Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.557
Πόντοι
27.261
Εμείς σε ξετρυπωσαμε που θέλεις να σε γαμησουμε εγώ και ο λασουφιν γι'αυτό και τέτοιο μίσος με μας τους 2 θέλεις να στον ανοίξουμε αλλά κάνε όνειρα τουλάχιστον από μένα είμαι στρ8.
στρ8 μπουστης εισαι μαρη, οπως και η κασσιανη... τα πιτσουνακια μου :gay:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.557
Πόντοι
27.261
Κατάλαβες σε τι παραλήρημα βρίσκονταν χθες τα πιτσουνακια;
Ο Ανεστάκος Ζαν μάλλον έφαγε πόρτα (μαζί με κάτι άλλο) στο Άγκυρας 1 και τα οικολογικά σουβλάκια του Τζιμάκου είχαν νέφτι.
άσε τα ξέρω, γουστάρουν ξιφομαχίες τα πιτσουνακια και πάνε να το κουκουλωσουν με δικαιολογιες αδερφιστικες
:gay:

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Μπουστης είσαι εσύ που θες παρτουζα με εμένα και τον λασουφιν παλιοαδερφαρα που σε γαμαει με στραπον η Μάγκι απορώ τι δουλειά έχει με σένα τι σου βρίσκει αυτή είναι πολύ καλύτερος χαρακτήρας από σένα,απορώ πως αντέχει τη μποχα σου η γυναίκα.
Σκατα στα μούτρα της ειναι,αν ηταν καλη δεν θα επαιρνε το μερος των γαμιολων παπαροφιλιπς υπουργαρα παπιας κλπ

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
άσε τα ξέρω, γουστάρουν ξιφομαχίες τα πιτσουνακια και πάνε να το κουκουλωσουν με δικαιολογιες αδερφιστικες
Ρε άντε πήγαινε πλυσου και έλεγα τι βρωμάει βρωμαει...
Ασε το αλλο που λες "πλερω" παλιοβλαχε που μας το παιζεις και αστικός

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Κατάλαβες σε τι παραλήρημα βρίσκονταν χθες τα πιτσουνακια;
Ο Ανεστάκος Ζαν μάλλον έφαγε πόρτα (μαζί με κάτι άλλο) στο Άγκυρας 1 και τα οικολογικά σουβλάκια του Τζιμάκου είχαν νέφτι.
Κοιμηθηκες καλα μωρή κλανιαρα,κανόνισε παλι να κανεις ολονυχτία εδω μεαα.

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
στρ8 μπουστης εισαι μαρη, οπως και η κασσιανη... τα πιτσουνακια μου :gay:
Μωρή βρωμα εσυ γλυκοκοιταζεις το 20ποντο στραπον της φιλης σου και ξερογλειφεσαι
Κοιτα να πλύνεις τον κωλο σου πρώτα

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Και πάνε και μάστορα ο βρωμογυφτος ούτε οι υδραυλικοί και σκουπιδιαρηδες δε μιλάνε έτσι και βλάχικα μιλάει και βρωμάει το πουλι του και δυσκολεύεται να του σηκωθεί πες μου τι να τον κάνει μια Ελληνίδα?μπορεί να έχει φράγκα γιατί είναι νταλικερης αλλά καμια Ελληνίδα δε θέλει να τσιμπουκωσει κάποιον με άπλητη ψωλή.
Ρε φιλε ποιος νταλικερης ολη μερα εδω μεσα ειναι..οι νταλικαιριδες πρώτον δεν ειναι αδερφες δευτερον δεν εχουν χρονο να δουν την οικογενεια τους,ενας μου ειπε ειμαι 20 χρονια παντρεμενος με τη γυναίκα μου και απο αυτα τα 15 χρονια τα περνάω στο τιμόνι...
Ο παπαροφιλιπς ειναι 5 χρόνια χωρισμένος και απο αυτα τα 3 μαλακιζεται στο μπου και τα αλλα 2 παιζει το πουλι του και το κωλοτρυπιδι του εναλλαξ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056
Σκατα στα μούτρα της ειναι,αν ηταν καλη δεν θα επαιρνε το μερος των γαμιολων παπαροφιλιπς υπουργαρα παπιας κλπ
ρε συ καρατέκα ,έγινες μισογύνης ?
η Μάγκι ποιά είναι ? τι σου έκανε ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.557
Πόντοι
27.261
σας έχω βιάσει τον ψυχικό σας κόσμο και κάνω κοκορετσι τα κωλαντερακια σας για το βράδυ πολυκλωνοπουστρακια. @BMWlover και @Lasufin
Rainbow Gay GIF

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.557
Πόντοι
27.261
Μπουστης είσαι εσύ που θες παρτουζα με εμένα και τον λασουφιν παλιοαδερφαρα που σε γαμαει με στραπον η Μάγκι απορώ τι δουλειά έχει με σένα τι σου βρίσκει αυτή είναι πολύ καλύτερος χαρακτήρας από σένα,απορώ πως αντέχει τη μποχα σου η γυναίκα.
μην ανησυχείς φαλαινοπουστριγκο24, θα μπει πιο μετά να σε στραποναρει και σένα, όπως την Κασσιανή που έχει λυσσαξει η πορδοτρυπουλα του :effemine:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.557
Πόντοι
27.261
Μωρή βρωμα εσυ γλυκοκοιταζεις το 20ποντο στραπον της φιλης σου και ξερογλειφεσαι
Κοιτα να πλύνεις τον κωλο σου πρώτα
μάρτυρας χωρίς ξύλο κλωνοπουστρακι του Λεοντίου.
που το είδες και που το ξέρεις μαρή Κασσιανή το 20αποντο στραπον????
το λιγουρευτηκε η κωλοσουφριδα σου και έβγαλε αμέσως διαστάσεις, για να το συγκρίνεις με τα της αγκυρας που πας όταν ανεβαίνεις από το κοριό ?
:effemine:

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
μάρτυρας χωρίς ξύλο κλωνοπουστρακι του Λεοντίου.
που το είδες και που το ξέρεις μαρή Κασσιανή το 20αποντο στραπον????
το λιγουρευτηκε η κωλοσουφριδα σου και έβγαλε αμέσως διαστάσεις, για να το συγκρίνεις με τα της αγκυρας που πας όταν ανεβαίνεις από το κοριό ?
:effemine:
Η φιλη σου τα διαφημίζει και η κωλοσουφραδα σου ανοιγοκλεινει

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.557
Πόντοι
27.261
Αρχιδια μας έχεις βιάσει το ψυχισμό απλά καταλαβαίνουμε πόσο μπάι είσαι και πας στις πουτανες άπλυτος και χωρίς να σου σηκώνεται και γουστάρεις και εμένα και τον λασουφιν έχεις φανερωθεί από ποστ σου παπαφιλιπ ότι θες να κανεις παρτουζα με εμάς,ασε τις μαλακίες έχεις εκδηλωθεί και έχεις γίνει ρεζίλι.
τα αρχιδια σας τα έχω αφήσει παρακαταθήκη στην κωλοτρουπιδα σας, για να μην τα πηγαίνω πέρα δώθε μαρή φαλαινιτσα του γλυκού νερού.
και εσένα και της Κασσιανής :gay:

• Χαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.557
Πόντοι
27.261
Τύπε έχεις μείνει σε συνοικία με πακιστανέους να δεις τη γλύκα;
Όχι.
Άστο τότε.
αφού τους γουστάρει ο μπουστης24, ο ίδιος τα έχει πει, τι του λες και εσύ τώρα και τον μπερδεύεις?
:rolleyes:

• Χαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.557
Πόντοι
27.261
Η φιλη σου τα διαφημίζει και η κωλοσουφραδα σου ανοιγοκλεινει
τα διαφημίζει για κάτι κλωνοπουστρακια σαν και σένα μαρή Κασσιανή, που τα εψαξες στο προφίλ και τα λιγουρευτηκε η τριχωτή κωλοτρουπιδα σου.
σαλάκι έβαλες να γλιστράει η' ακόμα στεγνά τόνε τρως μαρή? :effemine:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.557
Πόντοι
27.261
Γιατί έχεις μείνει εσύ και ξέρεις τι γίνεται?καλα συγουρα μεταξύ τους θα γαμαει ο ένας τον άλλον και επίσης θα παίζουν ξύλο μεταξύ τους και γενικά θα ενοχλεί ο ένας τον άλλον αλλά εντάξει ειναι άνθρωποι απλοί και έξυπνοι και δουλευταραδες όχι τεμπέληδες που βαριουνται τη δουλειά και μένουν με συγγενολογια προβληματικό πράγμα τα συγγενολογια.
πόσα ξέρει και η δικιά σου σουφρα...
γαμανε ο ένας τον άλλο και οι δύο τους μετά σε παίρνουν παρτουζα μαρή πουστοφαλαινιτσα24.
η Κασσιανή κρατάει το φανάρι κάνοντας βαθιές εισπνοές πακιστανιλας και περιμένει τη σειρά της στη γωνιτσα.
γιατί τα λες μισά και κρύβεσαι ? :effemine:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.026
Πόντοι
3.506
Τύπος υπουργός έχει καλέσει όλα τα ρουσφέτια του για να ψηφίζουν ελλεηνιδες. Σνομπαρία τελείως

Ενώ εγώ είμαι ένας από σας , ένας του λαού που τη θέλει το η γκομενα με πεταχτά αυτιά και τηγανοκεφαλη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.271
Πόντοι
6.056

Stories

Νέο!