Νέα

Αναμνήσεις από το Prelude (πλατεία Αμερικής)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ποτε έκλεισε το PRELUDE :think:

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Δεν ξερω πότε εκλεισε φιλε, αλλα θυμάμαι οτι για μενα ηταν απο τα πρωτα που πηγαινα!!! και εχω καλες αναμνήσεις, από κάτι Τσεχες τοτε ουτε τα ονοματα δεν θυμαμαι παρολο που με δυο από αυτες ειχαμε βρεθεί και αλλού σε πιο ιδιαιτερες στιγμες!!!!!! Η μια ηταν μαυρομαλλα φανταστικό κορμι, η ντιβα του μαγαζιου, από Α αρχιζε το ονομα δεν θυμαμαι καθολου πως τη λεγανε και ειχαμε παει και μαζι Τσεχια!!!! πω πω περασαν τα χρονια και δεν θυμαμαι ουτε τις γκομενες!!!!

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Kαι για μενα το πρωτο ηταν που πηγα στην Ελλαδα. Τωρα για τις Τσεχες μιλας περιπου το 2000? θυμασαι τον μουστακια Μετρ? Μου θυμιζε λιγο τον Πουλικακο. Γαμω τα παιδια και αν σου έλειπε και κανενα χιλιαρικο στο χαριζε.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πρωτοπηγα εκει το '98.Ωραια μουνια της εποχης-καλος χαβαλες-ανετοι μεγαλοι καναπεδες με σκοτεινο χορο(ειχα κανει κατι γλυψιες στο μουνακι μιας γκομενας εκει)
Ξαφνικα εκλεισε και απο τοτε η Πλατεια Αμερικης παραμενει ενας underground χωρος(στο Hotel Patissia ολα τα γαμησια τοτε)

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ναι ναι!!!! Καθρευτες παντου και ψωλιδια με σολαριουμ. Ειχα κανει σκηνικο με μια Ουρανοταταρη Ρωσομογκολα με τρομερο κωλο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Πρώτη φορά ειχα πάει το 94 η π5 αν θυμάμαι καλά.
Ηταν ιδιοκτησιας Μπουγα νομίζω.
Και γαμώ τα underground μαγαζια!!! :rockon:
Θυμάμαι οτι είχε και λουλουδουδες.
Έκλεισε όπως αρμόζει να κλέινει ένα τέτοια μαγαζι!: με μπιστολιδια μεταξυ ρουμάνων μπράβων και αστυνομιας.... :rockon:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πρώτη φορά ειχα πάει το 94 η π5 αν θυμάμαι καλά.
Ηταν ιδιοκτησιας Μπουγα νομίζω.
Και γαμώ τα underground μαγαζια!!! :rockon:
Θυμάμαι οτι είχε και λουλουδουδες.
Έκλεισε όπως αρμόζει να κλέινει ένα τέτοια μαγαζι!: με μπιστολιδια μεταξυ ρουμάνων μπράβων και αστυνομιας.... :rockon:
Τι να πω? Με τις πληροφοριες σας μας κακομαθενετε κυριε Πρεσβη! :rockon: :rockon: :rockon:
Respect.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
To 2001 έκλεισε απο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ βάδων και φυσικά μετά πιάσανε και τον γνωστό λαϊκό τραγουδοποιό για μαστρωπία.Οι γυναίκες που ήταν εκεί ως στρίπερ ήταν απο τα μπουρδέλα της Φυλής.Φανταστείτε ότι μια που σου έπαιρνε τσιμπούκι και την γάμαγες με 3.000δρχ στο μπουρδέλο (τότε) μέσα στο στρίπ άνοιγαν οι Γκρέκοι σαμπάνιες των 30.000 δρχ εις δεκαπλούν τότε για την καψούρα τους.Τι σκηνικά είχε δει εκεί δεν λέγεται.Τι καυγάδες γιατί άλλος έκανε λογαριασμό 1.000.000 δρχ (ήταν λεφτά τότε το 99 μην υποτιμάτε το ποσό) και η κοπέλα δεν του έδωσε ούτε ένα φιλάκι πριν φύγει.Τι τσακωμός με τα γκαρσόνια γιατί ένας ήθελε να πάρει μια ταναπού να την παντρευτεί και να την κάνει νοικοκυρά στο χωριό του (εδώ γελάμε).Του είχε πουλήσει το παραμύθι αυτή ότι 'δεν μπορεί χωρίς αυτόν' και ότι 'είναι η ζωή της'.Ο βλάχος έσκασε με γκασμά μέσα στο μαγαζί για σκηνικό αλλά των ακινητοποίησαν εγκαίρως τα γκαρσόνια.Μετά η Ρωσίδα που 'δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτόν' τον έβριζε χυδαία και δεν ήθελε να τον ξαναδεί στα μάτια της.Και φυσικά η πολιτική του τότε μαγαζιού ήταν και 'μπριζόλα' στις τουαλέτες του ημιορόφου για αλάνια και καυλωμένους πελάτες.Αυτά ήταν μεγαλεία που οι νέοι δεν πρόκειται να τα ζήσουν και να τα δουν  :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
To 2001 έκλεισε απο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ βάδων και φυσικά μετά πιάσανε και τον γνωστό λαϊκό τραγουδοποιό για μαστρωπία.Οι γυναίκες που ήταν εκεί ως στρίπερ ήταν απο τα μπουρδέλα της Φυλής.Φανταστείτε ότι μια που σου έπαιρνε τσιμπούκι και την γάμαγες με 3.000δρχ στο μπουρδέλο (τότε) μέσα στο στρίπ άνοιγαν οι Γκρέκοι σαμπάνιες των 30.000 δρχ εις δεκαπλούν τότε για την καψούρα τους.Τι σκηνικά είχε δει εκεί δεν λέγεται.Τι καυγάδες γιατί άλλος έκανε λογαριασμό 1.000.000 δρχ (ήταν λεφτά τότε το 99 μην υποτιμάτε το ποσό) και η κοπέλα δεν του έδωσε ούτε ένα φιλάκι πριν φύγει.Τι τσακωμός με τα γκαρσόνια γιατί ένας ήθελε να πάρει μια ταναπού να την παντρευτεί και να την κάνει νοικοκυρά στο χωριό του (εδώ γελάμε).Του είχε πουλήσει το παραμύθι αυτή ότι 'δεν μπορεί χωρίς αυτόν' και ότι 'είναι η ζωή της'.[size=12pt]Ο βλάχος έσκασε με γκασμά μέσα στο μαγαζί[/size] για σκηνικό αλλά των ακινητοποίησαν εγκαίρως τα γκαρσόνια.Μετά η Ρωσίδα που 'δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτόν' τον έβριζε χυδαία και δεν ήθελε να τον ξαναδεί στα μάτια της.Και φυσικά η πολιτική του τότε μαγαζιού ήταν και 'μπριζόλα' στις τουαλέτες του ημιορόφου για αλάνια και καυλωμένους πελάτες.Αυτά ήταν μεγαλεία που οι νέοι δεν πρόκειται να τα ζήσουν και να τα δουν  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά είναι μεγαλεία, μάγκες :rockon:

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό το περιστατικό μου θύμισε ανάλογη ιστορία πριν από χρόνια που ο αγρότης μπήκε με το αγροτικό σε μαγαζί στην Άρτα και τα έκανε πουτάνα όλα. Το μαγαζί ήταν το Mobby και μπορεί να μην ήταν κωλάδικο αλλά για την αιτία του κακού "serche la femme".

Επισκέπτης
To 2001 έκλεισε απο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ βάδων και φυσικά μετά πιάσανε και τον γνωστό λαϊκό τραγουδοποιό για μαστρωπία.Οι γυναίκες που ήταν εκεί ως στρίπερ ήταν απο τα μπουρδέλα της Φυλής.Φανταστείτε ότι μια που σου έπαιρνε τσιμπούκι και την γάμαγες με 3.000δρχ στο μπουρδέλο (τότε) μέσα στο στρίπ άνοιγαν οι Γκρέκοι σαμπάνιες των 30.000 δρχ εις δεκαπλούν τότε για την καψούρα τους.Τι σκηνικά είχε δει εκεί δεν λέγεται.Τι καυγάδες γιατί άλλος έκανε λογαριασμό 1.000.000 δρχ (ήταν λεφτά τότε το 99 μην υποτιμάτε το ποσό) και η κοπέλα δεν του έδωσε ούτε ένα φιλάκι πριν φύγει.Τι τσακωμός με τα γκαρσόνια γιατί ένας ήθελε να πάρει μια ταναπού να την παντρευτεί και να την κάνει νοικοκυρά στο χωριό του (εδώ γελάμε).Του είχε πουλήσει το παραμύθι αυτή ότι 'δεν μπορεί χωρίς αυτόν' και ότι 'είναι η ζωή της'.Ο βλάχος έσκασε με γκασμά μέσα στο μαγαζί για σκηνικό αλλά των ακινητοποίησαν εγκαίρως τα γκαρσόνια.Μετά η Ρωσίδα που 'δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτόν' τον έβριζε χυδαία και δεν ήθελε να τον ξαναδεί στα μάτια της.Και φυσικά η πολιτική του τότε μαγαζιού ήταν και 'μπριζόλα' στις τουαλέτες του ημιορόφου για αλάνια και καυλωμένους πελάτες.Αυτά ήταν μεγαλεία που οι νέοι δεν πρόκειται να τα ζήσουν και να τα δουν  :2funny:
αν εξαιρεσεις τη μπριζολα στις τουαλετες(λεεεεμε τωρα  :grin:),τιποτα δεν εχει αλλαξει στα υπολοιπα στριπ-κωλομπαρα  :grin: :grin: :grin: :grin:!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
αν εξαιρεσεις τη μπριζολα στις τουαλετες(λεεεεμε τωρα  :grin:),τιποτα δεν εχει αλλαξει στα υπολοιπα στριπ-κωλομπαρα  :grin: :grin: :grin: :grin:!!
ε ναι  :think: αλλά και οι καψούρηδες έχουν μειωθεί αρκετά.Κυρίως οι σπόνσορες που τα σκάγανε για το παραμικρό.Λιγοστέψανε πολύ τα κορόϊδα σήμερα.Ακόμα και ένας που έχει πολλά χρήματα δεν θα τα ξοδέψει να κάνει το 'κομμάτι' του.Θα προτιμήσει να κάνει παζάρι για να την βγάλει στην φτήνια.Τότε θυμάμαι στο prelude, million dollars, aphrodite στις αρχές, tessera μέσα της δεκαετίας του'90 ανοίγανε με κούτες τις σαμπάνιες για τις γυναίκες.Ο 'όρος' φραπές ήταν άγνωστος.Αλλά ίσως είχε χρήματα ο κόσμος.Τώρα στα μαγαζιά όλοι την βγάζουν με ένα απλό ποτάκι και άντε και στην καλύτερη για κάνα 'σπέσιαλ χουρό'.Το σπόνσορινγκ στις ύαινες που δουλεύουν σε τέτοια μαγαζιά εξαφανίζεται...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λιγοστέψανε πολύ τα κορόϊδα σήμερα.
Τότε θυμάμαι στο prelude, million dollars, aphrodite στις αρχές, tessera μέσα της δεκαετίας του'90 ανοίγανε με κούτες τις σαμπάνιες για τις γυναίκες.Ο 'όρος' φραπές ήταν άγνωστος.

Και να ητανε μονο αυτο..........ποσα κλασσικα κολομπαρα θυμοσαστε στην περιοχη της κυψελης?????Αγ.Μελετιου,Πλ.Αμερικης..κλπ κλπ κλπ
Που στηριζονταν αυτα τα μαγαζια????Στην καψουρα του πελατη για την γκομενα φυσικα...και ετσι ο πελατης θυμα....κερναγε.....νερακι.....που το πληρωνε χρυσο.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μειώθηκαν τα χρήματα , μειώθηκε και η καψούρα... Τώρα τα κωλόμπαρα και τα στιπτιζάδικα δεν έχουν τις δόξες των παλιών καλών καιρών.Μείνανε οι αναμνήσεις μόνο.Γι'αυτό λέμε όλοι παλιές καλές εποχές... :rockon:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Aυτο με τον γκασμα δεν το ηξερα. Τι μαθαινει κανεις. Και ειμαι και απο την περιοχη. Μια μικρη αναταραξη στο θυμικο μου και σε οτι εχω περασει εκει μεσα με τις παρτολες( που τις εφερναν στη σειρα στοιχισμενες απο διπλανο ξενοδοχειο ) μου συνεβει πριν λιγο καιρο οταν ειδα τον μουστακια τον μετρ στην Πατησιων

