Νέα

Αλβανικό κόμμα ιδρύεται στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καλώς τον αλβανό.Χαχα
Η χαρά σου έτσι και βγει κόμα Αλβανών ε?Θα παρακαλάς να βγάλει και νόμους οπού οι Αλβανοί θα επιβάλεται να γαμάνε κολαράκια Ελλήνων εεε?
Που εισαι εσυ καλη μου? :boobies:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έθεσα ένα απλό, απλούστατο ερώτημα.
Και ουδείς μου απάντησε.
Επειδή δεν θέλω να περιμένω άλλο λοιπόν, σας αφήνω στην εθνική και αλβανοφοβική ομοψυχία σας και σας λέω καληνύχτα.
Και όχι, δεν θα ονειρευτώ την Sophie Evans.
Άλλοι έχουν την τιμή αυτή.
Κι ας αποκαλούν αυτούς με τους οποίους διαφωνούν "στομαχόφρονες", για να τους μειώσουν και καλά.
Προφανώς η ενασχόληση με κυρίες της κατηγορίας της κας Evans είναι αμιγώς πνευματική, ουδεμία σχέση έχει με τον τρισκατάρατο υλισμό το δικό μου.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν πιστευω ουτε στα κομματα ουτε στις εκλογες.

Γνωστη η τοποθετηση σου..

Προς τι η ερωτηση για το αν ενοχλουνται καποιοι με τα ποσοστα;

Σε εταιρεια δημοσκοπησεων δουλευεις και ενδιαφερεσαι για την αποδοχη της εγκυροτητας;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Άλλα 30 ποστ σε περιμένουν αυριο.
Και φυσικά να παρακολουθείς τι ποστάρω και που.
Καληνύχτα και περαστικά
Άξιος ο μισθός σου.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Και ουδείς μου απάντησε.
Επειδή δεν θέλω να περιμένω άλλο λοιπόν, σας αφήνω στην εθνική και αλβανοφοβική ομοψυχία σας και σας λέω καληνύχτα.
Κι ας αποκαλούν αυτούς με τους οποίους διαφωνούν "στομαχόφρονες", για να τους μειώσουν και καλά.
Προφανώς η ενασχόληση με κυρίες της κατηγορίας της κας Evans είναι αμιγώς πνευματική, ουδεμία σχέση έχει με τον τρισκατάρατο υλισμό το δικό μου.
Ποια αλβανοφιβια ρε; Σε καποιους αν ανοιξει τα ποδια καμια ΑΛβανιδα θα την πηδηξουν το βραδυ και το πρωι θα τους βριζουν. Και δεν παει για ολους αυτο. Αντε καληνυχτα και απο μενα. Εξ3434, εξκαλιμπερ εξαποδω πως σε λενε, Θα σου απαντησω με τηλευπνωτικη στο μηνυμα σου. Αντε τσαοοοοοοοοοοο!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Καλε μου Τομιτο. Και εγω δε γουσταρω τους εκδοτο-εθνο-πατερες Βελοπουλους και Σια που εβγαιναν στην τβ και μιλουσαν για Ελληνες γιγαντες στον πλανητη Κρονο αλλα καποιοι του ψηφισαν. Αν ιδρυθει αλβανικο, που αποκελιεται, ή μουσουλμανικο που μαλλον θα επρεπε να σας νοιαζει γιατι καποτε θα γινει στα πλαισια της δημοκρατιας που τοσο υπερασπιζεστε τι να κανουμε δηλαδη; Και στη Γεμρνια που υπαρχουν Τουρκοι βουλευτες τι ειναι; Απο την ιστορικη μειονοτητα Πρωσιας ;

Συμφωνώ μαζί σου ότι το κόμμα θα είναι Μουσουλμανικό και όχι αμιγως Εθνοτικό.
Το πρόβλημα σας, ευρύτερα, αφού είσαι ανένταχτος αριστερός είναι ότι μισείτε την Αστική Δημοκρατία αλλά όλη την ώρα την επικαλείστε.
Όπως και την Αστική Δικαιωσύνη αλλά ζητάτε την απελευθέρωση όσων είναι στα κελιά...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Και ουδείς μου απάντησε.
Το γράφεις, το ξανγράφεις και το ματαξαναγράφεις.
Είπαμε να επιμένεις αλλά εσυ μας τα έκανες πεπόνια.
Απάντηση σου έδωσαν πιο πάνω ο Τομιτο και ο Στρειτ.
Αλβανική μειονότητα δεν υφίσταται παρά μόνο μετανάστες.
Και λαθρομετανάστες....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Συμφωνώ μαζί σου ότι το κόμμα θα είναι Μουσουλμανικό και όχι αμιγως Εθνοτικό.
Το πρόβλημα σας, ευρύτερα, αφού είσαι ανένταχτος αριστερός είναι ότι μισείτε την Αστική Δημοκρατία αλλά όλη την ώρα την επικαλείστε.
Όπως και την Αστική Δικαιωσύνη αλλά ζητάτε την απελευθέρωση όσων είναι στα κελιά...
Ε τωρα μη μου το κανεις αυτο και κουτουλαω απο τη νυστα. Δεν θεωρω τον εαυτο μου ανενατχτο αριστερο και δεν καταλαβαινω και το "ζητατε". Αν θες να μιλησουμε για το σωφρονιστικο συστημα μεσω μιας φουκωκικης αναλυτικης σκεψης σε αλλο ποστ. Ελα και συμπαθιομαστε!  ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Την ίδια ώρα σηκωνόμαστε αυριο.
Καληνύχτα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Για να το συνεχίσουμε από εκεί
το κόμμα θα είναι μουσουλμανικό,
διότι θα συσπειρώσει ευρύτερα κομμάτια του πλυθησμού (και όχι μόνο εθνικά αλβανούς)
όπως της μειονότητας στην θράκη λχ αλλά και αλλού.

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι άλλο πράγμα το αν υπάρχουν Αλβανοί στην Ελλάδα και άλλο αν έχουν αναγνωριστεί επίσημα (με συνθήκες) σα μειονότητα.  Φυσικά και δεν έχεουν ανανγωνριστεί επίσημα όπως έχει γίνει με τους Έλληνες της Νότιας Αλβανίας.
Επειδή όμως αυτό που μετράει τελικά είναι η πράξη, αν υπάρχουν αλβανοί με Ελληνική υπηκοότητα μπορούν να ιδρύσουν ότι κόμμα τους γουστάρει.
Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν ορισμένοι στη Φλώρινα που έχουν ιδρύσει κόμμα  (και κατεβαίνουν κανονικά στις εκλογές) ισχυριζόμενοι ότι είναι "Μακεδόνες".  Εφόσον έχουν Ελληνική υπηκοότητα δεν μπορεί να τους το απαγορεύσει κανένας.  Απαγόρευση μπορεί να γίνει μόνο αν ο σκοπός του κόμματος αντικειται σε διατάξεις του συντάγματος ή είναι προφανώς παράνομος.
Τα παιδιά των Αλβανών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα προφανώς και πρέπει να μπορούν να πάρουν  (αν το επιθυμούν) την Ελληνική υπηκοότητα.  Φυσικά θα πρέπει και αυτοί να έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις όπως οι υπόλοιποι Έλληνες (θητεία κ.λπ).   
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα το παιδί μου να παντρευτεί Αλβανό/νίδα (αν όλα τα άλλα είναι εντάξει) όπως δεν νομίζω να έχει κανείς σήμερα πρόβλημα να παντρευτεί το παιδί του Αρβανίτη/Αρβανίτισα.

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

TUS

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι άλλο πράγμα το αν υπάρχουν Αλβανοί στην Ελλάδα και άλλο αν έχουν αναγνωριστεί επίσημα (με συνθήκες) σα μειονότητα.  Φυσικά και δεν έχεουν ανανγωνριστεί επίσημα όπως έχει γίνει με τους Έλληνες της Νότιας Αλβανίας.
Επειδή όμως αυτό που μετράει τελικά είναι η πράξη, αν υπάρχουν αλβανοί με Ελληνική υπηκοότητα μπορούν να ιδρύσουν ότι κόμμα τους γουστάρει.
Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν ορισμένοι στη Φλώρινα που έχουν ιδρύσει κόμμα  (και κατεβαίνουν κανονικά στις εκλογές) ισχυριζόμενοι ότι είναι "Μακεδόνες".  Εφόσον έχουν Ελληνική υπηκοότητα δεν μπορεί να τους το απαγορεύσει κανένας.  Απαγόρευση μπορεί να γίνει μόνο αν ο σκοπός του κόμματος αντικειται σε διατάξεις του συντάγματος ή είναι προφανώς παράνομος.
Τα παιδιά των Αλβανών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα προφανώς και πρέπει να μπορούν να πάρουν  (αν το επιθυμούν) την Ελληνική υπηκοότητα.  Φυσικά θα πρέπει και αυτοί να έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις όπως οι υπόλοιποι Έλληνες (θητεία κ.λπ).   
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα το παιδί μου να παντρευτεί Αλβανό/νίδα (αν όλα τα άλλα είναι εντάξει) όπως δεν νομίζω να έχει κανείς σήμερα πρόβλημα να παντρευτεί το παιδί του Αρβανίτη/Αρβανίτισα.
ναι κατεβηκανε οι (Μακεδονες) με το Ουρανιο τοξο και πηρανε ενα αρχιδι!!!1150 περιπου ψηφους μαζι με τους ομοφυλοφιλους!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλε μου Τομιτο. Και εγω δε γουσταρω τους εκδοτο-εθνο-πατερες Βελοπουλους και Σια που εβγαιναν στην τβ και μιλουσαν για Ελληνες γιγαντες στον πλανητη Κρονο αλλα καποιοι του ψηφισαν. Αν ιδρυθει αλβανικο, που αποκελιεται, ή μουσουλμανικο που μαλλον θα επρεπε να σας νοιαζει γιατι καποτε θα γινει στα πλαισια της δημοκρατιας που τοσο υπερασπιζεστε τι να κανουμε δηλαδη; Και στη Γεμρνια που υπαρχουν Τουρκοι βουλευτες τι ειναι; Απο την ιστορικη μειονοτητα Πρωσιας ;

Ουτε μια ωρα στο στρατο. Ζητω το ΛΑΟΣ
το ξερεται οτι πολλοι Τουρκοι της Γερμανιας που ζουνε εκει πανω απο 35 χρονια δεν πηρανε Γερμανικα διαβατηρια!εχω ενα φιλο Τουρκο απο τη Γερμανια.γεννηθηκε Γερμανια.ειναι 28 χρονων και πηρε διαβατηριο πριν 3 χρονια!!!!!και για να παρει αναγκαστηκε να μην εχει Τουρκικο διαβατηριο.δηλαδη γεννηθηκε και εζησε Γερμανια 25 χρονια και μετα πηρε διαβατηριο Γερμανικο!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ο δουρειος ιππος εχει στηθει νωριτερα...

Αλβανοι και μουσουλμανοι θα ενωθουν σε ενα κομμα με θρησκευτικο προσδιορισμο και οχι εθνοτικο

Το προβλημα δεν ειναι οι μεταναστες,τα εχουμε ξαναπει σε αλλα θρντ

Οι καρεκλοκενταυροι που τους "εισαγαγουν" και τους χρησιμοποιουν κατ'ιδιον οφελος θα επρεπε να μας ενοχλουν

Γι'αυτο ψηφιζουμε Κωστακη-Ντορολιζα για να εχουμε Ελληνικη την Ελλαδα,Ω Ελληνες

Ολε-Ολε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
...ετσι και αλλιως θα παω που θα παω συμπεθερος στο Μπερατι

Να μην εχω και εναν "δικο" μου βουλευτη να κανω δουλεια μου ρε παιδια;

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
  Ο δουρειος ιππος εχει στηθει νωριτερα...

Αλβανοι και μουσουλμανοι θα ενωθουν σε ενα κομμα με θρησκευτικο προσδιορισμο και οχι εθνοτικο

Το προβλημα δεν ειναι οι μεταναστες,τα εχουμε ξαναπει σε αλλα θρντ

Οι καρεκλοκενταυροι που τους "εισαγαγουν" και τους χρησιμοποιουν κατ'ιδιον οφελος θα επρεπε να μας ενοχλουν

Γι'αυτο ψηφιζουμε Κωστακη-Ντορολιζα για να εχουμε Ελληνικη την Ελλαδα,Ω Ελληνες

Ολε-Ολε

Μπούρδες ....

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Διάβασα μερικές σελίδες πιο πρίν ότι οι Αλβανοί δεν έχουν δικαίωμα εκλέγειν κ εκλέγεσθαι. Είναι λάθος. Τα έχω ζήσει από κοντά με μια γνωστή μου φίλη αλβανίδα. Με χαρτιά της πλάκας, μπορούν να πάρουν διπλή υπηκοότητα ακόμα κ αλβανοί. Το μέτρο και καλά ίσχυει για τους έλληνες της αλβανίας αλλά... Οπότε όλοι οι αλβανοί έχουν βαπτιστεί έλληνες για να έχουν όλα τα δικαιώματα και έχουν κανονικότατα δικαίωμα ψήφου σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές. Η πλάκα είναι πως δε θα ψηφίσουν Καραμανλή που τους νομιμοποίησε χαχαχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Διάβασα μερικές σελίδες πιο πρίν ότι οι Αλβανοί δεν έχουν δικαίωμα εκλέγειν κ εκλέγεσθαι. Είναι λάθος. Τα έχω ζήσει από κοντά με μια γνωστή μου φίλη αλβανίδα. Με χαρτιά της πλάκας, μπορούν να πάρουν διπλή υπηκοότητα ακόμα κ αλβανοί. Το μέτρο και καλά ίσχυει για τους έλληνες της αλβανίας αλλά... Οπότε όλοι οι αλβανοί έχουν βαπτιστεί έλληνες για να έχουν όλα τα δικαιώματα και έχουν κανονικότατα δικαίωμα ψήφου σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές. Η πλάκα είναι πως δε θα ψηφίσουν Καραμανλή που τους νομιμοποίησε χαχαχαχα
ετσι ειναι προκειμενου να μην χασουνε την εξουσια και τους Πακιστανους θα κανουνε Ελληνες!!!!σα δεν ντρεπονται λιγακι!!!

Επισκέπτης
το ξερεται οτι πολλοι Τουρκοι της Γερμανιας που ζουνε εκει πανω απο 35 χρονια δεν πηρανε Γερμανικα διαβατηρια!εχω ενα φιλο Τουρκο απο τη Γερμανια.γεννηθηκε Γερμανια.ειναι 28 χρονων και πηρε διαβατηριο πριν 3 χρονια!!!!!και για να παρει αναγκαστηκε να μην εχει Τουρκικο διαβατηριο.δηλαδη γεννηθηκε και εζησε Γερμανια 25 χρονια και μετα πηρε διαβατηριο Γερμανικο!!!!
το να πάρεις διαβατήριο στην χώρα που ζεις δεν αρκεί να μένεις εκεί 10 η 20 η 30 χρόνια αλλά και να έχεις της προϋποθέσεις που έχει η κάθε χώρα για να σου χορηγήσει το διαβατήριο.
κάτι άλλο μια ερώτηση προς τους Ελληνάρες που θέτουν ζήτημα Αλβανών εδώ στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από τους εδώ Αλβανούς θεωρούνται Βόρειο Ηπειρώτες μήπως ξέχασαν αυτοί οι Ελληνάρες ότι αυτοί οι εθνικόφρονες είχαν επιβάλει κυρίως στον ΕΣ αλλά και τραγουδούν μέσα στης γι'αφκες  της Χρυσής Αυγής το τραγούδι ( έχω μια αδελφή κουκλίτσα αληθινή, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom