Nα το φιλοσοφήσουμε και λίγοοοο!!!
Έλα ρε μεγάλε, πού χάθηκες εσύ?
Δύναμη?
Nα το φιλοσοφήσουμε και λίγοοοο!!!
αρχηγε τι εγινε? πολυ φορτσατος μας ηρθες.ειχαμε τιποτα καλο? για πες κανενα νεο?Έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος για πρώτη φορά στάθηκε στα πόδια του, προκειμένου να ελευθερώσει τα χέρια του για να αυνανισθεί.
Lily Tomlin,γ. 1939,Αμερικανίδα ηθοποιός
Διακοπές.Έλα ρε μεγάλε, πού χάθηκες εσύ?
Δύναμη?
σαν τον αβραμη τυπε?
Ειχαμέ ρε κερατά και δεν είναι με καθηγητή αλλά με μία φοιτήτρια φιλοσοφίκου!!!αρχηγε τι εγινε? πολυ φορτσατος μας ηρθες.ειχαμε τιποτα καλο? για πες κανενα νεο?
Ξέρω και εγώ!!!με ποια;
την ξερουμε;
Διακοπές.
Ωραίατα όσο κράτησε αλλά τώρα επιστροφή στην πραγματικότη γμτ!!! :-
Θα έρθω να εγραφώ και εγώ στην σχολή σας,γίνεται κάτι με μία τελευταία αλλά μπέρδεμα:φιλικό ή ερωτικό;;;
ο αβραμης,μπορει κ να γαμησει αμα θελει!
Μικρότερη ένα χρόνο.ποσο ειναι;
μεγαλυτερη σου;
ακους κ παλια λαικα ασματα;
το γυρισες στο κωλογεριλικι απο πολυ μικρος ρε μαν
Στις 81 ψήφους οι 50 στο "είμαι άνδρας- Συμφωνώ". Η μαλακία έχει ξεφύγει. Τι γίνεται ρε παιδιά???? Είπαμε αλλά όχι κι έτσι.
ο μικρος ειναι ειλικρινης τουλαχιστον, τον παιζει ολη μερα.....και του πετυχαινει η μαλακιαΚΑΜΙΑ σχέση! Πρόκειται απλά για τον γνωστό μ... που παρά τα πολλαπλά mute + ban, με καινούργια προφίλ χαλάει όλες τις ψηφοφορίες!
Αν θέλετε να την μηδενίσω κ να την ξαναρχίσουμε... πείτε μου!
ο μικρος ειναι ειλικρινης τουλαχιστον, τον παιζει ολη μερα.....και του πετυχαινει η μαλακια
ΚΑΜΙΑ σχέση! Πρόκειται απλά για τον γνωστό μ... που παρά τα πολλαπλά mute + ban, με καινούργια προφίλ χαλάει όλες τις ψηφοφορίες!
Αν θέλετε να την μηδενίσω κ να την ξαναρχίσουμε... πείτε μου!
Η καραντίνα αλλοίωσε τα αποτελέσματα.Στις 81 ψήφους οι 50 στο "είμαι άνδρας- Συμφωνώ". Η μαλακία έχει ξεφύγει. Τι γίνεται ρε παιδιά???? Είπαμε αλλά όχι κι έτσι.