stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Και ολος τυχαιως θα πρεπει να καταλαβατε οτι γαμησαμε και το θρεντ της Κρητικου ε...??? ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ντροπη...σπαμ στο φορουμ?????????????????????Και ολος τυχαιως θα πρεπει να καταλαβατε οτι γαμησαμε και το θρεντ της Κρητικου ε...???![]()
Και ολος τυχαιως θα πρεπει να καταλαβατε οτι γαμησαμε και το θρεντ της Κρητικου ε...???![]()
Ασε τις μαλακιουλες..... Νωρις ειναι ακομα....ντροπη...σπαμ στο φορουμ?????????????????????
ποτε!!!αποχωρω γτ πληγωθηκα. :-
Δεν μιλας καλα....Σιγα την καριολα...
τωρα που εφυγε η αλλη η σιχαμενη με θες????Ασε τις μαλακιουλες..... Νωρις ειναι ακομα....Δεν μιλας καλα....![]()
xa xa xa xa xa xa !!!!!! Ελα καλα θα περασουμε..... Αντε ρε φιλαρακι..... ;)τωρα που εφυγε η αλλη η σιχαμενη με θες????
αρνουμαι... >![]()
πως ξερεις κ με ριχνεις....αααχχχ...xa xa xa xa xa xa !!!!!! Ελα καλα θα περασουμε..... Αντε ρε φιλαρακι..... ;)
Μπα???? Με το ζορι δεν θελω!!!!(μη φανει οτι σου κανω το χατηρι)
πφφφ...αντρες....τωρα θα κατσεις.με το ζορι!!!!!!!!(ποσες φορες το εχω πει αυτο στην ζωη μου;!)Μπα???? Με το ζορι δεν θελω!!!!
μπαζο.Κατι για την Κρητικου θα πουμε???![]()
Κατι για την Κρητικου θα πουμε???![]()
το σικουελ?Σιγα την καριολα...νο2
Ναι ρε,μην φωναζεις....μπαζο.
το λυσαμε?
Μιλα λιγο καΛυτερα.... Ειναι και φιλη ρε διαολε....Σιγα την καριολα...νο2
Ναι ρε,μην φωναζεις....Μιλα λιγο καΛυτερα.... Ειναι και φιλη ρε διαολε....
![]()
το σικουελ?
Στρατηγε μου,συγγνωμη...
Δεν ηξερα οτι την ξερεις την καριολα..
Pιγιουνιον...
Στρατηγε μου,συγγνωμη...
Δεν ηξερα οτι την ξερεις την καριολα..