Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σαν πολύ χαμηλά τα βλέπω αυτά τα ποσοστά, ειδικά για πρωκτικό...

Τέλος πάντων, όποιος θέλει προσέχει, όποιος δε θέλει παίζει με τις πιθανότητες.

weilder

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ε,αν το βαλεις στο στομα της αλλης και αυτη αιμορραγει(αμεση επαφη με 
επαρκη ποσοτητα αιματος) ε ναι τοτε φυσικα και υπαρχει κινδυνος!
Αλλο αυτο ομως και αλλο να τα ισοπεδωνουμε ολα!Ακομη και αν στο δαγκωσει(λυσασμενο τσιμπουκι!Βρε το μπουλντογκ!)μαλλον για τη λυσσα θα πρεπει να ανυσυχησει κανεις παρα το ΑIDS.Κι αυτο γιατι το σαλιο δεν μεταδιδει τον ιο του HIV.Λογω ενζυμων που τον εξουδετερωνουν.Οποτε το γεγονος οτι το αιμα σου θα ερθει σε επαφη με το σαλιο της δεν ειναι επικυνδυνο για τη μεταδοση του AIDS.Για  αλλα ΣΜΝ ναι.
Συμπερασματικα λοιπον,πιπες με σκουφακι για να ειστε σιγουροι οτι δεν θα κολλησετε συφιλη,ερπη και αλλα ΣΜΝ.

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Να διευκρινήσω πάνω σ'αυτό κάτι.

Αν είναι να κολλήσεις από αιμορραγία πάνω στην πίπα, δεν μιλάμε για μια ανοιχτή κουφάλα ή λίγη ουλίτιδα.
Για να κολλήσεις από πίπα, πρέπει η γκόμενα να έχει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ αίματος στο στόμα της...
...που εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πάρει πίπα !

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Να διευκρινήσω πάνω σ'αυτό κάτι.

Αν είναι να κολλήσεις από αιμορραγία πάνω στην πίπα, δεν μιλάμε για μια ανοιχτή κουφάλα ή λίγη ουλίτιδα.
Για να κολλήσεις από πίπα, πρέπει η γκόμενα να έχει ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ αίματος στο στόμα της...
...που εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πάρει πίπα !

Επισης ολοι ξερουμε πως ανακοινωνονται τα στοιχεια στα "εγκυρα" site κρατους  στην Ελλαδα.. ;)

λοιπον νεε,επειδη το κουραζεις αστο καλυτερα το θεμα

παρτο ξανα να το διαβαζεις

O IOS HIV μεταδιδεται ΚΑΙ με το ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ.

Τα εχουμε πει πολλες φορες και link εχουμε παραθεσει,

ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ να προστατευτει απο το AIDS ,και εσυ κανε οτι θες! ;)

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
O χειρότερος εχθρός του ανθρώπου δεν είναι η αμάθεια, αλλά η ημιμάθεια.

Επίσης, οι "νέοι στο τσατ" έχουν 15 πτυχία παραπάνω από 1 παλιό στο τσατ.

Έπειτα, εγώ παίρνω ΠΑΝΤΑ προφύλαξη, διότι ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ούτε για το 0,005%

Αλλά οι πιθανότητες είναι 0,005% αγράμματε !

Και το "κολλάει και με στοματικό" ΑΦΟΡΑ ΤΟ 0,005%  αγράμματε.

Και για το αίμα πρέπει να έχει τόση ποσότητα που θα βλέπεις το πέος σου σαν να λούζετε με σιρόπι βύσσινο και όχι απλά κάποιο σφράγισμα για να αυξηθεί το 0.005% σε 1% για να κολλήσεις.

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Aυτο που σιγουρα κολλαει με το στοματικο ερωτα ειναι η ανοησια

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επειδή διαπιστώνω ότι ορισμένοι έγιναν ΕΙΔΙΚΟΙ χωρίς να έχουν διαβάσει τίποτα, σας κάνω copy των πίνακα πιθανοτήτων που υπάρχει ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ για το aids. Άκου 8% χαχαχαχα. Ρε Τομάζο...ήμαρτον αγόρι μου.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τον διαφορετικό βαθμό κινδύνου μετάδοσης του HIV σε περιπτώσεις μη επαγγελματικής έκθεσης, σύμφωνα με την βιβλιογραφία (χωρίς την χρήση προφυλακτικού).

ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%

Μια παρατήρηση, έχω την εντύπωση οτι τα στατιστικά αναφέρουν το τρόπο με τον οποίο μεταδόθηκε έως σήμερα ο ιος στην Ελλάδα η διεθνώς. Δηλαδή το ότι μέχρι σήμερα το 90% είναι με μετάγγιση δεν σημαίνει οτι δεν κολλάει με το στοματικό sex, εξάλλου και τα ποσοστά ενεργητικού και παθητικού sex δείχνουν μικρά στα στοιχεία αυτά.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μια παρατήρηση, έχω την εντύπωση οτι τα στατιστικά αναφέρουν το τρόπο με τον οποίο μεταδόθηκε έως σήμερα ο ιος στην Ελλάδα η διεθνώς. Δηλαδή το ότι μέχρι σήμερα το 90% είναι με μετάγγιση δεν σημαίνει οτι δεν κολλάει με το στοματικό sex, εξάλλου και τα ποσοστά ενεργητικού και παθητικού sex δείχνουν μικρά στα στοιχεία αυτά.

Δεν κανεις λαθος φιλε ;)

Αλλα αν ο καθενας δεν καταλαβαινει οτι κινδυνευει με το ακαπωτο κακο του κεφαλιου του!

Εδω αλλοι κανουν τα ακατανομαστα ακομα και με τραβεστι!

Ας προστατευτουν οσοι καταλαβαινουν ! ;)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Τομμασο ξερεις τι πιστευω γινεται..

οι μαγκες που αφινουνε να τους τον παρουνε ακαπωτο σκεφτονται τα λεφτα που σκασανε κ λενε μιας κ τα εσκασα πρεπει να μου κανει κ αυτο το SERVICE. Δεν καταλαβαινω γιατι ομως. Αυτες τις δουλειες πρεπει να τις κανει η κοπελια μας.

Το ακαπωτο ειναι σαν να μαμησεις μια ιεροδουλη χωρις προφυλακτικο για μενα.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Τομμασο ξερεις τι πιστευω γινεται..

οι μαγκες που αφινουνε να τους τον παρουνε ακαπωτο σκεφτονται τα λεφτα που σκασανε κ λενε μιας κ τα εσκασα πρεπει να μου κανει κ αυτο το SERVICE. Δεν καταλαβαινω γιατι ομως. Αυτες τις δουλειες πρεπει να τις κανει η κοπελια μας.

Το ακαπωτο ειναι σαν να μαμησεις μια ιεροδουλη χωρις προφυλακτικο για μενα.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

Συμφωνω μαζι σου φιλε.

Το ακαπωτο ας το κανει η κοπελα μας αφου εχουμε ζησει αρκετο καιρο μαζι της.

Πες τα και συ.

Πραγματικα το ποσες αρρωστειες μεταδιδονται με αυτον τον τροπο.

Τα ειπε και ο φιλος απο την Αγγλια για τις αρρωστεις στο thread που ανοιξε

πριν λιγο "cg εξωτερικου"

Τον συγχαιρω που απο τα πρωτα του post εδειξε σοβαροτητα και υπευθυνοτητα . ;)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
μακαρι να μην το μετανιωσουνε ποτε αυτο (ακαπωτο) κ να μην χρειαστει να τρεχουνε. Εγω την αποψη μου την ειπα, απο εδω κ περα κανει κανεις οτι θελει...

Οπως λες με πιθανοτητες δεν παιζεις!! Κ να σου πω κ το αλλο. Προσωπικα οταν εκσπερματωνω τον τραβαω εξω.. για 2 λοθγους

1) Γιατι αμα ο.οο1% σπασει το προφυλακτικο δεν θελω να κολλησω τιποτα που ισως να εχει η ιεροδουλη ή οποιαδηποτε (εστω κ με 1%).

2) Θελω η κοπελια μου να ειναι ησυχη, δηλ μην πιασουμε κανενα παιδακι. Κ δεν ειναι τα λεφτα για την εκτρωση, αλλα οτι η γυναικα σκοτωνει το παιδι της. Εμεις οι αντρες δεν το καταλαβαινουμε αυτο το αισθημα κ δεν μπορεις να το πεις σε μια σωστη κοπελα να το κανει.

Πιθανοτητα στην πιθανοτητα πρεπει να σκεφτεσαι. Το AIDS δυστυχως δεν σε ρωταει, αλλα ουτε το χαλασμενο προφυλακτικο.

Που εαν καπιος σκεφτει λογικα, οι εταιρειες επιτρεπονται να παραγουνε προϊοντα (εως 0.01%) τα οποια δεν περνανε τους ποιοτικους ελεγχους.

Ο Magic Johnson ετσι την πατησε αμα ξερεται.

weilder

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παιδια,μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε μου φαινεται.....
Φυσικα και δεν κανεις ακαποτο γιατι ειναι επικινδυνο να κολλησεις διαφορες
αρρωστιες!Οπως πχ συφιλη η ερπη και αλλα ΣΜΝ(Σεξουαλικως Μεταδιδομενα Νοσηματα)Αυτο δεν ελεγα και σε παραπανω ποστ μου?
Αλλα ιατρικως δεν στεκει οτι το AIDS μεταδιδεται με ακαποτο απο τη γυναικα στον ανδρα.Για διαφορους λογους τους οποιους τους ξαναειπα και παραπανω.Μην τα ξαναλεμε.
Συμπερασματικα....ετσι κι αλλιως παντα σκουφακι!

weilder

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0

Ναι φιλε κανεις λαθος!Τα ποσοστα αυτα αναφερονται στο ποσοστο κινδυνου απο την εκθεση στον ιο και οχι στην καταγραφη του τροπου μεταδοσης μεχρι τωρα.Ειδικα για τις μεταγγισεις τα κρουσματα ειναι ελαχιστα πλεον.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ανοίγω αυτό το thread γιατί ενώ γίνεται μεγάλη συζήτηση για τα ακάποτα δεν έχω δεί προσωπικά καμία αναφορά απο κάποιον συναγωνιστή για πρόβλημα απο ακάποτο στοματικό σε μπουρδέλο(μπορεί να μου έχει ξεφύγει κάποια αναφορά άνθρωπος είμαι :grin:).Δέν γίνεται απο τα τόσα άτομα που συμμετέχουν στο site και κάνουν ακάποτο να μην έχει κολλήσει κανείς τίποτα..Άρα ή δεν το αναφέρουν ή δεν έπαθαν τίποτα...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ανοίγω αυτό το thread γιατί ενώ γίνεται μεγάλη συζήτηση για τα ακάποτα δεν έχω δεί προσωπικά καμία αναφορά απο κάποιον συναγωνιστή για πρόβλημα απο ακάποτο στοματικό σε μπουρδέλο(μπορεί να μου έχει ξεφύγει κάποια αναφορά άνθρωπος είμαι :grin:).Δέν γίνεται απο τα τόσα άτομα που συμμετέχουν στο site και κάνουν ακάποτο να μην έχει κολλήσει κανείς τίποτα..Άρα ή δεν το αναφέρουν ή δεν έπαθαν τίποτα...
κι ομως αρκετοι εχουν γραψει οτι τραβηχτηκανε στα νοσοκομεια με αλοιφες για καιρο...
Μονο σουταρισμα στη μαπα και οχι ακαποτα

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Από πουτάνα που τα έπαιρνε στο στόμα χωρίς ακάποτο , τον πηρέ στο στόμα της μόνο όταν έχυσα . Ευτυχώς την  «γλιτώσαμε»  μόνο  με μυκητίαση και για κάμποσο καιρό με αλείφουσες . Πάντως την επισκευή στο Συγγρού δεν τη γλίτωσα . Μακριά από ακάποτα παιδιά μακριά .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom