Επισκέπτης
Boήθειά σας με τη σταφίδα...
Αλλά αφού έγραψαν οι γκόμενες του site οτι ήταν "γκομενάρα" τι να λέμε...
Τα πάντα τίποτα...
επειδη δλδ περασε τα 30 ειναι σταφιδα?
Boήθειά σας με τη σταφίδα...
Αλλά αφού έγραψαν οι γκόμενες του site οτι ήταν "γκομενάρα" τι να λέμε...
Τα πάντα τίποτα...
Κορινθιακή. δι εντ
Σε χρειάζεται η εκπομπή για καθαρά λόγους τηλεθέασης, και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που σε πέρασες στο επόμενο γύρο.Μήπως νόμιζες ότι έχεις ταλέντο, επειδή κουνάς τον ποπό σου και χύνεις τα κεριά πάνω σου ? Ήμαρτον..!! Απλή λογική χρειάζεται..!!
Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε η πουτανια και η ικανότητα να κουνά μια γυναίκα τον ποπό της, θεωρείται ταλέντο..
Αμ θα το σπάσω το κλούβιο κεφάλι μου μαζί σας…!!
Άλλος γράφει ότι η γυναίκα είναι κόλαση, οι γυναίκες γράφουν ότι είναι γκόμενα, άλλος γράφει να πάμε στο Αλκατραζ να τον παίξουμε…Κανείς όμως δεν μου έδωσε να καταλάβω ποιο είναι το ταλέντο της ?
Και παραθέτω το ερώτημα μου και ξαναρωτώ.. Οποία κουνά τον ποπό της, κάνει σπαγγατο και ρίχνει πάνω της λιωμένα κεριά, θεωρείται ότι έχει ταλέντο ?
Εγώ κύριοι απαντώ ΟΧΙ..!!
Από τις 28 Απρίλιου, έχω γράψει ποια γυναίκα έχει ταλέντο, αλλά το μήνυμα μου πέρασε «αδιάβαστο».. Βλέπετε η γυναίκα δεν είναι και ότι καλύτερο για
+++
Τι και αν χει τα μαύρα της τα χάλια ? Total respect στην Suzan Boyle και 3 δυνατά OLE για πάρτι της, διότι ενάντια στις προσδοκίες όλων, απέδειξε ότι έχει «μεγάλους όρχεις»..!!
OLEE ..OLEE OLEE
++++
Aυτα..
Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε η πουτανια και η ικανότητα να κουνά μια γυναίκα τον ποπό της, θεωρείται ταλέντο..
Άλλος γράφει ότι η γυναίκα είναι κόλαση, οι γυναίκες γράφουν ότι είναι γκόμενα, άλλος γράφει να πάμε στο Αλκατραζ να τον παίξουμε…Κανείς όμως δεν μου έδωσε να καταλάβω ποιο είναι το ταλέντο της ?
Και παραθέτω το ερώτημα μου και ξαναρωτώ.. Οποία κουνά τον ποπό της, κάνει σπαγγατο και ρίχνει πάνω της λιωμένα κεριά, θεωρείται ότι έχει ταλέντο ?
Φίλε nokiaΔεν μπορώ να καταλάβω από πότε η πουτανια και η ικανότητα να κουνά μια γυναίκα τον ποπό της, θεωρείται ταλέντο..
Από τις 28 Απρίλιου, έχω γράψει ποια γυναίκα θεωρω οτι έχει ταλέντο, αλλά το μήνυμα μου πέρασε «αδιάβαστο».. Βλέπετε η γυναίκα δεν είναι και ότι καλύτερο για
+++
Τι και αν χει τα μαύρα της τα χάλια ? Total respect στην Suzan Boyle και 3 δυνατά OLE για πάρτι της, διότι ενάντια στις προσδοκίες όλων, απέδειξε ότι έχει «μεγάλους όρχεις»..!!
OLEE ..OLEE OLEE
++++
Aυτα..
Ντέμι Μουρ...βεβαια κι εγω στην αρχη οταν την ειδα δεν λεω μ αρεσε!!!!
αλλα μετα σκεφτηκα οτι οταν ειχα δει και τη γυναικα του μπρους γουιλις(πρωην ειναι βασικα δεν θυμαμαι ονονμα γμτ) μ ειχε αρεσει πολλλυ~~!!!!! αρα.....
με λιγη καλη εξασκηση μια με το αναλογο κορμι..... ;)
@ Προς Αλμαζα.
---
Μου φάνηκε άκρως ενοχλητική η δήλωση σου στο 0,32 sec του βίντεο..
«Όταν με βλέπουν άντρες στο μαγαζί να χορεύω, ξεχνάνε να πίνουν το ποτό και γίνεται το στόμα τους έτσι..!»
Κορίτσαρε μου, επειδή ξέρω ότι ενημερώνεσαι για αυτά που γράφουμε, απλά ξεκαβάλα το καλάμι..! Μια σιλικονατη μιλφαρα εισαι και τίποτε άλλο.
Σε χρειάζεται η εκπομπή για καθαρά λόγους τηλεθέασης, και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που σε πέρασες στο επόμενο γύρο.Μήπως νόμιζες ότι έχεις ταλέντο, επειδή κουνάς τον ποπό σου και χύνεις τα κεριά πάνω σου ? Ήμαρτον..!! Απλή λογική χρειάζεται..!!
Και επειδή δεν θυμάσαι, την αρχή έκανε το 2006, η Αουρορα του Γκολντ (ξανθιά με μικρό tattoo στο δεξιό πόδι) που χόρευε με το φίδι..! Φυσικά και αυτή «είχε ταλέντο» και πέρασε στον επόμενο γύρο, αλλά για κάποιο λόγο και αυτή «έφυγε νύκτα» …!!
Αυτά..
ΥΓ – Για όσους πεταχτούν και πουν ότι « όσα δεν φτάνει η αλεπού.. κλπ», απλά τους λέω ότι αλεπού είμαι.. βλακας όμως δεν είμαι.Και τα χρήματα του πριβέ, τα δικαιολογεί με μεγάλη ανοχή του πελάτη..!
επειδη δλδ περασε τα 30 ειναι σταφιδα?
τι λες παιδακι μου???? σταφιδα λες κ τη μπελουτσι? *P
k τι μας νοιαζει εμας αν εχει κ καλυτερες στα στριπ? η νεαροτερες? η αν ο χορος της ο πριβε ειναι για τα μπαζα?
εμεις στη τβ την ειδαμε κ εκει φαινοταν για γκομεναρα. αυτο βλεπουμε αυτο σχολιαζουμε. δι εντ *P
1.Δεν μου αρέσει η Μπελούτσι...είναι μεγάλη η περιφέρειά της για τα γούστα μου...
2.Επειδή η φάτσα της γκόμενας μοιάζει με υφή σταφίδας...γι'αυτό το έγραψα..δεν κολλάω στις ηλικίες...
3.Αν την δεις απο κοντά να μας πεις οτι είναι γκομενάρα...το γυαλί μέχρι κι εμένα όμορφο θα έβγαζε...;)
1. μεν αρ κρειζι... εχε χαρη που σ αγαπω ειναι γνωστο χα χα
2. α οκευ
3. α οκευ... μα εσυ εισαι ομορφος ειμαι σιγουρη *P
1.Ευτυχώς δεν θα μείνω μόνος.
2.Ακόμη δεν το πιστεύω οτι δν θα πεις κατι άλλο...
3.Το καλό στην κοινωνία μας είναι πως εμείς τα μπάζα υποστηριζόμαστε...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!
1. μονο ποτε δε θα σ αφησω!
2. ε τι να πω? κουραστηκα να συζηταω γι αυτην.. δεν την ξερω κιολας... χαχα
3. μολις με ειπες μπαζο???
2. αμα την μαθω μπορει να κανω κ εγω ποστς σαν τα δικα σας... ως γνωστον αμα εχω να πω κατι θα το πω δεν εχω προμπλεμ χαχαχα1.Έτσι..έτσιιιι....
2.Άμα την μάθεις είναι που θα κουραστείς και να βλέπεις τα ποστ...
3.Αυτό δεν υποστηρίζεις ? (κάπου θυμάμαι να το έχω διαβάσει..)...αν δεν ισχύει να με συγχωρέσεις...