You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Τα πιο πολλά θέματα που περιέχουν ανάλογες ερωτήσεις-απορίες-διαπιστώσεις θα μπορούσαν να έχουν σαν απαντήσεις:
1)Ναι
2)Όχι
3)Δεν ξέρω
4)Στα αρχίδια μας
1)Ναι
2)Όχι
3)Δεν ξέρω
4)Στα αρχίδια μας
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
Τα πιο πολλά θέματα που περιέχουν ανάλογες ερωτήσεις-απορίες-διαπιστώσεις θα μπορούσαν να έχουν σαν απαντήσεις:
1)Ναι
2)Όχι
3)Δεν ξέρω
4)Στα αρχίδια μας
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Μεγαλες ξεκωλιαρες παντως....
Ακομα και στο ντυσιμο.... προχτες παλι πετυχα μια με... ενα μινι η μουναρα της ολη εξω! καθοταν και σε καλο ..οπτικο πεδιο απο μενα, χορτασε το ματι μου! κιλοτακι ροζ κι αυτη (τρελενομαι για ροζ και κοκκινη κιλοτα στη γυναικα!) σατεν ... ποδαρες ασπρες και τακουναρα μαυρη (φετιχ μου!) . με πεθανε η ξεκωλιαρα...δυστυχως δε γαμισα γιατι ηταν αλλου αυτη αλλα χορτασε το ματι....
Ακομα και στο ντυσιμο.... προχτες παλι πετυχα μια με... ενα μινι η μουναρα της ολη εξω! καθοταν και σε καλο ..οπτικο πεδιο απο μενα, χορτασε το ματι μου! κιλοτακι ροζ κι αυτη (τρελενομαι για ροζ και κοκκινη κιλοτα στη γυναικα!) σατεν ... ποδαρες ασπρες και τακουναρα μαυρη (φετιχ μου!) . με πεθανε η ξεκωλιαρα...δυστυχως δε γαμισα γιατι ηταν αλλου αυτη αλλα χορτασε το ματι....
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.280
- Πόντοι
- 6.615
Εγώ συνεχίζω να θέλω να γαμήσω μια Αλβανίδα σε κωλόμπαρο της περιοχής μου με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τσιμπουκόχειλα & τρελούς βύζους, ένα έκφυλο πράγμα & δε μου κάθεται
Για να γαμήσεις σε κωλόμπαρο στην Αθήνα πρέπει ή κωλόφαρδος να είσαι ή να ξοδέψεις τα άπειρα λεφτά 

kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.217
- Πόντοι
- 7.885
Εγώ συνεχίζω να θέλω να γαμήσω μια Αλβανίδα σε κωλόμπαρο της περιοχής μου με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τσιμπουκόχειλα & τρελούς βύζους, ένα έκφυλο πράγμα & δε μου κάθεται![]()
![]()
Για να γαμήσεις σε κωλόμπαρο στην Αθήνα πρέπει ή κωλόφαρδος να είσαι ή να ξοδέψεις τα άπειρα λεφτά
![]()

Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
ετσι ακριβως! μεγαλες ξεκωλιαρες! πουταναρες...και στο ντυσιμο και στο κρεβατι και σε ολα! προστυχα μουνια! οταν μου καθεται παντως καποια δε το σκεφτομαι καν! τις τιμω..δεοντως!
μονο απο το ντυσιμο καταλαβαινεις για τι καριολες προκειται! σα να σου λενε , σκισε με! εγω ειδικα που εχω φετιχ με τα μινι τα τακουνια και τα δαντελενια κιλοτακια την εχω καταβρει!
παντως στο κρεβατι ειναι φωτια! τουλαχιστον αυτες που γαμισα εγω !!!
μονο απο το ντυσιμο καταλαβαινεις για τι καριολες προκειται! σα να σου λενε , σκισε με! εγω ειδικα που εχω φετιχ με τα μινι τα τακουνια και τα δαντελενια κιλοτακια την εχω καταβρει!
παντως στο κρεβατι ειναι φωτια! τουλαχιστον αυτες που γαμισα εγω !!!
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.101
- Πόντοι
- 4.655
ακουω τους καβλωμενους εδω μεσα και συμφωνω απολυτα. Στη τελικη, ετσι πρεπει να ειναι οταν πεφτει πουτσιδακος. Να δειχνει η γκομενα οτι το γουσταρει....τωρα αν αυτο εχει σχεση με το οτι ειναι αλβανιδες η' ελληνιδες η' ουγγαρεζες δεν νομιζω...αμα κατσει η χημεια ο πουτσος βγαινει παντα καλος
Π
Π
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
μεγαλη καβλα το αλβανικο μουνι...ειδικα οταν εχουν και το καταμαυρο τριγωνακι....
γεια σου ρε μεγα γεωμετρημεγαλη καβλα το αλβανικο μουνι...ειδικα οταν εχουν και το καταμαυρο τριγωνακι....
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Και στο κατω κατω αντρες ειμαστε, χρεος μας ειναι να γαμαμε οτι θηλυκο κινειται ;)
To μουνι και η τρυπα δεν εχουν εθνικοτητα... Ξεμουνιασμα και ξεκολιασμα ειναι η δουλεια μας! Αυτο ειναι που θελουν κι αυτες....
Κι αυτη ειναι η δουλεια του αντρα!
Υ.Γ> Τρελενομαι να γλειφω μαυρες μουνοτριχες!
Εκκληση σε οσες γυναικες διαβαζουν! Μη το ξυριζετε τελειως σα να ειστε 9 χρονων!!! Αφηστε εστω ενα σχηματακι! ;)
To μουνι και η τρυπα δεν εχουν εθνικοτητα... Ξεμουνιασμα και ξεκολιασμα ειναι η δουλεια μας! Αυτο ειναι που θελουν κι αυτες....
Κι αυτη ειναι η δουλεια του αντρα!
Εκκληση σε οσες γυναικες διαβαζουν! Μη το ξυριζετε τελειως σα να ειστε 9 χρονων!!! Αφηστε εστω ενα σχηματακι! ;)
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Εγώ συνεχίζω να θέλω να γαμήσω μια Αλβανίδα σε κωλόμπαρο της περιοχής μου με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τσιμπουκόχειλα & τρελούς βύζους, ένα έκφυλο πράγμα & δε μου κάθεται![]()
![]()
![]()
Σκιστην μαγκα! Ξεκολιασε την κανονικα! ουτε να το σκεφτεσαι....
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645

Έχουμε κοινά γούστα παίχτη, και σε αυτό και στις αλμπανίντες

Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
![]()
![]()
Έχουμε κοινά γούστα παίχτη, και σε αυτό και στις αλμπανίντες![]()
χαιρομαι φιλε συναγωνιστη
ειπαμε να το ξυριζουν το μουνακι τους , να εναι καθαρες εννοειται, αλλα οχι σαν παιδακια 9-10 χρονων..... οχι τελειως!
παντως με τις αλβανιδες την εχω καταβρει! ειναι και μελαχρινες σχεδον ολες , καυλα μεγαλη σου λεω!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.280
- Πόντοι
- 6.615
Σκιστην μαγκα! Ξεκολιασε την κανονικα! ουτε να το σκεφτεσαι....
Άσε φίλε σου λέω την έχω πατήσει μαζί της, μιλάμε για χειλάρες σαν της Παπαρίζου φαντάσου & ίσως & πιο μεγάλες, κάθε φορά που πάω στο κωλόμπαρο που δουλεύει την αρχίζω στα γλωσσόφιλα & χάνομαι, δεν μπορείς να φανταστείς... Και έχει & βυζάρες μεγάλες & στητές χωρίς να έχει παραπάνω κιλά η ρουφιάνα, να είναι ψιλοχοντρή & έτσι... Και τις κλασσικές γωνίες & τα ζυγωματικά που έχουν στο πρόσωπο όλες οι Αλβανίδες & με καβλώνουν πολύ!
Επισκέπτης
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 25