Νέα

Αναμνήσεις από το Prelude (πλατεία Αμερικής)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αυτά είναι  :rockon: όλο και περισσότεροι φίλοι θα βγούνε να πούνε τις νοσταλγικές εποχές  :rockon: Το Dolls στη Βάρη ήταν απο τα πρωτοπόρα στα λέηζερ και σε καπνούς (μαζί με το tessera) βέβαια και το tutti frutti ίσως το πρώτο με τους προσωπικούς χορούς.Το million dollars,diamond & pearls ήταν πιο must αλλά το prelude ήταν πιο underground  :rockon: Ωραίο νοσταλγικό report pipinomaniac :thumbsup:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το Πρελουντ ειχε σχεση με το Πρινς Παλλας?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
επειδη ειμαι και της γυρω περιοχης θυμαμαι εμπαινα κλεφτα ,εβγαινα κλεφτα.διπλα τραγουδουσε ο πλανηταρχης και γινοταν ενας ψιλοχαμος στο παρκιν και λιγο πιο κατω το γνωστο κλαμπακι(εκει δεν εχω κατεβει ποτε μου)με τα πανκια.ωραια συναντηση,ροκαδες-σκυλαδες-στριπτιζαδες.θυμαμαι ειχε σκαλια με μοκετα το μαγαζι και τραπεζια σε υπερυξωμενο σκαλοπατι οπως στο βαθος η αφροδιτη(ετσι πανος?) :uglystupid: :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
επειδη ειμαι και της γυρω περιοχης θυμαμαι εμπαινα κλεφτα ,εβγαινα κλεφτα.διπλα τραγουδουσε ο πλανηταρχης και γινοταν ενας ψιλοχαμος στο παρκιν και λιγο πιο κατω το γνωστο κλαμπακι(εκει δεν εχω κατεβει ποτε μου)με τα πανκια.ωραια συναντηση,ροκαδες-σκυλαδες-στριπτιζαδες.θυμαμαι ειχε σκαλια με μοκετα το μαγαζι και τραπεζια σε υπερυξωμενο σκαλοπατι οπως στο βαθος η αφροδιτη(ετσι πανος?) :uglystupid: :rockon:
To club με τους Goths είναι το rebound ίσως το πιο παλιό rock club σε όλα τα Βαλκάνια.Μαγαζί απο το '82 φαντάσου. Η περιγραφή είναι σωστή Ταρζάν στο βάθος η Αφροδίτη  ;)  :rockon:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οσο για την μπαρα, καθε τρεισ και λιγο την πηγαινανε βολτα. Την ξηλωναν απο αριστερα για να την πανε δεξια μετα λιγο πιο κατω μετα απεναντι μετα παλι δεξια και παει λεγοντας. Οταν δε η μπαρα ηταν υπεριψωμενη δεξια οπως εμπαινες διπλα στις τουαλετες, ηταν τοσο μεγαλη που επιανε το μισο μαγαζι. Και ηταν τετοια η ελειψη χωρου που πολλοι χοροι γινονταν επιτοπου πανω στο σκαμπο στο μπαρ. Ηταν γαμω. Η ρωσιδα να σου τριβει το βυζι στη μουρη, με το ενα χερι να πιανει την μπαρα με την αλλη το π@#&σο σου, ακριβως διπλα καποιος να τρωει φυστικια και στα 50 εκατοστα η μπαργουμαν να λεει σε μια αλλη πως τελειωσε το τονικ. Και το σκαμπο ετοιμο να καταρευσει

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Α ναι. Και ο μουστακιας να κατεβαζει χριστοπαναγιες. Ομορφιες.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οσο για την μπαρα, καθε τρεισ και λιγο την πηγαινανε βολτα. Την ξηλωναν απο αριστερα για να την πανε δεξια μετα λιγο πιο κατω μετα απεναντι μετα παλι δεξια και παει λεγοντας. Οταν δε η μπαρα ηταν υπεριψωμενη δεξια οπως εμπαινες διπλα στις τουαλετες, ηταν τοσο μεγαλη που επιανε το μισο μαγαζι. Και ηταν τετοια η ελειψη χωρου που πολλοι χοροι γινονταν επιτοπου πανω στο σκαμπο στο μπαρ. Ηταν γαμω. Η ρωσιδα να σου τριβει το βυζι στη μουρη, με το ενα χερι να πιανει την μπαρα με την αλλη το π@#&σο σου, ακριβως διπλα καποιος να τρωει φυστικια και στα 50 εκατοστα η μπαργουμαν να λεει σε μια αλλη πως τελειωσε το τονικ. Και το σκαμπο ετοιμο να καταρευσει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κορυφαιο!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το prelude ήταν ανεξάρτητο.Άλλο 'εικονικό' αφεντικό,άλλο απο πάνω που έκανε κουμάντο απο το αφεντικό και πάει λέγοντας.

να ανοιξουμε ενα θρεντ "πυραμιδα ιδιοκτησιας στριπτηζαδικων"?εκει να δεις τί κουβεντα εχει να γινει..θα ξεπατωθουμε στο γελιο.....μπουμπουκια σου λεω..μπουμπουκια!

Επισκέπτης
Παλιές καλές εποχές που δεν θα ξανάρθουν, έχουν μείνει στην Αθήνα 2-3 μαγαζία που έχουν παρόμοια διακόσμηση δεκαετίας 80-90, έτσι για να μας θυμίζουν τα παλιά, αλλά το ύφος είναι τελείως διαφορετικό. (βλ. ένσταση, sos, 78, κ.ά.)

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σκεψου στην '' ΕΝΣΤΑΣΗ" ( τοτε STATION 1 ) εκανε το σχολειο μου καλοκαιρινο χορο, οταν πηγαινα πρωτη γυμνασιου.
( Βλεπεις την ΑΒC- Πατησιων επισης - την ειχε κλεισει αλλο σχολειο  :'(

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ναι αρχηγε τη θυμαμαι τη Γιαννα. Ξανθια με σγουρο μαλι και σκουρο δερμα. Φοβερο κορμι. Ειχα κανει σκηνικο με μια φιλη της, Τσεχα και αυτη Λιγο αλογο οχι τοσο ντελικατη οσο η Γιαννα, με φοβερα ματια. Θα πρεπει να τη Θυμασαι γιατι μεσα στις τοσες Ρωσιδες εκαναν πολυ παρεα μεταξυ τους.
Υπηρχαν 2 Γιαννες...Η μια αυτη που λες (που ηταν "μεταγραφη" του ιδιου νταβατζη και ηρθε πιο μετα) και η αλλη,η δικια μου,αδυνατουλα (45 κιλα)με μαυρο ισιο μαλλι,2αρι βυζι(και λιγο μικροτερο),1.73 υψος..Ηταν μοντελο στη Τσεχια...Μου εδειξε και φωτογραφησεις σε περιοδικα..
Η δε κολλητη της,πιο νταρντανογκομενα,ηταν κι αυτη Τσεχα,αλλα μιλουσε Ελληνικα γιατι ειχε μανα Τσεχα και πατερα Ελληνα..Ειχε και συγγενεις εδω..
Δε ξερω αν εκανες φαση με αυτη,παντως αν εκανες πρεπει να σε ειχε ξεζουμισει..Ηταν η πιο σεξομανης-μητρομανα που ειχα γνωρισει..Την ειχα προξενεψει στο κολλητο μου και δεν την αντεξε πανω απο 1 μηνα..Ηθελε ολη μερα σεξ(Οπως και η δικια μου,αλλα σε υπερθετικο βαθμο)!!
Την πετυχα το 2003 στο Μουσες οπου παραλιγο να με βιασει..
Εγω τη ρωταγα τι κανει η φιλη της (ειχε γυρισει για μονιμα στη Τσεχια)και αυτη μου τον ειχε βγαλει εξω (πισω απο το τραπεζι)μου τον επαιζε και μου ειχε βαλει τα δαχτυλα μεσα στο μουνι της..Και μου ελεγε:"Γιαννα μου ειπε,εσυ πολυ καλο σεξ",γιατι δεν θελεις να κανεις και εμενα σεξ??!! :2funny: :2funny:
Μιλαμε για μεγαλη μητρομανα!!! :2funny: :2funny:
Τελος,επειδη αναφερθηκε και το Πρινς-Παλλας..
Διαφορετικος ιδιοκτητης μεν,αλλα και στα δυο μαγαζια κανανε κουμαντο οι ιδιοι μανατζερ-νταβατζηδες ("ιμπρεσαριο" οπως τους ελεγαν τοτε οι κοπελες),γι αυτο και υπηρχαν συχνα-πυκνα ανταλλαγες πληθυσμων μεταξυ των δυο μαγαζιων...
Η δικια μου ειχε περασει και απο εκει μια περιοδο...Εκανε τη διαδρομη Πρελουντ,μετα Πρινς Παλλας και ξαναγυρισε Πρελουντ...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Υπηρχαν 2 Γιαννες...Η μια αυτη που λες (που ηταν "μεταγραφη" του ιδιου νταβατζη και ηρθε πιο μετα) και η αλλη,η δικια μου,αδυνατουλα (45 κιλα)με μαυρο ισιο μαλλι,2αρι βυζι(και λιγο μικροτερο),1.73 υψος..Ηταν μοντελο στη Τσεχια...Μου εδειξε και φωτογραφησεις σε περιοδικα..
Η δε κολλητη της,πιο νταρντανογκομενα,ηταν κι αυτη Τσεχα,αλλα μιλουσε Ελληνικα γιατι ειχε μανα Τσεχα και πατερα Ελληνα..Ειχε και συγγενεις εδω..
Δε ξερω αν εκανες φαση με αυτη,παντως αν εκανες πρεπει να σε ειχε ξεζουμισει..Ηταν η πιο σεξομανης-μητρομανα που ειχα γνωρισει..Την ειχα προξενεψει στο κολλητο μου και δεν την αντεξε πανω απο 1 μηνα..Ηθελε ολη μερα σεξ(Οπως και η δικια μου,αλλα σε υπερθετικο βαθμο)!!
Την πετυχα το 2003 στο Μουσες οπου παραλιγο να με βιασει..
Εγω τη ρωταγα τι κανει η φιλη της (ειχε γυρισει για μονιμα στη Τσεχια)και αυτη μου τον ειχε βγαλει εξω (πισω απο το τραπεζι)μου τον επαιζε και μου ειχε βαλει τα δαχτυλα μεσα στο μουνι της..Και μου ελεγε:"Γιαννα μου ειπε,εσυ πολυ καλο σεξ",γιατι δεν θελεις να κανεις και εμενα σεξ??!! :2funny: :2funny:
Μιλαμε για μεγαλη μητρομανα!!! :2funny: :2funny:
Τελος,επειδη αναφερθηκε και το Πρινς-Παλλας..
Διαφορετικος ιδιοκτητης μεν,αλλα και στα δυο μαγαζια κανανε κουμαντο οι ιδιοι μανατζερ-νταβατζηδες ("ιμπρεσαριο" οπως τους ελεγαν τοτε οι κοπελες),γι αυτο και υπηρχαν συχνα-πυκνα ανταλλαγες πληθυσμων μεταξυ των δυο μαγαζιων...
Η δικια μου ειχε περασει και απο εκει μια περιοδο...Εκανε τη διαδρομη Πρελουντ,μετα Πρινς Παλλας και ξαναγυρισε Πρελουντ...

τετοιες θελουμε για τα μαγαζια.....να μας τα φανε ολα,αλλα να το φχαριστηθουμε.....αυτες την εκαναν απο ελλαντα ή ειναι σε κανα νησιωτικο-επαρχιακο ιδρυμα παραγωγης πνευματισμου,ηθους,καλλιεργειας και πανω απ'ολα καλου καφε.....?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
τετοιες θελουμε για τα μαγαζια.....να μας τα φανε ολα,αλλα να το φχαριστηθουμε.....αυτες την εκαναν απο ελλαντα ή ειναι σε κανα νησιωτικο-επαρχιακο ιδρυμα παραγωγης πνευματισμου,ηθους,καλλιεργειας και πανω απ'ολα καλου καφε.....?
Εχουν μετανοησει για τον προτερο "αμαρτωλο" βιο τους και βρισκονται εγκλειστες σε μοναστηρι αφιερωνοντας τη ζωη τους στην ασκηση και τη προσευχη...

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δε ξερω αν εκανες φαση με αυτη,παντως αν εκανες πρεπει να σε ειχε ξεζουμισει..
Δεν θα ειχα λογο συναδελφε να σου πω ψεματα. Αλλωστε εγω την ανεφερα πρωτος. Εγινε φαση, συγκεκριμενα καλοκαιρι ( Ιουνιο) 2001. Και το σκηνικο ξεκινησε οταν πηγε να βγαλει το στριγκακι και δεν την αφησα γιατι με καυλωνε πιο πολυ ετσι. Εκεινη το θεωρησε ευγενικο ( ετσι μου ειπε) και μετα ηρθε μονη της. Αυτη που λεω ειναι σταροχρωμη με εντυπωσιακα μπλε ματια και δεμενο σωμα. Δεν μπορω να πω οτι με ξεζουμισε ( Μπορει να κουραζοταν πολυ με τον κολητο σου  :cheesy: :cheesy: :cheesy:) αλλωστε δεν κρατησε και πολυ γιατι ειχα μονιμη σχεση και ηταν δυσκολο. Δεν εχω παραπονο ομως.Λεφτα δεν προσπαθησε να μου φαει με κανενα ντιρεκτ ή πλαγιο τροπο( οχι βεβαια οτι δεν εσταξα σε ξενοδοχεια και κλαμπ και εστιατορια αλλα ηταν το ιδιο ανετη και σε γκουντις )Α, οταν επινε( νεροφιδα ) ειχε χιουμορ .

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ευγε για την προαγωγη φιλε Vasso :rockon:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16