Νέα

Αλβανικό κόμμα ιδρύεται στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ρε βολταιρο εχεις απολυτο δικιο ρε.
Τελικα εκανα λαθος..
Εκρινα λαθος τα σημερινα δεδομενα που υπαρχουν και εβγαλα λαθος συμπερασμα..

-Οντως δεν υπαρχει μειωση και υπογενητικοτητα στην ελλαδα γιατι ο Ελληνας κανει 3-4 παιδια οποτε αυξανομεθα σα λαος.
-Δεν υπαρχουν χιλιαδες ελληνες καθε χρονο που φευγουν για εξωτερικο για σπουδες γιατι η παιδεια μας ειναι εξαιρετη.
-Δεν υπαρχουν χιλιαδες ελληνες που ψαχνουν να φυγουν απο την ελλαδα για ενα καλυτερο αυριο γιατι η ελλαδα τους δινει
ενα σιγουρο μελλον.
-Ο ελληνας δεν ειναι φτωχοτερος απο ποτε γιατι με τα 600 ευρω το μηνα μπορει ανετα να τραφει,να ντυθει,να πληρωσει ενοικιο,αλλα παγια εξοδα και να βαλει στην τραπεζα περισσευμα!
-Εννοειται επισης πως το κρατος ΔΕΝ θελει να ελεγχει τους πολιτες του με καμερες ασφαλειας σε ολους τους δημοσιους χωρους
της αθηνας.
-Εννοειται πως υπαρχει εμπιστοσυνη κρατους-πολιτη σε τετοιο βαθμο που κανενας δεν εχει ηλεκτρονικο φακελωμα μεχρι σημερα
με ολα του τα προσωπικα στοιχεια.
-Δεν υπαρχουν καμερες ανιχνευσης προσωπων.
-Δεν υπαρχουν gps η tsip που να δειχνουν το στιγμα του καθενος ανα πασα στιγμη.

Ολα αυτα και αλλα πολλα που δε λεει να γραφω κατεβατο αλλο ειναι τελικα μπουρδες επειδη
καμια Επισημη αρχη δεν ενημερωσε οτι μπορει να γινονται ηδη.

Βλεπεις βολταιρο υπαρχουν καποιοι σαν εσενα
που αμφιβαλλουν μεχρι να δουν με τα ματια τους τι σκατα πατησαν στο δρομο,δε τους φτανει να μυρισουν τη σκατιλα
και να την αποφυγουν.
Περιμενουν την πινακιδα να τους προειδοποιησει για το τι θα πατησουν.

Βολταιρο ομπρες λος οχος και κοιτα περα απο τα επισημα στατιστικα στοιχεια που θες που παει η κατασταση στη χωρα
αυτη και ασε τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ πηγες ενημερωσης να στα πουν την τελευταια στιγμη.

Δε θελει και πολυ μυαλο για να δεις καποια πραγματα πως ηταν πριν 10 χρονια πως ειναι σημερα και σιγουρα
πως θα ειναι μετα απο αλλα 10..

Επισκέπτης
Δε θελει και πολυ μυαλο για να δεις καποια πραγματα πως ηταν πριν 10 χρονια πως ειναι σημερα και σιγουρα
πως θα ειναι μετα απο αλλα 10..

Για αυτο παιδες βουρ για εξωτερικο τουλαχιστον εκει εχουν και πιο ανθρωπινα μουνια απο τις δικες μας χοντροκωλες φασολες που ειναι υποκαταστατα γυναικας.
Σαπιζουμε εδω σε αυτην την κολοχωρα.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
έξω δεν μας παίρνουν ουτε για vacations! Εκτός και αν πρόκειται για CT business που τους τα σκάμε χοντρά...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Οι Αλβανοί δεν θα κάνουν ούτε κόμμα, ούτε οτιδήποτε άλλο σχεδιάζουν μετά των ΗΠΑ

Vladimir Vladimirevic Putin

:knuppel:

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
WHITEY γιατι δε ρωταμε απο αυτους τους ελληνες που εχουν ηδη φυγει εξω αν θα ξαναγυρνουσαν στην
ελλαδα να μεινουν?
Ειμαι περιεργος να δω ποσο θα το ηθελαν να ερθουν μονιμα και οχι για 15 μερες το χρονο διακοπες.

"Επιστρεφω μετα το βαζελο γιατι μαλλον παω για κουβα σημερα και εχω ξενερωσει"

Επισκέπτης
WHITEY γιατι δε ρωταμε απο αυτους τους ελληνες που εχουν ηδη φυγει εξω αν θα ξαναγυρνουσαν στην
ελλαδα να μεινουν?
Ειμαι περιεργος να δω ποσο θα το ηθελαν να ερθουν μονιμα και οχι για 15 μερες το χρονο διακοπες.

"Επιστρεφω μετα το βαζελο γιατι μαλλον παω για κουβα σημερα και εχω ξενερωσει"

Φιλε εχω πολλους γνωστους που δεν θελουν να γυρισουν Ελλαδα με τιποτα.Εχουν πολυ καλυτερες συνθηκες ζωης εκει και γουσταρουν.
Οταν μιλαω μαζι τους μου ρχετε να σπασω τιποτα που ειμαι αναγκασμενος να μεινω αλλα 3 χρονια Ελλαδα μεχρι να τελιωσω με τις σπουδες μου εδω και να την κανω για εξω.
Η Ελλαδα ειναι καλη μονο για τα νησια της το καλοκαιρι.Ετσι εχει καταντησει πια.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
To κόμμα θα γίνει Συνιστώσα Σύριζα και θα συγκυβερνήσει με το Πασοκ του Γιωργάκη.

Επισκέπτης
Για αυτο παιδες βουρ για εξωτερικο τουλαχιστον εκει εχουν και πιο ανθρωπινα μουνια απο τις δικες μας χοντροκωλες φασολες που ειναι υποκαταστατα γυναικας.
Σαπιζουμε εδω σε αυτην την κολοχωρα.
τι εξωτερικό ρε που θα πας τα πιάτα στο Αμέρικα τα έπλυναν άλλοι απλά ξυπνάτε από τον λήθαργο και αφήστε όλοι το παρελθόν και της προκαταλήψεις και ξεσηκωθείτε ενάντια σε αυτούς που μας κυβερνούν ξεπουλώντας της σάρκες αυτής εδώ της χώρας.

Επισκέπτης
τι εξωτερικό ρε που θα πας τα πιάτα στο Αμέρικα τα έπλυναν άλλοι απλά ξυπνάτε από τον λήθαργο και αφήστε όλοι το παρελθόν και της προκαταλήψεις και ξεσηκωθείτε ενάντια σε αυτούς που μας κυβερνούν ξεπουλώντας της σάρκες αυτής εδώ της χώρας.

Αφου ο λαος δεν χαμπαριαζει απο τιποτα.Δεν βλεπεις?Τα θελει και τα παθαινει.Ψηφιζει ο καθενας με γνωμωνα το προσωπικο συμφερον και το ρουσφετι της οικογενειας του και οχι για το καλο της χωρας.
Παλι ΝΔ βγαλανε και ας τα γαμησε την πρωτη τετραετια ολα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε εχω πολλους γνωστους που δεν θελουν να γυρισουν Ελλαδα με τιποτα.Εχουν πολυ καλυτερες συνθηκες ζωης εκει και γουσταρουν.
Οταν μιλαω μαζι τους μου ρχετε να σπασω τιποτα που ειμαι αναγκασμενος να μεινω αλλα 3 χρονια Ελλαδα μεχρι να τελιωσω με τις σπουδες μου εδω και να την κανω για εξω.
Η Ελλαδα ειναι καλη μονο για τα νησια της το καλοκαιρι.Ετσι εχει καταντησει πια.
ουτε γι αυτο!αφου για να πανε 2 ατομα στη Σαντορινη θελουνε 3000 ευρω για μια βδομαδα!με τα ιδια λεφτα πας Τα'ι'λανδη για πανω απο ενα μηνα!!!

Επισκέπτης
Αφου ο λαος δεν χαμπαριαζει απο τιποτα.Δεν βλεπεις?Τα θελει και τα παθαινει.Ψηφιζει ο καθενας με γνωμωνα το προσωπικο συμφερον και το ρουσφετι της οικογενειας του και οχι για το καλο της χωρας.
Παλι ΝΔ βγαλανε και ας τα γαμησε την πρωτη τετραετια ολα.
εσύ τι κάνεις? το βάζεις στα πόδια που θα πας αν δεις τα ποστ σου 500 φορές γράφεις να την κάνουμε έξω που στην Ρωσία? εμ δεν έχεις πάει για ρώτα εμένα που έχω πάει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να πανε οι Αλβανοι να υδρισουνε κομμα στις ΗΠΑ.

Επισκέπτης
εσύ τι κάνεις? το βάζεις στα πόδια που θα πας αν δεις τα ποστ σου 500 φορές γράφεις να την κάνουμε έξω που στην Ρωσία? εμ δεν έχεις πάει για ρώτα εμένα που έχω πάει.

Μην ψαρωνεις παντα απο τον χαβαλε που κανουμε καμια φορα.
Ενταξει και εξω δεν ειναι ροδινα τα πραγματα αλλα καποιος με σπουδες και πτυχια εξω μπορει να πιασει μια καλη θεση (και δεν μιλαω για ρωσια αλλα για Αγγλια κτλ) ενω εδω στην Ελλαδα μπορει να καταντησει να δουλευει για πολυ μεγαλο διαστημα αρχικα με 600-700 ευρω.Και το κακο διογκωνεται με τα νεα ασφαλιστικα μετρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω δεν εχω παει αλλα μενω.αν αυτο συνεχισει σε 2-3 χρονια ο μεσος Ρωσσος θα ζει καλητερα απο τον μεσο Ελληνα.θα ελεγα οτι ο Ελληνας ζει κατα 10%-15% καλητερα αυτη τη στιγμη.αλλα η Ελλαδα ειναι σε πτωση και η Ρωσσια σε τρομερη ανοδο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενταξει και εξω δεν ειναι ροδινα τα πραγματα αλλα καποιος με σπουδες και πτυχια εξω μπορει να πιασει μια καλη θεση (και δεν μιλαω για ρωσια αλλα για Αγγλια κτλ) ενω εδω στην Ελλαδα μπορει να καταντησει να δουλευει για πολυ μεγαλο διαστημα αρχικα με 600-700 ευρω.Και το κακο διογκωνεται με τα νεα ασφαλιστικα μετρα.
και στη Ρωσσια τωρα μια πωλητρια παιρνει 600 ευρω το μηνα!ζητανε οδηγο β κατηγοριας φορτηγακι με γαλατα.διανομη μοιρασια 900- 1000 ευρω μισθος.η πλακα ειναι οτι εχουνε τρομερη ελλειψη εργατικων χεριων!!!

Επισκέπτης
άκου φίλε μου θα σου πω δυο λόγια εδώ στην Ελλάδα τα κόμματα εξουσίας έχουν για τσάτσους μερικές πολιτικές δυνάμεις οι οποίες συντηρούν το παρελθόν και έχουμε ένα διαρκές εμφυλιοπολεμικό κλίμα που αντί να κάτσουμε τι είναι αυτό που μας ενώνει καθόμαστε και τσακωνόμαστε εσύ ΚΚΕ εσύ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ< κτλπ αντί να δούμε την πραγματικότητα και να αντιδράσουμε.
μεθαύριο έχει πάλι απεργία για φαντάσου να κατέβαινε 1 εκατομμύριο κόσμος στο πεζοδρόμιο και θα σου πω εγώ πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. 

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Επειδη διαβασα για πιατα στην Αμερικα..
"Εξακριβωμενο απο N.JERSEY."
Ο βενζινας πακιστανος η μεξικανος ο μισθος φτανει και τα 1500-2000 δολαρια το μηνα.
Μιλαμε τωρα για μισθο ανιδικευτου εργατη!
Φαι-ρουχα-ενοικιο δε το συζηταω καν σε συγκριση με ελλαδα..
Οσο για το θεμα ασφαλισης υγειας και αγορας κατοικιας μπορω να πω οτι καταφεραμε να γινουμε στα ισια.
Περιττο να πω για τΟ γκομενακι που οταν το χτυπησεις το blowjob ειναι το πρωτο πραγμα που θα
σου κανει,ενω στην ελλαδα η ελληνιδα θελει να σε γνωρισει στη μαμα και στο μπαμπα..
Ασε που οι περισσοτερες οταν το κανουν δε ξερουν κι ολας..
Κολοσιαιες ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!! :grin:

Επισκέπτης
άκου φίλε μου θα σου πω δυο λόγια εδώ στην Ελλάδα τα κόμματα εξουσίας έχουν για τσάτσους μερικές πολιτικές δυνάμεις οι οποίες συντηρούν το παρελθόν και έχουμε ένα διαρκές εμφυλιοπολεμικό κλίμα που αντί να κάτσουμε τι είναι αυτό που μας ενώνει καθόμαστε και τσακωνόμαστε εσύ ΚΚΕ εσύ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ< κτλπ αντί να δούμε την πραγματικότητα και να αντιδράσουμε.
μεθαύριο έχει πάλι απεργία για φαντάσου να κατέβαινε 1 εκατομμύριο κόσμος στο πεζοδρόμιο και θα σου πω εγώ πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. 

Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα.Ο καθενας κλεινετε στο καβουκι του για κομματικους λογους.Αυτο πρεπει να αλλαξει αλλιως δεν μπορει να γινει κατι σημαντικο.Και ειναι δυσκολο να αλλαξει αυτο το πραγμα γιατι ο Ελληνας εχει μαθει να σκεφτεται και να ζει σε αυτο τον κομματικο  φανατισμο.

Επισκέπτης
Επειδη διαβασα για πιατα στην Αμερικα..
"Εξακριβωμενο απο N.JERSEY."
Ο βενζινας πακιστανος η μεξικανος ο μισθος φτανει και τα 1500-2000 δολαρια το μηνα.
Μιλαμε τωρα για μισθο ανιδικευτου εργατη!
Φαι-ρουχα-ενοικιο δε το συζηταω καν σε συγκριση με ελλαδα..
Οσο για το θεμα ασφαλισης υγειας και αγορας κατοικιας μπορω να πω οτι καταφεραμε να γινουμε στα ισια.
Περιττο να πω για τΟ γκομενακι που οταν το χτυπησεις το blowjob ειναι το πρωτο πραγμα που θα
σου κανει,ενω στην ελλαδα η ελληνιδα θελει να σε γνωρισει στη μαμα και στο μπαμπα..
Ασε που οι περισσοτερες οταν το κανουν δε ξερουν κι ολας..
Κολοσιαιες ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!! :grin:
παραμύθια της Χαλιμάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom