wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
εχει διάφορα. εγω ημουν σα ζομπι με τα ξοζαλ, τα αεριους μου κατσαν καλυτερα, απλα κοιμομουν νωρις το βραδυ, το πρωι ομως μια χαρα.δεν τα μπορω με κανουν σαν ζομπι >
εχει διάφορα. εγω ημουν σα ζομπι με τα ξοζαλ, τα αεριους μου κατσαν καλυτερα, απλα κοιμομουν νωρις το βραδυ, το πρωι ομως μια χαρα.δεν τα μπορω με κανουν σαν ζομπι >
και σου περασαν οι αλλεργιες ή απλα πονεσες και τις ξεχασες;
που να βρισκει πουτσα τετοια ωρα ρε μαν;Γιατί;
εχει διάφορα. εγω ημουν σα ζομπι με τα ξοζαλ, τα αεριους μου κατσαν καλυτερα, απλα κοιμομουν νωρις το βραδυ, το πρωι ομως μια χαρα.
εχει διάφορα. εγω ημουν σα ζομπι με τα ξοζαλ, τα αεριους μου κατσαν καλυτερα, απλα κοιμομουν νωρις το βραδυ, το πρωι ομως μια χαρα.
ναικαι σου περασαν οι αλλεργιες ή απλα πονεσες και τις ξεχασες;
που να βρισκει πουτσα τετοια ωρα ρε μαν;
Αυτο με τους οργασμους δεν το καταλαβα;
Σου ακούγεται ενδιαφέρον? Δίκιο έχεις. Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια. Και καλό γαμήσι και τέλος η αλλεργία. Ωραία δεν θα ήταν?
α μπουρδες λες καταλαβα λεω και γω
αυτο που περιγραφεις μπορει να ναι αλλεργκη αντιδραση,σε ευχαριστω πολυ :-* αυτες τις μερες εχω κοκκινιλες , προβλημα στο αναπνευστικο που φευγει και ερχεται με καταρροή και κνησμό στα ματια :-
Με εχουν πηδήξει αυτό το διάστημα και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπισω. Εχω εποχικες αλλεργιες συνήθως και τα αντισταμινικά με διαλύουν Εχει κανενας αλλο το ιδιο προβλημα;
αυτο που περιγραφεις μπορει να ναι αλλεργκη αντιδραση,
αλλα ταιριαζει και στα ιντερνετικα ματια μου με ατοπια.
αν ησουν αθηνα θα το λυναμε ευκολα,εντος 5 λεπτων χωρις να πληρωνες τιποτε.
αν δεν υποχωρησει με ξοζαλ και αλλες τετοιες μαλακιες,πηγαινε κανε ενδοδερμικη δοκιμασια για να το αποκλεισεις στα σιγουρα.
ειναι τελειως διαφορετικη νοσος κληρονομικη,και δε σχετιζεται με αλλεργια.
τελικα πηδηχτηκες εστω και ετσι ...
δεν με λυπαστε ουτε σαν αρρωστήσω ε; καθαρματα
ωχ η περίπτωση να εχει δικιο ο χιτμαν αυξάνεται. Πρέπει να βγάλω τους φακοι!Ατοπική δερματίτιδα ,με εκδηλώσεις από τον επιπεφυκότα .
δεν παθαινεις τιποτα εσυ ..
Το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεις κανα γκομενο να πας να χωθεις στην αγκαλια του και να κανεις την αρρωστη