apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Eίσαι σίγουρος ότι θα πάρεις 1 ώρα λιγότερο?Mια ώρα λιγότερο
Eίσαι σίγουρος ότι θα πάρεις 1 ώρα λιγότερο?Mια ώρα λιγότερο
Αηδία έχει καταντήσει αυτή η λέξη amateur.. Μα αγγλικά γνωρίζετε εδω μέσα? Amateur σημαίνει ερασιτέχνης.. Ο ερασιτέχνης ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!! Όποιος παίρνει λεφτά ονομάζεται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ- PROFESSIONAL!!!!!!! Φτάνει δηλαδή!!! Πχ.. ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Ντε και καλά amateur kai amateur!
Δική σου ερμηνεία. Σεβαστή αλλά όχι απαραίτητα και η μοναδική αλήθεια. Προσωπικά κάνω φωτογραφικά gigs για τα οποία μπορεί να πάρω κάτι ή όχι ανάλογα με το deal και το κέφι μου. Δεν εξαρτώμαι επαγγελματικά από αυτή τη δραστηριότητα αλλά περιστασιακά μπορεί να βγάλω λεφτά. Θεωρούμαι επαγγελματίας?Αηδία έχει καταντήσει αυτή η λέξη amateur.. Μα αγγλικά γνωρίζετε εδω μέσα? Amateur σημαίνει ερασιτέχνης.. Ο ερασιτέχνης ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!! Όποιος παίρνει λεφτά ονομάζεται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ- PROFESSIONAL!!!!!!! Φτάνει δηλαδή!!! Πχ.. ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Ντε και καλά amateur kai amateur!
απο τη στιγμη όπου η κήρια δουλεια της δεν ειναι αυτη νομιζω οτι λεγετε amateur... κανω λάθος ή όχι...?Το thread αναφέρεται σε amateurs. Αν δεν κάνω λάθος η Νιόβη όπως και η Βίλμα είναι ανεξάρτητες (υπάρχει σχετικό thread). Ας περιοριστούμε στις πραγματικά amateurs.
Σωστος...οι ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες πληρωνονται οι πουτανες γιατι οχι
χαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!Είναι δυνατόν? Να μοιραστώ ένα amateur call girl? ΟΧΙ. Θα είναι μόνο για μένα! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!
Αλλά μισό λεπτό Αφού είναι call girl γαμιέται και με άλλους
Δική σου ερμηνεία. Σεβαστή αλλά όχι απαραίτητα και η μοναδική αλήθεια. Προσωπικά κάνω φωτογραφικά gigs για τα οποία μπορεί να πάρω κάτι ή όχι ανάλογα με το deal και το κέφι μου. Δεν εξαρτώμαι επαγγελματικά από αυτή τη δραστηριότητα αλλά περιστασιακά μπορεί να βγάλω λεφτά. Θεωρούμαι επαγγελματίας?
Φίλε μου είσαι καθηγητής.Παιδια ελεος με τους μαθηματικους τυπους, ανοιξτε ενα thread στην Επιστημη και Τεχνολογια να τελειωνουμε και να βαλετε τις αγκυλες οπου θελετε
Sorry, το καθηγητής πηγαινε στο gianevanΦίλε μου είσαι καθηγητής.