apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Οχι ακριβως αλλα ξερω πολωνικα/τσεχικα.
Το nick σημαινει πουτανα στα πολωνικα(κούρβα) παρεπιπτοντως.
ναι ρε το καταλαβα
γιαυτο σε ρωτησα ;)
Οχι ακριβως αλλα ξερω πολωνικα/τσεχικα.
Το nick σημαινει πουτανα στα πολωνικα(κούρβα) παρεπιπτοντως.
Α ρε τυχερε..να μας πεις τι παιζει..........
Το επιθετο σου μηπως αρχιζει απο Κορ........?
Ναι......Αθηναιος εισαι?
πολυ καλο φιλε....εγγυησηΣυναγωνιστές ρωτάω κάτι απλό & θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα επί του θέματος γιατί Αλβανίδα δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν το ρωτάω τυχαία, ψήνω μια ιστορία αυτήν την περίοδο με μία & θα ήθελα να ξέρω...
Προσεχε τους συγγενεις...
Να προσέχεις φίλε. Αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις.Συναγωνιστές ρωτάω κάτι απλό & θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα επί του θέματος γιατί Αλβανίδα δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν το ρωτάω τυχαία, ψήνω μια ιστορία αυτήν την περίοδο με μία & θα ήθελα να ξέρω...
και τους φίλους της...
Να προσέχεις φίλε. Αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις.
το πιασες το υπονοούμενο
:S :S
ενας φιλος εχει πιασει γκομενα αλβανιδα και τον ξεζουμισει στο γαμησι!! ειναι πολυ καλη!
αλλα βεβαια η αλβανιδα εχει αλλες βλεψεις, ειναι το ονειρο της να παντρευτει εναν ελληνα και
να παρει υποκοοτητα κλπ, εγω του λεω προσεχε μαλακα μην κανεις καμια μαλακια και μεινει
εγκυος τη γαμησες!!! και σκεψου να κανεις παιδι με αλβανιδα και να σου βγει αλβανομουρης!!!
καλυτερα μαυρακι!!
Μαζι με συγγενεις και φιλους σε καμια εξοδο μαζευονται! Δεν κανω πλακα ετυχε στον αδερφο μου που ειχε σχεση με αλβανιδα στις εξοδους να πηγαινουν οοοοοοολοι μαζι απο κοντα! Περιττο να αναφερω πως στη συνεχεια την εδιωξε και αυτη και ολο της το σοι!και τους φίλους της...
Συναγωνιστές ρωτάω κάτι απλό & θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα επί του θέματος γιατί Αλβανίδα δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν το ρωτάω τυχαία, ψήνω μια ιστορία αυτήν την περίοδο με μία & θα ήθελα να ξέρω...