GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Καλημέρα...επαναφέρω αυτό το θέμα αν και παλιό...έκανα κι εγώ κατάθεση με paysafecard και θέλω να κάνω την ταυτοποίηση από τώρα,όχι όταν χρειαστώ να κάνω την ανάληψη...για Ελλάδα η διαδικασία είναι η Διαδικασία Αντιγράφου από τον Εκτυπωτή όπως αναφέρει εδώ ...
Όπως βλέπετε έχει 3 βήματα, τα 2 πρώτα γίνονται εύκολα...στο τρίτο βήμα τώρα που ζητάει ''Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα εγγεγραμμένη σε λογαριασμό Betfair (μπροστινό μέρος μόνο)'' ,επειδή εγώ έκανα κατάθεση με paysafecard, μπορώ να βγάλω φωτοτυπία μια προπληρωμένη κάρτα και όχι χρεωστική(δεν έχω) αφού την προσθέσω στην betfair χωρίς να κάνω κατάθεση απο αυτή?(το υπόλοιπο είναι μηδέν).
Επίσης στο τέλος λέει ''Όλα τα έγγραφα θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα ως αληθινά αντίγραφα των πρωτοτύπων από κάποια επαγγελματικά προκριμένη προσωπικότητα της κοινωνίας. Τα έγγραφα δύνανται να πιστοποιηθούν από οποιοδήποτε επαγγελματικά προκριμένο πρόσωπο ή αντίστοιχο τέτοιου, όπως:
* Ένα δικηγόρο / συμβολαιογράφο
* Ένα λογιστή / διευθυντή τράπεζας
* Ένα γραμματέα του δήμου ή δημόσιο υπάλληλο (συμπεριλαμβανομένων διοικητικών στελεχών της αστυνομίας, πυροσβεστικής ή του στρατού)
* Ένα γιατρό
Κάθε έγγραφο θα πρέπει να υπογραφεί ξεχωριστά από αυτό το φορέα πιστοποίησης, ο οποίος θα πρέπει να αναφέρει το όνομα, υπογραφή και αξίωμα/τίτλο του. Θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι το έγγραφο που έχει δει είναι το πρωτότυπο.''
Αυτό μπορώ να το αποφύγω? Που να πάω για να μου τα πιστοποιήσουν σαν αυθεντικά? Ποιος θα δεχτεί να βάλει την υπογραφή του στα χαρτιά για να τα στείλω στην betfair? άσε που δεν ξέρω καν αν θεωρείτε νόμιμο...
Παρακαλώ να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν,ευχαριστώ...δεν περίμενα να είναι τόσο πολύπλοκο![]()
Πιστοποίηση εγγράφων μπορείς να κάνεις σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, και θα το κάνουν δεκτό, αν και προσωπικά η γνώμη μου είναι να τους γράψεις στα @@ σου και να παίζεις στον ΟΠΑΠ, τα είπαπε και χθες.
Προσοχή δεν σπονσοράρω κανέναν ΟΠΑΠ απλά το στοίχημα θα πρέπει να το παίζεις αποκλειστικά σαν διασκέδαση, κανείς πλην ίσως ελαχίστων δεν βγήκε μακροχρόνια κερδισμένος από αυτό, και να παίζεται πάντα με χρήματα που δεν έχεις ανάγκη.
Eπίσης να παίζεται με την παρακάτω λογική :
Π.Χ. Βάζω 10 ευρώ σε μιά τριάδα με απόδοση 5. Αν χάσω έχασα αν κερδίσω 50 πάω και τα καταθέτω στο studio και παίρνω το μωρό.