papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
Και ελεγα ποια πουστρα λείπει.
Μπορείς να κατσείς τώρα η σε τραβανε τα ραμματα?
Και ελεγα ποια πουστρα λείπει.
Μπορείς να κατσείς τώρα η σε τραβανε τα ραμματα?
αυτοί είναι ντεφορμέ !!!Ο leader έχει μιλήσει κολακευτικά
Όχι ο Τζιμακος
Μεγαλύτερος καραγκιοζος απο σενα μονο ο παπαροφιλιπς είναι...Βέβαια ο Se99 τα έδωσε όλα ειδικά με τη φώτο του μπράτσου του
Ρε ασε τον φιλις και πες οτι ψηφισες βαση εθνικισμου...Ο Filislover επίσης έδινε πόνο
Αστα αυτα ρε φασιστακο δεν παιρνανε σε μενα...Για έναν Anestis Zapatas και έναν Carlos Lusero ποιά είναι η γνώμη σου;
Εσυ ειδικα ναι....Ανεστάκο Ζαν όποιος δεν ψήφισε Αλβανίδες είναι φασίστας δηλαδή;
Κανεις λαθος φασιστακο...Πολλά νεύρα ρε Ανεστάκο Ζαν.
Έτσι έκανες όταν ο Μαρινακης ξεκώλιασε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τσίπρα;
Φώναξε ενισχυσεις γιατί δεν μπορείς να τα βγαλεις πέρα..
Ρε μαλακα το μυαλο σου ειναι κουρκουτι...Νιώθεις ότι είσαι ο Πολάκης,φάση "μόνος μου και όλοι σας,σας έχω;"
Δεν απαντάς όμως.
Αν ο Μαρινάκης έφερνε όλες τις Αλβανίδες στην Ελλάδα θα άλλαζες γνώμη για εκείνον;
μάλλον έχεις ξεχάσει τον ουτσεκά , τα αλβανοτσίμπουκα στον Κλίντον κ άλλα πολλά δροσερά....Ρε ασε τον φιλις και πες οτι ψηφισες βαση εθνικισμου...
Δεν ξέρουμε ολοι τι φασιστας εισαι νομιζεις....
Εγω είμαι υπέρ να ερθουν μετανάστες στη χωρα.μάλλον έχεις ξεχάσει τον ουτσεκά , τα αλβανοτσίμπουκα στον Κλίντον κ άλλα πολλά δροσερά....
Μη μιλάς για φασισμό-εθνικισμό τύπε μου σε μια χώρα σαν την ελλάδα που έχει γεμίσει με κάθε λογής λαθροεγκληματία κ δεν αντιδρά...
βιομήχανος είσαι ?Εγω είμαι υπέρ να ερθουν μετανάστες στη χωρα.
εμένα δεν με ενοχλεί που είσαι χοντρός κ κοντούλης , άντε να σε δω στο δρόμο και να σε κράξω τάπα μπουχεσάκοΨωφο μλκ ρατσιστή να έχεις,είσαι ρατσιστής στους χοντρούς μλκ?εγώ ξέρεις γιατί τρώω και δε κάνω δίαιτα?για να έχω δύναμη να δέρνω οποίος με προκαλέσει ή με πειράξει όχι χωρίς λόγο εννοείται,αν είμαι αδύνατος δε θα είμαι υπολογίσιμος από κανέναν.
ο Ρακ είναι ψηλός , εσύ κοντός 1,65-1,67 με τα γύφτικα παπούτσια που φοράς με την 5ποντη σόλα πας 1,70-1,72Δε είμαι κοντός γαμω το θεό σου 1.81 είμαι χοντρός ναι κοντός όχι.Επισης ο ρακ που πάει σε συναυλίες Αλβανία δε είδα να τον δειρει κάνεις αντίθετα καυλωσαν οι αλβανίδες με τη πάρτη του ζηλιάρη που επειδή εσύ δε έχεις δύναμη και είσαι λεπτός και μη υπολογίσιμος στο δρόμο θες να γίνω σα και σένα.
Δεν είσαι κοντός ρε μαν , απλά μπερδεύονται επειδή έχεις μεγάλο πλάτοςΔε είμαι κοντός γαμω το θεό σου 1.81 είμαι χοντρός ναι κοντός όχι.Επισης ο ρακ που πάει σε συναυλίες Αλβανία δε είδα να τον δειρει κάνεις αντίθετα καυλωσαν οι αλβανίδες με τη πάρτη του ζηλιάρη που επειδή εσύ δε έχεις δύναμη και είσαι λεπτός και μη υπολογίσιμος στο δρόμο θες να γίνω σα και σένα.
Δεν ντρέπεσαι και εσύ λίγο με αυτό το γελοίο avatar με τα κλασικού σχήματος γένια και μουστάκια; Το έχεις πάρει πρέφα ότι είστε όλοι σας σαν κλόουν; Εξαθλιώνετε την μορφή που έχει δώσει η φύση στους άντρες...Ο υπουργαρας είναι φασιστας και ρατσιστής
Ναι για να σας πηδάνε ακάποτα ώστε να γεμίσετε ηπατίτιδα και AIDS. Tο ξέρεις ότι είστε ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την υγεία της ελληνικής κοινωνίας; Εσείς και οι γκόμενες που πηγαίνουν με διάφορους από μέση ανατολή και αφρική. Τα παιδιά που προέρχεστε από αυστηρές οικογένειες. Τουλάχιστον οι άντρες τις γκόμενες τις βάλαμε στην άκρη και σταματήσαμε τον καλπασμό της ηπατίτιδας, με εσάς όμως που πηγαίνετε και με γυναίκες για να τις κολλάτε διάφορα που έχετε αρπάξει μεταξύ σας κι από μετανάστες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα δυστυχώς.Εγω είμαι υπέρ να ερθουν μετανάστες στη χωρα.
Ποια πουτσα εισαι εσυ και απο που ξεφυτρώσες...Δεν ντρέπεσαι και εσύ λίγο με αυτό το γελοίο avatar με τα κλασικού σχήματος γένια και μουστάκια; Το έχεις πάρει πρέφα ότι είστε όλοι σας σαν κλόουν; Εξαθλιώνετε την μορφή που έχει δώσει η φύση στους άντρες...
Επιτιδες τα λεει για να σε βγαζει εκτος εαυτου...μη σπαζεσαιΡε γαμω το θεό σου δε είναι 1.65-1.67 αυτό προσπαθώ να σου πω τόσο καιρό είσαι ο μόνος στο σάιτ που με λες κοντο είμαι ή 1.80 ή 1.81 τι δε καταλαβαίνεις?επίσης και ο ρακ είναι χοντρός εγώ περισσότερο αλλά και αυτός είναι μη ξεγελιέσαι.Οχι ρε μουνόπανα κακό ψωφο να έχεις δε στελνω στείλε εσύ πρώτος και στέλνω μετά.