giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
η πορδι δε ινε χονεμενο,ενο απο τα βαθι ινε αλο πραμα
Τωρα και αν πεφτη πολλη μαλακιαφυσικο αεριο
η πορδι δε ινε χονεμενο,ενο απο τα βαθι ινε αλο πραμα
Τωρα και αν πεφτη πολλη μαλακιαφυσικο αεριο
μπα ,ινε πιοτικο το θεμα και θελι καθαρισμα,φοναξε τα μοντερια να με αποστομοσουν,που νε ο Πιτσι που νε ο ΑντρεασΤωρα και αν πεφτη πολλη μαλακια
Οχι τετοια δεν κανω εγωμπα ,ινε πιοτικο το θεμα και θελι καθαρισμα,φοναξε τα μοντερια να με αποστομοσουν,που νε ο Πιτσι που νε ο Αντρεασ
ε δεν γαμαμε που δεν γαμαμε...Τωρα και αν πεφτη πολλη μαλακια
κανε κανε!!!!!!!!!!!!!Οχι τετοια δεν κανω εγω
Ψωλη σωσταε δεν γαμαμε που δεν γαμαμε...
ποιοτητα ΑΑκανε κανε!!!!!!!!!!!!!
εχουνδικιο,η πιοτιτα πρεπι να αναδικνιετε
ναι αλλα ειναι μερικοι τυπε μου,που δεν αλλαζουν την μαλακια με τιποτα.Εκπληκτικό θρεντ!!!
Είναι κάτι σαν μία σύγχρονη εκδοχή της αιώνιας πάλης του ανθρώπου ανάμεσα στο κατεστημένο και σε εκείνους που θέλουν να του αντιταχθούν και όλα αυτά σε ένα new age πακέτο.
Χωρίς πλάκα τώρα, πιστεύω ότι τα καλά γαμήσια είναι ανώτερα γιατί τα θυμάσαι για καιρό ενώ τις μαλακίες, όχι.
σαν τον αβραμη τυπε?ναι αλλα ειναι μερικοι τυπε μου,που δεν αλλαζουν την μαλακια με τιποτα.
τυπε ο αβραμης μονο μαλακια τραβαει.το αποτελεσμα φαινετε και με το παραπανω νομιζω.σαν τον αβραμη τυπε?
τυπε ο αβραμης μονο μαλακια τραβαει.το αποτελεσμα φαινετε και με το παραπανω νομιζω.
εσυ ρε φιλε γλιφομουνι στην παλαμη σου κανεις μονο?Πάντως μάγκες για να πω κι εγώ την προσωπική μου άποψη ψήφισα ότι συμφωνώ. Το γαμήσι είναι μεν το κάτι άλλο από άποψη συνόλου. Από το flirt και το ψήσιμο, μέχρι το κρεβάτι και τη σχέση ή την ξεπέτα και πάει λέγοντας. Η ευχαρίστηση και η ηθική (και ανήθικη) εξύψωση του να περηφανεύεσαι στον εαυτό σου για την γκόμενα που κατάφερες να ρίξεις και τα λοιπα και τα λοιπά. Κρίνοντας όμως καθαρά σαν ηδονή της πράξης αυτής καθ'εαυτής θεωρώ πως η μαλακία είναι πολύ μπροστά. Όπως σε όλα τα πράγματα η φαντασία ξεπερνάει κατά πολύ την πραγματικότητα και η μαλακία είναι κατά 90% φαντασία. Σε αφορά μόνο ο εαυτός σου και μόνο γι'αυτόν έχεις να φροντίσεις. Δεν υπάρχει παρτενέρ που να πρέπει/θες να ευχαριστήσεις. Επικεντρώνεσαι και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Κι όπως λέγαν κάποτε "Η μαλακία συμφέρει πιο πολύ από το γαμήσι γιατί στη μαλακία πάντα βλέπεις τον κόπο σου!!!"
καλα κανεις αρχηγε.εισαι σε σωστο δρομο.Ναι εγώ δε γαμάω τον έχω βάλει στο μούσκιο.
Πάντως μάγκες για να πω κι εγώ την προσωπική μου άποψη ψήφισα ότι συμφωνώ. Το γαμήσι είναι μεν το κάτι άλλο από άποψη συνόλου. Από το flirt και το ψήσιμο, μέχρι το κρεβάτι και τη σχέση ή την ξεπέτα και πάει λέγοντας. Η ευχαρίστηση και η ηθική (και ανήθικη) εξύψωση του να περηφανεύεσαι στον εαυτό σου για την γκόμενα που κατάφερες να ρίξεις και τα λοιπα και τα λοιπά. Κρίνοντας όμως καθαρά σαν ηδονή της πράξης αυτής καθ'εαυτής θεωρώ πως η μαλακία είναι πολύ μπροστά. Όπως σε όλα τα πράγματα η φαντασία ξεπερνάει κατά πολύ την πραγματικότητα και η μαλακία είναι κατά 90% φαντασία. Σε αφορά μόνο ο εαυτός σου και μόνο γι'αυτόν έχεις να φροντίσεις. Δεν υπάρχει παρτενέρ που να πρέπει/θες να ευχαριστήσεις. Επικεντρώνεσαι και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Κι όπως λέγαν κάποτε "Η μαλακία συμφέρει πιο πολύ από το γαμήσι γιατί στη μαλακία πάντα βλέπεις τον κόπο σου!!!"