Νέα

Αλβανικό κόμμα ιδρύεται στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Υπάρχει αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα;
Κάτι λαθρομετάναστες υπάρχουν μόνο από όσο ξέρω.
Η ελληνική μειονότητα είναι αναγνωρισμένη με συνθήκες Εθνική μειονότητα. Αυτόχθων!
Σύνελθε και μην λες ιστορίες για μικρά παιδάκια
Τα ίδια λεει και το State Department
Aπο εκεί παίρνεις γραμμή;

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Από την πρώτη σελίδα αυτού του θρεντ είχα διατυπώσει την απορία αν μας ενοχλεί ΓΕΝΙΚΑ η δημιουργία μειονοτικών κομμάτων.
Και θύμισα πως απο την πτώση του Ραμίζ Αλία λειτουργεί κανονικά ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα στην Αλβανία, το οποίο, παρά τις όποιες τρικλοποδιές του αλβανικού κράτους, και δημάρχους έχει εκλέξει, και βουλευτές.
Και ρώτησα αν η ύπαρξη μειονοτικών κομμάτων μας ενοχλεί γενικά η μόνο αν τέτοια κόμματα φτιάχνουν οι άλλοι και όχι οι "δικοί μας".
Απάντηση όμως δεν πήρα.
Μήπως φιλοτιμείται κανείς να απαντήσει αν όντως υπάρχουν τα ΔΥΟ μέτρα και ΔΥΟ σταθμά που εγώ βλέπω στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα;

Ποια μειονότητα;Οι λαθρομετανάστες που έπρεπε να είχαν πεταχτεί από την πρώτη ημέρα έξω δεν θεωρούνται μειονότητα.Όπως δε θεωρείται μειονότητα η Ελληνική παροικία σε Γερμανία,Αυστραλία,ΗΠΑ,Νότιο Αφρική.Αυτές τις μαλακίες τις λένε οι δήθεν προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται.Αλλά όταν αρχίσουν τα όργανα σε 30-40 χρόνια και οι Αλβανοί ζητάνε ανεξαρτησία,να δούμε αν θα λένε τα ίδια.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Από την πρώτη σελίδα αυτού του θρεντ είχα διατυπώσει την απορία αν μας ενοχλεί ΓΕΝΙΚΑ η δημιουργία μειονοτικών κομμάτων.
Και θύμισα πως απο την πτώση του Ραμίζ Αλία λειτουργεί κανονικά ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα στην Αλβανία, η Ομόνοια, το οποίο, παρά τις όποιες τρικλοποδιές του αλβανικού κράτους, και δημάρχους έχει εκλέξει, και βουλευτές.
Και ρώτησα αν η ύπαρξη μειονοτικών κομμάτων μας ενοχλεί γενικά η μόνο αν τέτοια κόμματα φτιάχνουν οι άλλοι και όχι οι "δικοί μας".
Απάντηση όμως δεν πήρα.
Μήπως φιλοτιμείται κανείς να απαντήσει αν όντως υπάρχουν τα ΔΥΟ μέτρα και ΔΥΟ σταθμά που εγώ βλέπω στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα;

Οι αλβανοί μειονότητα είναι ή μετανάστες στην Ελλάδα?? Οι έλληνες στην αλβανία πάντως μειονότητα είναι.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
tomito φοβερός συντονισμός!!!Τα ίδια την ίδια ακριβώς ώρα!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Υπάρχει αλβανική μεινότητα στην Ελλάδα;
Κάτι λαθρομετάναστες υπάρχουν μόνο από όσο ξέρω.
Η ελληνική μειονότητα είναι αναγνωρισμένη με συνθήκες Εθνική μειονότητα. Αυτόχθων!
Σύνελθε και μην λες ιστορίες για μικρά παιδάκια
Λυπάμαι που χαλάω τον -μετά την έλευση της Sophie Evans, αμιγώς μη υλιστικό και ελληνόφρονα- οίστρο σου, αλλά θα ήθελα να μιλάω επι σοβαρής βάσεως αν γίνεται.
Αν μπορείς να ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ οτι δεν θα υπάρξουν ΠΟΤΕ ελληνικές υπηκοότητες στους ήδη εγκατεστημένους εδώ Αλβανούς (και δεν εννοώ τους μαφιόζους, εννοώ τους τίμιους βιοπαλαιστές και οικογενειάρχες), θα ήθελα να το τεκμηριώσεις.
Αν όμως -που είναι και το πιθανότερο- όλο αυτό το σενάριο βρίσκεται απλώς στη σφαίρα της επιθυμίας σου, τότε απλώς έχεις πέσει τραγικά έξω, για μια ακόμα φορά.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παρακολουθείς τον οίστρο μου στομαχόφρονα;
Εντύπωση μου κάνει...
Δέχεσαι αλήθεια την ύπαρξη και λειτουργία Φυλετικών Κομμάτων;
Αυτό θα πει προοδευτισμός...

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Αν μπορείς να ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ οτι δεν θα υπάρξουν ΠΟΤΕ ελληνικές υπηκοότητες στους ήδη εγκατεστημένους εδώ Αλβανούς (και δεν εννοώ τους μαφιόζους, εννοώ τους τίμιους βιοπαλαιστές και οικογενειάρχες), θα ήθελα να το τεκμηριώσεις.

Οι περισσότεροι "τίμιοι βιοπαλαιστές και οικογενειάρχες" έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα.Απλώς έχουν κάρτα παραμονής.Ποτέ δεν είχαν άδεια εισόδου...Κανονικά,αν υπήρχε σοβαρή πολιτεία,έπρεπε να τους είχαν στείλει στα χωριά τους...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παρακολουθείς τον οίστρο μου στομαχόφρονα;
Εντύπωση μου κάνει...
Δέχεσαι αλήθεια την ύπαρξη και λειτουργία Φυλετικών Κομμάτων;
Αυτό θα πει προοδευτισμός...
Για άνθρωπος που τρέφεσαι μόνο με ρίζες (σαν τον Άγιο Ιωάννη) και με την Sophie Evans, είναι εμφανές το ντελίριο στη σκέψη σου.
Μίλησα για ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ κόμματα και ουδόλως για φυλετικά. Έφερα δε και συγκεκριμένο παράδειγμα, την Ομόνοια στην Αλβανία.
Αλλά δεν είδα να απαντάς.
Και δεν πιστεύω οτι θα το πράξεις κιόλας, για να είμαι ειλικρινής.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι περισσότεροι "τίμιοι βιοπαλαιστές και οικογενειάρχες" έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα.Απλώς έχουν κάρτα παραμονής.Ποτέ δεν είχαν άδεια εισόδου...Κανονικά,αν υπήρχε σοβαρή πολιτεία,έπρεπε να τους είχαν στείλει στα χωριά τους...
Εξακολουθώ να ρωτάω λοιπόν:
Είσαι σε θέση να ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ οτι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα, εκτός απο το να το εύχεσαι;
Γιατί αν αποκτήσουν, ποιο το κώλυμα να κάνουν και κόμμα;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Eρωτηση

Εχουν οι αλβανοι αναγνωρισμενη μειονοτητα στην Ελλαδα;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Για άνθρωπος που τρέφεσαι μόνο με ρίζες (σαν τον Άγιο Ιωάννη) και με την Sophie Evans, είναι εμφανές το ντελίριο στη σκέψη σου.
Μίλησα για ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ κόμματα και ουδόλως για φυλετικά. Έφερα δε και συγκεκριμένο παράδειγμα, την Ομόνοια στην Αλβανία.
Αλλά δεν είδα να απαντάς.
Και δεν πιστεύω οτι θα το πράξεις κιόλας, για να είμαι ειλικρινής.

Τα μειονοτικά εθνικά δεν είναι φυλετικά τι είναι υπερφυλετικά? Μπας και επειδή είπες τον Γιάννη, Γιαννάκη ξεμπέρδεψες δλδ
Α!
ΚΑι το να μιλάς εσύ με τα 30+ ποστ στην ημέρα για ντελίριο σε κάποιον με 1,5 είναι απλά γελοίο...
... όπως εσυ δλδ

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Εξακολουθώ να ρωτάω λοιπόν:
Είσαι σε θέση να ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ οτι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα, εκτός απο το να το εύχεσαι;
Γιατί αν αποκτήσουν, ποιο το κώλυμα να κάνουν και κόμμα;

Υπηκοότητα δε θα πάρουν εκτός αν αρχίσουν να παντρεύονται με Έλληνες/Ελληνίδες.Τα δε παιδιά τους που γεννιούνται στην Ελλάδα δεν παίρνουν ούτε υπηκοότητα ούτε ιθαγένεια.Αυτό συμβαίνει τώρα.Τι θα γίνει σε 20 χρόνια δεν μπορώ να το ξέρω.Αλλά εσένα σε "κόπτει" να μην πάρουν υπηκοότητα;Διότι σε κόβω για οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ αυτού του κόμματος που καλύπτει βανδάλους ληστές,λαθρομετανάστες κλπ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και θύμισα πως απο την πτώση του Ραμίζ Αλία λειτουργεί κανονικά ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα στην Αλβανία, η Ομόνοια, το οποίο, παρά τις όποιες τρικλοποδιές του αλβανικού κράτους, και δημάρχους έχει εκλέξει, και βουλευτές.
Απάντηση όμως δεν πήρα.

Φέθρυ, κάνε ένα ξεσκόνισμα στις έννοιες μειονότητα, μετανάστης, λάθρομετανάστης, έθνος, κράτος και άλλες σχετικές διότι κάπου τα έχεις μπλέξει αν κρίνω από αυτά που γράφεις σε αυτό και άλλα θρεντ...

Αλβανική μειονότητα δεν υπάρχει...Υπάρχουν πολλοί αλβανοί μετανάστες και λαθρομετανάστες..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Υπηκοότητα δε θα πάρουν εκτός αν αρχίσουν να παντρεύονται με Έλληνες/Ελληνίδες.Τα δε παιδιά τους που γεννιούνται στην Ελλάδα δεν παίρνουν ούτε υπηκοότητα ούτε ιθαγένεια.Αυτό συμβαίνει τώρα.Τι θα γίνει σε 20 χρόνια δεν μπορώ να το ξέρω.Αλλά εσένα σε "κόπτει" να μην πάρουν υπηκοότητα;Διότι σε κόβω για οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ αυτού του κόμματος που καλύπτει βανδάλους ληστές,λαθρομετανάστες κλπ...
Αντε παλιιιιιιιιιιιιι ειπα κι εγω!!!Αργησε το ποστ για το ΣΥΡΙΖΑ!!!Σε λιγο και για το Μακεδονικο ο ΣΥΡΙΖ θα φταιει!!

Μια φορα απατεωνες ανυποτακτους δεν καλυπτει!!! Ααααααααααααα καλο εεεεεεεεεεεεεεεεε????

Σας ενοχλουν τα ραγδαια αυξανομενα ποσοστα του. Το καταλαβαινω. Συγγνωμη για τον ορο ραγδαια!Δεν το δεχεται εξεχον μελος!Μπουχαχαχαχα

Δημιουργειται ενα θεμα εκ του μη οντος και γραφει ο καθενας τη μαλακια του. Αν γινει κομμα και ειναι νομιμο, τον πουλο ολοι και οποιου του αρεσει και μπορει τοπ ψηφιζει.

Καληνυχτα πατριωταρες, γιατι αυριο ξυπναω και 5.30 εσεις που θα σωσετε το εθνος σας κοβω κατα τις 12.00.

Το ΛΑΟΣ δειχνει το δρομο. Ουτε μια ωρα στο στρατο!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δημιουργειται ενα θεμα εκ του μη οντος και γραφει ο καθενας τη μαλακια του. Αν γινει κομμα και ειναι νομιμο, τον πουλο ολοι και οποιου του αρεσει και μπορει τοπ ψηφιζει.
Καληνυχτα πατριωταρες, γιατι αυριο ξυπναω και 5.30 εσεις που θα σωσετε το εθνος σας κοβω κατα τις 12.00.

Συνιστώσα Εσκίγια?
Μαϊστα...
Αναγνωρίζει και ο Σύριζα την Αυθεντία των Νόμων?
Εγώ νόμιζα ότι όσοι δεν μας γουστάρουν καταργούνται στα οδοφράγματα με την Πολιτική Βία
Βρε τι μαθαίνει κανείς...

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Αντε παλιιιιιιιιιιιιι ειπα κι εγω!!!Αργησε το ποστ για το ΣΥΡΙΖΑ!!!Σε λιγο και για το Μακεδονικο ο ΣΥΡΙΖ θα φταιει!!

Μια φορα απατεωνες ανυποτακτους δεν καλυπτει!!! Ααααααααααααα καλο εεεεεεεεεεεεεεεεε????

Σας ενοχλουν τα ραγδαια αυξανομενα ποσοστα του. Το καταλαβαινω. Συγγνωμη για τον ορο ραγδαια!Δεν το δεχεται εξεχον μελος!Μπουχαχαχαχα

Ναι ξέρεις,στ'αρχίδια μου για τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις από κοριτσάκια που καβλώνουν στο ζελεδαρισμένο μαλλί ενός που τα βρήκε έτοιμα,ενώ τα κοριτσάκια θα ανοίξουν και τα πόδια τους για να ξεπληρώσουν τις κάρτες...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Συνιστώσα Εσκίγια?
Μαϊστα...
Αναγνωρίζει και ο Σύριζα την Αυθεντία των Νόμων?
Εγώ νόμιζα ότι όσοι δεν μας γουστάρουν καταργούνται στα οδοφράγματα με την Πολιτική Βία
Βρε τι μαθαίνει κανείς...
Καλε μου Τομιτο. Και εγω δε γουσταρω τους εκδοτο-εθνο-πατερες Βελοπουλους και Σια που εβγαιναν στην τβ και μιλουσαν για Ελληνες γιγαντες στον πλανητη Κρονο αλλα καποιοι του ψηφισαν. Αν ιδρυθει αλβανικο, που αποκελιεται, ή μουσουλμανικο που μαλλον θα επρεπε να σας νοιαζει γιατι καποτε θα γινει στα πλαισια της δημοκρατιας που τοσο υπερασπιζεστε τι να κανουμε δηλαδη; Και στη Γεμρνια που υπαρχουν Τουρκοι βουλευτες τι ειναι; Απο την ιστορικη μειονοτητα Πρωσιας ;

Δεν πιστευω ουτε στα κομματα ουτε στις εκλογες.

Ουτε μια ωρα στο στρατο. Ζητω το ΛΑΟΣ

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Καλώς τον αλβανό.Χαχα
Η χαρά σου έτσι και βγει κόμα Αλβανών ε?Θα παρακαλάς να βγάλει και νόμους οπού οι Αλβανοί θα επιβάλεται να γαμάνε κολαράκια Ελλήνων εεε?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ναι ξέρεις,στ'αρχίδια μου για τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις από κοριτσάκια που καβλώνουν στο ζελεδαρισμένο μαλλί ενός που τα βρήκε έτοιμα,ενώ τα κοριτσάκια θα ανοίξουν και τα πόδια τους για να ξεπληρώσουν τις κάρτες...
Και στα δικα μου επίσης!!!Οπως κι ενα σωρο αλλα πραγματα. Εδω συμφωνουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom