You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κανεις λαθος.εχω δει κ το αναποδο.Μονο οι αγοραστες μπορουνε να κανουνε αρνητικη θετικη ουδετερη αξιολογηση , οι πωλητες μονο θετικες μπορουνε να δωσουνε.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
κανεις λαθος.εχω δει κ το αναποδο.
Πας ενα 1000αρικακι στοιχημα?
Εσυ μονο αγοραζεις .
Δοκιμασες να πουλησεις κατι να δεις τι γινεται?
Ειπα παλιοτερα (ετος 2008-2009 και νωριτερα) μπορουσε ο αγοραστης να κανει αρνητικη αξιολογηση.
Εδω και 4-5 χρονια δεν γινεται.Εχει αλλαξει το συστημα.
Αν ειδες αρνητικα feedback απο αγοραστες κοιτα και ποια χρονολογια τα αφησαν.
Φιλικα.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
μ αρεσει που θες κ χιλλιαρικο....Πας ενα 1000αρικακι στοιχημα?
εχω δει,ψεμματα δεν εχω λογο να πω...αλλο εαν εχει αλλαξει κατι προσφατα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
μ αρεσει που θες κ χιλλιαρικο....
εχω δει,ψεμματα δεν εχω λογο να πω...αλλο εαν εχει αλλαξει κατι προσφατα
Τοσα θα θελα μεχρι τελος του μηνα τυπε
Δεν ειπα οτι λες ψεμματα.Κι εγω εχω δει αλλα αφορουσανε feedback για συναλλαγες που εγιναν το 2008.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
παιδια, ειπωθηκε οτι μπορεις να ανοιξεις paypal μεσω τραπεζας;
δηλαδη να επισκεφθεις το καταστημα και να το κανει ο γραβατας για λογαριασμο σου;;;
η καταλαβα λαθος;
Αυτό που ειπώθηκε είναι το παρακάτω:
τον κωδικο στο δινουν κ απο την Τραπεζα τωρα..δεν ειναι τιποτα αυτο
Απ' ότι καταλαβαίνω απ' την τράπεζα μπορείς να πάρεις μόνο έναν κωδικό ενεργοποίησης, αν επιλέξεις να το πάρεις μέσω τράπεζας. Εγώ όταν άνοιξα λογαριασμό δεν χρειάστηκε να πάω στην τράπεζα, αν θυμάμαι καλά χρειάστηκε ενεργοποίηση μόνο μέσω ενός e-mail. Σχετικά πρόσφατα πάντως, ζήτησαν να κάνω μία επιβεβαίωση της κάρτας που χρησιμοποιώ με τον λογαριασμό μου αλλά και πάλι δεν πήγα στην τράπεζα.
Επισκέπτης
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δηλαδη να επισκεφθεις το καταστημα και να το κανει ο γραβατας για λογαριασμο σου;;;
η καταλαβα λαθος;
κ γω απεθιεαςν απ το pay pal ανοιξα λογαριασμο
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
η καταλαβα λαθος;
Λαθος καταλαβες.
Η τραπεζα δεν εχει σχεση με το paypal αλλα θα χρησιμοποιησεις την τραπεζικη σου καρτα (χρεωστικη η πιστωτικη η προπληρωμενη) για να κανεις συναλλαγες μεσω paypal.
Θα πας στο paypal και θα δημιουργησεις λογιαριασμο με τα πραγματικα σου στοιχεια .Η διαδιακασια ειναι τζαμπα.
Στην συνεχεια αν θες να αγορασεις κατι με paypal θα πρεπει να δηλωσεις/συνδεσεις με τον λογιαριασμο σου καποια τραπεζικη καρτα
Θα πας στο σχετικο τμημα που λεει add a card και θα δωσεις αριθμο της καρτας, μετα την επιβεβαιωση οτι η καρτα ειναι οντως δικη σου θα μπορεις να χρησιμοποιεις το paypal για τις συναλλαγες
Η επιβεβαιωση της καρτας γινεται ως εξης
Το paypal θα χρεωσει στην καρτα 1.5 ευρω με αιτιολογια PPXX XXX 1234.
Το 4ψηφιο νουμερο που θα δεις διπλα στην αιτιολογια το δηλωνεις στο paypal(confirm card).Μολις θα βαλεις τον 4ψηφιο το paypal θα σου πιστωσει και το 1.5 ευρω που σου χρεωσε.
Αν εχεις e-banking δεν χρειαζεται να πας σε τραπεζα θα δεις την χρεωση της καρτα σου και τον 4ψηφιο αριθμο, αν δεν εχεις θα πρεπει να πας στην τραπεζα μετα απο 4-5 μερες και να ζητησεις αναλυτικο κινησης της καρτας για να δεις την χρεωση απο το paypal.
H Διαδικασια επιβεβαιωσης της καρτας γινεται 1 φορα
Το paypal ειναι σιγουρα ο ασφελεστερος τροπος πληρωμης on line γιατι δεν αποκαλυπτεται στον πωλητη ο αριθμος της καρτας σου.
Σε περιπτωση αγορας στον πωλητη αποκαλύπτονται μονο το mail σου και τα στοιχεια σου(ονομα διεύθυνση) για να σου στειλει το προιον.
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Λαθος καταλαβες.
Η τραπεζα δεν εχει σχεση με το paypal αλλα θα χρησιμοποιησεις την τραπεζικη σου καρτα (χρεωστικη η πιστωτικη η προπληρωμενη) για να κανεις συναλλαγες μεσω paypal.
Θα πας στο paypal και θα δημιουργησεις λογιαριασμο με τα πραγματικα σου στοιχεια .Η διαδιακασια ειναι τζαμπα.
Στην συνεχεια αν θες να αγορασεις κατι με paypal θα πρεπει να δηλωσεις/συνδεσεις με τον λογιαριασμο σου καποια τραπεζικη καρτα
Θα πας στο σχετικο τμημα που λεει add a card και θα δωσεις αριθμο της καρτας, μετα την επιβεβαιωση οτι η καρτα ειναι οντως δικη σου θα μπορεις να χρησιμοποιεις το paypal για τις συναλλαγες
Η επιβεβαιωση της καρτας γινεται ως εξης
Το paypal θα χρεωσει στην καρτα 1.5 ευρω με αιτιολογια PPXX XXX 1234.
Το 4ψηφιο νουμερο που θα δεις διπλα στην αιτιολογια το δηλωνεις στο paypal(confirm card).Μολις θα βαλεις τον 4ψηφιο το paypal θα σου πιστωσει και το 1.5 ευρω που σου χρεωσε.
Αν εχεις e-banking δεν χρειαζεται να πας σε τραπεζα θα δεις την χρεωση της καρτα σου και τον 4ψηφιο αριθμο, αν δεν εχεις θα πρεπει να πας στην τραπεζα μετα απο 4-5 μερες και να ζητησεις αναλυτικο κινησης της καρτας για να δεις την χρεωση απο το paypal.
H Διαδικασια επιβεβαιωσης της καρτας γινεται 1 φορα
Το paypal ειναι σιγουρα ο ασφελεστερος τροπος πληρωμης on line γιατι δεν αποκαλυπτεται στον πωλητη ο αριθμος της καρτας σου.
Σε περιπτωση αγορας στον πωλητη αποκαλύπτονται μονο το mail σου και τα στοιχεια σου(ονομα διεύθυνση) για να σου στειλει το προιον.
τοσο αναλύτικα ουτε μεσω της ιδιας της εταιριας...!
ευχαριστω πολυ
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
έφτιαξα πάλι λογαριασμό..
και για να επιβεβαιωση της κάρτας βγάζει αυτό
We made a €1.50 EUR or equivalent charge to your card on Sep 26, 2014.
Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.
αυτόν τον κωδηκό μπορέι να μου τον πει και ο ταμίας της τράπεζας ? γιατί από atm δεν θα βγάλω πάλι άκρη.. (έχω ξεχάσει και τον κωδηκό της κάρτας δλδ )
Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.
αυτόν τον κωδηκό μπορέι να μου τον πει και ο ταμίας της τράπεζας ? γιατί από atm δεν θα βγάλω πάλι άκρη.. (έχω ξεχάσει και τον κωδηκό της κάρτας δλδ )
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
On eBay, from Babylon back to Babylon
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Περιμενε μερικες μερες.
Συνηθως η χρεωση γινεται σε 2-3 εργασιμες.
Αφου την εκανες σημερα , πηγαινε Τριτη, Τεταρτη στην τραπεζα και ζητα να σου τυπωσουνε αναλυτικη κατασταση κινησεων της καρτας η του λογαριασμου που ειναι συνδεδεμένη(αν ειναι χρεωστικη)τον τελευταιο μηνα.
Και αφου θα πας τραπεζα ζητα να σου δωσουνε και κωδικους e-banking και αποχαιρετα τους.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Περιμενε μερικες μερες.
Συνηθως η χρεωση γινεται σε 2-3 εργασιμες.
Αφου την εκανες σημερα , πηγαινε Τριτη, Τεταρτη στην τραπεζα και ζητα να σου τυπωσουνε αναλυτικη κατασταση κινησεων της καρτας η του λογαριασμου που ειναι συνδεμενη(αν ειναι χρεωστικη)τον τελευταιο μηνα.
4-5 μερες δλδ.. μάλιστα.
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.938
- Πόντοι
- 206
Πανάκριβο βλέπω, ξέχνα το καλύτερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις