Νέα

Αναφορές προβλημάτων απο ακάποτο..(ασθένειες κτλ..)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RHGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Απλα ναι η' οχι

• Ναι

Ψήφοι: 55 37,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 90 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Από πουτάνα που τα έπαιρνε στο στόμα χωρίς ακάποτο , τον πηρέ στο στόμα της μόνο όταν έχυσα . Ευτυχώς την  «γλιτώσαμε»  μόνο  με μυκητίαση και για κάμποσο καιρό με αλείφουσες . Πάντως την επισκευή στο Συγγρού δεν τη γλίτωσα . Μακριά από ακάποτα παιδιά μακριά .

και τα συμπτώματα για να καταλάβεις ότι κάτι είχες πια ήταν?

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
νομιζω πιο ευκολο να κερδισεις το τζοκερ παρα να κολλησεις κατι απο ακαποτο στο στομα.
πρεπει να υπαρχει ολοκληρη ακολουθια  καταστασεων.
η μυκητιαση κολαει απο παντου,θαλασσα κ.λ.π

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
παίδες για να μη ρισκάρετε να τραβηχθείτε
άσχημα ακόμα και με αντιβιώσεις κ' αλοιφές
κτλ. όχι ακάποτα..  :o 
ο κίνδυνος μπορεί να είναι 'σχετικά
μικρός' αλλά δεν παύει
να είναι κίνδυνος.. άσε που είναι
και μαλακία αν σκεφτείς ότι πριν από
σένα είχε περιποιηθεί το βρώμικο λιλάκι
κανενός παππούκα  :2funny:  :2funny:  :2funny:
σκουφάκι μάστορες!..  :rockon:

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κοκκινιλες και φαγουρα στο πεος , αυτα ηταν τα συμπτωματα

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παιδιά πάντα είμουνα εναντίων του ακάποτου, χωρίς να έχω γνώση στο θέμα, απλά για να πρ΄σέχω τα ρούχα μου. Σήμερα πήγα σε στούντιο στην Ιπποκρατους 144, όπου σύμφωνα με τη τσατσα ( το είπε μόνη της στο τηλ, χωρίς να ρωτήσω σαν διαφήμιση) είναι όλες ελεγμένες από γιατρούς. Η κοπέλα ήταν απιστεφτα όμορφη και κανα τη μαλακια και υπεκυψα σε ακαποτο στοματικο. Απο εκεινη την ωρα με εχουν φαει οι σκεψεις. Ενομεταξυ εχω και σχεση και φοβαμαι μη κολλησω και τη κοπελα τπτ. Αν υποθεσουμε οτι για AIDS δεν πρεπει να σκεφτομαι καθως ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα, συμφωνα με οσα λενε εδω πολλοι) σε περιπτωση που εχω κολησει κατι θα φανει με γυμνο ματι και συντομα? Επίσης οι κοπελες στα στουντιο θεωρουνται πιο safe ?

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά πάντα είμουνα εναντίων του ακάποτου, χωρίς να έχω γνώση στο θέμα, απλά για να πρ΄σέχω τα ρούχα μου. Σήμερα πήγα σε στούντιο στην Ιπποκρατους 144, όπου σύμφωνα με τη τσατσα ( το είπε μόνη της στο τηλ, χωρίς να ρωτήσω σαν διαφήμιση) είναι όλες ελεγμένες από γιατρούς. Η κοπέλα ήταν απιστεφτα όμορφη και κανα τη μαλακια και υπεκυψα σε ακαποτο στοματικο. Απο εκεινη την ωρα με εχουν φαει οι σκεψεις. Ενομεταξυ εχω και σχεση και φοβαμαι μη κολλησω και τη κοπελα τπτ. Αν υποθεσουμε οτι για AIDS δεν πρεπει να σκεφτομαι καθως ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα, συμφωνα με οσα λενε εδω πολλοι) σε περιπτωση που εχω κολησει κατι θα φανει με γυμνο ματι και συντομα? Επίσης οι κοπελες στα στουντιο θεωρουνται πιο safe ?

Τώωωρα ότι έγινε έγινε...  Για κάνα μήνα δεν θα μπορείς να ξέρεις και πολλά, έχε το νου σου για οτιδήποτε καινούριο δεις στην περιοχή: κοκκινίλες, σπυράκια, μικρές καινούριες ελιές, υγρά κάτω από το κεφάλι, φαγούρα στα αρχίδια ή τσούξιμο στην ουρήθρα κτλ κτλ. Γενικά να είσαι υποψιασμένος.  Ελπίζω να μην το κάνεις ακάποτα με τη δικιά σου (το κανονικό όχι το στοματικό) :- :- :- αλλά να μου πεις εδώ το έκανες με την πουτάνα εκεί θα κολλήσεις. Όπως και να έχει αν μπορείς και αν νοιάζεσαι, προσπάθησε να χρησιμοποιείς προφυλακτικό με την κοπέλα, πες  τις ξέρω γω ότι άκουσες κάτι ιστορίες και ψιλοαγχώθηκες περί εγκυμοσύνης και τέτοια. Ε αν περάσουν 3-4 μήνες και δεν δεις τίποτα, πήγαινε σε έναν ουρολόγο για την τελική επιβεβαίωση και μετά ηρέμησε  ;)

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10

:)Φιλαρακι καλησπερα... :)
Πριν απο λιγες ημερες πηγα και εγω στο ιδιο Studio  και επεσα και εγω πανω σε καποια κοπελλα που εκανε ακαποτο.
Ειναι βεβαια βλακεια (και εγω το μετανοιωσα μετα, αλλα φροντισα συγχρονως και ενημερωθηκα απο γιατρο, οτι δηλαδη ειναι εξαιρετικα δυσκολο να συμβει αυτο- αλλα σιγουρα δεν ειναι αδυνατον)
Παντως τα σημαδια εκδηλωνονται meta απο 16-48 ωρες και ειναι :κοκκνιλες στο "κεφαλι" λευκα στιγματα περιμετρικα, και ανεξελεγκτη φαγουρα. (ολα αυτα ή καποια απο αυτα)
Την πρωτη φορα που μου εκαναν ακαποτο σε αλλο Studio, φοβηθηκα τοσο πολυ που εκανα ολη τη σειρα εξετασεων, και ευτυχως ηταν ολες αρνητικες. Βλεπεις υπαρχουν και Ηπατιτιδες Α,Β,Γ που μπορει να μην ειναι θανασιμες (η Β ειναι) αλλα μπορουν να σε ξεσκισουν κανονικα και με το νομο.
Επισης οσες διαβεβαιωσεις και να παρεις, μην μασας και βαζε "σκουφο". Σιγουρα οι κοπελες στα Studio ελεγχονται συχνοτερα, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου για να τα εχεις ΟΛΑ..(Μπορεις να κανεις δουλεια με τα μισα;)
Αν...παντως σου εχει μπει ο ψυλλος στα αυτια, κανε μια σειρα για αφροδισια νοσηματα, και θα δεις οτι δεν εχεις τιποτα..αντε να βαλουμε μαζι μυαλο ....συναγωνιστη!!!
:)Μη μασας...και προσεχε :)

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια με τα CT και γενικα τις συνοδους, τι παιζει? Αυτες στο 99,99% κανουν ακαποτο...επειδη σκεφτομαι καποια στιγμη να παω με CT (Δεν εχω παρει καμια σε μπουρδ.. η CG) να της πω της κοπελας που θα εχω επιλεξει να μου παρει πχ. πιπα με καποτα? Τι να κανω?

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Ρε παιδια με τα CT και γενικα τις συνοδους, τι παιζει? Αυτες στο 99,99% κανουν ακαποτο...επειδη σκεφτομαι καποια στιγμη να παω με CT (Δεν εχω παρει καμια σε μπουρδ.. η CG) να της πω της κοπελας που θα εχω επιλεξει να μου παρει πχ. πιπα με καποτα? Τι να κανω?

