Geoman76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 767
- Πόντοι
- 301
οποιος ενδιαφερεται για αυτο το μωρο ! προσοχη ερασιτεχνης εντελως! μονο σοβαροι να με ενοχλησουν παρακαλω
Για πές ,καλή περίπτωση δείχνει.
οποιος ενδιαφερεται για αυτο το μωρο ! προσοχη ερασιτεχνης εντελως! μονο σοβαροι να με ενοχλησουν παρακαλω
εχεις pmοποιος ενδιαφερεται για αυτο το μωρο ! προσοχη ερασιτεχνης εντελως! μονο σοβαροι να με ενοχλησουν παρακαλω
το μωρο ειναι ελληνιδα αθηναια
δουλευε σε μαγαζι την εδιωξαν και χρωσταει
αποφασισε να κανει ενα δυο ραντεβου για να ξελασπωσει
ζηταει 200
μονο σοβαροι παρακαλω
στα 200 που ζηταει κ γω μονο περιεργος θα ημουν,οχι ουσιωδηςΤελικα μονο περιεργοι ησασταν ολοι
κανεις σοβαρος - εγω εδωσα την πληροφορια τωρα εαν κανεις σας δεν την εκμεταλευτηκε δικο τους θεμα
φιλε να ξελασπωσει θελει η να ξελασπωσεις και εσυ?Τελικα μονο περιεργοι ησασταν ολοι
κανεις σοβαρος - εγω εδωσα την πληροφορια τωρα εαν κανεις σας δεν την εκμεταλευτηκε δικο τους θεμα
κρίμα γμτ χάθηκε η ευκαιρία... :- :- :-εληξε δεν ισχυει το ποστ παρακαλω σταματηστε να μου γραφετε γι αυτο
μπορω να εχω και εγω πμ για την ξανθια κουκλαρα?Εχεις πμ
δεσ p.m παρακαλω ..εληξε δεν ισχυει το ποστ παρακαλω σταματηστε να μου γραφετε γι αυτο
Τελικα μονο περιεργοι ησασταν ολοι
φιλε αυτη πριν μια εβδομαδα ζηταγε 150 και ελεγε οτι ειναι απο επαρχια κανω κατι λαθος?τελικα με ενοχλησαν μονο γελοια ανθρωπακια με εξαιρεση κανα δυο σοβαρους
χρησιμο το χθεσινο μου ποσταρισμα για να καταλαβω την χαμηλη ποιοτητα που παιζει εδω
παιχτη,δεν τοποθετησε σωστα...ο λογος απλος.ποσταρες κατι μεσα.και ζητησες να σου στειλουν πμ.ετσι και εγινε(σε αυτους που σου στειλαν ειμαι και γω).το να λες τους αλλους γελοιους,επειδη δεν του αρεσε η απαντηση που εστειλες,αυτο δεν ειναι σωστο.αλλωστε η ξανθια που ποσταρες,με τα λεφτα των γελοιων,θα εκανε δουλεια.τελικα με ενοχλησαν μονο γελοια ανθρωπακια με εξαιρεση κανα δυο σοβαρους
χρησιμο το χθεσινο μου ποσταρισμα για να καταλαβω την χαμηλη ποιοτητα που παιζει εδω
συμφωνω μαζι σου.και παλι σου γραφω οτι απο την στιγμη που ανοιγεις τα πμ,να σου στειλουν για πληροφοριες,αυτοματα,μπαινεις στην διαδικασια,να διαβασεις και να απαντησεις,σε οτιδηποτε σου στειλουν.οποτε το αν ποσταρεις,τα συμπερασματα σου,δεν ειναι και το ποιο ωραιο πραγμα.και γω,καθημερινα,εχω αρκετο ογκο πμ,ακομα και για ενα και,που θα γραψω.αν αρχισω,και γραφω το μακρυ και το κοντο μου,τοτε θα γινουμε μυλος.δεν αναφερθηκα σε σενα ~ εσυ συμπεριφερθηκες καλα θα ελεγα
αλλοι ομως οχι πιστεψε με
ασε που εγραψαν οτι βλακεια μπορει να σκεφτεις
αν ειναι ελληνιδα και αθηναια..στη γεωγραφια στο σχολειο πρεπει να ειχες..χαμηλο βαθμο!!το μωρο ειναι ελληνιδα αθηναια
δουλευε σε μαγαζι την εδιωξαν και χρωσταει
αποφασισε να κανει ενα δυο ραντεβου για να ξελασπωσει
ζηταει 200
μονο σοβαροι παρακαλω
αυτα ειναι!....ολα οκ,μαν?αν ειναι ελληνιδα και αθηναια..στη γεωγραφια στο σχολειο πρεπει να ειχες..χαμηλο βαθμο!!
οκ!!!!αυτα ειναι!....ολα οκ,μαν?
κομπλε.οκ!!!!
Ρε φιλαράκο άσε τις εξυπνάδες, πάρε τα κουβαδάκια σου και τράβα ... για καμιά άλλη παραλία.εχω καλη πληροφορια αλλα μονο για .......λιγους
Λιγους στο μυαλο ή στη τσεπη ?εχω καλη πληροφορια αλλα μονο για .......λιγους
καλο ερωτημα αλλα απαντηση δεν νομιζω να παρειςΛιγους στο μυαλο ή στη τσεπη ?