Νέα

Almaza

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 411
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
α) Εσύ....Που τα ξέρεις όλα αυτά?

β) Γιατί μας τα κρύβεις αφού τα ξέρεις?

γ) Ο χορός στους καναπέδες λες να γίνει καλύτερος τώρα?

α) Είμαι φωτεινός παντογνώστης  0:)

β) Δεν κρύβω τπτ τα βγάζω όλα στη φόρα...όπως οι τρύπερς τα ρούχα τους :tits2:

γ) Τριαντατόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει..λες τώρα που το ανέφερα εγώ,να γίνει καλύτερη?..Μακάρι :helpplea:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
For sake of the argument, στο Afrodite Palace αρκετά καλύτερη

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και παρακαλω πολυ .... η κοπελα ερχεται στη δουλεια με BMW

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
ε,οχι και χανεται!!..χαχαχαχα τις βαζει κατω ολες, δεν προλαβαινει να παιρνει χορους η γυναικα λεμε..

γεια σου ρε DIKY χουρευτη...

Και παρακαλω πολυ .... η κοπελα ερχεται στη δουλεια με BMW

ΥΠΟΥΡΓΕ, όλα τα ξέρεις με τους γενικους γραμματεις που έχεις γύρω σου  :2funny:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τωρα που βγηκε και στο γυαλι

και μαλον και σε κανα Θεμο.......

ετοιμαστητε να την δειτε να ερχετε με κανα Καγιεν

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ε,οχι και χανεται!!..χαχαχαχα τις βαζει κατω ολες, δεν προλαβαινει να παιρνει χορους η γυναικα λεμε..

Ρε diky, πάντως όταν τη έχω πετύχει :cheesy: σε στριμοξίδι στο παγκάκι :cheesy: του Alcatraz, δουλειά δεν γίνεται. Και υπάρχουν και άλλες επιλογές

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δυο ειναι οι μουναρες στο Αλκατραζ.
Η μια ειναι η Μιλανα. Το λεω με δακρυα στα ματια αυτο γιατι απο την εν λογω κυρια εχω φαει οχι μια αλλα δυο χυλοπιτες.
(Την πρωτη φορα πλησιασα κοντα).
Την δευτερη δεν την αναφερω καθοτι κινουμαι παρασκηνιακα.  :pipa2:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Eλπίζω να λες την Angel τη Λιθουανη την ξανθιά με τα γυαλιά!
Αν και snob μέχρι τα μπούνια!
Μέχρι και πριν λίγο καιρό είχε σταματήσει τους χορούς κλπ και το έπαιζε PR αλλά και πάλι κύλησε στον βούρκο!

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιά όσους τη γνωρίζουν ας μας πούν κάποιο σχόλειο για την εν λόγο κυρία.. Τη βλέπω να γίνεται πολύ διάσημη σε λίγο καιρό!  :) Για όσους δεν κατάλαβαν είναι η χορεύτρια που "έπαιζε" με τα κεράκια στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και εργάζεται στο Αλκατράζ. Τέλειο κορμί και φυσικά show που ξεχώριζει από άλλες του είδους της πέρασε άξια στην επόμενη φάση!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Φυγαμε για Αλκατραζ τι μουναροs ειναι αυτοs για τρελα  :knockinb:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έτσι είναι pour. Πριν μερικά χρόνια ήταν καλά

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
μονο στην τηλεοραση την ειδα..............

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα πάλι αυτή η βαθυστόχαστη ανάλυση μου ανέσυρε στη μνήμη μου παροιμίες που άκουγα στο χωριό μου, όπως:

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" (ή κατά άλλη παραλλαγή "πηδάει και τα φτάνει"), και ιδίως
"Από πίτα που δεν τρως δεν σε νοιάζει κι αν καεί".

Καθώς και μια που έμαθα πιο πρόσφατα
"Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί" (έχει μεγαλύτερη πλάκα στο original, με Κυπριακή προφορά).

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γι'αυτό χάρηκες...ξεκίνα τις βόλτες στα στριπ...να δεις τι παίζει..;) (και όχι ντίβες της πούτσας...)!
θα παμε μαζι ,να μαθο πολα κε ορεα πραματα

κιριε Μακλειν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
@ Προς Αλμαζα.
---

Μου φάνηκε άκρως ενοχλητική η δήλωση σου στο 0,32 sec του βίντεο..

«Όταν με βλέπουν άντρες στο μαγαζί να χορεύω, ξεχνάνε να πίνουν το ποτό και γίνεται το στόμα τους έτσι..!»

Κορίτσαρε μου, επειδή ξέρω ότι ενημερώνεσαι για αυτά που γράφουμε, απλά ξεκαβάλα το καλάμι..! Μια σιλικονατη μιλφαρα εισαι και τίποτε άλλο.

Σε χρειάζεται η εκπομπή  για καθαρά λόγους τηλεθέασης, και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που σε πέρασες στο επόμενο γύρο.Μήπως νόμιζες ότι έχεις ταλέντο, επειδή κουνάς  τον ποπό σου και χύνεις τα κεριά πάνω σου ? Ήμαρτον..!!  Απλή λογική χρειάζεται..!! 

Και επειδή δεν  θυμάσαι, την αρχή έκανε το 2006, η Αουρορα του Γκολντ (ξανθιά με μικρό tattoo στο δεξιό πόδι)  που χόρευε με το φίδι..! Φυσικά και αυτή «είχε ταλέντο» και πέρασε στον επόμενο γύρο, αλλά για κάποιο λόγο και αυτή  «έφυγε νύκτα» …!!

Αυτά..

ΥΓ – Για όσους πεταχτούν και πουν ότι « όσα δεν φτάνει η αλεπού.. κλπ», απλά τους λέω ότι αλεπού είμαι.. βλακας όμως δεν είμαι.Και τα χρήματα του πριβέ, τα δικαιολογεί με μεγάλη ανοχή του πελάτη..!

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
@ Προς Αλμαζα.
---

Μου φάνηκε άκρως ενοχλητική η δήλωση σου στο 0,32 sec του βίντεο..

«Όταν με βλέπουν άντρες στο μαγαζί να χορεύω, ξεχνάνε να πίνουν το ποτό και γίνεται το στόμα τους έτσι..!»

Κορίτσαρε μου, επειδή ξέρω ότι ενημερώνεσαι για αυτά που γράφουμε, απλά ξεκαβάλα το καλάμι..! Μια σιλικονατη μιλφαρα εισαι και τίποτε άλλο.

Σε χρειάζεται η εκπομπή  για καθαρά λόγους τηλεθέασης, και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που σε πέρασες στο επόμενο γύρο.Μήπως νόμιζες ότι έχεις ταλέντο, επειδή κουνάς  τον ποπό σου και χύνεις τα κεριά πάνω σου ? Ήμαρτον..!!  Απλή λογική χρειάζεται..!! 

Και επειδή δεν  θυμάσαι, την αρχή έκανε το 2006, η Αουρορα του Γκολντ (ξανθιά με μικρό tattoo στο δεξιό πόδι)  που χόρευε με το φίδι..! Φυσικά και αυτή «είχε ταλέντο» και πέρασε στον επόμενο γύρο, αλλά για κάποιο λόγο και αυτή  «έφυγε νύκτα» …!!

Αυτά..

ΥΓ – Για όσους πεταχτούν και πουν ότι « όσα δεν φτάνει η αλεπού.. κλπ», απλά τους λέω ότι αλεπού είμαι.. βλακας όμως δεν είμαι.Και τα χρήματα του πριβέ, τα δικαιολογεί με μεγάλη ανοχή του πελάτη..!
Άψογος, και ως προς το αναφερόμενο σχόλιο της κοπέλας (ούτε σε εμένα άρεσε) και ως προς το prive (αν και νομίζω ότι αυτό ισχύει σχεδόν γενικά για όλο το εν λόγω μαγαζί). Πάλι έγραψες !!!!

Όμως δεν ισχύει καθόλου το ίδιο με πολλά από το προηγούμενα που γράφτηκαν σε αυτό το thread. Στην ηλικία το μεγαλώσανε λιγάκι, στην πόλη καταγωγής πέσανε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και αρκετά άλλα. Και το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να βρω είναι ότι εύκολα πέφτει κανείς 3-4 χρονάκια έξω στην ηλικία όταν βλέπει ένα κορίτσι βαμμένο και στολισμένο στο μαγαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom