kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.568
- Πόντοι
- 206
στο εργοστασιο που δουλευω εχει ζευγαρια αλβανων. μερικες ειναι πολύ ομορφες. αλλα στη νοοτροπια ειναι 50 χρονια πισω. και μπροστά στους αντρες τους κλαρίνο.
Αν δεν προκύψει πλειοδότης γιατί να κοιτάξει αλλού;Αν της παρέχεις ότι χρειάζεται γιατί να σε κερατώσει αφού θέλει φουλ το χρήμα; Να σε αφήσει για πιο δυνατό πορτοφόλι έχει λογική. Να κάτσει να της το βάλει το αφέντικο για το κάτι παραπάνω πάλι έχει λογική. Να αρχίσει να αρπάζει πούτσες γιατί γουστάρει πούτσες μου φαίνεται δύσκολο.
Όλες οι ελλεινιδες δουλεύανε?και έχεις κάνει και σχέση με δεκάδες ελλεινιδες?πιο από τα τις δύο τρολιες θες να σχολιάσουμε?ψηφιστε αλβανίδες ρε μπουρδελιαρηδες για να μη κερδίσουν οι βρωμες οι ελλεινιδες!!!τόσα σας κάνουν!!
Εσένα οι Ελληνίδες πρέπει να σε έχουν πονέσει πιο πολύ απ ότι ο Σλούκας το Μπαρτζώκα.Όλες οι ελλεινιδες δουλεύανε?και έχεις κάνει και σχέση με δεκάδες ελλεινιδες?πιο από τα τις δύο τρολιες θες να σχολιάσουμε?ψηφιστε αλβανίδες ρε μπουρδελιαρηδες για να μη κερδίσουν οι βρωμες οι ελλεινιδες!!!τόσα σας κάνουν!!
Aγαπητε φιλε και συνφορουμιτη. Δεν θελω να κανω τον ξυπνιο η τον πολυξερο, αλλα, εχω την εντυπωση οτι ο Ελληνας εχει λαθος νοοτροπεια στο θεμα γκομενα γενικα. Βγαινω εξω με σκοπο να ριξω γκομενα και να γαμισω. Μεγα λαθος για μενα. Βγαινω εξω γιατι γουσταρω, θα απολαυσω το ποτακι μου, την μουσικουλα μου, θα δω, θα με δουνε, αν μου αρεσει κατι θα την πεσω διακριτικα. Προσωπικα σε μενα 8 στις 10 περιπτωσεις ειναι αποριψη, αλλα υπαρχει και το 2 στα 10. Μπορει να προχωρισει και να εξελιχθει, μπορει να τελιωσει την επομενη στιγμη. Στα παπαρια μου, δεν εκατσε σημερα? θα κατσει αυριο η μεθαυριο η τον αλλο μηνα. Εγω ναμαι καλα, το μονο που μετραει, και θαρθει και η γκομενα. Εχω φαει, αλλα κι εχω ριξει χυλοπητες, πως να το κανουμε, δεν ειμαστε ολοι για ολους.Δεν γίνεται ολοι να κανουν λαθος τυπε??.
Εδω τα προβλήματα ειναι σοβαρα οι γυναικες δεν κάθονται.
Εγω εβγαλα τη μεθοδο της αυτοβελτιωσης και καταφερα να χακαρω το σύστημα.
Εσυ ποτέ έριξες γκόμενά τελευταια φορα?οι εποχες έχουν αλλάξει.
Αν εχεις ρηξει προσφατα γκόμενά πες μας εμπειρία για σενα που τα βλέπεις εύκολα.
Μαζοχισμός ρε Ιωάννη , εδώ ψηφίζουν ΝΔ τα βόδια ενώ υπάρχει η γλυκιά Φαρλι και ο γλυκοκωλης ΤαιλερΕιναι λυπηρό που παρολο ολοι εχουν περάσει τα πανδηνα απο τις κακομαθημενες ελλεηνιδες ακομα τις υποστηρίζουν.
Δεν μπορω να καταλαβω με τι μυαλο σκέφτονται,τοσο πολυ τοπικιστες είναι η φοβούνται μη χαλασει η ελληνική ράτσα.
Ο καθενας ειναι άξιος της μοιρας του και οπως πράττει θα τα λουστεί και ισως και οι υπόλοιποι και κάποιοι λίγοι που δεν φταινε.
ναι προτιμώ Πακιστανους και Σύριους που έρχονται εδώ και Αλβανούς είναι μάγκες αυτές οι φυλές ψωφο στους Έλληνες καρκίνο στους Έλληνες.
τη κοινωνία τη βλάπτουν τα Τραπ
Ψωφο μλκ ρατσιστή να έχεις,είσαι ρατσιστής εγώ ξέρεις γιατί τρώω και δε κάνω δίαιτα?για να έχω δύναμη να δέρνω οποίος με προκαλέσει ή με πειράξει όχι χωρίς λόγο εννοείται,αν είμαι αδύνατος δε θα είμαι υπολογίσιμος από κανέναν.
Δε είμαι κοντός γαμω το θεό σου 1.81 είμαι χοντρός ναι κοντός όχι.Επισης ο ρακ που πάει σε συναυλίες Αλβανία δε είδα να τον δειρει κάνεις αντίθετα καυλωσαν οι αλβανίδες με τη πάρτη του ζηλιάρη που επειδή εσύ δε έχεις δύναμη και είσαι λεπτός και μη υπολογίσιμος στο δρόμο θες να γίνω σα και σένα.
Ρε γαμω το θεό σου δε είναι 1.65-1.67 αυτό προσπαθώ να σου πω τόσο καιρό είσαι ο μόνος στο σάιτ που με λες κοντο είμαι ή 1.80 ή 1.81 τι δε καταλαβαίνεις?επίσης και ο ρακ είναι χοντρός εγώ περισσότερο αλλά και αυτός είναι μη ξεγελιέσαι.
τα Τραπ και οι πολεμικές τέχνες επειδή βλάπτουν τη κοινωνία και τη παρακμάζουν ναι είμαι ρατσιστής αλλά δικαίως ρατσιστής,τώρα να είμαι σε έναν χοντρό ρατσιστής γιατί?πως βλάπτει τη κοινωνία ένας χοντρός για να είστε ρατσιστες δε δικαιολογειστε.
Είμαι 1.80 που να ορκιστώ γαμω το στανιό μου ?και χοντρούλης οκ αυτό είναι αλλά κοντός με καμία Παναγία.
Μλκ από εδώ και πέρα τρως σιγαση γαμω τη Πουτανα σου βρωμοσκυλο,είμαι 1.80 πόσες φορές να στο πω επίσης χοντρός ναι κοντός όχι,επίσης εγώ δουλεύω ξέρεις μια χαρά μπορώ να κυκλοφορήσω κάποια κοπέλα με τα λεφτά της δουλειάς μου πιο παγκάκι μας λες?όσο για το μουνι στο χέρι μπορω άνετα να της το δώσω,επίσης κατευθείαν το μυαλό σου σε Πακιστανούς και Αφρικανούς είναι παλιόαδερφη από τέτοιους θες να τον φας.Οι Πακιστανοί και Αφρικανοί δε έχουν αμάξι βρε αρχιδι άρα πως θα πάει μαζί τους η κοντόχοντρη?Εγώ αμάξι όμως έχω δίπλωμα δε έχω αλλά θα βγάλω φέτος και όλα κομπλε.Απο εδώ και πέρα δε σου απαντάω ξανά να ξέρεις πουτανας παιδί άντε μπράβο.
Που τους είδες ρε πουτανας παιδί τους Πακιστανούς με τατουάζ και μηχανάκια ?όλοι μόνοι τους είναι γαμω το Χριστό που σε έκανε κοπρόσκυλο σφάλμα της φύσης που να πεθάνεις από καρκ μαλακα.Μη ξαναπείς πουτανας παιδί ότι είμαι 1.65 είμαι 1.80 έχω μετρηθεί ρε σκέψου πρώτη γυμνασίου ήμουν 1.75 άιντε άσχετε.Ειμαι 1.80 όχι παραπάνω αλλά ούτε παρακάτω.
κάπου έχει και τα όρια της η μαλακιά σιχασμένοι αηντε.
αυτά είναι πράγματα του διαβόλου ο Θεός είπε Ειρήνη ημίν.Οποτε ναι λοιπόν θα βγάλω το ρατσισμό μου για κάτι το οποίο ο θεός δε είναι υπέρ και για κατι το οποίο βλάπτει και επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο. ο θεός δε είναι υπέρ να κρίνεις κάποιον για τη εμφάνηση μου.
Δεν παει ετσι τυπε.. εχουμε φιλους,συγγενεις,συναδελφους και γνωστους. τον κυκλο σου δηλαδη.Ποιος τους γ@μαει τους άλλους ρε τύπε, εσύ την γυναικά για 'σενα την παίρνεις ή για τον γείτονα?
Απο την άλλη, για πιο λόγο να σε σχολιάζουν... επειδή ειναι απο άλλη χώρα?
Ενω οι αλβανιδες που υποτιθεται ειναι πιο συντηρητικες, πανε και δουλευουνε σε μπουρδελα! ασε μας ρε μλκ!Αφού οι ελλεινιδες είναι τεμπέλες..σε μπουρδελο θα πάνε να δουλέψουνε?εδώ δε κανουνε κανονικές δουλειές..βρίσκουν εκεί ένα χορηγό για γκόμενο και του τα μασάνε μια χαρά..
Προβληματικά βλαμμένος είσαι εσύ που πας στις πουτανες και δε πλενεις το καυλι σου και σε έχουν πάρει στο ψηλό και οι πουτανες ότι βρώμας,επίσης αν περιμένεις να πλύνεις το πουτσο σου στο νεροχύτη χάθηκες από το σπίτι πρέπει ο νεροχύτης πόσο καλά να καθαρίσει?
Ρε χαζοβιολη υπάρχει πιο προβληματικό άτομο απο σένα?οι 2 κλασσικοι προβληματικα βλαμμενοι πολυκλωνοι σε παρακρουση,
1) ανεστακος κασσιανη και
2) μπουστης24.
εδω ο 2ος
Πηγαινε πλυσου ρε παπαροφιλιπς βρωμισε το σαιτ τυριλα...
Αερα πανε οι Αλβανιδες με νταμπλ σκορ,απο αυτη εδω τη ψηφοφόφια θα βγουν πολλα συμπεράσματα
Πως ανεβηκαν ξαφνικα ελληνίδες?
Εγω εδω και 3 χρονια δεν ασχολουμαι τοσο με ελληνιδες αν και εχω βρει τρικ με τη μεθοδο της αυτοβελτιωσης
ρε τυπε μη φανατιζεσαι.
σε κανω να μουγκανας
Η πουτανοποιηση είναι ενα ντηλαρισμα για γρηγορο και ανώδυνο πηδημα.
Η μέθοδος της αυτοβελτιωσης είναι για να μπορέσει κάποιος να κάνει σχεσεις.
Γαμω τις ελληνιδες
ψηφισαν εθνικιστικα και μονο ενω εχουν βιωσει τα αβιωτα με τις ελληνιδες.
Με φοβίζει μην εγινε καταδρομη κλωνων για να βγαλουν τις ελληνιδες...
Οι ελλεινιδες ειναι ελλεινες τι να κανουμε,εχουμε φαει πολλα στραπατσα με δαυτες.
Ρε τι ξεφτιλικια γινονται στο διαγωνισμό οσο παιρνανε οι μερες ολο και περισσοτεροτς ψηφους παίρνουν οι ελληνιδες.
Τα μελη που ψηφισαν ελληνιδες δεν ειδαν το θρεντ τις πρωτες μερες?τωρα μαζικα εγιναν ολοι υπερ των Ελληνίδων?
10 κλωνοι η διπλοπροφιλα εχουν κανει συσπείρωση οπως τα μετρησα και σίγουρα ειναι παραπάνω
Εδω τα προβλήματα ειναι σοβαρα οι γυναικες δεν κάθονται.
Εγω εβγαλα τη μεθοδο της αυτοβελτιωσης και καταφερα να χακαρω το σύστημα.
πες οτι ψηφισες βαση εθνικισμου...
Δεν ξέρουμε ολοι τι φασιστας εισαι νομιζεις....
Φώναξε ενισχυσεις γιατί δεν μπορείς να τα βγαλεις πέρα..
Ρε μαλακα το μυαλο σου ειναι κουρκουτι...
Μη μπλεκεις ρε τα πολιτικα με τα υπόλοιπα
Αν ο συριζα εβγαινε το 2019 τωρα ο μαρινακης θα ηταν στο εξωτερικο...
Ο συριζα το 2019 αν έβγαινε το μαυρο χρημα οι μαφιες λαθρεμπορια κλπ θα ειχαν εξαλειφθεί οπως επισης καναλαρχες και μεγαλοεπιχειρηματιες.
Το λαθος ηταν οτι τα ειχε πει πριν τις εκλογες και εγινε μαζικη επίθεση και συκοφαντία.
24 ωρες εδω μεσα είσαι.
Ο καθενας ειναι άξιος της μοιρας του και οπως πράττει θα τα λουστεί και ισως και οι υπόλοιποι και κάποιοι λίγοι που δεν φταινε.
Το συφωνι να προσεχει μην βουλώσειΣτη πρώτη φωτό είναι ο παπαφιλιπς που κάνει μπάνιο μετά από 1 χρόνο βρώμας,1 φορά το χρόνο κάνει μπάνιο και στη δεύτερη φωτό είναι η κούνια του υπουργαρα εκεί κοιμάται και πίνει το γαλατάκι του
Ναι αλλα να φοραγε μανταλακι στη μύτη γιατί η τυριλα του παπαροφιλιπς δεν αντέχετεΧαχαχα έχει να βγάλει τυριλα Θα βουλώσει όλο το συφωνι.Ο υπουργαρας κοιμάται και ονειρεύεται να ήταν στη αγκαλιά του παπαφιλιπ γυμνοί και οι 2 τους μέσα στη κούνια του υπουργαρα.
Απαπα δε αντέχετε ούτε οι πουτανες δε τον θέλουν φαντάσου οι Ελληνίδες θα διακρίνονται χιλιόμετρα μακριά μόλις τον βλέπουν.
εσυ μαρη φαλαινιτσα γουσταρεις κονταρια βλεπω εδω, σαν την κασσιανη που γουσταρει τα στραπον εεε?Αν έχεις το μέγεθος που έχεις στη φωτό μπορείς άνετα να βρεις Ελληνίδες για τρίο,οι Ελληνίδες θέλουν ψηλους και ψωλαραδες.Επισης μαρεσει που έβαλες μικροτσουτσουνος και έχεις ένα κοντάρι να πιστεύω τρολαρεις.
σε ξετρυπωσα μπουστοφαλαινιτσο24, γουσταρεις καργα κονταρια οπως και η κασσιανη και παρακολουθειτε τα αναλογα θρεντς κλωνογαμιολακια.Τι μαλακίες λες ρε ένα χιούμορ έκανα στον άνθρωπο αμέσως το μυαλό σου στο πονηρό βλαμμενε,που και οι πουτανες θα σιχτιριζουν μόλις φεύγεις θα λένε με τι βρωμιάρηδες πάω για το μεροκάματο.