You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναμνήσεις από το Prelude (πλατεία Αμερικής)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
kαλα μιλαμε πρεπει σε ολα τα post που κανετε να κανω παραθεση,απιστευτα σκηνικα
τα 2 τελευταία είναι τα σημαντικότερα
Μου ειχε τυχει μια φορα που την ειχα κοπανησει απο τη δικια μου και περασα νωρις γυρω στις 10.30 Ειδα φως και μπηκα.
Δεν ειχε ανοιξει ακομα το μαγαζι. Με βλεπει ο μουστακιας, κοβει φατσα του φανηκα γνωστος μου λεει αν θες κατσε αλλα το προγραμα δεν εχει αρχισει ακομα. Λεω δεν γαμιεται που να τρεχω, πηρα ποτο και παιδες επεσα επανω σε εκπαιδευση ή μαλλον σε "εκπαιδευση" κοριτσιων πανω στο σολινα για πρωτη φορα. Πως χωριζουν τα προβατα? Τις χωριζαν 4-4 τις ανεβαζαν πανω στην πιστα για να ερθουν σε επαφη με το αντικειμενο ενω ο "ντι τζει" φωναζε "τσαπρρρρρρ" και μετα γινοτανε το σωσε. Φευγανε τσοκαρα, βριζονταν,μια εσκασε πανω στα τραπεζια, εβριζε και ο μουστακιας(κλασσικα πραγματα). Ενω μια ρωσσιδα βρηκε την ευκαιρια και ηρθε για κονσομασιον. Καποιοι απο τους χορους που καναμε, επιτοπου στο τραπεζι εννοειται,μπορει να κρατησαν και πεντε λεπτα γιατι δεν υπηρχε ξεκαθαρη αλλαγη κομματιου ή μαλλον το κομματι ξεκιναγε καθε τρεις και λιγο
Δεν ειχε ανοιξει ακομα το μαγαζι. Με βλεπει ο μουστακιας, κοβει φατσα του φανηκα γνωστος μου λεει αν θες κατσε αλλα το προγραμα δεν εχει αρχισει ακομα. Λεω δεν γαμιεται που να τρεχω, πηρα ποτο και παιδες επεσα επανω σε εκπαιδευση ή μαλλον σε "εκπαιδευση" κοριτσιων πανω στο σολινα για πρωτη φορα. Πως χωριζουν τα προβατα? Τις χωριζαν 4-4 τις ανεβαζαν πανω στην πιστα για να ερθουν σε επαφη με το αντικειμενο ενω ο "ντι τζει" φωναζε "τσαπρρρρρρ" και μετα γινοτανε το σωσε. Φευγανε τσοκαρα, βριζονταν,μια εσκασε πανω στα τραπεζια, εβριζε και ο μουστακιας(κλασσικα πραγματα). Ενω μια ρωσσιδα βρηκε την ευκαιρια και ηρθε για κονσομασιον. Καποιοι απο τους χορους που καναμε, επιτοπου στο τραπεζι εννοειται,μπορει να κρατησαν και πεντε λεπτα γιατι δεν υπηρχε ξεκαθαρη αλλαγη κομματιου ή μαλλον το κομματι ξεκιναγε καθε τρεις και λιγο
Επισης θυμαμαι μια φορα που καποιος πηρε για χορο 6-7 γκομενες ταυτοχρονα οπως ηταν μικροσκοπικος τον ειχαν σκεπασει.
Ο Μουστακιας στεκοταν απο πανω και ειχε κατουρηθει. Ηταν η μοναδικη φορα ισως που ειδα το μουστακια να γελαει
Ο Μουστακιας στεκοταν απο πανω και ειχε κατουρηθει. Ηταν η μοναδικη φορα ισως που ειδα το μουστακια να γελαει
τι δροσερο αγορι που ελεγε ο ass,καλα ειχα πει,stabit τρελο αγορι
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.932
- Πόντοι
- 606
Το ονομασαν ετσι γιατι μεσα ηταν σα γηπεδο μπασκετ...ειχε κατω κανονικα τις γραμμες..To club με τους Goths είναι το rebound ίσως το πιο παλιό rock club σε όλα τα Βαλκάνια.
Τρελο μαγαζι.Το ονομασαν ετσι γιατι μεσα ηταν σα γηπεδο μπασκετ...ειχε κατω κανονικα τις γραμμες..
Οποιος το προλαβε 88-92.
Και σχετικα ασφαλες για την εποχη.
Γιατι στο Μαγο πιο διπλα εμπαιναν καθε τρεις και λιγο οι σκιναδες που κατεβαιναν απο το Αγκαθι της Φωκιωνος και τα εκανα πουτανα.
Στη Ριμπαουντ δεν γινοταν, εκτος απο τα Μοικανια που επαιζαν μεσα( και ενα δυο ειχαν και μπαλνταδες) οι σκιναδες επρεπε πρωτα να περασουν τα μοσχαρια που φυλαγαν την πορτα
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
το "πρελουντ"ηταν παλια πριν την καταρευση του "υπαρκτου"μπαρ αλλα "μπαρ που γαμας"και διπλα ηταν μπουζουκια αν θυμαμαι "μονσενιερ"ενα φεγγαρι με τη λιτσα διαμαντη.
η ιστορια εκει ειχε αρχισει να γραφεται απο το 80.......
εχω "φαει" εκει με το αμυθητο ποσο των 8,000 δραχμων.
τι μου θυμισατε ρε ναστε καλα!!!
"
η ιστορια εκει ειχε αρχισει να γραφεται απο το 80.......
"
8000 τι ετος?η ιστορια εκει ειχε αρχισει να γραφεται απο το 80.......
"
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
85---86 δεν θυμαμαι σιγουρα8000 τι ετος?
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
θυμαμαι οτι τη λεγανε κατια και ηταν απο Θεσσαλλλονικη ετσι οπως το γραφω!8000 τι ετος?
Οντος μυθικο ποσο.Με αυτα τα λεφτα μπορουσες να βγαινεις εξω δυο βδομαδες και να κερνας κιόλας85---86 δεν θυμαμαι σιγουρα
Εμενα πρεπει να ηταν γυρω στο πεντακοσαρικο. Φυλης.300 δραχμες ψυρρη,πρωτο πηδημα stabit
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εκει ειχα παει μετα απο νικη στα "κοκαλα"μετα φαι στη φεδρα και μετα χοτελ πατησια...φουλ προγραμμα.Οντος μυθικο ποσο.Με αυτα τα λεφτα μπορουσες να βγαινεις εξω δυο βδομαδες και να κερνας κιόλας
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μου ειχε τυχει μια φορα που την ειχα κοπανησει απο τη δικια μου και περασα νωρις γυρω στις 10.30 Ειδα φως και μπηκα.
αυτα ηταν σκηνικα!Πότε θα τα ξαναδουμε ρεεεεεεεεεεε?
Γαμω την αγια Νοσταλγια γαμω :'(αυτα ηταν σκηνικα!Πότε θα τα ξαναδουμε ρεεεεεεεεεεε?
Επισκέπτης
αυτα ηταν σκηνικα!Πότε θα τα ξαναδουμε ρεεεεεεεεεεε?
Γαμω την αγια Νοσταλγια γαμω :'(
Θα αργήσουμε παίδες να ξαναδούμε κάτι παρόμοιο - δυστυχώς :'(
Υ.Γ. Stabit την πρόταση για το fun club την εννοούσα. ;)
Eiμαι μεσαΘα αργήσουμε παίδες να ξαναδούμε κάτι παρόμοιο - δυστυχώς :'(
Υ.Γ. Stabit την πρόταση για το fun club την εννοούσα. ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις