Νέα

Almaza

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 411
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Boήθειά σας με τη σταφίδα...

Αλλά αφού έγραψαν οι γκόμενες του site οτι ήταν "γκομενάρα" τι να λέμε... :jerking: :jerking:

Τα πάντα τίποτα... :headbang: :headbang: :headbang:

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγω μια χαρα μουναρα τη βρισκω! Απο τα καλυτερα milf! Γουστα ειναι αυτα ρε παιδια! Καθενας οτι του αρεσει....δεν ειναι κακο που το λενε....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Boήθειά σας με τη σταφίδα...

Αλλά αφού έγραψαν οι γκόμενες του site οτι ήταν "γκομενάρα" τι να λέμε... :jerking: :jerking:

Τα πάντα τίποτα... :headbang: :headbang: :headbang:
επειδη δλδ περασε τα 30 ειναι σταφιδα?
τι λες παιδακι μου???? σταφιδα λες κ τη μπελουτσι? *P

k τι μας νοιαζει εμας αν εχει κ καλυτερες στα στριπ? η νεαροτερες? η αν ο χορος της ο πριβε ειναι για τα μπαζα?
εμεις στη τβ την ειδαμε κ εκει φαινοταν για γκομεναρα. αυτο βλεπουμε αυτο σχολιαζουμε. δι εντ *P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κορινθιακή. δι εντ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Κορινθιακή. δι εντ

σταφιδα? εννοας? χαχαχαχα

αν θελαμε να πουμε τα μειον που βρηκαμε στην εμφανιση της γκομενας μπορουσαμε να το κανουμε κ εμεις οι γυναικες ξερετε, για να μην μας την λετε (που απ οτι βλεπω σε καθε περιπτωση ειτε τα λεμε ειτε οχι μας την λετε χαχαχα)
αλλα δεν εχει νοημα
η γυναικα στο συνολο ειναι πολυ ωραια. σιγα που σας χαλασε κιολας *P

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σε χρειάζεται η εκπομπή  για καθαρά λόγους τηλεθέασης, και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που σε πέρασες στο επόμενο γύρο.Μήπως νόμιζες ότι έχεις ταλέντο, επειδή κουνάς  τον ποπό σου και χύνεις τα κεριά πάνω σου ? Ήμαρτον..!!  Απλή λογική χρειάζεται..!! 

Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε η  πουτανια και η ικανότητα να κουνά μια γυναίκα τον ποπό της, θεωρείται ταλέντο.. :think:

Αμ θα το σπάσω το κλούβιο  κεφάλι μου μαζί σας…!!  :headbang:

Άλλος γράφει ότι η γυναίκα είναι κόλαση, οι γυναίκες γράφουν ότι είναι γκόμενα, άλλος γράφει να πάμε στο Αλκατραζ να τον παίξουμε…Κανείς  όμως δεν μου έδωσε να καταλάβω ποιο είναι το ταλέντο της ?

Και παραθέτω το ερώτημα μου και ξαναρωτώ.. Οποία κουνά τον ποπό της, κάνει σπαγγατο  και ρίχνει πάνω της λιωμένα κεριά, θεωρείται ότι έχει ταλέντο ? :think:

Εγώ κύριοι απαντώ ΟΧΙ..!!

Από τις 28 Απρίλιου, έχω γράψει ποια γυναίκα θεωρω οτι έχει ταλέντο, αλλά το μήνυμα μου πέρασε «αδιάβαστο».. Βλέπετε η γυναίκα δεν είναι και ότι καλύτερο για  :fuck2:

+++
Τι και αν χει τα μαύρα της τα χάλια ? Total respect στην Suzan Boyle και 3 δυνατά OLE για πάρτι της, διότι ενάντια στις προσδοκίες όλων, απέδειξε ότι έχει «μεγάλους όρχεις»..!!

OLEE  :dancing: ..OLEE   :dancing: OLEE   :dancing:

++++

Aυτα..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ελα βρε νοκια...

5 ατομα τη θαυμασαν κα καυλωσαν μαζι της δεν ειναι και ο κοσμος οοολος...

απο οτι ειδα ατομα που γυρνανε στα στριπ δεν την αποθεωσαν κιολας....

οποτε τι να πουμε...

κι εμενα δεν με ενθουσιασεε αλλα τι να γραφα,αντε γ!@#$% ολοι σας δεν εχετε γουστο??

ο καθενας εχει ματακια και κρινει.... ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε η  πουτανια και η ικανότητα να κουνά μια γυναίκα τον ποπό της, θεωρείται ταλέντο.. :think:

Άλλος γράφει ότι η γυναίκα είναι κόλαση, οι γυναίκες γράφουν ότι είναι γκόμενα, άλλος γράφει να πάμε στο Αλκατραζ να τον παίξουμε…Κανείς  όμως δεν μου έδωσε να καταλάβω ποιο είναι το ταλέντο της ?

Και παραθέτω το ερώτημα μου και ξαναρωτώ.. Οποία κουνά τον ποπό της, κάνει σπαγγατο  και ρίχνει πάνω της λιωμένα κεριά, θεωρείται ότι έχει ταλέντο ? :think:

Από τις 28 Απρίλιου, έχω γράψει ποια γυναίκα έχει ταλέντο, αλλά το μήνυμα μου πέρασε «αδιάβαστο».. Βλέπετε η γυναίκα δεν είναι και ότι καλύτερο για  :fuck2:

+++
Τι και αν χει τα μαύρα της τα χάλια ? Total respect στην Suzan Boyle και 3 δυνατά OLE για πάρτι της, διότι ενάντια στις προσδοκίες όλων, απέδειξε ότι έχει «μεγάλους όρχεις»..!!

++++

Aυτα..

ταλεντο νομιζω μονο ο ρινγκορ ειδε... καλλιτεχνατζα μαγικη χαχαχα
εγω ουτε καν ειδα τον χορο της
την ειδα που μιλαγε κ μου φανηκε οκ στο προσωπο, εχει ωραια ματια
την ειδα οταν τα πεταξε ολα κ προσεξα οτι απο πωπο ειναι σουπερ *P
λιγο στραβα τα ποδαρακια της αλλα ωραια
κ απο βυζι ειναι ψεμα αλλα δνε πειραζει συγχωρεμενη :P :P

στο συνολο ειναι πολυ ωραια
τι βλεπετε στα στριπ ουτε που ξερω ουτε που με νοιαζει
αλλα πολλες απ το εροτικα  που μπηκαν σε φωτο δεν ειναι καθολου καλυτερες οχι απ αυτην αλλα κ απ τη μεση ελληνιδα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Εγώ κύριε λέω ΝΑΙ :2funny:
Απλά δε θέλω να αδικήσω...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
βεβαια κι εγω στην αρχη οταν την ειδα δεν λεω μ αρεσε!!!!

αλλα μετα σκεφτηκα οτι οταν ειχα δει και τη γυναικα του μπρους γουιλις(πρωην ειναι βασικα δεν θυμαμαι ονονμα γμτ) μ ειχε αρεσει πολλλυ~~!!!!!  αρα.....

με λιγη καλη εξασκηση μια με το αναλογο κορμι..... ;) :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Από τις 28 Απρίλιου, έχω γράψει ποια γυναίκα θεωρω οτι έχει ταλέντο, αλλά το μήνυμα μου πέρασε «αδιάβαστο».. Βλέπετε η γυναίκα δεν είναι και ότι καλύτερο για  :fuck2:

+++

++++

Aυτα..
Φίλε nokia

Ο χορός του στριπτήζ είναι τέχνη και απαιτεί ταλέντο. Δεν μπορεί η κάθεμία να χορεύει αισθησιακά και να κ@@λώνει τους θεατές. Μην κοιτάς που τη σήμερον ημέρα οι περισσότερες το βλέπουν ή το "δουλεύουν" αλλιώς. Προς Θεού δεν εκθειάζω το εν λόγω τεμάχιο. Σχετικά δε με την πουτανιά την έχουν έμφυτη όλες οι γυναίκες, απλά μερικές την εκμεταλλεύονται εμπορικά ενώ άλλες την χρησμοποιούν όταν τους χρειαστεί για άλλους λόγους.

Θα συμφωνήσω όμως στο κομμάτι πως με το να την παρουσιάσουμε θεά ή να την βοηθήσουμε να σηκώσει την κούπα του "Ελλάδα έχεις ταλέντο"... το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ και να μην κάνει αυτά που πληρώνεται να κάνει (και στην τελική δεν κάνει). Θα πρέπει να γίνει κατανοητό όμως πως ασχέτως του αν εσύ και εγώ δεν ήμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε ούτε 100 Ε (λέμε τώρα) για να μας χορέψει πριβέ θα βρεθούν άλλοι να το κάνουν αυτό έίτε πολλοί είτε λίγοι.

βεβαια κι εγω στην αρχη οταν την ειδα δεν λεω μ αρεσε!!!!

αλλα μετα σκεφτηκα οτι οταν ειχα δει και τη γυναικα του μπρους γουιλις(πρωην ειναι βασικα δεν θυμαμαι ονονμα γμτ) μ ειχε αρεσει πολλλυ~~!!!!!   αρα.....

με λιγη καλη εξασκηση μια με το αναλογο κορμι..... ;) :grin:
Ντέμι Μουρ... :boobies: :boobies:
Στο "Striptease" ... Ταινία "σταθμός"

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
@ Προς Αλμαζα.
---

Μου φάνηκε άκρως ενοχλητική η δήλωση σου στο 0,32 sec του βίντεο..

«Όταν με βλέπουν άντρες στο μαγαζί να χορεύω, ξεχνάνε να πίνουν το ποτό και γίνεται το στόμα τους έτσι..!»

Κορίτσαρε μου, επειδή ξέρω ότι ενημερώνεσαι για αυτά που γράφουμε, απλά ξεκαβάλα το καλάμι..! Μια σιλικονατη μιλφαρα εισαι και τίποτε άλλο.

Σε χρειάζεται η εκπομπή  για καθαρά λόγους τηλεθέασης, και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που σε πέρασες στο επόμενο γύρο.Μήπως νόμιζες ότι έχεις ταλέντο, επειδή κουνάς  τον ποπό σου και χύνεις τα κεριά πάνω σου ? Ήμαρτον..!!  Απλή λογική χρειάζεται..!! 

Και επειδή δεν  θυμάσαι, την αρχή έκανε το 2006, η Αουρορα του Γκολντ (ξανθιά με μικρό tattoo στο δεξιό πόδι)  που χόρευε με το φίδι..! Φυσικά και αυτή «είχε ταλέντο» και πέρασε στον επόμενο γύρο, αλλά για κάποιο λόγο και αυτή  «έφυγε νύκτα» …!!

Αυτά..

ΥΓ – Για όσους πεταχτούν και πουν ότι « όσα δεν φτάνει η αλεπού.. κλπ», απλά τους λέω ότι αλεπού είμαι.. βλακας όμως δεν είμαι.Και τα χρήματα του πριβέ, τα δικαιολογεί με μεγάλη ανοχή του πελάτη..!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Την ίδια άποψη έχω είδικα για εκέινο το σημείο του βίντεο..Παραταυτα δεν πάυει να έιναι μούναρος..Και να έχει ένα κορμί που σκοτώνει

Επισκέπτης
επειδη δλδ περασε τα 30 ειναι σταφιδα?
τι λες παιδακι μου???? σταφιδα λες κ τη μπελουτσι? *P

k τι μας νοιαζει εμας αν εχει κ καλυτερες στα στριπ? η νεαροτερες? η αν ο χορος της ο πριβε ειναι για τα μπαζα?
εμεις στη τβ την ειδαμε κ εκει φαινοταν για γκομεναρα. αυτο βλεπουμε αυτο σχολιαζουμε. δι εντ *P

1.Δεν μου αρέσει η Μπελούτσι...είναι μεγάλη η περιφέρειά της για τα γούστα μου...:(

2.Επειδή η φάτσα της γκόμενας μοιάζει με υφή σταφίδας...γι'αυτό το έγραψα..δεν κολλάω στις ηλικίες...:)

3.Αν την δεις απο κοντά να μας πεις οτι είναι γκομενάρα...το γυαλί μέχρι κι εμένα όμορφο θα έβγαζε...;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1.Δεν μου αρέσει η Μπελούτσι...είναι μεγάλη η περιφέρειά της για τα γούστα μου...:(

2.Επειδή η φάτσα της γκόμενας μοιάζει με υφή σταφίδας...γι'αυτό το έγραψα..δεν κολλάω στις ηλικίες...:)

3.Αν την δεις απο κοντά να μας πεις οτι είναι γκομενάρα...το γυαλί μέχρι κι εμένα όμορφο θα έβγαζε...;)

1. μεν αρ κρειζι... εχε χαρη που σ αγαπω ειναι γνωστο χα χα

2. α οκευ

3. α οκευ... μα εσυ εισαι ομορφος ειμαι σιγουρη *P

Επισκέπτης
1. μεν αρ κρειζι... εχε χαρη που σ αγαπω ειναι γνωστο χα χα

2. α οκευ

3. α οκευ... μα εσυ εισαι ομορφος ειμαι σιγουρη *P

1.Ευτυχώς δεν θα μείνω μόνος. :grin:

2.Ακόμη δεν το πιστεύω οτι δν θα πεις κατι άλλο... :2funny: :2funny:

3.Το καλό στην κοινωνία μας είναι πως εμείς τα μπάζα υποστηριζόμαστε...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!  :sunglasses: :sunglasses:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1.Ευτυχώς δεν θα μείνω μόνος. :grin:

2.Ακόμη δεν το πιστεύω οτι δν θα πεις κατι άλλο... :2funny: :2funny:

3.Το καλό στην κοινωνία μας είναι πως εμείς τα μπάζα υποστηριζόμαστε...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!  :sunglasses: :sunglasses:

1. μονο ποτε δε θα σ αφησω! :P

2. ε τι να πω? κουραστηκα να συζηταω γι αυτην.. δεν την ξερω κιολας... χαχα

3. μολις με ειπες μπαζο??? :tickedoff:

Επισκέπτης
1. μονο ποτε δε θα σ αφησω! :P

2. ε τι να πω? κουραστηκα να συζηταω γι αυτην.. δεν την ξερω κιολας... χαχα

3. μολις με ειπες μπαζο??? :tickedoff:

1.Έτσι..έτσιιιι.... :rockon: :rockon:

2.Άμα την μάθεις είναι που θα κουραστείς και να βλέπεις τα ποστ... :helpplea: :helpplea:

3.Αυτό δεν υποστηρίζεις ? (κάπου θυμάμαι να το έχω διαβάσει..)...αν δεν ισχύει να με συγχωρέσεις... :s&m_1: :s&m_1:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1.Έτσι..έτσιιιι.... :rockon: :rockon:

2.Άμα την μάθεις είναι που θα κουραστείς και να βλέπεις τα ποστ... :helpplea: :helpplea:

3.Αυτό δεν υποστηρίζεις ? (κάπου θυμάμαι να το έχω διαβάσει..)...αν δεν ισχύει να με συγχωρέσεις... :s&m_1: :s&m_1:
2. αμα την μαθω μπορει να κανω κ εγω ποστς σαν τα δικα σας... ως γνωστον αμα εχω να πω κατι θα το πω δεν εχω προμπλεμ χαχαχα
3. αυτο.. τωρα που το λες με ψηφισες στο μιςς μπαζο ή οχι??? κανονισε!!!! θελω παντα την πρωτια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom