Νέα

Αναμνήσεις από το Prelude (πλατεία Αμερικής)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
kαλα μιλαμε πρεπει σε ολα τα post που κανετε να κανω παραθεση,απιστευτα σκηνικα :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μου ειχε τυχει μια φορα που την ειχα κοπανησει απο τη δικια μου και περασα νωρις γυρω στις 10.30 Ειδα φως και μπηκα.
Δεν ειχε ανοιξει ακομα το μαγαζι. Με βλεπει ο μουστακιας, κοβει φατσα του φανηκα γνωστος μου λεει αν θες κατσε αλλα το προγραμα δεν εχει αρχισει ακομα. Λεω δεν γαμιεται που να τρεχω, πηρα ποτο και παιδες επεσα επανω σε εκπαιδευση ή μαλλον σε "εκπαιδευση" κοριτσιων πανω στο σολινα για πρωτη φορα. Πως χωριζουν τα προβατα? Τις χωριζαν 4-4 τις ανεβαζαν πανω στην πιστα για να ερθουν σε επαφη με το αντικειμενο ενω ο "ντι τζει" φωναζε "τσαπρρρρρρ" και μετα γινοτανε το σωσε. Φευγανε τσοκαρα, βριζονταν,μια εσκασε πανω στα τραπεζια, εβριζε και ο μουστακιας(κλασσικα πραγματα). Ενω μια ρωσσιδα βρηκε την ευκαιρια και ηρθε για κονσομασιον. Καποιοι απο τους χορους που καναμε, επιτοπου στο τραπεζι εννοειται,μπορει να κρατησαν και πεντε λεπτα γιατι δεν υπηρχε ξεκαθαρη αλλαγη κομματιου ή μαλλον το κομματι ξεκιναγε καθε τρεις και λιγο

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Επισης θυμαμαι μια φορα που καποιος πηρε για χορο 6-7 γκομενες ταυτοχρονα :helpplea: οπως ηταν μικροσκοπικος τον ειχαν σκεπασει.
Ο Μουστακιας στεκοταν απο πανω και ειχε κατουρηθει. Ηταν η μοναδικη φορα ισως που ειδα το μουστακια να γελαει

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τι δροσερο αγορι που ελεγε ο ass,καλα ειχα πει,stabit τρελο αγορι :cheesy:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:thumbsup:Το ονομασαν ετσι γιατι μεσα ηταν σα γηπεδο μπασκετ...ειχε κατω κανονικα τις γραμμες..
Τρελο μαγαζι.
Οποιος το προλαβε 88-92.
Και σχετικα ασφαλες  για την εποχη.
Γιατι στο Μαγο πιο διπλα εμπαιναν καθε τρεις και λιγο οι σκιναδες που κατεβαιναν απο το Αγκαθι της Φωκιωνος και τα εκανα πουτανα.
Στη Ριμπαουντ δεν γινοταν, εκτος απο τα Μοικανια που επαιζαν μεσα( και ενα δυο ειχαν και μπαλνταδες) οι σκιναδες επρεπε πρωτα να περασουν τα μοσχαρια που φυλαγαν την πορτα

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
το "πρελουντ"ηταν παλια πριν την καταρευση του "υπαρκτου"μπαρ αλλα "μπαρ που γαμας"και διπλα ηταν μπουζουκια αν θυμαμαι "μονσενιερ"ενα φεγγαρι με τη λιτσα διαμαντη.

η ιστορια εκει ειχε αρχισει να γραφεται απο το 80.......

εχω "φαει" εκει με το αμυθητο ποσο των 8,000 δραχμων.

τι μου θυμισατε ρε ναστε καλα!!!

"

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
300 δραχμες ψυρρη,πρωτο πηδημα stabit

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Οντος μυθικο ποσο.Με αυτα τα λεφτα μπορουσες να βγαινεις εξω δυο βδομαδες και να κερνας κιόλας
εκει ειχα παει μετα απο νικη στα "κοκαλα"μετα φαι στη φεδρα και μετα χοτελ πατησια...φουλ προγραμμα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μου ειχε τυχει μια φορα που την ειχα κοπανησει απο τη δικια μου και περασα νωρις γυρω στις 10.30 Ειδα φως και μπηκα.
Δεν ειχε ανοιξει ακομα το μαγαζι. Με βλεπει ο μουστακιας, κοβει φατσα του φανηκα γνωστος μου λεει αν θες κατσε αλλα το προγραμα δεν εχει αρχισει ακομα. Λεω δεν γαμιεται που να τρεχω, πηρα ποτο και παιδες επεσα επανω σε εκπαιδευση ή μαλλον σε "εκπαιδευση" κοριτσιων πανω στο σολινα για πρωτη φορα. Πως χωριζουν τα προβατα? Τις χωριζαν 4-4 τις ανεβαζαν πανω στην πιστα για να ερθουν σε επαφη με το αντικειμενο ενω ο "ντι τζει" φωναζε "τσαπρρρρρρ" και μετα γινοτανε το σωσε. Φευγανε τσοκαρα, βριζονταν,μια εσκασε πανω στα τραπεζια, εβριζε και ο μουστακιας(κλασσικα πραγματα). Ενω μια ρωσσιδα βρηκε την ευκαιρια και ηρθε για κονσομασιον. Καποιοι απο τους χορους που καναμε, επιτοπου στο τραπεζι εννοειται,μπορει να κρατησαν και πεντε λεπτα γιατι δεν υπηρχε ξεκαθαρη αλλαγη κομματιου ή μαλλον το κομματι ξεκιναγε καθε τρεις και λιγο

αυτα ηταν σκηνικα!Πότε θα τα ξαναδουμε ρεεεεεεεεεεε?

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom