Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Υπερβολικός είσαι τυπε.. Οι αλβανιδες είναι πολύ πιο καλές και σε τρόπους και για παρέα και για γαμησι από τις ελλεινιδες.. Είναι όμορφες γαμιουντε καλά, κάνουν δουλειές στο σπίτι τι άλλο θες.. Και μπορείς να πεις και 2 κουβέντες εγώ. Πχ με τις αλβανιδες μπορώ να μιλάω με τις ωρες, με τις ελλεινιδες βαριέμαι, απλά δεν έχω τι να πω, δεν έχω τίποτα κοινό με τις ελλεινιδες, με τις αλβανιδες τσιλαρεις ανετα?15 χρονια με βουλγαρα καλη για σπιτι νοικοκυρα αλλα οχι για περισσοτερα 8 χρονια μολις χωρισα με αλβανιδα(βορειαηπειρωτησα) στην αρχη μου ειχε παρουσιαστει θεσσαλονικια ψεμα στο ψεμα αλλα επεσε σε γατονι την δουλεια τις αυτη την δουλεια μου εγω ελιωσε ο πουτσος μου γαμιση μεχρι που πηρα χαμπαρι οτι ειναι μονο για πουτσα την εκανα ,ολις την χωρτασα με ελαφρια βη,ατακια δεν ειχε τπτ αλλο να προσφερει μονο τοξινη δεν ειναι γυναικες για τπτ αλλο αισθηματα μηδεν με εβαλε στο σπιτι μολις εφυγε ο αντρας τις και με 2 παιδια γαμιοταν σαν σκυλι δεν υπολογιζε τπτ και οι 2 κομπλεξικες με την εθνικοτητας τους νιωθουν με μας διαφορετικες και η κουλτουρα τους