Νέα

Αλλη διεθνη ιστοσελιδα για δημοπρασιες εκτος ebay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
στην επιβεβαίωση κωδηκού μου την έσπασαν...
και καλά μου έστειλαν ένα τετραψήφιο κωδηκό που αν έκανα κάτι στο atm θα μου τον έβγαζε, πήγα μια φορά δεν τον είχε ε δεν γαμιέστε λέω... :grin:

Τύπε δεν χρειάζεται επίσκεψη σε τράπεζα ή ΑΤΜ, όλα γίνονται απ' το σπίτι σου. Εκτός αν είναι διαφορετικά για prepaid κάρτες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τον κωδικο στο δινουν κ απο την Τραπεζα τωρα..δεν ειναι τιποτα αυτο

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
πηρα τηλεφωνο απο minideals μεσω paypal και ενω εκανε 116 το κινητο το paypal με χρεωσε 9 γιατι λεει μου εκανε τη τραμπα του νομισματος , μηπως ξερει κανεις πως το διορθωνω αυτο στις ρυθμισεις για να μην την ξαναπατησω?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
να κάνω μια ερωτηση μιας και είμαι ασχετος και όποιος γνωρίζει απαντάει.
στο e-bay μπορεί κάποιος να πληστηριάσει ένα αντικείμενό?
Και που ξέρει πωλητης οτι θα πιάσειμτα χρηματα που έχει βάλει στόχο.
Δηλαδή πουλάω εγω το ταμπλετ μου,θελω να βγαλω 1000 ευρω και βαζω πληστηριασμό με ενα ελάχιστο προφανώς αντιτιμο ο καθενας συμετεχει?
Επίσης μπορω να το κληρωσω?(μαλακια ερωτηση εκανα ε?)
δλδ βαζει ο καθενας 3 ευρω και οταν εγω πιασω το ποσο που ζηταω,το κληρωνει αυτοματα σε καποιον?

μη βαρατε ρε,απλα απαντηστε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δηλαδή πουλάω εγω το ταμπλετ μου,θελω να βγαλω 1000 ευρω και βαζω πληστηριασμό με ενα ελάχιστο προφανώς αντιτιμο ο καθενας συμετεχει?
δλδ βαζει ο καθενας 3 ευρω και οταν εγω πιασω το ποσο που ζηταω,το κληρωνει αυτοματα σε καποιον?

γαμιεται το e bay
7 φορες εχω παρει μερος σε δημοπρασια κ τις 7 το εχασα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

ναι.στα υπολοιπα δεν καταλαβα τιποτα.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96

οχι φιλε ακυρο εντελως

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
απο οτι ξερω ειναι σε δημοπρασια για καποιες μερες νομιζω εσυ το κανονιζεις αυτο
οταν τελειωσει η προθεσμια το παιρνει αυτος που εκανε το μεγαλυτερο bid
η το βαζεις χωρις δημοπρασια απ ευθειας στην τιμη που θες

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Γνωριζει κανενας απο εσας αγαπητοι φιλοι αλλη διεθνη ιστοσελιδα για δημοπρασιες εκτος απο το ebay. Θελω να πουλησω στοιχεια. Στο ebay με εχουν μπλοκαρει στις πωλησεις μονο για να αγορασω μπορω. Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει τροπος να πουλησω ξανα στο ebay αν γνωριζει κανενας κανενα κολπακι.
Κάνε νέο λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία. Μπορείς να έχεις όσους λογαριασμούς θέλεις.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.081
Πόντοι
456

Ό,τι θέλεις μπορείς να κάνεις, είτε να το βάλεις σε πλειστηριασμό για συγκεκριμένο διάστημα χωρίς τιμή εκκίνησης ξεκινώντας από 0 ευρώ και θα το πάρει αυτός που θα κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά μέχρι τη λήξη της προθεσμίας (δεν συμμετέχεις με ελάχιστο ποσό,ποντάρεις το πραγματικό ποσό που θες)- σ αυτή την περίπτωση κινδυνεύεις να το πουλήσεις1 ευρώ, ή να το βάλεις σε πλειστηριασμό με μια τιμή εκκίνησης πχ 100 ευρώ πάλι με προθεσμία, είτε να το χεις μόνιμα σε αγγελία με μόνη επιλογή να το αγράσει κάποιος στην τιμή που θες είτε να το χεις μόνιμα σε μια τιμή αλλά να δέχεσαι και προσφορές, πχ να το πουλάς 100 ευρώ κάποιος να σου προσφέρει 90 και να το δεχτείς. Σε κάθε περίπτωση πληρώνεις ένα ποσοστό στο ebay.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
οκ τωρα το καταλαβα κάπως!
thank's mate

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
:tooth:
εγω ψωνιζω απο 08 με paypal me 100% positive feedback κ τα ρεστα...ειμαι η ονειρωξη του καθε αγοραστη δηλ. :grin:

οχι...οτι δεν ακυρωσα ποτε συναλλαγη κ πληρωσα οτι αγορασα.

Μονο οι αγοραστες μπορουνε να κανουνε αρνητικη θετικη ουδετερη αξιολογηση , οι πωλητες μονο θετικες μπορουνε να δωσουνε.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.081
Πόντοι
456
Μονο οι αγοραστες μπορουνε να κανουνε αρνητικη αξιολογηση , οι πωλητες μονο θετικες μπορουνε να δωσουνε.

Και ο πωλητής κάνει,αν κερδίσεις έναν πλειστηριασμό και για κάποιο λόγο δεν πληρώσεις σε μια προθεσμία και κάνεις το κορόιδο (άλλαξες γνώμη,βρήκες κάτι άλλο κλπ) σου βάζει αρνητική (γιατί αυτός πρέπει να καταβάλει στο ebay το ποσοστό του)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Και ο πωλητής κάνει,αν κερδίσεις έναν πλειστηριασμό και για κάποιο λόγο δεν πληρώσεις σε μια προθεσμία και κάνεις το κορόιδο (άλλαξες γνώμη,βρήκες κάτι άλλο κλπ) σου βάζει αρνητική (γιατί αυτός πρέπει να καταβάλει στο ebay το ποσοστό του)

Λαθος κανεις

Αυτο ισχυε μεχρι το 2009 νομιζω(δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια)

Αν εχεις κερδισει μια δημοπροσια η εχεις αγορασει καποιοα τνικειμενο και δεν πληρωσεις μεσα στο χρονικο διαστημα που εχει οριστει απο τον πωλητη, ο πωλητης θα ανοιξει unpaid item case.
Το ebay θα σου στειλει mail και θα σου πει να πληρωσεις εντος ταδε ημερων.
Αν δεν πληρωσεις μετα απο 4 μερες ο πωλητης μπορει να κλεισει την υποθεση, αυτος θα παρει πισω τα fees απο την πωληση που εκανε και εσυ θα χρεωθεις unpaid item case
Και παλι σε αυτην την περιπτωση ο πωλητης δεν μπορει να σου κανει αρνητικη αξιολογηση.
Αν το κανεις 1-2 φορες(αγορασεις και δεν πληρωσεις) δεν εγινε τιποτα
θα δεχτεις απλα προειδοποιηση οτι εχεις unpaid item strike, αν συνεχισεις το ebay θα σε μπλοκαρει και πολυ απλα δεν θα μπορεις να αγορασεις τιποτα για 6 μηνες

Απο την σελιδα του ebay.

Sellers can leave only positive ratings for buyers. That means buyers should feel free to leave honest Feedback without fear of retaliation. We also have safeguards in place to protect sellers against unfair negative or neutral Feedback.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.081
Πόντοι
456
Λαθος κανεις

Αυτο ισχυε μεχρι το 2009 νομιζω(δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια)

Αν εχεις κερδισει μια δημοπροσια η εχεις αγορασει καποιοα τνικειμενο και δεν πληρωσεις μεσα στο χρονικο διαστημα που εχει οριστει απο τον πωλητη, ο πωλητης θα ανοιξει unpaid item case.
Το ebay θα σου στειλει mail και θα σου πει να πληρωσεις εντος ταδε ημερων.
Αν δεν πληρωσεις μετα απο 4 μερες ο πωλητης μπορει να κλεισει την υποθεση, αυτος θα παρει πισω τα fees απο την πωληση που εκανε και εσυ θα χρεωθεις unpaid item case
Και παλι σε αυτην την περιπτωση ο πωλητης δεν μπορει να σου κανει αρνητικη αξιολογηση.
Αν το κανεις 1-2 φορες(αγορασεις και δεν πληρωσεις) δεν εγινε τιποτα
θα δεχτεις απλα προειδοποιηση οτι εχεις unpaid item strike, αν συνεχισεις το ebay θα σε μπλοκαρει και πολυ απλα δεν θα μπορεις να αγορασεις τιποτα για 6 μηνες

Απο την σελιδα του ebay.

Sellers can leave only positive ratings for buyers. That means buyers should feel free to leave honest Feedback without fear of retaliation. We also have safeguards in place to protect sellers against unfair negative or neutral Feedback.

Ισχύουν όλα αυτά αλλά νομίζω ότι εκτός από το άνοιγμα unpaid item case σου βάζει ο πωλητής αν θέλει και αρνητική αξιολόγηση, αλλιώς δεν θα είχε νόημα η αξιολόγηση στους αγοραστές. Απλά οι μεγάλοι πωλητές αποφεύγουν να ασχοληθούν και να δίνουν αρνητικές αξιολογήσεις για να μη χάσουν πελάτες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ισχύουν όλα αυτά αλλά νομίζω ότι εκτός από το άνοιγμα unpaid item case σου βάζει ο πωλητής αν θέλει και αρνητική αξιολόγηση, αλλιώς δεν θα είχε νόημα η αξιολόγηση στους αγοραστές. Απλά οι μεγάλοι πωλητές αποφεύγουν να ασχοληθούν και να δίνουν αρνητικές αξιολογήσεις για να μη χάσουν πελάτες.

Αν πουλησεις κατι θα δεις οτι εχεις επιλογη μονο για θετικο feedback.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom