bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
μπορει να κολησει μια κοπελα κατι απο καταποση σπερματος?
και είσαι σίγουρος ότι είχε 3-4 δεσμούς ???
παντως το 99% των γυναικων μου εχουν δηλώσει οτι 'οι πιπες δεν μετράνε σαν σέξ'
είναι κάτι σαν την αλλαγή φίλτρου και λαδιών στο αυτοκίνητο.Δεν ειναι ολοκληρωμενο σεξ...
παιδια επειδη το σαιτ το βλεπουν και πιτσιρικαδες και πολλοι ασχετοι ,λεω να προτειναμε στον φιλο αλεχ να υπαρχει ειδικο λινκ που να σε πηγενει σε ιατρικα σαιτ πανω στα σεξουαλικα μεταδιδομενες ασθενειες και στις προφυλαξεις που πρεπει να περνοντε καθως και γιατι να μην υπαρχει και ιατρος να απανταει σε μερικες ερωτησεις?? τι λετε?? διοτι τα συμπερασματα που γραφουμε και λεμε μερικες φορες στο σαιτ δεν ειναι ακριβη οπως μου ειπε φιλος ιατρος που τα διαβασε ..
Πρώτη φορά πήγα φίλε μου δεν ξέρω πως γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έπρεπε να με ρωτήσει
Δεν εχεις δικιο.....Αν διαβασεις προσεκτικα το link θα δεις οτι αναφερεται "Τα κερατινοκύτταρα του στόματος μολύνονται πρώτα από τον ιό HIV οποίος μεταφέρεται στο στόμα από τα γεννητικά όργανα κατά την ερωτική επαφή."Με αλλα λογια κινδυνευει οποιος βαζει το στομα.
Αλλα αφροδισια σιγουρα κολλας απο τις ακαποτες πιπες..αλλα οχι AIDS.
Αυτο βεβαια δεν ειναι λογος για να μην βαζεις σκουφακι στις πιπες..αλλα οχι να τρομοκρατουμε κιολας!
Σε ποιο εγκυρο ιατρικο περιοδικο η site ειδες αυτο το 8%?
Και επισης,που στην διεθνη εγκυρη ιατρικη βιβλιογραφια εχει αναφερθει εστω και μια περιπτωση μεταδοσης του HIV απο γυναικα σε ανδρα με στοματικο?
Μηπως καμια?Μηπως επειδη το σαλιο περιεχει ενζυμα(λυσοζυμη πχ) τα οποια εξουδετερωνουν τον ιο ο οποιος ετσι κι αλλιως ειναι εξαιρετικα ευαισθητος σε οξινο περιβαλον οπως του στοματος?
Τα κρουσματα αυξηθηκαν επειδη ο κοσμος δεν παιρνει γενικα προφυλαξεις,εχει χαλαρωσει και δεν χρησιμοποιει γενικα προφυλαξεις,οχι μονο απο τις πιπες!
Ακαπωτη πιπα δεν κανω για να προφυλασομαι απο τα ΣΜΝ.Και φυσικα δεν συνιστω σε κανεναν να
κανει ακαπωτη!Αλλα επειδη ειναι επικινδυνο για ΑΛΛΑ ΣΜΝ(Σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα) ΟΧΙ για AIDS.
Αυτο που υποστηριζεις δεν στεκει ιατρικως.
Κοιτα κι εδω Οτι εχω να πω συνοψιζεται στο παραπανω link.Αντε γιατι το κουρασαμε.