Φιλαρακι καλησπερα...
Πριν απο λιγες ημερες πηγα και εγω στο ιδιο Studio και επεσα και εγω πανω σε καποια κοπελλα που εκανε ακαποτο.
Ειναι βεβαια βλακεια (και εγω το μετανοιωσα μετα, αλλα φροντισα συγχρονως και ενημερωθηκα απο γιατρο, οτι δηλαδη ειναι εξαιρετικα δυσκολο να συμβει αυτο- αλλα σιγουρα δεν ειναι αδυνατον)
Παντως τα σημαδια εκδηλωνονται meta απο 16-48 ωρες και ειναι :κοκκνιλες στο "κεφαλι" λευκα στιγματα περιμετρικα, και ανεξελεγκτη φαγουρα. (ολα αυτα ή καποια απο αυτα)
Την πρωτη φορα που μου εκαναν ακαποτο σε αλλο Studio, φοβηθηκα τοσο πολυ που εκανα ολη τη σειρα εξετασεων, και ευτυχως ηταν ολες αρνητικες. Βλεπεις υπαρχουν και Ηπατιτιδες Α,Β,Γ που μπορει να μην ειναι θανασιμες (η Β ειναι) αλλα μπορουν να σε ξεσκισουν κανονικα και με το νομο.
Επισης οσες διαβεβαιωσεις και να παρεις, μην μασας και βαζε "σκουφο". Σιγουρα οι κοπελες στα Studio ελεγχονται συχνοτερα, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου για να τα εχεις
ΟΛΑ..(Μπορεις να κανεις δουλεια με τα μισα;)
Αν...παντως σου εχει μπει ο ψυλλος στα αυτια, κανε μια σειρα για αφροδισια νοσηματα, και θα δεις οτι δεν εχεις τιποτα..αντε να βαλουμε μαζι μυαλο ....συναγωνιστη!!!
Μη μασας...και προσεχε