Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Σίγουρα δεν υπάρχουν "ερασιτέχνες" στο bou...
Με τις φωτο που έχει ανεβάσει στο λινκ ειναη καθόλου ίδια η όχι ;;Επίσκεψη στην Ίριδα στο Αιγάλεω, προ 20 ημερών. Παλιό σπίτι, όχι ιδιαίτερα καθαρό, μπάνιο παμπάλαιο... Αλλά αυτή η Ίριδα από την στιγμή που θα ακούσεις την καυλιαρικη φωνή της στο τηλεφωνο, σε έχει κερδίσει. Πήγα πολύ καυλωμενος και ευτυχώς δεν έπεσα έξω. Πιτσιρικα με tattoos, σαν το ξεκωλο που βλέπεις στο δρόμο και θες να ξεκωλιασεις... Με περίμενε χωρίς έσωρουχα, μόνο με πέδιλα. Αφού τακτοποιησαμε τα οικονομικά, 100 για ακαποτο και 2 χυσιματα, με πήγε στο δωμάτιο. Άρχισε φιλιά με γλώσσα, χάδια, ωραία βαθειά πιπα... Γυρίσαμε 69...εχυσε και το μουνι της έγινε μούσκεμα... Έχυνε και φώναζε.. Μετά καποτα και γαμησι... Στα 4 να βλέπω την κωλαρα της... Δεν άντεξα πολύ και της τα έριξα στον κωλο, μέχρι πλάτη... Γύρος 2ος στο σαλόνι, γιατί το AC τα είχε παίξει και δεν κρυώνε τον χώρο. Ντουζάκι... Καθόταν στο καναπέ με ανοιχτά τα πόδια και το παίρνει στο στόμα.. Ματιές και γλύψιμο ακαποτο. .. Την σηκώνω, φοράω καποτα και πάλι στα 4 να βλέπω την κωλαρα της... Χύσιμο δυνατό μέσα της... Ντουζάκι, ντύσιμο, φιλιά... Ίριδα είσαι μεγάλη καυλα. Αξίζει μια επίσκεψη!ΚΟΥΚΛΑΡΑ Ζηνα Για να περασεις καλα, τηλ μου στο 6992652968. - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.gr
ζηταει 100 και ειναι amateur μαλλον ειναι επαγγελματιαςΚαλημερα Κυριοι.
Σε γνωστη εφαρμοφη πετυχα μια 30αρα που κανει συναντησεις.
Το ονομα της ειναι Γιωτα.
Προς amateure μου φαινεται.
100 για μια ωρα μου ειπε τα κανει ολα εκτο κωλο.
Φωτο εχει πραγματικες μιας και μου εδωσε το τηλεφωνο της το εβαλα στο viber και εμφανιστηκε το ονοματεπωνυμο της.
Εκανα αναζητηση στο fb με αυτο και τη βρηκα.
Αγγελια δεν εχει και απο οτι μου ειπε δουλευει σε στενο κυκλο.
Εχει καποιος εμπειρια;
Για την ωρα δε δινω τιποτα κυριοι.Μη τη καψουμε.
Το ανεφερα στο νημα αυτο για να δω αν υπαρχει καποιος απο εδω που να το εχει φαει.ζηταει 100 και ειναι amateur μαλλον ειναι επαγγελματιας
Φίλε λογικά και να γνωρίζει κάποιος από εδώ αν είναι η φάση χωρίς αγγελία και πραγματικά αξίζει,δεν νομίζω να μιλήσει κάποιος.Καλημερα Κυριοι.
Φωτο εχει πραγματικες μιας και μου εδωσε το τηλεφωνο της το εβαλα στο viber και εμφανιστηκε το ονοματεπωνυμο της.
Εχει καποιος εμπειρια;
Τυπε εφόσον δεν πρόκειται να δώσεις στοιχεία, ποιος ο λόγος του σεντονιου....Καλημερα Κυριοι.
Εχει καποιος εμπειρια;
Μηπως κατα τυχη την εχει συναντησει καποιος.Τυπε εφόσον δεν πρόκειται να δώσεις στοιχεία, ποιος ο λόγος του σεντονιου....
Όπως βλέπεις δεν γνωρίζει κανείς!!Μηπως κατα τυχη την εχει συναντησει καποιος.
Τώρα θα σου την πέσουν με πμ!!!!Μηπως κατα τυχη την εχει συναντησει καποιος.
Το 67 τι είναι;;1.58
67
Κατα δηλωση της
Το εφτιαξαΤο 67 κιλα τι είναι;;
Είναι μπαμπατσικη γκόμενα..Το εφτιαξα
Τι για την ωρα δεν δινεις τπτ δλδ τι δημαινει αυτο...κανει βιζιτες η οχι?Καλημερα Κυριοι.
Εχει καποιος εμπειρια;
Κανει αλλα σε κλειστο κυκλο οπως μου ειπε.Τι για την ωρα δεν δινεις τπτ δλδ τι δημαινει αυτο...κανει βιζιτες η οχι?
Τοτε να μην το εγραφες εδω....γτ το εγραψες?Κανει αλλα σε κλειστο κυκλο οπως μου ειπε.
Η εφαρμογη επιτρεπεται;Καλημερα Κυριοι.
Εχει καποιος εμπειρια;
JaumoΗ εφαρμογη επιτρεπεται;
Μηπως την εχει συναντησει καποιοςΤοτε να μην το εγραφες εδω....γτ το εγραψες?