Υπηρχαν 2 Γιαννες...Η μια αυτη που λες (που ηταν "μεταγραφη" του ιδιου νταβατζη και ηρθε πιο μετα) και η αλλη,η δικια μου,αδυνατουλα (45 κιλα)με μαυρο ισιο μαλλι,2αρι βυζι(και λιγο μικροτερο),1.73 υψος..Ηταν μοντελο στη Τσεχια...Μου εδειξε και φωτογραφησεις σε περιοδικα..
Η δε κολλητη της,πιο νταρντανογκομενα,ηταν κι αυτη Τσεχα,αλλα μιλουσε Ελληνικα γιατι ειχε μανα Τσεχα και πατερα Ελληνα..Ειχε και συγγενεις εδω..
Δε ξερω αν εκανες φαση με αυτη,παντως αν εκανες πρεπει να σε ειχε ξεζουμισει..Ηταν η πιο σεξομανης-μητρομανα που ειχα γνωρισει..Την ειχα προξενεψει στο κολλητο μου και δεν την αντεξε πανω απο 1 μηνα..Ηθελε ολη μερα σεξ(Οπως και η δικια μου,αλλα σε υπερθετικο βαθμο)!!
Την πετυχα το 2003 στο Μουσες οπου παραλιγο να με βιασει..
Εγω τη ρωταγα τι κανει η φιλη της (ειχε γυρισει για μονιμα στη Τσεχια)και αυτη μου τον ειχε βγαλει εξω (πισω απο το τραπεζι)μου τον επαιζε και μου ειχε βαλει τα δαχτυλα μεσα στο μουνι της..Και μου ελεγε:"Γιαννα μου ειπε,εσυ πολυ καλο σεξ",γιατι δεν θελεις να κανεις και εμενα σεξ??!!
Μιλαμε για μεγαλη μητρομανα!!!
Τελος,επειδη αναφερθηκε και το Πρινς-Παλλας..
Διαφορετικος ιδιοκτητης μεν,αλλα και στα δυο μαγαζια κανανε κουμαντο οι ιδιοι μανατζερ-νταβατζηδες ("ιμπρεσαριο" οπως τους ελεγαν τοτε οι κοπελες),γι αυτο και υπηρχαν συχνα-πυκνα ανταλλαγες πληθυσμων μεταξυ των δυο μαγαζιων...
Η δικια μου ειχε περασει και απο εκει μια περιοδο...Εκανε τη διαδρομη Πρελουντ,μετα Πρινς Παλλας και ξαναγυρισε Πρελουντ...