Και συγγραφέας είναι ο dmtrxxx ?Συναγωνιστής κυκλοφόρησε τις αναμνήσεις του με πουτάνες από νεαρή ηλικία μέχρι τα γεράματα. Το διάβασα και το διασκέδασα. Μόνο που περίμενα να δω και τίποτε τολμηρές φωτογραφίες, αλλά ήταν μάλλον σεμνές και διακοσμητικές. 'Εκδοση Ελκυστής. Το συνιστώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέο βιβλίο «Οι πουτάνες κι εγώ»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.354
- Πόντοι
- 496
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο Μεταξουργείο;
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.354
- Πόντοι
- 496
Γεννήθηκα το 1945 στην Αθήνα. Σπούδασα χημεία σε Ελληνικό πανεπιστήμιο και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ. ‘Εκανα καριέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρηματίας. Ταξίδεψα σε πολλά μέρη του κόσμου και απέκτησα πολλές ερωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είχα πάντα μεγάλη εκτίμηση στις πουτάνες, κυρίως για τον κοινωνικό ρόλο που παίζουν στην ερωτική μας ζωή και με πολλές έκανα στενή φιλία. Γνώρισα αρκετές και σχεδόν όλες τις βρήκα πιο ευαίσθητες και πιο ανθρώπινες από πολλές «τίμιες» λεγόμενες γυναίκες.
Χαρακτηριστικό, για σχεδόν όλες τις πουτάνες, είναι η εκμετάλλευση που υπέστησαν από ανάξιους άνδρες. Νομίζω ότι αξίζουν μια σοβαρή αναφορά στη δουλειά τους από τις εμπειρίες ενός πελάτη τους που τους έχει ιδιαίτερη εκτίμηση. Προσπάθησα να περιλάβω ασυνήθιστες αλλά και χαριτωμένες πλευρές από τις
εμπειρίες μου. Σκοπός μου είναι να δώσω ένα διασκεδαστικό και δροσερό κείμενο, με μερικές τολμηρές νότες, που θα διαβάζεται ευχάριστα, αλλά χωρίς να προκαλεί ή να ενοχλεί την σεμνοτυφία των αναγνωστών.
Αν η εποχή του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη ήταν λιγότερο υποκριτική νομίζω ότι στο γνωστό τραγούδι του θα προσέθετε: «…στις πουτάνες λέμε Ναι»!..
Χαρακτηριστικό, για σχεδόν όλες τις πουτάνες, είναι η εκμετάλλευση που υπέστησαν από ανάξιους άνδρες. Νομίζω ότι αξίζουν μια σοβαρή αναφορά στη δουλειά τους από τις εμπειρίες ενός πελάτη τους που τους έχει ιδιαίτερη εκτίμηση. Προσπάθησα να περιλάβω ασυνήθιστες αλλά και χαριτωμένες πλευρές από τις
εμπειρίες μου. Σκοπός μου είναι να δώσω ένα διασκεδαστικό και δροσερό κείμενο, με μερικές τολμηρές νότες, που θα διαβάζεται ευχάριστα, αλλά χωρίς να προκαλεί ή να ενοχλεί την σεμνοτυφία των αναγνωστών.
Αν η εποχή του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη ήταν λιγότερο υποκριτική νομίζω ότι στο γνωστό τραγούδι του θα προσέθετε: «…στις πουτάνες λέμε Ναι»!..
Ολα καταδεικνυουν οτι ο Συγγραφεας ειναι ο @κωλο-γερος. Σιγουρα το Γιανης Ραμνος ειναι ψευδονυμο (Ram(νος)=κρυαρι - πολυορκητικος κριος - αρα δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι προκειτε για τον αγαπητο μας κωλο-γερο)Γεννήθηκα το 1945 στην Αθήνα. Σπούδασα χημεία σε Ελληνικό πανεπιστήμιο και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ. ‘Εκανα καριέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρηματίας. Ταξίδεψα σε πολλά μέρη του κόσμου και απέκτησα πολλές ερωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είχα πάντα μεγάλη εκτίμηση στις πουτάνες, κυρίως για τον κοινωνικό ρόλο που παίζουν στην ερωτική μας ζωή και με πολλές έκανα στενή φιλία. Γνώρισα αρκετές και σχεδόν όλες τις βρήκα πιο ευαίσθητες και πιο ανθρώπινες από πολλές «τίμιες» λεγόμενες γυναίκες.
giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 873
- Πόντοι
- 81
Μήπως είναι ο Mindreader?Γεννήθηκα το 1945 στην Αθήνα. Σπούδασα χημεία σε Ελληνικό πανεπιστήμιο και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ. ‘Εκανα καριέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρηματίας. Ταξίδεψα σε πολλά μέρη του κόσμου και απέκτησα πολλές ερωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είχα πάντα μεγάλη εκτίμηση στις πουτάνες, κυρίως για τον κοινωνικό ρόλο που παίζουν στην ερωτική μας ζωή και με πολλές έκανα στενή φιλία. Γνώρισα αρκετές και σχεδόν όλες τις βρήκα πιο ευαίσθητες και πιο ανθρώπινες από πολλές «τίμιες» λεγόμενες γυναίκες.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.996
- Πόντοι
- 2.606
τυπε δεν πιστευω να ειχε παει με καμια δεκαρια και να εχει το βιβλιο εικοσι σελιδες και την πατισουμε'Οχι συναγωνιστή. Δεν είναι οδηγός της αγοράς. ένα ευχάριστο οδοιπορικό σχετικά με τις πουτάνες που γάμησε (όλες ειδικές περιπτώσεις).
Είδα αναγγελία του στο Facebook από τον εκδότη και μετά από δυο μέρες πήρα email από το e-shop (που πουλάει τα πάντα) και το είχε περίπου €1 φθηνότερα από τον εκδότη, Τα παράγγειλα στο e-shop.Που το βρηκες το βιβλιο?
214 σελίδες είναι. Δεν έχουν όλες κείμενο έχει και καμιά 20ριά συμβολικές φωτογραφίες γυναικών.τυπε δεν πιστευω να ειχε παει με καμια δεκαρια και να εχει το βιβλιο εικοσι σελιδες και την πατισουμε
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
αγόρασα το βιβλίο κ διάβασα το μισό. ο συγγραφέας έπαιρνε ιερόδουλες σπίτι του ή πιο σπάνια πήγαινε σε ξενοδοχεία.
περιγράφει την κοινωνική του επαφή με αυτές και δεν περιγράφει σεξουαλικές πράξεις ή τεχνικές με πιπεράτες λεπτομέρειες, όπως προσωπικά θα ήθελα. για κάθε πόρνη αφιερώνει μια δύο σελίδες.
περιγράφει την κοινωνική του επαφή με αυτές και δεν περιγράφει σεξουαλικές πράξεις ή τεχνικές με πιπεράτες λεπτομέρειες, όπως προσωπικά θα ήθελα. για κάθε πόρνη αφιερώνει μια δύο σελίδες.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 2.306
E! μα τον πρηξατε ολοι εδω « και τι ωραια που τα γραφεις» , « μεστος ο λογος σου» και αλλα τετοια, ειδε και αποειδε ο ανθρωπος και σκεφτηκε « δεν γινομαι συγγραφεας να τα κονομησω?»Μήπως είναι ο Mindreader?
Φευ! Πουλαει σημερα στην Ομονοια φωτογραφιες της παλιας Αθηνας για ενα πιατο φακη
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Περιμένω να το βρω στο παζάρι του Κοπανακίου από πλανόδιους αραπάδες γιατί οι γύφτοι της Μεσσήνης ασχολούνται με άλλα πράγματα.
ΨΨ @Maximilien @Παραλιώτης
Συναγωνιστή, το καλύτερο άφησες...αγόρασα το βιβλίο κ διάβασα το μισό. ο συγγραφέας έπαιρνε ιερόδουλες σπίτι του ή πιο σπάνια πήγαινε σε ξενοδοχεία.
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Ντούντι δεν έχω επαφή με το διάβασμαΠεριμένω να το βρω στο παζάρι του Κοπανακίου από πλανόδιους αραπάδες γιατί οι γύφτοι της Μεσσήνης ασχολούνται με άλλα πράγματα.
Αν είναι να μαζευτούμε να απαγγείλεις
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Πάντως με απογοητεύεις γενικώς...δεν έχω επαφή με το διάβασμα
Τι
Εγώ γενικά βάζω το καταλληλότερο (πάντα κατά την κρίσιν μου).Από τη Μεσσήνη είσαι και κόλλησες τέτοια χούκια;
Μην με ρωτήσεις αν δεν ξέρεις την ανωτέρω λέξη. Θα γίνω
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Βαριέμαι να βάζω γιατί έχει διαδικασίαΠάντως με απογοητεύεις γενικώς...
Τιγυφτιέςτσιγκουνιές είναι αυτές; Ούτε ένα smile δεν βάζεις, δεν κοστίζει...
Εγώ γενικά βάζω το καταλληλότερο (πάντα κατά την κρίσιν μου).Από τη Μεσσήνη είσαι και κόλλησες τέτοια χούκια;
Μην με ρωτήσεις αν δεν ξέρεις την ανωτέρω λέξη. Θα γίνωγύφτοςκακός και δεν θα απαντήσω
Βάζω μόνο στα γκομενακια
Καμιά γουρνοπούλα μαγαρισμένη απο μύγες μπορεί να βρείς , σφέλα καλή ίσως ( σε πμ πληροφορίες αν θες) αλλά τέτοιο αριστούργημα δύσκολο να βρείς εκτός Αθηνών.Περιμένω να το βρω στο παζάρι του Κοπανακίου από πλανόδιους αραπάδες γιατί οι γύφτοι της Μεσσήνης ασχολούνται με άλλα πράγματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις