Νέα

Αν πετύχει η μαλακία...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να'χει το γαμήσι.

• Είμαι άνδρας-Συμφωνώ

Ψήφοι: 9 90,0%
  • Είμαι άνδρας-Διαφωνώ

Ψήφοι: 1 10,0%
  • Είμαι γυναίκα-Συμφωνώ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είμαι γυναίκα-Διαφωνώ

• ΔΓ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10
OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Από τα ξημερώματα που άνοιξα το θρεντ τώρα καταφέρνω να το επισκεφτώ και με χαρά βλέπω μεγάλη προσήλωση. Το "Είμαι ανδρας- Συμφωνώ" προηγείται σταθερά. Δεν είναι τυχαία η παροιμία απ'ότι φαίνεται.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εκπληκτικό θρεντ!!!
Είναι κάτι σαν μία σύγχρονη εκδοχή της αιώνιας πάλης του ανθρώπου ανάμεσα στο κατεστημένο και σε εκείνους που θέλουν να του αντιταχθούν και όλα αυτά σε ένα new age πακέτο.
Χωρίς πλάκα τώρα, πιστεύω ότι τα καλά γαμήσια είναι ανώτερα γιατί τα θυμάσαι για καιρό ενώ τις μαλακίες, όχι.

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εκπληκτικό θρεντ!!!
Είναι κάτι σαν μία σύγχρονη εκδοχή της αιώνιας πάλης του ανθρώπου ανάμεσα στο κατεστημένο και σε εκείνους που θέλουν να του αντιταχθούν και όλα αυτά σε ένα new age πακέτο.
Χωρίς πλάκα τώρα, πιστεύω ότι τα καλά γαμήσια είναι ανώτερα γιατί τα θυμάσαι για καιρό ενώ τις μαλακίες, όχι.
ναι αλλα ειναι μερικοι τυπε μου,που δεν αλλαζουν την μαλακια με τιποτα.

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πάντως μάγκες για να πω κι εγώ την προσωπική μου άποψη ψήφισα ότι συμφωνώ. Το γαμήσι είναι μεν το κάτι άλλο από άποψη συνόλου. Από το flirt και το ψήσιμο, μέχρι το κρεβάτι και τη σχέση ή την ξεπέτα και πάει λέγοντας. Η ευχαρίστηση και η ηθική (και ανήθικη) εξύψωση του να περηφανεύεσαι στον εαυτό σου για την γκόμενα που κατάφερες να ρίξεις και τα λοιπα και τα λοιπά. Κρίνοντας όμως καθαρά σαν ηδονή της πράξης αυτής καθ'εαυτής θεωρώ πως η μαλακία είναι πολύ μπροστά. Όπως σε όλα τα πράγματα η φαντασία ξεπερνάει κατά πολύ την πραγματικότητα και η μαλακία είναι κατά 90% φαντασία. Σε αφορά μόνο ο εαυτός σου και μόνο γι'αυτόν έχεις να φροντίσεις. Δεν υπάρχει παρτενέρ που να πρέπει/θες να ευχαριστήσεις. Επικεντρώνεσαι και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Κι όπως λέγαν κάποτε "Η μαλακία συμφέρει πιο πολύ από το γαμήσι γιατί στη μαλακία πάντα βλέπεις τον κόπο σου!!!" :2funny: :2funny: :2funny:

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως μάγκες για να πω κι εγώ την προσωπική μου άποψη ψήφισα ότι συμφωνώ. Το γαμήσι είναι μεν το κάτι άλλο από άποψη συνόλου. Από το flirt και το ψήσιμο, μέχρι το κρεβάτι και τη σχέση ή την ξεπέτα και πάει λέγοντας. Η ευχαρίστηση και η ηθική (και ανήθικη) εξύψωση του να περηφανεύεσαι στον εαυτό σου για την γκόμενα που κατάφερες να ρίξεις και τα λοιπα και τα λοιπά. Κρίνοντας όμως καθαρά σαν ηδονή της πράξης αυτής καθ'εαυτής θεωρώ πως η μαλακία είναι πολύ μπροστά. Όπως σε όλα τα πράγματα η φαντασία ξεπερνάει κατά πολύ την πραγματικότητα και η μαλακία είναι κατά 90% φαντασία. Σε αφορά μόνο ο εαυτός σου και μόνο γι'αυτόν έχεις να φροντίσεις. Δεν υπάρχει παρτενέρ που να πρέπει/θες να ευχαριστήσεις. Επικεντρώνεσαι και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Κι όπως λέγαν κάποτε "Η μαλακία συμφέρει πιο πολύ από το γαμήσι γιατί στη μαλακία πάντα βλέπεις τον κόπο σου!!!" :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ρε φιλε γλιφομουνι στην παλαμη σου κανεις μονο?

OP
OP
L

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ναι εγώ δε γαμάω τον έχω βάλει στο μούσκιο. :uglystupid:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Ναι ρε τύπε, αλλά κανονικά δεν πάει σαν σύνολο (με ραντεβού, ψησίματα κλπ).
Υποτίθεται ότι συγκρίνεις τις top φάσεις που ακολουθούν το "είμαι με την πούτσα έξω και έχω δίπλα μου ένα μουνί ή ένα χέρι". Η μαλακία έχει πιο σταθερή απόδοση από τα γαμήσια (με την έννοια ότι ξέρεις τι να περιμένεις) αλλά το κορυφαίο γαμήσι δεν συγκρίνεται με την κορυφαία μαλακία. Επομένως αν συγκρίνεις το κορυφαίο του ενός με το κορυφαίου του άλλου, τότε είναι γαμήσι χαλαρά.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ο αυνανισμός είναι η πιο διαδεδομένη σεξουαλική δραστηριότητα. Τον 19ο αιώνα τον θεωρούσαν αρρώστια. Σήμερα, θεραπεία.
Thomas Szasz,γ. 1920,Ουγγροαμερικανός ψυχίατρος
Nα το φιλοσοφήσουμε και λίγοοοο!!! :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Σε κάποιες περιπτώσεις, η γυναίκα μπορεί να είναι ένα εύχρηστο υποκατάστατο του αυνανισμού.
Karl Kraus,1874-1936,Αυστριακός συγγραφέας
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αν ο Θεός δεν ήθελε να αυνανιζόμαστε, θα έκανε τα χέρια μας πιο  κοντά.
George Carlin, 1936-2008,  Αμερικανός κωμικός

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom