παίζει στο Θέατρο που είναι στην Καρόλου απέναντι από τον ΟΣΕ κάνει τον Καραμανλή στην παράστεση νου δου φαν παρκ..
Λες το θέατρο Βέμπο.
Μάλλον κάνεις λάθος.
Δεν μπορεί να παίζει και να μη τον αναφέρει το αθηνόρμαμα. Δες το.
παίζει στο Θέατρο που είναι στην Καρόλου απέναντι από τον ΟΣΕ κάνει τον Καραμανλή στην παράστεση νου δου φαν παρκ..
βλεπω κανεις σαε δεν σχολισαε την παρουσία της Γιαννας στον λαζοπουλο!!
Δεν ειναι ο ανθρωπος που θα ελεγε καλε μου αρεσει ο Λακης ας παω να τον δω και απο κοντα...
ε ναι σου λεω... Πιστεψε μεΣώωωπα!!! Σοβαρά? Έλα τώρα!!!
Εδω η στρατιωτικη υποχρεωτικη θητευση δε μπορει να ειναι γνωμονας για το αν καποιος εχει η οχι τα κριτηρια(Λαζόπουλος Τριανταφυλλόπουλος) που στρατό δεν πήγανε
Τσίπρας, μάλιστα κύριοι, το παιδί φαινόμενο, όπως πιο πριν ο λαλιώτης. Αυτοί προέρχονται από παρθενογενέσεις. Έχω πάρει 5 πτυχία και δεν παίρνω τα λεφτά που παίρνουνε οι κύριοι. Ο κύριος Τσίπρας όμως πριν να μάθει να περπατάει και να βήχει ήξερε να αναλύει πολιτικη και να σχεδιάζει στρατηγικές, βρε δεν πάν στο διάολο...
βλεπω κανεις σαε δεν σχολισαε την παρουσία της Γιαννας στον λαζοπουλο!!
Η προσκεκλημενη καριολα Αγγελοπουλου του Λαζοπουλου ποσα?
Οπως προειπα επιχειρηματιες τετοιου βεληνεκους εχουν παντα ανθρωπους διπλα τους που να τους εχουν ετοιμοΕιναι παρα πολυ εξυπνη και καμια της κινηση δεν ειναι τυχαια.
εχεις σκεφτει να γινεις δημοσιογραφος?Δυστυχώς παρ'όλην την Αριστοφανική διάθεση του Λαζόπουλου, η γνώμη μου παραμένει η ίδια.
Παλιότερα δεν μου άρεσε γιατί τον έβρισκα σαχλό με τους 10 Μικρούς Μήτσους. Ταλέντο έχει πάντως.
Αρχίζω κι αποκτάω ένα αντανακλαστικό που με οδηγεί στην απόρριψη οποιουδήποτε γεγονότος γίνεται μαζικό. Πιστεύω πως όταν κάτι γίνεται μαζικό διαβρώνεται, ξεχνά τις αρχικές του προθέσεις, περιπλέκεται σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας κ.λ.π.
Δηλαδή δεν έχει επιπτώσεις το γεγονός πως ο Ελεύθερος Τύπος πουλάει τα DVD του Αλ Τσαντίρι και ως δια μαγείας εμφανίζεται ανέμελη στο κοινό κι η κα Αγγελλοπούλου να χειροκροτάει? Επιπλέον, παρ΄όλο που δεν μου αρέσει η σάτιρα του, δεν μπορώ να παραβλέψω πως ενέχει συνήθως και το γνωστό 5λεπτο του Συνασπισμού...
Κατάφερε να γίνει αντικείμενο κουβέντας στα γραφεία τις Τετάρτες προτού γυρίσουν οι Νεοέλληνες στην μίζεη πραγματικότητα που κάποιοι έχουν φτιάξει και την γλυκαίνουν απλά με την σάτιρα του Λάκη. Κρίνει τα κακώς κείμενα, κουνάει ο τηλεθεατής το κεφάλι του συγκαταβατικά, θα το σχολιάσει λιγουλάκι με την γυναίκα του, θα πει και το σχετικό αστειάκι στην δουλειά και μετά ξαναμπαίνει στην ρουτίνα του.
Αυτό είναι το νόημα της σάτιρας?Ισως ναι, ίσως γλυκαίνει απλά το χάπι της καθημερινότητας. Ισως όμως η σάτιρα να έπρεπε να έχει πιο ανατρεπτικό και λιγότερο εύπεπτο χαρακτήρα, διανθισμένο με μουσικούλα της γλυκιάς μας νιότης... Μπορείς κε Λαζόπουλε?
Εγώ είμαι ένας από αυτούς μπες και διάβασε τώρα το κόμεντ που άφησα.. Την έκανε να χάσει τα αβγά και τα πασχάλια την κυρία Μέχρι τώρα και εγώ ήμουν με την πλευρά του Λαζόπουλου.Αλλά τελευταίως έχω αντιληφθεί ότι δεν θίγει την δεξιά σε σημείο που θίγει το ΠΑΣΟΚ και επίσης απέκρυψε το γεγονός με την Νατάσσα.Ποσοι απο αυτους που ειδαν το βιντεο θελανε να πλακωσουν στα μπουνιδια την καριολα που
υπερασπιζεται την Καραμανλη,την ωρα που παει να φιμωσει τον Φικιωρη?
καθε σου ποστ ειναι γροθια στο κατεστημενο.
αυτες τις βλακειες στα οπαδικα να μην εγραφες!
respect εχεις σκεφτει να γινεις δημοσιογραφος?
πρεπει οι υπευθυνοι να σου δωσουν τον τιτλο του λογιου μπουρδελανθρωπου!!!
για το Λαζοπουλο θα πω αργοτερα...
ΛΑΜΟΓΙΟ είναι αυτος που παιζει τον ρολο αυτόν από τον οποιον θα ωφεληθει οοι ελληνικες ταινιες π.χ. ελ γκρεκο που παιζει ο λακης κατα καιρους η πρωταγωνιστει οταν ξεμενουν απο χορηγους που πανε????ακριβως...στο υπουργειο πολιτισμου βρε κουτα...η φωτογραφια που ειναι ο ζαχοπουλος στο βημα και ο λακης απο πισω δεν σας ειπε τιποτα σε οσους την ειδαν?