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ε ρε μαγκες τι μου θυμισατε...
Ας προσθεσω κι εγω μερικες πληροφοριες..
Κατ'αρχας να σας πω οτι ειχα σχεση με μια Τσεχα απο εκει μεσα για 6 μηνες(Γιαννα την ελεγαν)..
Ηταν οι εποχες που ολες οι κοπελες ειχαν νταβατζη..Για να καταλαβετε,οταν τα εφτιαξα με το μωρο,τη τριτη-τεταρτη φορα που πηγα να τη συναντησω λιγο πιο πανω απο το ξενοδοχειο (στο hotel ΙΝΟΗ στη πλατεια απο την απεναντι μερια εμεναν οι περισσοτερες),εσκασε μυτη και ο νταβας για να με γνωρισει..να δει τι κουμασι ειμαι,ωστε να δωσει "την ελευθερας"..
Τοτε τα λεφτα τα επαιρνε ο νταβας (περναγε καθε μερα απο το μαγαζι και πληρωνοτανε αυτος τα λεφτα της κοπελας),τους πληρωνε το ξενοδοχειο και τους εδινε και ενα ποσο στο χερι..
Εκεινες τις εποχες,δεν υπηρχαν οι χλιδες με τα φωτιστικα τα σοου και τα λειζερ..Βαζανε 10 τραπεζια σε ενα χωρο,χτιζανε μια εξεδρα και φωναζανε τον υδραυλικο της γειτονιας να περασει μια σωληνα απο το ταβανι..Αυτα ηταν τα στριπτιτζαδικα της εποχης..
Το σκηνικο αλλαξε οταν μπηκαν στο "χωρο" τα πιο χλιδατα μαγαζια με πρωτο και καλυτερο το DOLLS στη Βαρη...Μετα αρχισανε να επενδυουν σε διακοσμηση και οι καινουριοι χωροι..
Το αφεντικο του μαγαζιου ηταν μεγαλο αλανι και τζογαδορος..
Υπηρχαν μερες που ερχοτανε,επερνε την εισπραξη και την εχωνε στα "κοκκαλα"..Και το μαγαζι ΤΟΤΕ που ειχε τη καλη φουρνια (αρχη 2001 εως το καλοκαιρι),εκανε τρελλες εισπραξεις για το μεγεθος του..Σαββατο βραδυ Φεβρουαριου 4,5 εκατ. δρχ...(μη ρωτηστε πως το ξερω)
Και το σκηνικο με τους καψουρεμενους σερβιτορους το βιωσα μεσα στο πετσι μου,γιατι ο αλλος σερβιτορος (οχι ο μουστακιας),ηταν καψουρης με τη δικια μου...Και μου εκανε κομπλες..Γι αυτο σταματησα να πηγαινω και συναντουσα το μωρο εξω...
Α ρε Prelude...Τι ωραιες εποχες...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Ωραία ενημέρωση pipinomaniac! :thumbsup:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ε ρε μαγκες τι μου θυμισατε...
Ας προσθεσω κι εγω μερικες πληροφοριες..
Κατ'αρχας να σας πω οτι ειχα σχεση με μια Τσεχα απο εκει μεσα για 6 μηνες(Γιαννα την ελεγαν)..
Ηταν οι εποχες που ολες οι κοπελες ειχαν νταβατζη..Για να καταλαβετε,οταν τα εφτιαξα με το μωρο,τη τριτη-τεταρτη φορα που πηγα να τη συναντησω λιγο πιο πανω απο το ξενοδοχειο (στο hotel ΙΝΟΗ στη πλατεια απο την απεναντι μερια εμεναν οι περισσοτερες),εσκασε μυτη και ο νταβας για να με γνωρισει..να δει τι κουμασι ειμαι,ωστε να δωσει "την ελευθερας"..
Τοτε τα λεφτα τα επαιρνε ο νταβας (περναγε καθε μερα απο το μαγαζι και πληρωνοτανε αυτος τα λεφτα της κοπελας),τους πληρωνε το ξενοδοχειο και τους εδινε και ενα ποσο στο χερι..
Εκεινες τις εποχες,δεν υπηρχαν οι χλιδες με τα φωτιστικα τα σοου και τα λειζερ..Βαζανε 10 τραπεζια σε ενα χωρο,χτιζανε μια εξεδρα και φωναζανε τον υδραυλικο της γειτονιας να περασει μια σωληνα απο το ταβανι..Αυτα ηταν τα στριπτιτζαδικα της εποχης..
Το σκηνικο αλλαξε οταν μπηκαν στο "χωρο" τα πιο χλιδατα μαγαζια με πρωτο και καλυτερο το DOLLS στη Βαρη...Μετα αρχισανε να επενδυουν σε διακοσμηση και οι καινουριοι χωροι..
Το αφεντικο του μαγαζιου ηταν μεγαλο αλανι και τζογαδορος..
Υπηρχαν μερες που ερχοτανε,επερνε την εισπραξη και την εχωνε στα "κοκκαλα"..Και το μαγαζι ΤΟΤΕ που ειχε τη καλη φουρνια (αρχη 2001 εως το καλοκαιρι),εκανε τρελλες εισπραξεις για το μεγεθος του..Σαββατο βραδυ Φεβρουαριου 4,5 εκατ. δρχ...(μη ρωτηστε πως το ξερω)
Και το σκηνικο με τους καψουρεμενους σερβιτορους το βιωσα μεσα στο πετσι μου,γιατι ο αλλος σερβιτορος (οχι ο μουστακιας),ηταν καψουρης με τη δικια μου...Και μου εκανε κομπλες..Γι αυτο σταματησα να πηγαινω και συναντουσα το μωρο εξω...
Α ρε Prelude...Τι ωραιες εποχες...
Ναι αρχηγε τη θυμαμαι τη Γιαννα. Ξανθια με σγουρο μαλι και σκουρο δερμα. Φοβερο κορμι. Ειχα κανει σκηνικο με μια φιλη της, Τσεχα και αυτη Λιγο αλογο οχι τοσο ντελικατη οσο η Γιαννα, με φοβερα ματια. Θα πρεπει να τη Θυμασαι γιατι μεσα στις τοσες Ρωσιδες εκαναν πολυ παρεα μεταξυ τους.

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Θθμαμαι μια γκομενα τελη 90 απο Μολδαβια. Μια νυχτα αρνιοταν να κανει χορους γιατι εβλεπε μπροστα της την Παναγια (λεει ) οπου και να στεκοταν στο μαγαζι. Οσοι θυμουνται το μαγαζι ηταν τοσο μικρο που μπορουσες να δεις τα παντα σχεδον απο παντου. Δεν ξερω τι ειχε παρει η κοπελα αλλα καποια στιγμη την επιασε τετοια υστερια με την Παναγια που αρχισε να ουρλιαζει. Την πηραν λιγο πιο κει προς τις τουαλετες της τραβηξαν σφαλιαρες να ηρεμησει. Μετα ομως δεν την αφησαν να δουλεψει. Την καθησαν στο μπαρ και αυτος που πρωτα της τραβαγε χαστουκια της εδινε φιλακια και τη χαιδευε σαν γατακι. Την πετυχα τον προηγουμενο Χειμωνα στο BabyO. Νομιζω ειναι ακομα. Πια δεν βλεπει οραματα με την Παναγια ειμαι σιγουρος. Εχει αερα βετερανου, τρομερο προσωπο, εξαιρετικο βυζι.
Επισης για οποιον θυμαται, το πιο ακυρο γινοταν στο τελος οταν εκλεινε το μαγαζι. Μαζευονταν ολες στην μπαρα ανοιγαν τα φωτα και ο dj επαιζε το Γκελ καιξι :o απο την οριτζιναλ εκτελεση,την ρεμπετικη του 1930.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom