You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αμοιβαία Κεφάλαια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Προσοχή... ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ !!!
Σχετική συζήτηση κι εδώ...
ξερεις κανεις περι του θεματος...
Σχετικά άρθρα...
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
αρα να μπουμε η να μην μπουμε?
Κράτα ρευστό για να καβαλήσεις την auto motris του ΧΑΑ ή μετοχικών Α.Κ σε λίγο καιρό.Όσοι έχουν λεφτά,ένα νέο 1997-2001 τους περιμένει.Σε μέγεθος,σε διάρκεια θα είναι σύντομο.Φορτώνεις,ξεφορτώνεις.Η κρίση γιαλατζί πάει προς το τέλος της,και πολλοί θεσμικοί ετοιμάζονται.Μόνο η ανεργία θα μείνει,αλλά δε θα πειράζει κανέναν,οι ελαστικές σχέσεις θα καλύπτουν την παραγωγή και θα αυξάνουν τα κέρδη.
"Ο καιρός γαρ εγγύς"!!!
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Κράτα ρευστό για να καβαλήσεις την auto motris του ΧΑΑ ή μετοχικών Α.Κ σε λίγο καιρό.Όσοι έχουν λεφτά,ένα νέο 1997-2001 τους περιμένει.Σε μέγεθος,σε διάρκεια θα είναι σύντομο.Φορτώνεις,ξεφορτώνεις.
Σωστότατος.
Αν σου περισεύουν (δηλ. εννοώ δεν θα τα χρειαστείς άμεσα) είναι καλή εποχή να μπεις, αφού τα μερίδια τώρα κοστίζουν λίγο και να περιμένεις πιθανή άνοδο (σε κάποιους μήνες) για να πουλήσεις. Υπάρχουν αμοιβαία που εγγυούνται κεφάλαιο αν τα κρατήσεις για κάποια χρόνια (τρία ή πέντε), αλλά αυτά δεν τα βγάζουν οι Τράπεζες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα αμοιβαία κεφάλαια πάντως είναι επικίνδυνα επενδυτικά προϊόντα (όχι τα πιο επικίνδυνα) και θέλουν γνώση, προσοχή και διαρκή παρακολούθηση.αρα να μπουμε η να μην μπουμε?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Τα αμοιβαία κεφάλαια πάντως είναι επικίνδυνα επενδυτικά προϊόντα (όχι τα πιο επικίνδυνα) και θέλουν γνώση, προσοχή και διαρκή παρακολούθηση.
Εξαρτάται τι είδους Α.Κ θα επιλέξεις.Τα διαθεσίμων ή τα ομολόγων είναι ελάχιστου κινδύνου.Τα μετοχικά είναι πιο επικίνδυνα,αλλά υπό κάποιες προϋποθέσεις έχουν καλύτερες αποδόσεις.Τα Α.Κ. είναι ιδανικά αν θέλεις μια επένδυση και δεν έχεις τη γνώση να την κάνεις μόνος σου.Απλώς επιλέγεις πόσο κίνδυνο αντέχεις.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Αν σου περισεύουν (δηλ. εννοώ δεν θα τα χρειαστείς άμεσα) είναι καλή εποχή να μπεις, αφού τα μερίδια τώρα κοστίζουν λίγο και να περιμένεις πιθανή άνοδο (σε κάποιους μήνες) για να πουλήσεις. Υπάρχουν αμοιβαία που εγγυούνται κεφάλαιο αν τα κρατήσεις για κάποια χρόνια (τρία ή πέντε), αλλά αυτά δεν τα βγάζουν οι Τράπεζες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα αμοιβαία κεφάλαια πάντως είναι επικίνδυνα επενδυτικά προϊόντα (όχι τα πιο επικίνδυνα) και θέλουν γνώση, προσοχή και διαρκή παρακολούθηση.
αν σου περισευουνε καμια 60α χιλ ευρω
παρε δυο γκαρσονιεριτσες
παρε δυο γκαρσονιεριτσες
[/quote
Φτάνουν 60 χιλ;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
παρε δυο γκαρσονιεριτσες
[/quote
Φτάνουν 60 χιλ;
βεβαιως υπαρχουνε 4 αγορασα τις 2...... στο κορυδαλο κοντα στο τζανιο........
Μόνο που εγώ είμαι κάπου 550 χιλ. μακρυά.βεβαιως υπαρχουνε 4 αγορασα τις 2...... στο κορυδαλο κοντα στο τζανιο........
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Μόνο που εγώ είμαι κάπου 550 χιλ. μακρυά.
Εννοώ ότι δεν μπορώ να έρθω, να δω και να αποφασίσω να αγοράσω. Άσε που δεν έχω 60 χιλ. Αλλά αυτό λύνεται με δάνειο.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Εννοώ ότι δεν μπορώ να έρθω, να δω και να αποφασίσω να αγοράσω. Άσε που δεν έχω 60 χιλ. Αλλά αυτό λύνεται με δάνειο.
οτι θες στειλε π.μ οταν αποφασισης .......... :-* :-*
Τα αμοιβαία παιδιά δεν είναι ασφαλής τρόπος τοποθέτησης των χρημάτων μας. Είναι τζόγος. Όσο κερδίζει η τράπεζα τόσο κερδίζεις και συ. Και όταν χάνει χάνεις και συ. Γι αυτό και λέγονται και "αμοιβαία". Το έγκλημα πολλών τραπεζιτών ήταν ότι δεν το είπαν στους πελάτες τους ότι υπάρχει ρίσκο, γιατί δεν ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αμοιβαία κεφάλαια, αλλά πρέπει στον πελάτη της η τράπεζα να του λέει τι σημαίνει και τι συνεπάγεται η επένδυση που θα κάνει. Διαφορετικά δεν του παρέχει καλές υπηρεσίες.Κατά τη γνώμη μου για να τοποθετήσει κάποιος ένα ποσό στα αμοιβαία θα πρέπει πρώτα να χει ρωτήσει κάποιον ειδικό στα χρηματοοικονομικά που να είναι της εμπιστοσύνης του. Και να μην βάλει όλο του το κεφάλαιο εκεί, κάποιο άλλο ποσό μπορεί να το τοποθετήσει σε λογαριασμό υπό προθεσμία ή σε ομόλογο.
ξερεις κανεις περι του θεματος αποδοσεις,επενδυσεις,κ τι αξιζει γενικοτερα?
Βρε φίλε μου Σταρίστο, μας έχεις ζαλίσει με τις ιδέες σου.
Ποτε πουλάς το τουτού σου - πότε πουλάς το σπίτι σου - πότε θέλεις να παίξεις με διαμάντια
Και όλα αυτά για κονομίσεις ΕΥΚΟΛΑ
Δεν πας να δουλεύψεις να δεις την γλύκα και άμα είσαι άξιος να κονομίσεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις