dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Nαι μου το επιβεβαιωσε κ η ιδια.ωχ ωχ....σιλικόνες ακούω.....
Nαι μου το επιβεβαιωσε κ η ιδια.ωχ ωχ....σιλικόνες ακούω.....
Nαι μου το επιβεβαιωσε κ η ιδια.
Ε ναι πολυ σωστα.Μακάρι όλες οι σιλικόνες να ήταν έτσι όμως!!!!
Αδερφε αναγνωρισα το λαθος μου μιας και απεκτησα προσωπικη αποψη.
Συνάντηση με την κοπέλα πριν από αρκετό καιρό.ωραια γυναικα με "γεματο" σωματοτυπο. δεν ειναι χοντρη ουτε μοντελο.
σε κανει να αισθανεσαι οτι τη γνωρισες καπου και καταληξατε στο ξενοδοχειο.
μεγαλο στηθος (σιλικονη) ωραιο στην οψη και την αφη.
καλο στοματικο καλη διαθεση με ισως μειον οτι εχει διαθεση για συζητηση.
περασα καλα θα το ξαναεκανα με χαρα
Καλησπέρα..
Θα είμαι μια βδομάδα στην Αθήνα όποιος θέλει ας στείλει στο mail μου anastasiasexwoman@gmail.com για συνάντηση..
Να περνάτε όμορφα..
Δεν θα ξανάρθει; Γιατί και όταν άνοιξε σελίδα είπε για δέκα μέρες αλλά ακόμη εδώ είναι.Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όπως λέει και σοφός λαός, συνάντηση με την κοπέλα που πραγματικά από τα πιο ωραία κορμιά που έχω βρεθεί !! Πρόσωπο όμορφο και γοητευτικό και ηλικιακά γύρω στα 30 όπως αναφέρει,
Όντως θα κάτσει έως τέλος της εβδομάδας και όσοι προλάβαμε...
Τις καλησπερες μου...!!
Δεν θα ξανάρθει; Γιατί και όταν άνοιξε σελίδα είπε για δέκα μέρες αλλά ακόμη εδώ είναι.
Καλησπερα στην παρεα του bou. Θελω να ρωτησω , αν απανταει γρηγορα σε e-mail η εν λογω κοπελα , αν καποιος συναγωνιστης την εχει συναντησει απο κοντα .. Τις εχω στειλει e-mail , και δεν απανταει !! Ευχαριστω πολυ ...
προφανως ειναι κλεισμενη μεχρι να φυγει,με τη νεα χρονια θα ειναι παλι εδω,καποια στιγμη θα δει το μειλ σου,θα σου απαντησει και μπορεις να την κλεισεις για οταν ερθει ξανα.
:
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου , συναγωνιστη... Την κοπελα την γνωριζω περιπου εναμιση χρονο στην Θεσσαλονικη.. Ξερω οτι ειχαμε τακτικη επικοινωνια με αλλο e-mail που γνωριζα , για ραντεβου οταν την εβλεπα Θεσσαλονικη. Ξερω οτι παντα απανταει σε e-mail , και μου φανηκε παραξενο που τις εχω στειλει και στα 2 e-mail... και δεν πηρα απαντηση ...
Φιλικα παντα , να περασεις Καλες Γιορτες με πολυ sex και υγεια ...
Να εισαι καλα
Η κοπελα ειναι απο εναν κοντινο νομο , της Θεσσαλονικης που φημιζεται για τις ομορφες και καυλιαρες γυναικες που βγαζει πανταΑαα, βορειοελλαδίτισα είναι το κορίτσι;
Το πακετο μετραει αδερφε και οχι ποιος το δινει.:
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου , συναγωνιστη... Την κοπελα την γνωριζω περιπου εναμιση χρονο στην Θεσσαλονικη.. Ξερω οτι ειχαμε τακτικη επικοινωνια με αλλο e-mail που γνωριζα , για ραντεβου οταν την εβλεπα Θεσσαλονικη. Ξερω οτι παντα απανταει σε e-mail , και μου φανηκε παραξενο που τις εχω στειλει και στα 2 e-mail... και δεν πηρα απαντηση ...
Φιλικα παντα , να περασεις Καλες Γιορτες με πολυ sex και υγεια ...
Να εισαι καλα
Να εισαι καλα φιλε μου. Σε οτι εχουν πει οι προηγουμενοι που την εχουν συναντησει, ισχυουν ολα οσα εχουν περασει μαζι της. Εγω την εχω συναντησει πανω απο 15 φορες στην Θεσσαλονικη.Το πακετο μετραει αδερφε και οχι ποιος το δινει.
Την εχω συναντησει 2 φορες φιλε ολα καλα. Ειναι καλο παιδι και καλη στην συνευρεσηΝα εισαι καλα φιλε μου. Σε οτι εχουν πει οι προηγουμενοι που την εχουν συναντησει, ισχυουν ολα οσα εχουν περασει μαζι της. Εγω την εχω συναντησει πανω απο 15 φορες στην Θεσσαλονικη.
Απλως φοβαται λιγο και ειναι πολυ επιφυλακτικη , γιατι η Αθηνα ειναι δυσκολο περιβαλλον , για γυναικες της επαρχιας για αυτην την δουλεια. Παρακολουθω τα τεκταινομενα της Αθηνας , γιατι κατεβαινω οποτε μπορω απο Θεσσαλονικη..
Σου ευχομαι πετυχημενες συναντησεις
Την εχω συναντησει 2 φορες φιλε ολα καλα. Ειναι καλο παιδι και καλη στην συνευρεση
Καλησπέρα..
Δεν ισχύει αυτό στις 10 Ιανουαρίου..
Δεν ξέρω πότε θα ξανακατέβω..
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη..