serjtankian
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σωστος...αν δεν πετυχει το γαμησι τοτε ισως να πεις:"καλυτερα να ειχα τραβηξει μια"Το ζήτημα είναι να πετυχαίνει το γαμήσι
σωστος...αν δεν πετυχει το γαμησι τοτε ισως να πεις:"καλυτερα να ειχα τραβηξει μια"Το ζήτημα είναι να πετυχαίνει το γαμήσι
γιαυτο παει συννεφο λες στο σαιτ ε;ειδικα σε κατι πολιτικα θρεντΗ μαλακία σε βοηθάει να διώχνεις το άγχος, των θύμο, την τσαντίλα κ.λ.π.
gl αυτή που γράφουν στα πολιτικά θρεντ ίσως δεν ξέρουν τι θα πεί μαλακία και μάλλων δεν έχουν βαρέσει ποτέ τους μαλακία.γιαυτο παει συννεφο λες στο σαιτ ε;ειδικα σε κατι πολιτικα θρεντ
ναι μαλλον αγαμητοι ειναι γενικωςgl αυτή που γράφουν στα πολιτικά θρεντ ίσως δεν ξέρουν τι θα πεί μαλακία και μάλλων δεν έχουν βαρέσει ποτέ τους μαλακία.
γιαυτο παει συννεφο λες στο σαιτ ε;ειδικα σε κατι πολιτικα θρεντ
Λιγες φορες, πιστευω ολοι μας σε καποια φαση που φυγαμε απο σπιτι και δεν ευχαριστηθηκαμε ειπαμε, προτιμοτερο μαλακια να τραβουσα θα το ευχαριστιωμουν περισσοτεροσωστος...αν δεν πετυχει το γαμησι τοτε ισως να πεις:"καλυτερα να ειχα τραβηξει μια"
εσυ κι η μαλακια εχετε καποια σχεση παντως,σε σενα καταληγουν ολες εν τελει μαν...φατε ενα κοτο στα καρβουνα με τιροσαλατα
το μονο προβλιμα ιεν οτι ινε μονοποντο κε δε κανι πολι αφροεσυ κι η μαλακια εχετε καποια σχεση παντως,σε σενα καταληγουν ολες εν τελει μαν...
Εδω εγραψες,και μαν ινε το πρασινο
Εδω εγραψες,
για να μην το παιζουνε πολυγλωσσοι
ιδεσ αμα εχισ πιδισι πριν καμια δεκαετια σκοττλεζα στι χεσονισο,μαθενισ πολι καλα τα γκελικανικαΕδω εγραψες,
για να μην το παιζουνε πολυγλωσσοι
εσι θα μου μαθιισ πολα κε ορεα πραματα,θελο να γινσι δακσλαο μου
δεν μας ειπες μαλακια ή γαμησι, τι προτιμας;εσι θα μου μαθιισ πολα κε ορεα πραματα,θελο να γινσι δακσλαο μου
οτι ισε ιδικοσ επιστιμον,εγο να ξερισ εχο πτιχιο 82αριδεν μας ειπες μαλακια ή γαμησι, τι προτιμας;
Και απο τοτε ακομη τα θυμασαι η πηδησες κι αλλη τωρα για φρεσκαρισμαιδεσ αμα εχισ πιδισι πριν καμια δεκαετια σκοττλεζα στι χεσονισο,μαθενισ πολι καλα τα γκελικανικα
θιμισματα παλια ,τοτε ιμουνα πιδικταρασ ενα ποντο ολορθο κε ολογιομοΚαι απο τοτε ακομη τα θυμασαι η πηδησες κι αλλη τωρα για φρεσκαρισμα
Γιατι τωρα δεν εισαι, το σταματησες, μονο για κατουρημαθιμισματα παλια ,τοτε ιμουνα πιδικταρασ ενα ποντο ολορθο κε ολογιομο