Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Μαλάκα μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με τον Ρακ.
Να του πούμε να σε γαμήσει μπας και ηρεμήσεις;
Εσενα ποιος θα σε γαμησει μωρή υπουργαρα μπας και σταματήσεις τις υστεριες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είμαι 1.80 που να ορκιστώ γαμω το στανιό μου ?και χοντρούλης οκ αυτό είναι αλλά κοντός με καμία Παναγία.
Αυτος επίτηδες θα το λεει για να σου σπάει τα νεύρα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
Ρε γαμω το θεό σου δε είναι 1.65-1.67 αυτό προσπαθώ να σου πω τόσο καιρό είσαι ο μόνος στο σάιτ που με λες κοντο είμαι ή 1.80 ή 1.81 τι δε καταλαβαίνεις?επίσης και ο ρακ είναι χοντρός εγώ περισσότερο αλλά και αυτός είναι μη ξεγελιέσαι.Οχι ρε μουνόπανα κακό ψωφο να έχεις δε στελνω στείλε εσύ πρώτος και στέλνω μετά.
βρε κοντοστούμπη μπουχέσα γιατί βρίζεις τον θεό ?
ο θεός έφτιαξε και γκόμενες κοντόχοντρες ώστε να ταιριάξεις , βρε κουραδομηχανή
Όμως ακόμη κ η χοντρή κοντή ατσούμπαλη γκόμενα για να έρθει μαζί σου ,πρέπει να έχεις κάποια προσόντα,φράγκα να την κυκλοφορήσεις
Στο παγκάκι να σου κάνει παρέα να κλαίτε δεν έρχεται , προτιμάει πάκι αφρικανό που θα της δώσουν το μουνί στο χέρι ρε ακαμάτη χοντρέ νάνε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.806
Πόντοι
3.556
OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Έχεις ωριμάσει τύπε. κανεις και αστειάκια , παλιά ήσουν τιγκα στα ορθογραφικά.

Μπράβο ρε ‘σύ , χαίρομαι
Σιγα που κοιταω τα ορθογραφικά...οταν γραφω γρήγορα δεν με νοιαζει απλα πατημα ηθελαν να βρίσκουν

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
Μλκ από εδώ και πέρα τρως σιγαση γαμω τη Πουτανα σου βρωμοσκυλο,είμαι 1.80 πόσες φορές να στο πω επίσης χοντρός ναι κοντός όχι,επίσης εγώ δουλεύω ξέρεις μια χαρά μπορώ να κυκλοφορήσω κάποια κοπέλα με τα λεφτά της δουλειάς μου πιο παγκάκι μας λες?όσο για το μουνι στο χέρι μπορω άνετα να της το δώσω,επίσης κατευθείαν το μυαλό σου σε Πακιστανούς και Αφρικανούς είναι παλιόαδερφη από τέτοιους θες να τον φας.Οι Πακιστανοί και Αφρικανοί δε έχουν αμάξι βρε αρχιδι άρα πως θα πάει μαζί τους η κοντόχοντρη?Εγώ αμάξι όμως έχω δίπλωμα δε έχω αλλά θα βγάλω φέτος και όλα κομπλε.Απο εδώ και πέρα δε σου απαντάω ξανά να ξέρεις πουτανας παιδί άντε μπράβο.
βρε πορδοβούλωμα 1,65 90 κιλά γουρούνα μη σκούζεις ,
ανέβασε φωτό ρε βλάκα που το λίπος έχει κατακλύσει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα...
χαζέ που συγκρίνεις τα χάλια σου με αφρικάνους που είναι δυο μέτρα ... πήγαινε μωρή κοντόχοντρη κουδουνίστρα σε μοναστηράκι θησείο να δείς τι γίνεται..
τα πάκια με τατού κ ντυσιματάκια έχουν μηχανάκια κ φορτώνουν χοντρές ..να μη σου πω για τραπεράδες αλβανούς που έχουν από δυο τρείς μουνάρες ο καθένας ..
όχι θα περιμένουν εσένα οι χοντρές πότε θα βγάλεις δίπλωμα 25 χρονών κλανόμπαλος με το 2 πεζό ...κλάψε νάνο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
Που τους είδες ρε πουτανας παιδί τους Πακιστανούς με τατουάζ και μηχανάκια ?όλοι μόνοι τους είναι γαμω το Χριστό που σε έκανε κοπρόσκυλο σφάλμα της φύσης που να πεθάνεις από καρκίνο μαλακα.Μη ξαναπείς πουτανας παιδί ότι είμαι 1.65 είμαι 1.80 έχω μετρηθεί ρε σκέψου πρώτη γυμνασίου ήμουν 1.75 άιντε άσχετε.Ειμαι 1.80 όχι παραπάνω αλλά ούτε παρακάτω.
αν λες αλήθεια βάλε σορτσάκι και ανέβασε φωτό , στο ύψος θα σε σαπορτάρω ..και τα ψηλοτάκουνα γοβάκια θα στα μετρήσω ύψος..

και μην παριστάνεις τον εξαγριωμένο τράβελο γιατί θα μουτζουρώσω την μοσχαροκεφαλή σου κ θα ανεβάσω τη φωτό που έστελνες , νάνο ....
βάλε ψηλοτάκουνα κ φλέξαρε ολόσωμα να μας αποστομώσεις...
εντάξει μπούλη ? όσο παριστάνεις τον αγανακτισμένο κ βρίζεις ,αποδεικνύεις ότι είσαι κοντός χοντρός κ άσχημος ...
αναμένουμε φωτό σου ,θα σε στηρίξω ...

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.443
Πόντοι
1.056
Ρε μλκες έχετε 10 σελίδες ούτε εσείς ξέρετε γιατί μαλώνετε... κατι για Ζαπατες ακούω, κατι φώτο του Βαν Νταμ βλέπω, τι φάση?

Δεν ξερω τι λέτε εσείς... άλλα εγω όποτε βλέπω αυτό το θεομουνο λιώνω!

fsdfsfsdd.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
Για μίλα καλύτερα

Ξεκόλλα με τους καρκίνους ρε παπάρα,ξερεις πόσους έχει σκοτώσει αυτή η ασθένεια;

Ε πόσα χρόνια πέρασαν από όταν ήσουν Α'Γυμνασιου;
συμπάθα τον .....
αν δείς φωτό του θα καταλάβεις τι σταυρό κουβαλάει ...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
Στείλε πρώτος μια φωτό δικια σου μόνο έτσι θα στείλω και εγώ μετά ξέρω και ποια θα στείλω αλλά πρώτος εσύ.
πάλι τα ίδια ? εσύ λες ότι δεν είσαι κοντός αλλά μόνο χοντρός ...απόδειξτο !!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
Να ξεκολησετε εσείς πρώτα με το κράξιμο ανθρωπάκια εσύ ο Ρομπ και ο παπαφιλιπ και μετά θα σταματήσω να βρίζω και εγώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σταύρο κουβαλάς εσύ που τα βάζεις με έναν 25 χρόνο 50 χρόνων μαλάκας από εκεί δείχνει το επίπεδο σου κακομοίρη.
σου ρίχω ένα εξατάξιο λύκειο που δεν αξιώθηκες να βγάλεις ,κοντέ χοντρέ κουμπούρα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
6 χρόνια με παιρνας μόνο?είσαι δηλαδή 31?
να σου πω και ζώδιο ?

δεν μου λες ρε χοντρέ , για ποιό λόγο στέλνεις φωτό σου σε μέλη ? σε ένα μπουρδελοσάιτ ? να σου πούνε τι ? αν σε κεφάρουν ?
απάντησε αυτό στα σοβαρά κ μετά θα ξαναρχίσουμε εντατική γυμναστικούλα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
Εντάξει σταματήστε όμως το ρατσισμό γιατί κουρασατε και το χοντρινα μπας και σταματήσετε.
επομένως σωστά το είπα πως παρίστανες τον αγανακτισμένο τράβελο ...συνηθισμένη τακτική από μποτάνες

εκατό η αλεπού ,εκατό δέκα το αλεπουδάκι δεν υπάρχει μπούλη
Λάθος ήταν αυτό δικο μου δε έπρεπε να το κάνω γιατί ο κόσμος είναι κακός και σε προσβάλει πάντως να πας σε οφθαλμίατρο να κοιταχτεις αν με λες κοντο μόνο κοντός δε είμαι χοντρός ναι κοντός όχι και ημουν από πρώτη γυμνασίου 1.75 σκέψου τώρα 1.80.
βγάλε μια φωτό ολόσωμη , πλάτη κ κάτω ...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
Μας έβαλε σε σιγαση,μέχρι να μας ξαναβρίσει

Πως νιώθεις για αυτό;
το έσβησε το "σίγαση" μετά το ξαναπρόσθεσε

Τι να σου πω ? ο θεός να τον βοηθήσει να τηρήσει το "τέλος" που είπε
κ να αντισταθεί στα δαιμόνια σαν σκληρά εκπαιδευμένο αλάνι σε πολεμικές τέχνες

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.319
Πόντοι
6.056
Έχουμε και Ανεστάκο παρόντα.
Πιστεύεις ότι θα έκανε άνετα αυτό που έγραψα;
νομίζω ότι είναι με τον Αλέξη , μπορεί κ όχι ...ήταν βαρύ αυτό που έκανε με το ιδιωτικό πανεπιστήμιο της ελιτ ... πούλημα τεράστιο !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom