Eiμαι μεσα :) Τότε πρέπει να συζητηθούν οι λεπτομέρειες ;)
Επισκέπτης 29 Αυγ 2008 #61 stabit έγραψε: Eiμαι μεσα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τότε πρέπει να συζητηθούν οι λεπτομέρειες ;)
OP OP S stabit Μέλος Εγγρ. 3 Σεπ 2007 Μηνύματα 3.289 Like 3 Πόντοι 16 29 Αυγ 2008 #62 Kαμια σχεση με τις σημερινες φωτισμενες οψεις μαγαζιων της Συγγρου. Μαυρο νοβοπαν ηταν το υλικο που καλυπτε το στενο τοιχο της εισοδου και μια φουξια επιγραφη απο νεον. Αυτο ηταν ολο κι'ολο ...εξωτερικα. Εισαι φιλος? Γινε μελος edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε. Συνημμένα prelude.jpg 28,3 KB · Εμφανίσεις: 62
Kαμια σχεση με τις σημερινες φωτισμενες οψεις μαγαζιων της Συγγρου. Μαυρο νοβοπαν ηταν το υλικο που καλυπτε το στενο τοιχο της εισοδου και μια φουξια επιγραφη απο νεον. Αυτο ηταν ολο κι'ολο ...εξωτερικα. Εισαι φιλος? Γινε μελος edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
B Borg Μέλος Εγγρ. 15 Ιουλ 2008 Μηνύματα 1.170 Like 4 Πόντοι 16 29 Αυγ 2008 #64 Μιλάς για το κωλομάγαζο στην πλατεία Αμερικής ? Αν ναι, δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμα ... Χώρια που φτύνεις αίμαι για να παρκάρεις στη Κωλοκυψέλη (κάτι ξέρω σαν πρώην Κυχελιώτης ...) Βέβαια έχω να πάω πολλά χρόνια ... τι παίζει ?
Μιλάς για το κωλομάγαζο στην πλατεία Αμερικής ? Αν ναι, δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμα ... Χώρια που φτύνεις αίμαι για να παρκάρεις στη Κωλοκυψέλη (κάτι ξέρω σαν πρώην Κυχελιώτης ...) Βέβαια έχω να πάω πολλά χρόνια ... τι παίζει ?
Z Zeus67 Μέλος Εγγρ. 14 Ιουν 2007 Μηνύματα 208 Like 0 Πόντοι 1 29 Αυγ 2008 #65 Καλές εποχές... Τι να συγκρίνουμε τώρα?
OP OP S stabit Μέλος Εγγρ. 3 Σεπ 2007 Μηνύματα 3.289 Like 3 Πόντοι 16 29 Αυγ 2008 #66 Borg έγραψε: Μιλάς για το κωλομάγαζο στην πλατεία Αμερικής ? Αν ναι, δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμα ... Χώρια που φτύνεις αίμαι για να παρκάρεις στη Κωλοκυψέλη (κάτι ξέρω σαν πρώην Κυχελιώτης ...) Βέβαια έχω να πάω πολλά χρόνια ... τι παίζει ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τιποτα. Μεμοραμπιλια
Borg έγραψε: Μιλάς για το κωλομάγαζο στην πλατεία Αμερικής ? Αν ναι, δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμα ... Χώρια που φτύνεις αίμαι για να παρκάρεις στη Κωλοκυψέλη (κάτι ξέρω σαν πρώην Κυχελιώτης ...) Βέβαια έχω να πάω πολλά χρόνια ... τι παίζει ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τιποτα. Μεμοραμπιλια
Επισκέπτης 29 Αυγ 2008 #67 Zeus67 έγραψε: Καλές εποχές... Τι να συγκρίνουμε τώρα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Διακο σε θέλουμε στο κλαμπ
Zeus67 έγραψε: Καλές εποχές... Τι να συγκρίνουμε τώρα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Διακο σε θέλουμε στο κλαμπ