:tickedoff:Εφ όσον τιποτα δεν σε διασφαλιζει...το ξεχνας και δεν πας καν σε ακαποτο, ή προτεινεις καποτα..Δηλαδη τι ειναι καλυτερο να σε χαρακτηρισει αυτη...ή εσυ να σωσεις το τομαρι σου; (παντως συμμεριζομαι απολυτα τον προβληματισμο σου, καθοτι αλλο ακαποτο...και αλλο με σκουφο...εν τουτοις τοσην ωρα μιλαμε για κινδυνους..!!!) :tickedoff:
:(Αυτη ειναι η ωμη...πραγματικοτητα... :(

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Προτιμω με καποτα παρα να γινει καμια μαλακια να χασω τη ζωη μου (ειμαι και 20 χρονων ακομα πριν λιγες μερες τα κλεισα) και να μην παρω καμια αλλη απο κει και περα..Αυτο δε που μου κανει εντυπωση ειναι πχ που μερικοι συναδελφοι μουνολατρες (θα μου επιτρεψετε την εκφραση) το αν καποια CT δεν κανει ακαποτο το θεωρουν μειονεκτημα...αυτη την ανεση δεν την εχω εγω και επισης δεν μπορω να την καταλαβω..θα προτιμουσα ας πουμε να το πω εξαρχης στο γραφειο που θα κλεισω την CT..μπορει μερικοι να με χαρακτηρισουν υπερβολικο αλλα ακαποτο εχω κανει μονο με μια κοπελα μου και επειτα απο σχεση 7 μηνων..μεχρι τοτε μονο με σκουφο και με τις αλλες 2 κοπελες μου που εχω παει παντα με σκουφο (ισως επειδη ημουν λιγοτερο ανετος τοτε)..περιμενω αποψεις και απο αλλους φιλους..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
:2funny:[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Προτιμω με καποτα παρα να γινει καμια μαλακια να χασω τη ζωη μου (ειμαι και 20 χρονων ακομα πριν λιγες μερες τα κλεισα) και να μην παρω καμια αλλη απο κει και περα..Αυτο δε που μου κανει εντυπωση ειναι πχ που μερικοι συναδελφοι μουνολατρες (θα μου επιτρεψετε την εκφραση) το αν καποια CT δεν κανει ακαποτο το θεωρουν μειονεκτημα...αυτη την ανεση δεν την εχω εγω και επισης δεν μπορω να την καταλαβω..θα προτιμουσα ας πουμε να το πω εξαρχης στο γραφειο που θα κλεισω την CT..μπορει μερικοι να με χαρακτηρισουν υπερβολικο αλλα ακαποτο εχω κανει μονο με μια κοπελα μου και επειτα απο σχεση 7 μηνων..μεχρι τοτε μονο με σκουφο και με τις αλλες 2 κοπελες μου που εχω παει παντα με σκουφο (ισως επειδη ημουν λιγοτερο ανετος τοτε)..περιμενω αποψεις και απο αλλους φιλους..

:)Μεγαλε... :)
με την κοπελα σου ειναι τελειως διαφορετικα...σε ξερει και την ξερεις.. ;)
Απο τις κοπελιες ομως εξω...δεν ξερεις καμμια, και αν ρωτησεις καποια για το αν εχει αφροδισια, αν γλυτωσεις τα μπινελικια (δεν θα τα γλυτωσεις), αποκλειεται να σου πει οτι εχει κατι, εστω και αν ειναι γεματη με τα παντα !!!
Ολοι αυτοι που θεωρουν μειονεκτημα το οτι καποια δεν κανει ακαποτο, αφενος αποφασιζουν οι ιδιοι για τον εαυτο τους και την πορεια της υγειας τους...και αφετερου τους καταλαβαινω απολυτα πιστεψε με...(αν και εγω δεν εχω παρει CT) οταν θα δεις μπροστα σου τον Μουναρο που "παρηγγειλες" τοτε τα ξεχνας ολα, και τα περι υγειας, γιατι τοτε σκεφτεται και αποφασιζει το κατω κεφαλι, και αυτο δινει εντολες στο "πανω" κεφαλι..
Φαυλος κυκλος...
:)Αλλα τωρα που ξερεις τι πρεπει να κανεις...κρατα χαρακτηρα...!!! :)

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλα ειναι και το αλλο που τωρα το σκεφτηκα (που μπορει να ειναι και παπαρια αλλα θα το πω)...αν ζητησεις εξαρχης ως request σε ενα agency να μην σου κανει τιποτε ακαποτο, μπορει να νομιζουν οτι εσυ εχεις κατι και να μην σου κλεισουν στο τελος..αν πεις επισης στην ιδια την κοπελα, "I would feel more comfortable if you sucked me using a condom" αυτη θα παρεξηγηθει και θα μεινεις με το πουλι στο χερι...δικοπο μαχαιρι..πως να το χειριστει κανεις το θεμα ειναι δυσκολο... :( :( :(
Θα μπορουσα ομως να πω οτι εχω φετιχ με τα προφυλακτικα...χαχαχαχα...ελεος...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Zouzis και Daikatana ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Και ευχαριστω το σαιτ που μου δινει την πληροφορηση αυτη που λογω ταμπου δεν θα μπορουσα αλλου να βρω. Ελπίζω όλα να είναι στο μυαλο μου, δεν υπάρχει κανενα συμπτωμα ετσι και αλλιως τις πρωτες 10 ωρες. Ομως συμβουλευτικα προτεινω σε οσους διαβαζουν εδω να μην κανουν ακαποτο, εκτως των αλλων, ακομα και αν ειναι ελαχιστη η πιθανοτητα να παθουν κατι, μονο και μονο για το ψυχολογικο μαρτυριο που εχουν να περασουν μετα, ειδικα εαν εχουν σχεση...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
:)Φιλαρακι καλησπερα... :)
Πριν απο λιγες ημερες πηγα και εγω στο ιδιο Studio  και επεσα και εγω πανω σε καποια κοπελλα που εκανε ακαποτο.
Ειναι βεβαια βλακεια (και εγω το μετανοιωσα μετα, αλλα φροντισα συγχρονως και ενημερωθηκα απο γιατρο, οτι δηλαδη ειναι εξαιρετικα δυσκολο να συμβει αυτο- αλλα σιγουρα δεν ειναι αδυνατον)
Παντως τα σημαδια εκδηλωνονται meta απο 16-48 ωρες και ειναι :κοκκνιλες στο "κεφαλι" λευκα στιγματα περιμετρικα, και ανεξελεγκτη φαγουρα. (ολα αυτα ή καποια απο αυτα)
Την πρωτη φορα που μου εκαναν ακαποτο σε αλλο Studio, φοβηθηκα τοσο πολυ που εκανα ολη τη σειρα εξετασεων, και ευτυχως ηταν ολες αρνητικες. Βλεπεις υπαρχουν και Ηπατιτιδες Α,Β,Γ που μπορει να μην ειναι θανασιμες (η Β ειναι) αλλα μπορουν να σε ξεσκισουν κανονικα και με το νομο.
Επισης οσες διαβεβαιωσεις και να παρεις, μην μασας και βαζε "σκουφο". Σιγουρα οι κοπελες στα Studio ελεγχονται συχνοτερα, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου για να τα εχεις ΟΛΑ..(Μπορεις να κανεις δουλεια με τα μισα;)
Αν...παντως σου εχει μπει ο ψυλλος στα αυτια, κανε μια σειρα για αφροδισια νοσηματα, και θα δεις οτι δεν εχεις τιποτα..αντε να βαλουμε μαζι μυαλο ....συναγωνιστη!!!
:)Μη μασας...και προσεχε :)
Φίλε μου,καθε ποτε ελεγχονται οι κοπελες των στουντιο?
Θεωρω αυτονοητο,οτι γνωριζεις,γιατι δηλωνεις κατηγορηματικα οτι ελεγχονται συχνοτερα(απο των μπουρδελων να συμπερανω).
Κι αυτο γιατι αφου εισαι υπερ της προφυλαξης της υγειας,καλο ειναι να ειμαστε ενημεροι και να μην κανουμε εικασιες.Αν λοιπον ξερεις,καλοδεχουμενη η πληροφορια σου.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγω κανω ακαποτα,αλλα πρεπει να προσεχουμε να μην υπαρχουν πληγες στο στομα της κοπελας και όπου την αγγιζουμε γενικως την κοπελα,ουτε να εχουμε εμεις ανοιχτη πληγη.Το ρισκο απο το ακαποτο στοματικο δεν ειναι μεγαλο,αλλα δεν παυει να ειναι ρισκο(οχι για ειτζ βεβαια,αφου δεν κολλαει απο το σαλιο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom