζωής,
Mαλλον καταλαβε οτι ειναι πιο δυσκολο απο οσο νομιζε......μετα τις δυο πρωτες μερες στην Αθηνα,ζοριζοταν με τις συναντησεις.Αν ομως δεν μεινει δεκαημερο τουλαχιστον δεν συμφερει οικονομικα το ταξιδι απο τον βορρα.Αλλη εκδοχη ειναι να ηρθε αι να μην το ανεφερε εδω,να εφτιαξε ενα κυκλο πελατων και να ασχοληθηκε μονο με αυτους,αλλα να κρατα και το νημα ζωντανο, γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται μετα απο 6 μηνες.
Τόσες μέρες δήλωσε την άφιξή της το κορίτσι και δεν βρέθηκε ένας κύριος να το καλωσορίσει! Που είναι οι τρόποι μας;Είμαι Αθήνα τρελά αγόρια για λίγες μέρες..
Όποιος θέλεις χαλαρωτικό gfe ραντεβού ας στείλει στο anastasiasexwoman@gmail.com..
Καλύτερα στο mail μου πρώτα επικοινωνία..
Να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε.. :-*
Μια χαρα κυρια ειναι η Αναστασια. Μονο που Τεταρτη φευγει κι οποιος προλαβε προλαβε.Τόσες μέρες δήλωσε την άφιξή της το κορίτσι και δεν βρέθηκε ένας κύριος να το καλωσορίσει! Που είναι οι τρόποι μας;
Καλως ήρθες λοιπόν Αναστασία στην "χαοτική" όπως τη λες, Αθήνα και εύχομαι να αφήσεις αλλά και να φύγεις με τι καλύτερες εντυπώσεις!
Μεχρι και Πέμπτη μου έγραψε εμέναΜια χαρα κυρια ειναι η Αναστασια. Μονο που Τεταρτη φευγει κι οποιος προλαβε προλαβε.