gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
και η πλάκα είναι ότι η ΔΕΗ θα ζητάει από αυτήν να το πληρώσει...
Mαλάκα μου υπάρχει θεος τελικά!
και η πλάκα είναι ότι η ΔΕΗ θα ζητάει από αυτήν να το πληρώσει...
Αμα οι αλληλέγγυοι δώσουν και το Κέιπ σουνιο το καλοκαίρι με βλεπω να κάνω τον πρόσφυγα
O ιδιοκτητης του ειναι αλληλεγγυος τύπε?Αμα οι αλληλέγγυοι δώσουν και το Κέιπ σουνιο το καλοκαίρι με βλεπω να κάνω τον πρόσφυγα
Τι λαμπαδες ρε φτηνιαρη, να δωσεις το βαρος σου σε χρυσαφι σε κανενα μοναστηριΚάθε ώρα που περνάει το πιστεύω όλο και περισσότερο... άμα δε κάνουν και καμμιά κατάληψη στο σπίτι του λέφτη τότε θα πάω να ανάψω και λαμπάδα ίσα με το μπόι μου στην εκκλησία (είμαι και ψηλός πανάθεμα με)...
ψέμματα προβοκάτσια και λάσπη
1. Δεν υπάρχουν ΜΚΟ μέσα στην κατάληψη. Οπότε ψέματα ό,τι διαβάζετε για 20€/ημέρα για κάθε πρόσφυγα.
2. Με απόφαση δικαστηρίου όλος ο εξοπλισμος του ξενοδοχείου ανήκει στους απολυμένους εργαζόμενους του ξενοδοχείου.
3. Η κ. Παπαχελά δεν εχει επιτρέψει στους απολυμένους εργαζόμενους να εκτελέσουν την απόφαση.
4. Οι απολυμένοι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου στηρίζουν την κατάληψη.
5. Η κ. Παπαχελά έκανε λάικ στην πρώτη ανακοίνωση για την κατάληψη. Μόλις έμαθε ότι είναι το δικο ξενοδοχείο άρχισε να φωνάζει.
Τι λαμπαδες ρε φτηνιαρη, να δωσεις το βαρος σου σε χρυσαφι σε κανενα μοναστηρι
διαπλεκομενοςO ιδιοκτητης του ειναι αλληλεγγυος τύπε?
Ε ναι, καποια μπούρδα επρεπε να βρει να πει για να δικαιολογησει την ξεφτιλα της.Είπε πως έκανε λάικ για να το βρει μετά στο log του facebook και να μη χάσει ποιος το πρωτο-ανέβασε επειδή
ήταν καθ'οδόν
Μαζι σου Λεφτη μου!
Χαιρετιζω την καταληψη του CITY PLAZA.
ΤΟ CITY PLAZA ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!
Eπισης θελω ακομη μεγαλυτερο τραμπουκισμο στην αλληλεγγυα Παπαχελά. Συνεχιστε!
Ειμαστε μαζι σας!
VENCEREMOS!!!
Α ωστε ετσι. Αμετανοητη.βέβαια η τύπισσα είναι αμετανόητη
Α ωστε ετσι. Αμετανοητη.
ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ CITY PLAZA.
Αμα οι αλληλέγγυοι δώσουν και το Κέιπ σουνιο το καλοκαίρι με βλεπω να κάνω τον πρόσφυγα
Σηκώνει τύπε. Με τοσα πουστράκια εκει μαζεμενα, παρτυ θα γινει με ολους αυτους που θελουν να γεμισουν το κωλαντερο τους με αραβικη πούτσα.Αν εχουν κότσια να παραχωρήσουν την Ψαρου!!!!!! Εκει να δεις ΚΛΩΤΣΙΕΣ και ΜΠΟΥΝΙΕΣ που εχουν να πέσουν. Αγκαλιά με τα ποπ κορν και το Mykonos TV θα ειμαι, να ξεροχυνω!
Σηκώνει τύπε. Με τοσα πουστράκια εκει μαζεμενα, παρτυ θα γινει με ολους αυτους που θελουν να γεμισουν το κωλαντερο τους με αραβικη πούτσα.
Εχει πρόχειρο κανείς το βιντεακι που την ξεφτυλιζει?