Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

internal

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα πήρα το θάρρος να πω κάτι που μου συνέβη πριν λίγες μέρες σε κάποιο σπίτι  ήταν η 3 φορά που πάω και η πρώτη όσο γνωρίζω το site ήλπιζα να το ευχαριστηθώ μιας και βοηθάει αρκετά
Λοιπόν στην τελευταία  επίσκεψη μου η κοπέλα έβγαλε ένα υγρό μαντηλάκι και καθάρισε την επίμαχη περιοχή όπα λέω καθαριότητα και αρχίζει την π.. εγώ μετά από λίγο  καταλαβαίνω ότι δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό δεν το πρόσεξα απ την αρχή γιατί νόμιζα ότι το έβαλε με το στόμα  την σταματάω και μου λέει ότι κάνει μπουκώματα  με ειδικό διάλυμα πριν από κάθε πελάτη και δεν υπάρχει πρόβλημα  έλα που εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό και τα έχω παίξει είμαι αρκετά αγχωμένος αν και ήξερα για τα σμν αυτές τις μέρες τα έχω μελετήσει  πολύ και έγινα ακόμα χειρότερα με αυτά που διαβάζω
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το έκανε χωρίς να με ρωτήσει πρώτα και να συμπληρώσω ότι δεν πλήρωσα για κάτι extra 20 euro μόνο θα ήθελα την βοήθεια σας  ευχαριστώ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
φερων και αχαρνων ηταν το σπιτι?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα συγχωνεύτηκε.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Παιδιά καλησπέρα πήρα το θάρρος να πω κάτι που μου συνέβη πριν λίγες μέρες σε κάποιο σπίτι  ήταν η 3 φορά που πάω και η πρώτη όσο γνωρίζω το site ήλπιζα να το ευχαριστηθώ μιας και βοηθάει αρκετά
Λοιπόν στην τελευταία  επίσκεψη μου η κοπέλα έβγαλε ένα υγρό μαντηλάκι και καθάρισε την επίμαχη περιοχή όπα λέω καθαριότητα και αρχίζει την π.. εγώ μετά από λίγο  καταλαβαίνω ότι δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό δεν το πρόσεξα απ την αρχή γιατί νόμιζα ότι το έβαλε με το στόμα  την σταματάω και μου λέει ότι κάνει μπουκώματα  με ειδικό διάλυμα πριν από κάθε πελάτη και δεν υπάρχει πρόβλημα  έλα που εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό και τα έχω παίξει είμαι αρκετά αγχωμένος αν και ήξερα για τα σμν αυτές τις μέρες τα έχω μελετήσει  πολύ και έγινα ακόμα χειρότερα με αυτά που διαβάζω
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το έκανε χωρίς να με ρωτήσει πρώτα και να συμπληρώσω ότι δεν πλήρωσα για κάτι extra 20 euro μόνο θα ήθελα την βοήθεια σας  ευχαριστώ

Μ'αυτή την κοπέλα πρώτη φορά πήγες ή και τις άλλες δύο φορές ήταν η ίδια?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πολύ ακάποτο τσιμπουκάκι πέφτει τώρα τελευταία. Δεν είναι μόνο το AIDS που πρέπει να φοβόμαστε αλλά και πολλά άλλα.
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread: Μάλλον μελέτησε το λίγο και τα συμπεράσματα δικά σου.

Φυσικά είναι απόψεις διάφορες.
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αρπάξεις κάτι αλλά είμαι της άποψης: ΑΚΑΠΟΤΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ. Εκτός και αν μας αρέσει η Ρώσσικη ρουλέτα. :think:

internal

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Μ'αυτή την κοπέλα πρώτη φορά πήγες ή και τις άλλες δύο φορές ήταν η ίδια?
Πρώτη φορά πήγα  φίλε μου  δεν ξέρω πως γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις  δεν έπρεπε να με ρωτήσει

lalakas2

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μήν αγχώνεσε φίλε internal, ολοι λίγο πολυ έχουμε κάνει κατι τετοιο. Απλά να αγχωθείς αν δεις κατι περίεργο(αν δεις μετα απο πολυ καιρο). με ποιά κοπελα πήγες? τουλάχιστον ήταν καλή? :)

internal

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
δεν το ευχαριστήθηκα με όλο αυτό που έγινε
άσε φίλε το ξέρω ότι πρέπει να περάσουν και έξη μήνες για να ησυχάσω
και τα Χριστούγεννα έρχεται η κοπέλα μου τον ήπια

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σώπα ρε το Ναταλάκι φαίνεται παστρικιά κοπέλα.
Ε και στο φινάλε-φινάλε αν, ω μη γένοιτο, βγάλεις τίποτα μέχρι τα Χριστούγεννα που έρχεται η δικιά σου,
πες της ότι σε κόλλησε αυτή! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ελα chill out μην αγχωνεσαι,
πηγαινε πριν τα χριστουγεννα κανε καμια εξεταση και η παναγια μαζι σου :)
Ασε που δεν νομιζω να εγινε κατι αλλα ποτε δεν ξερεις....
Αλλα ρε μεγαλε οταν ξεκινησε να στο κανει γιατι δεν την σταματησες? :idiot:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αρπάξεις κάτι αλλά είμαι της άποψης: ΑΚΑΠΟΤΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ. Εκτός και αν μας αρέσει η Ρώσσικη ρουλέτα. :think:

οχι ρε φιλε,αν μια κοπελα εχει 20-30 δεσμους ΟΚ,αλλα τωρα καποτα με κοπελα πυ εχει 3-4 δεσμους?λιγες οι πιθανότητες,τοσο γκαντεμια λες?

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Από τις εκατοντάδες επισκέψεις μου στα "σπίτια" και τις δεκάδες με κοπέλλες ελευθέρας βοσκής προ ετών, μία φορά την πάτησα. 'Ηταν σε ένα σπίτι κάπου στα Σεπόλια και υποτίθεται ότι ήταν και καθαρό τρομάρα να τους έρθει, με έβαλε να κάνω ένα ντουζάκι πριν κλπ. Αλλά όπως την είχα μετά στα τέσσερα στο δωμάτιο σαν να διέκρινα στο μισοσκόταδο κάποια σπυθούρια στην πλάτη. Να μην τα πολυλογώ ή τύπισσα με κόλησε ένα δερματικό και έβγαλα στο σώμα μου σπυθούρια. Ήταν από επαφή δέρμα με δέρμα όπότε το προφυλακτικό τι να σου κάνει. Πήγα στο γιατρό μου έδωσε αντιβιόση και αλειφές και έκανε ένα μήνα να μου περάσει. Και άντε να εξηγήσω και στην κοπέλλα μου μετά... δεν θυμάμαι τι δικαιολογία αράδιασα (το κόλλησα στα αποδυτήρια του 5Χ5, στο γυμναστήριο ή κάτι τέτοιο). Το μόνο καλό από την όλη υπόθεση ήταν ότι αφού την είχα ένα μήνα σε σεξουαλική δίαιτα με το που μου έκατσε δεν μπόρεσε από την καύλα της να αντισταθεί στο πρωκτικό σεξ για πρώτη της φορά! Ουδεν κακόν αμιγώς καλού.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ακόμα και η ακμή μπορει να μεταδοθεί. Δες εδώ.

Internal δεν θέλουμε όμως να σε φοβίσουμε αυτά έχουν συμβεί σε όλους. Οι πιθανότητες είναι μηδενικές. 'Αντε κάνε καμιά βόλτα και ξέχασε το. Τα παραπάνω απλώς για ενημέρωση.

:birdman:

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
οχι ρε φιλε,αν μια κοπελα εχει 20-30 δεσμους ΟΚ,αλλα τωρα καποτα με κοπελα πυ εχει 3-4 δεσμους?λιγες οι πιθανότητες,τοσο γκαντεμια λες?

Ναι το κάνουν αυτό οι κοπέλες.Όταν ερωτηθούν απαριθμούν μόνο τους δεσμούς τους.Τις παρτούζες και τα ξεκωλιάσματα no strings attached δεν τα μετράνε :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To cosmopolitan πάντως τις συμβουλεύει να λένε "μόνο" 3-4 :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παντως το 99% των γυναικων μου εχουν δηλώσει οτι 'οι πιπες δεν μετράνε σαν σέξ'

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Το μόνο καλό από την όλη υπόθεση ήταν ότι αφού την είχα ένα μήνα σε σεξουαλική δίαιτα με το που μου έκατσε δεν μπόρεσε από την καύλα της να αντισταθεί στο πρωκτικό σεξ για πρώτη της φορά! Ουδεν κακόν αμιγώς καλού.

Ωπα καλό αυτό!!! :dancing: :dancing: :dancing:
Αν είναι έτσι θα συχνάζω σε δημοτικά μπας και κολλήσω καμιά ανεμοβλογιά για να μου δώσει κώλο η γκόμενα! :P :P :P
Αν και τη ανεμοβλογιά στα γεράματα... :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom