gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Δεν διαφωμο φίλε μου καλέ σίγουρα με ΄τετοια ποσά που ζητάει με τέτοιο μισθό δεν πας. Είναι πολλά για amateur η αν θες καλύτερα είναι πολλά για μένα και δεν βγάζω 600.Άποωη του καθενός. Αλλά ποια είναι η εβίτα η κάθε εβίτα?? που εμφανίστηκε απο το πουθενά και μερικοί της έκαναν διαφήμησει όταν την κράζαμε πριν μερικούς μήνες. Καλά κάνει και τα ζητάει αλλα όχι με αυτό τον τρόπο standar 2 ώρες 350 ευρώ χωρίς τεστ drive.Τεσπα βρίσκουν και τα κάνουν και μαγκιά τους για μένα
Λοιπόν την Εβίτα την έχω κράξει κι εγώ εδώ μέσα κυρίως για την ιστορία με το face control, το οποίο προέδιδε φοβερό ερασιτεσχνισμό.
Όμως σοβαρός συναθλητής από εδώ με ενημέρωσε με π.μ. πως η δεσποινίς είναι πύραυλος στο κρεβάτι και πάρα πολύ όμορφη και το σκέφτομαι σοβαρά να την δοκιμάσω.
Φυσικά και είναι ακριβή αλλά όλα αυτά τα τσόλια που έρχονται από την Ανατολική Ευρώπη υποδυόμενες τις σιτιτουρίστριες αξίζουν άραγε τα λεφτά τους; (Έχουμε κλάψει ευρόπουλα!)
Η μία στις πέντε αξίζει και αυτή είναι συνήθως full booked και λογικά έχει μειωμένη απόδοση σε σχέση με κάποια Ελληνίδα που κάνει μία, άντε δύο βίζιτες τη μέρα.
Y.Γ. Παράδειγμα : Sheila Grant : 300 η ώρα 450 το δίωρο!
Σύμφωνοι γυναικάρα έμπειρη κλπ αλλά συνομίλικη της γυναίκας μου! Και το κυριώτερο σχεδόν έχει κλείσει όλες τις ώρες της ΠΡΙΝ ακόμα πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα. Θέλω να την επισκεφτώ αλλά σκέφτομαι πως όσο επαγγελματίας και να είναι δεν μπορεί θα έχει κουραστεί και μηχανικά θα κάνει ότι κάνει.