Νέα

Ανανεωση Ote tv.. Ποσο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ληγει οπου να ναι το Ote tv και σκεφτομαι ανανεωση...
Εχει κανενας προσφατη εως πολυ προσφατη ανανεωση; Τιμη;
Πχ να τους πω το κοβω να ζητησω ακυρωση...Τι προσφερουν για να με κρατησουν; ξερει κανεις;

doc_lin

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Κριτικές
64
Like
6.751
Πόντοι
28.335
Να τους το πεις πριν ληξει το συμβολαιο σου φιλε μου...
να ζητησεις διακοπη συμβολαιου
αν ληξει κανουν τους χαζους και δεν κανουν προσφορες

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Ληγει οπου να ναι το Ote tv και σκεφτομαι ανανεωση...
Εχει κανενας προσφατη εως πολυ προσφατη ανανεωση; Τιμη;
Πχ να τους πω το κοβω να ζητησω ακυρωση...Τι προσφερουν για να με κρατησουν; ξερει κανεις;

ανανέωση για ΟΤΕ 'οπως και NOVA παίζει καλή προσφορα αν είναι συνδυαστικο με τηλέφωνο κ internet . αν και ο ΟΤΕ σαν 3play βγαίνει ακριβότερος από NOVA

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
πχ σε NOVA3PLAY ALL CINEMA + ALL SPORTS + KINHTA 12 ΩΡΕΣ 44,90 με δέσμευση για 24μηνο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.735
Πόντοι
5.006
42  ευρω με ανανεωση που εκανα πριν ενα μηνα,ολο το φουλ πακετο ιντερνετ σταθερο και οτεtv. :)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Πριν ληξει το συμβολαιο,λογικα θα σε παρουν τηλεφωνο.επειδη ειμαι παθων,θα σου προτεινα να μη σταθεις στο τηλεφωνημα και να πας σε ενα καταστημα του οτε αν ειναι να ανανεωσεις γιατι ειναι απατεωνες.εγω εκανα το σφαλμα και δεχθηκα την ανανεωση του συμβολαιου στο τηλεφωνο αλλα ο επομενος λογαριασμος μου ηρθε αν θυμαμαι καλα γυρω στα 150 ευρω.οταν ζητησα να κοιταξουν στις κλησεις αφου τις ηχογραφουν,μου ειπαν οτι δε βρισκουν την κληση!να μην τα πολυλογω,πηγα,πληρωσα και εκανα διακοπη.τοτε μου εκαναν μια πολυ καλη προσφορα για 2 χρονια με 35 περιπου ευρω το μηνα και φορτωση 2 καρτοκινητων για ενα χρονο.πολυ καλη προσφορα αλλα δεν τη δεχθηκα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.735
Πόντοι
5.006
χωρίς 12 ώρες ΔΩΡΕΑΝ κινητά ? ή και κινητά μεσα ?
οχι φιλε μου η nova το εχει αυτο.ημουν χρονια στη nova και πηγα περσυ οτε και μου κανανε τη προσφορα αυτη.και φετος που εληξε μου λεγανε κατι για 55  το μηνα και τους λεω χαιρεται.αλλα τελικα μου κανανε το.ιδιο 42 ευρω το μηνα.1 ωρα κινητα το μηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom