Νέα

Αλβανικό κόμμα ιδρύεται στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
  Ο δουρειος ιππος εχει στηθει νωριτερα...

Αλβανοι και μουσουλμανοι θα ενωθουν σε ενα κομμα με θρησκευτικο προσδιορισμο και οχι εθνοτικο

Το προβλημα δεν ειναι οι μεταναστες,τα εχουμε ξαναπει σε αλλα θρντ

Οι καρεκλοκενταυροι που τους "εισαγαγουν" και τους χρησιμοποιουν κατ'ιδιον οφελος θα επρεπε να μας ενοχλουν

Γι'αυτο ψηφιζουμε Κωστακη-Ντορολιζα για να εχουμε Ελληνικη την Ελλαδα,Ω Ελληνες

Ολε-Ολε

και να σκεφθείς ότι κάποτε έλεγαν ότι οι Βόρειο Ηπειρώτες δεν παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα για να παραμείνουν στην Βόρειο Ήπειρο και να μην χάσει η περιοχή την Ελληνικότητα της.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το να πάρεις διαβατήριο στην χώρα που ζεις δεν αρκεί να μένεις εκεί 10 η 20 η 30 χρόνια αλλά και να έχεις της προϋποθέσεις που έχει η κάθε χώρα για να σου χορηγήσει το διαβατήριο.
κάτι άλλο μια ερώτηση προς τους Ελληνάρες που θέτουν ζήτημα Αλβανών εδώ στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από τους εδώ Αλβανούς θεωρούνται Βόρειο Ηπειρώτες μήπως ξέχασαν αυτοί οι Ελληνάρες ότι αυτοί οι εθνικόφρονες είχαν επιβάλει κυρίως στον ΕΣ αλλά και τραγουδούν μέσα στης γι'αφκες  της Χρυσής Αυγής το τραγούδι ( έχω μια αδελφή κουκλίτσα αληθινή, την λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ?)
η Γερμανια φυλε Αριωνα ειναι η πιο δυσκολη χωρα στο να παρεις διαβατηριο ειδηκα για τους Τουρκους.γιατι εχουνε -2-3 εκατομμυρια!προσπαθουνε οσο μπωρουνε να μην τους δινουνε Γερμανικα διαβατηρια

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
H Βορεια Ηπειρος δεν ειναι Ελληνικη. Η Κωνσταντινουπολη δεν ειναι Ελληνικη. Η Μ. Ασια δεν ειναι Ελληνικη. Οι βορειοηπειρωτες με Ελληνικη καταγωγη ειναι 10-20,000.

Αυτη η μεγαλομανια κατεστρεψε την Ελλαδα. Παει για μαλι και βγαινει κουρεμενη.

Επισκέπτης
Αν δημιουργηθεί ποτέ Αλβανικό κόμμα , θα κυβερνήσει κιόλας ...
Προς το παρόν το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει Αλβανό ... με ένα (α) ανάμεσα στο "λ" και στο "β" ! :grin:

Ας μήν έχει Αλβανική εθνική καταγωγή ...
Έχει σίγουρα σκέψη ...

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν δημιουργηθεί ποτέ Αλβανικό κόμμα , θα κυβερνήσει κιόλας ...
Προς το παρόν το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει Αλβανό ... με ένα (α) ανάμεσα στο "λ" και στο "β" ! :grin:

Ας μήν έχει Αλβανική εθνική καταγωγή ...
Έχει σίγουρα σκέψη ...

Απιστευτη πολιτικη αναλυση. Θα κυβερνηση το τυχον Αλβανικο κομμα

ο δε Αλαβανος απο πια αποψη μας ενοχλησε ρε μεγαλε? Απο την σκοπια των μπλε γιατι ειναι ο μοναδικος που κανει εμπεριστατωμενη αντιπολητευση?
ή απο την σκοιπια των πρασινων που επι πλεον παει να μας περασει στις δημοσκοπησεις?

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για εμπεριστατωμένη αντιπολίτευση Σύριζα,
διαβάζετε εδώ

διοτι ειναι το μοναδικο κομμα με σοβαρο εσωτερικο διαλογο (αρα και αντιθεσεις) ο οποιος μαλιστα βγαινει προς τα εξω.
Να υπενθυμισω οτι ο Αλαβανος δεν ειναι πλεον προεδρος του συνασπισμου...

Επισκέπτης
Δε με αφορά ποιός θα κυβερνήσει φίλε μου Ντόριαν...
Εμένα ,ούτε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός  δε με κουνάει απο τη θέση μου. Το έχω εξασφαλίσει το μέλλον μου !

Εγώ μίλησα για τη σκέψη ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
διοτι ειναι το μοναδικο κομμα με σοβαρο εσωτερικο διαλογο (αρα και αντιθεσεις) ο οποιος μαλιστα βγαινει προς τα εξω.

Ξετρελλαθηκα.....

Τσ,τσ,τσ...τι λες ρε παιδι μου...

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Όταν οι Αλβανοί καταλάβουν ότι είναι πιόνια της Αμερικής και η δήθεν βοήθειες δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εξαγορά της ελευθερίας τους τότε θα μπορέσουν να ενταχθούν και να ενσωματωθούν άφοβα σε όλες τις κοινωνίες. Αλλά γιατί λέω βλακείες, μήπως εμείς μετά από τόσα χρόνια το έχουμε καταλάβει; Πάντως εγώ δεν θα είχα καμία αντίρρηση να σχετιστώ μέ Αλβανίδα. Υπάρχουν κάτι μανούλια ....'Οσον αφορά την εγκληματικότητα ας θυμηθούμε λιγάκι ποιοί ήταν οι καλλίτεροι γκάγκστερ στο Σικάγο κλπ. και ας δούμε τι κάνει η αστυνομία.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πάντως εγώ δεν θα είχα καμία αντίρρηση να σχετιστώ μέ Αλβανίδα. Υπάρχουν κάτι μανούλια ....

Έτσι!!!
Ρατσισμός σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει μην τρελλαθούμε κιόλας.
Ειδικά σε αυτό το site
Αφου αλληλοαπορριφθήκαμε με τις Ελλεϊνήδες, κάπου πρέπει να σπείρουμε Ελληνόπουλα.
Λευτεριά στις Αλλοδαπές που είναι στα κελιά

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έτσι!!!
Ρατσισμός σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει μην τρελλαθούμε κιόλας.
Ειδικά σε αυτό το site
Αφου αλληλοαπορριφθήκαμε με τις Ελλεϊνήδες, κάπου πρέπει να σπείρουμε Ελληνόπουλα.
Λευτεριά στις Αλλοδαπές που είναι στα κελιά

Σωστά. Υπάρχει επιλεκτικός ρατσισμός.
Και η πλάκα είναι οτι τα πιστεύετε κιόλας αυτά που λέτε.
Άσε πια η συνέπεια σκέψης, σπάει τζάμια.

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου συναγωνιστή Tomito. Στο φαί και στο γαμήσι δεν υπάρχει κρίση.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστά. Υπάρχει επιλεκτικός ρατσισμός.
Και η πλάκα είναι οτι τα πιστεύετε κιόλας αυτά που λέτε....

Ναι, υπάρχει και αυτό...Όλοι μας έχουν τις προκαταλήψεις τους...
Δες πόσο ρατσιστικά αντιμετωπίζουν διάφορες αριστερόστροφες καρακαλτάκες στρατιωτικούς και μπάτσους και θα καταλάβεις...
Διότι ρατσιμός δεν είναι μόνο φυλετικός ή / και θρησκευτικός...Είναι πρωτίστως ιδεολογικός και κοινωνικός, ειδικά στην ελλάδα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Σωστά. Υπάρχει επιλεκτικός ρατσισμός.1
Και η πλάκα είναι οτι τα πιστεύετε κιόλας αυτά που λέτε.2
Άσε πια η συνέπεια σκέψης, σπάει τζάμια.3

1: Ναι πολύ.
Όσο λιγότεροι Αλλοδαποί τόσες περισσότερες Αλλοδαπές για εμάς
Όπως και με τους Gay ας πούμε ένα πράμα
2: ΚΑι για εσάς το ίδιο. Χίππιδες το 2008...
3: Ναι τα σπάει. Συμβολικά. Τα συντρόφια σου κυριολεκτικά...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1: Ναι πολύ.
Όσο λιγότεροι Αλλοδαποί τόσες περισσότερες Αλλοδαπές για εμάς
Όπως και με τους Gay ας πούμε ένα πράμα
2: ΚΑι για εσάς το ίδιο. Χίππιδες το 2008...
3: Ναι τα σπάει. Συμβολικά. Τα συντρόφια σου κυριολεκτικά...

Κατάλαβα.
Όχι στην ύλη, ναι στο πνεύμα.
Αλλά ναι και στην Sophie Evans.
Η αθάνατη ελληνική λιγουριά...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Θα αρχίσω να μετράω πόσες φορές θα αναφέρεις την Σόφι όταν αναφέρεσαι σε εμένα.
Τόσο πολύ ζηλευεις αλήθεια?

Μηδεν Άγαν / Μέτρον Άριστον

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κατάλαβα.
Όχι στην ύλη, ναι στο πνεύμα.
Αλλά ναι και στην Sophie Evans.
Η αθάνατη ελληνική λιγουριά...

Καλά...
Εγώ που είναι λιγούρης, θα πάρω Σόφυ Έβανς...
Εσένα αν σου κάτσει μην την πάρεις για να μη σε πουν λιγούρη...

Αλήθεια, αν έχετε περάσει τελευταία από εξάρχεια έχετε δει τις εκταοντάδες αφίσσες για gay pride, ομοφυλοφυλικά φεστιβάλ, ότι το φύλο και η ετεροφυλοφιλία είναι ταξικά κατασκευασματα και άλλα απίθανα;
Ή ότι ο προέδρος του ελληνικού παραρτήματος του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι επιθυμεί διακαώς να ντυθεί νυφούλα με βάση στρεβλές νομικές κατασκευές;

Η σόφι έβανς σας μάρανε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλά...
Εγώ που είναι λιγούρης, θα πάρω Σόφυ Έβανς...
Εσένα αν σου κάτσει μην την πάρεις για να μη σε πουν λιγούρη...

Αλήθεια, αν έχετε περάσει τελευταία από εξάρχεια έχετε δει τις εκταοντάδες αφίσσες για gay pride, ομοφυλοφυλικά φεστιβάλ, ότι το φύλο και η ετεροφυλοφιλία είναι ταξικά κατασκευασματα και άλλα απίθανα;
Ή ότι ο προέδρος του ελληνικού παραρτήματος του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι επιθυμεί διακαώς να ντυθεί νυφούλα με βάση στρεβλές νομικές κατασκευές;

Η σόφι έβανς σας μάρανε...
Η Σόφι Έβανς δεν με μάρανε, τουναντίον.
Αλλά όταν ο εδώ διαπρύσιος κήρυκας της τέχνης της με κατηγορεί για "στομαχόφρονα" επειδή είπα οτι οι απεργοί σκουπιδιάρηδες έχουν δίκιο διότι αυτός δεν καταδέχεται να ασχοληθεί με τα υλικά αγαθά και ενδιαφέρεται μόνο για τα πνευματικά, κάπως μου κάνει μετά όταν του πέφτουν τα σάλια για το εκλεκτό ξέκωλο τέκνο της Ουγγαρίας.
Προπαντός συνέπεια λόγου και έργων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom