Νέα

Αλλη διεθνη ιστοσελιδα για δημοπρασιες εκτος ebay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω μονο αγοραζω κ ειμαι 100% positive feedback :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μονο οι αγοραστες μπορουνε να κανουνε αρνητικη θετικη ουδετερη αξιολογηση , οι πωλητες μονο θετικες μπορουνε να δωσουνε.
κανεις λαθος.εχω δει κ το αναποδο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
κανεις λαθος.εχω δει κ το αναποδο.

Πας ενα 1000αρικακι στοιχημα?

Εσυ μονο αγοραζεις .

Δοκιμασες να πουλησεις κατι να δεις τι γινεται?

Ειπα παλιοτερα (ετος 2008-2009 και νωριτερα) μπορουσε ο αγοραστης να κανει αρνητικη αξιολογηση.

Εδω και 4-5 χρονια δεν γινεται.Εχει αλλαξει το συστημα.

Αν ειδες αρνητικα feedback απο αγοραστες κοιτα και ποια χρονολογια τα αφησαν.

Φιλικα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
μ αρεσει που θες κ χιλλιαρικο.... :2funny: :2funny:
εχω δει,ψεμματα δεν εχω λογο να πω...αλλο εαν εχει αλλαξει κατι προσφατα

Τοσα θα θελα μεχρι τελος του μηνα τυπε  :grin:

Δεν ειπα οτι λες ψεμματα.Κι εγω εχω δει αλλα αφορουσανε feedback για συναλλαγες που εγιναν το 2008.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ετσι όπως τα λέει ο Ιάκωβος. Ο πωλητής το μόνο που μπορεί να κανει είναι να ανοιξει unpaid case, ή να κανει report τον αγοραστή.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
παιδια, ειπωθηκε οτι μπορεις να ανοιξεις paypal μεσω τραπεζας;
δηλαδη να επισκεφθεις το καταστημα και να το κανει ο γραβατας για λογαριασμο σου;;;

η καταλαβα λαθος;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
δηλαδη να επισκεφθεις το καταστημα και να το κανει ο γραβατας για λογαριασμο σου;;;

η καταλαβα λαθος;

Αυτό που ειπώθηκε είναι το παρακάτω:

τον κωδικο στο δινουν κ απο την Τραπεζα τωρα..δεν ειναι τιποτα αυτο

Απ' ότι καταλαβαίνω απ' την τράπεζα μπορείς να πάρεις μόνο έναν κωδικό ενεργοποίησης, αν επιλέξεις να το πάρεις μέσω τράπεζας. Εγώ όταν άνοιξα λογαριασμό δεν χρειάστηκε να πάω στην τράπεζα, αν θυμάμαι καλά χρειάστηκε ενεργοποίηση μόνο μέσω ενός e-mail. Σχετικά πρόσφατα πάντως, ζήτησαν να κάνω μία επιβεβαίωση της κάρτας που χρησιμοποιώ με τον λογαριασμό μου αλλά και πάλι δεν πήγα στην τράπεζα. 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

η καταλαβα λαθος;

κ γω απεθιεαςν απ το pay pal ανοιξα λογαριασμο

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

η καταλαβα λαθος;

Λαθος καταλαβες.
Η τραπεζα δεν εχει σχεση με το paypal αλλα θα χρησιμοποιησεις την τραπεζικη σου καρτα (χρεωστικη η πιστωτικη η προπληρωμενη) για να κανεις συναλλαγες μεσω paypal.

Θα πας στο paypal και θα δημιουργησεις λογιαριασμο  με τα πραγματικα σου στοιχεια .Η διαδιακασια ειναι τζαμπα.

Στην συνεχεια αν θες να αγορασεις κατι με paypal θα πρεπει να δηλωσεις/συνδεσεις με τον λογιαριασμο σου καποια τραπεζικη καρτα
Θα πας στο σχετικο τμημα που λεει add a card και θα δωσεις αριθμο της καρτας, μετα την επιβεβαιωση οτι η καρτα ειναι οντως δικη σου θα μπορεις να χρησιμοποιεις το paypal για τις συναλλαγες

Η επιβεβαιωση της καρτας γινεται ως εξης
Το paypal θα χρεωσει στην καρτα 1.5 ευρω με αιτιολογια PPXX XXX 1234.

Το 4ψηφιο νουμερο που θα δεις διπλα στην αιτιολογια το δηλωνεις στο paypal(confirm card).Μολις θα βαλεις τον 4ψηφιο το paypal θα σου πιστωσει και το 1.5 ευρω που σου χρεωσε.

Αν εχεις e-banking δεν χρειαζεται να πας σε τραπεζα θα δεις την χρεωση της καρτα σου και τον 4ψηφιο αριθμο, αν δεν εχεις θα πρεπει να πας στην τραπεζα μετα απο 4-5 μερες και να ζητησεις αναλυτικο κινησης της καρτας για να δεις την χρεωση απο το paypal.

H Διαδικασια επιβεβαιωσης της καρτας γινεται 1 φορα

Το paypal ειναι σιγουρα ο ασφελεστερος τροπος πληρωμης on line γιατι δεν αποκαλυπτεται στον πωλητη ο αριθμος της καρτας σου.

Σε περιπτωση αγορας στον πωλητη αποκαλύπτονται μονο το mail σου και τα στοιχεια σου(ονομα διεύθυνση)  για να σου στειλει το προιον.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Λαθος καταλαβες.
Η τραπεζα δεν εχει σχεση με το paypal αλλα θα χρησιμοποιησεις την τραπεζικη σου καρτα (χρεωστικη η πιστωτικη η προπληρωμενη) για να κανεις συναλλαγες μεσω paypal.

Θα πας στο paypal και θα δημιουργησεις λογιαριασμο  με τα πραγματικα σου στοιχεια .Η διαδιακασια ειναι τζαμπα.

Στην συνεχεια αν θες να αγορασεις κατι με paypal θα πρεπει να δηλωσεις/συνδεσεις με τον λογιαριασμο σου καποια τραπεζικη καρτα
Θα πας στο σχετικο τμημα που λεει add a card και θα δωσεις αριθμο της καρτας, μετα την επιβεβαιωση οτι η καρτα ειναι οντως δικη σου θα μπορεις να χρησιμοποιεις το paypal για τις συναλλαγες

Η επιβεβαιωση της καρτας γινεται ως εξης
Το paypal θα χρεωσει στην καρτα 1.5 ευρω με αιτιολογια PPXX XXX 1234.

Το 4ψηφιο νουμερο που θα δεις διπλα στην αιτιολογια το δηλωνεις στο paypal(confirm card).Μολις θα βαλεις τον 4ψηφιο το paypal θα σου πιστωσει και το 1.5 ευρω που σου χρεωσε.

Αν εχεις e-banking δεν χρειαζεται να πας σε τραπεζα θα δεις την χρεωση της καρτα σου και τον 4ψηφιο αριθμο, αν δεν εχεις θα πρεπει να πας στην τραπεζα μετα απο 4-5 μερες και να ζητησεις αναλυτικο κινησης της καρτας για να δεις την χρεωση απο το paypal.

H Διαδικασια επιβεβαιωσης της καρτας γινεται 1 φορα

Το paypal ειναι σιγουρα ο ασφελεστερος τροπος πληρωμης on line γιατι δεν αποκαλυπτεται στον πωλητη ο αριθμος της καρτας σου.

Σε περιπτωση αγορας στον πωλητη αποκαλύπτονται μονο το mail σου και τα στοιχεια σου(ονομα διεύθυνση)  για να σου στειλει το προιον.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τοσο αναλύτικα ουτε μεσω της ιδιας της εταιριας...!

ευχαριστω πολυ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
έφτιαξα πάλι λογαριασμό..
και για να επιβεβαιωση της κάρτας βγάζει αυτό

We made a €1.50 EUR or equivalent charge to your card on Sep 26, 2014.
Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

αυτόν τον κωδηκό μπορέι να μου τον πει και ο ταμίας της τράπεζας ? γιατί από atm δεν θα βγάλω πάλι άκρη.. (έχω ξεχάσει και τον κωδηκό της κάρτας δλδ  :grin:  )

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

αυτόν τον κωδηκό μπορέι να μου τον πει και ο ταμίας της τράπεζας ? γιατί από atm δεν θα βγάλω πάλι άκρη.. (έχω ξεχάσει και τον κωδηκό της κάρτας δλδ  :grin:  )

On eBay, from Babylon back to Babylon :2on1:
On eBay, from Babylon back to Babylon :2on1: :2on1:

:2on1: :2on1: :2on1:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
On eBay, from Babylon back to Babylon :2on1:
On eBay, from Babylon back to Babylon :2on1: :2on1:

funny-pictures-drugs-tacos-sign1-150x150.png

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

αυτόν τον κωδηκό μπορέι να μου τον πει και ο ταμίας της τράπεζας ? γιατί από atm δεν θα βγάλω πάλι άκρη.. (έχω ξεχάσει και τον κωδηκό της κάρτας δλδ  :grin:  )

Περιμενε μερικες μερες.
Συνηθως η χρεωση γινεται σε 2-3 εργασιμες.
Αφου την εκανες σημερα , πηγαινε Τριτη,  Τεταρτη στην τραπεζα και ζητα να σου τυπωσουνε αναλυτικη κατασταση κινησεων της καρτας η του λογαριασμου που ειναι συνδεδεμένη(αν ειναι χρεωστικη)τον τελευταιο μηνα.

Και αφου θα πας τραπεζα ζητα να σου δωσουνε και κωδικους e-banking και αποχαιρετα τους.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Περιμενε μερικες μερες.
Συνηθως η χρεωση γινεται σε 2-3 εργασιμες.
Αφου την εκανες σημερα , πηγαινε Τριτη,  Τεταρτη στην τραπεζα και ζητα να σου τυπωσουνε αναλυτικη κατασταση κινησεων της καρτας η του λογαριασμου που ειναι συνδεμενη(αν ειναι χρεωστικη)τον τελευταιο μηνα.

4-5 μερες δλδ.. μάλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom