Νέα

Άλλαξα γνώμη για τον Λαζόπουλο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
παίζει στο Θέατρο που είναι στην Καρόλου απέναντι από τον ΟΣΕ κάνει τον Καραμανλή  στην παράστεση νου δου φαν παρκ..

Λες το θέατρο Βέμπο.

Μάλλον κάνεις λάθος.
Δεν μπορεί να παίζει και να μη τον αναφέρει το αθηνόρμαμα. Δες το.

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ΖΑΙCHIC με το πιο γαματο αβαταρ του φορουμ(το εννοω)
Εδω κανεις ενα λαθος..
Δεν ειναι μισθωτοι.
Ειναι πλουσιοι αμοιβομενοι ηθοποιοι (πλεον)με ξεχωρη ειδικοτητα ο καθενας τους,
διατεταγμενοι απο τα ΜΜΕ για το σκοπο της χειραγωγησης.
Αυριανοι επιχειρηματιες και δη γονοι των επομενων τηλεοπτικων περσονα.
Τα παιδια τους αυριο θαχουν μια πρωτη θεση σε οιαδηποτε πηγη εξουσιας οι γονεις τους
εχουν επαφες μεσω του επαγγελματος τους και τον γνωριμιων τους.
Δεν ειναι μισθωτοι ουτε κατα πασα μια εννοια.

Ειναι τα πρωτοκλασατα στελεχη του ελεγκτικου μηχανισμου των ΜΜΕ.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γαμαομανουλες ευχαριστω για Αβαταρ, ειμαι τρελλα θιασωτης του Αλ Μπαντι. Μισθωτοι ή όχι, υπάλληλοι παντως ειναι και εντολες δεχονται απο τα αφεντικα και ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια, ανεξαρτητα του ποσα τσεπωνουν... που δεν ειναι βεβαια και λιγα

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Υπαλληλος ο τριανταφυλλοπουλος και ο θεμος που ειναι ιδιοκτητες τυπου?
Υπαλληλοι που με τα υπερκερδη τους εχουν επιχειρην και μεριδια σε παμπολες εταιρειες
πλην αυτης που εργαζονται και χρησιμοποιουνται?
Να μου το πεις αυτο για τη γλαστρα στα πρωιναδικα ναι,αλλα για τους φτασμενους
50αρηδες που εχουν δις ευρω στους λογαριασμους πιστευω ο ορισμος "υπαλληλος"
δεν αρμοζει.
Την εννοια του dont hate the player,hate the game την ασπαζομαι,
αλλα στη συγκεκριμενοι περιπτωση αυτοι οι players και οι απογονοι τους
θα χουν μεριδιο στο game.
Υπαλληλος που να εχει μεριδιο στην εταιρεια δεν ειναι υπαλληλος,ειναι ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είναι δυνατόν να κρίνουν την εξουσία και να στηλιτεύουν τις ρεμούλες και τις δουλειές της πίσω πόρτας αυτοί οι δύο (Λαζόπουλος Τριανταφυλλόπουλος) που στρατό δεν πήγανε, που έχουν κάνει τα πλείστα όσα....
και πώς γίνεται αφού όλοι αυτοί που σχολιάζονται λένε πως οι δυο τους λένε ψέματα και ανακρίβειες να μην έχουνε ποτέ καταδικαστεί;
Σκατοηθική της ελληνικής κοινωνίας.
Τσίπρας, μάλιστα κύριοι, το παιδί φαινόμενο, όπως πιο πριν ο λαλιώτης. Αυτοί προέρχονται από παρθενογενέσεις. Έχω πάρει 5 πτυχία και δεν παίρνω τα λεφτά που παίρνουνε οι κύριοι. Ο κύριος Τσίπρας όμως πριν να μάθει να περπατάει και να βήχει ήξερε να αναλύει πολιτικη και να σχεδιάζει στρατηγικές, βρε δεν πάν στο διάολο...
Οι συμφοιτητές μου που ήταν στις νεολαίες βρήκανε άμεσα ΄να τους περιμένουνε 5-6 θέσεις σε εταιρίες βεληνεκούς μεγάλου κι εγώ που είχα μεγαλύτερο μεσο όρο από αυτούς πάλευα μέσα από το Στρατό να στέλνω βιογραφικά για να κάνω κάπου την πρακτική μου.
Δεν πειράζει. Αυτούς όλους κάποιοι από εμάς έχουμε τη δυνατότητα να τους φτύνουμε στο δρόμο αν τους βρούμε στα μούτρα...γιατί τελικά έχουμε καταφέρει περισσότερα από εκείνους.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
  βλεπω κανεις σαε δεν σχολισαε την παρουσία της Γιαννας στον λαζοπουλο!!
Παντως σε πολλα επεισοδια μεσα στο κοινο εχει δειξει μια γνωστη μου (σπορ ντυμενη με και τουμπανο το ζυβι).

Προχθες που ηταν η Γιαννα ΦΟΡΑΓΕ ΤΑΓΕΡ η γνωστή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιας όμως και η καταπληκτικη κα Γιαννα μας εχει βολεψει την μιση Φιλοθεη-Εκαλη-Διονυσο ως ΒΠ και ως οικογενειαρχης της αφιερωνω το παρακατω τραγουδι

[youtube=425,350]IbLRf0j80wU[/youtube]

Το οποιο ακουγεται "Yanna I wanna be your dog" μπας και παρουμε καμια θεσούλα και εμεις!!!!!!!!!!!!!

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1

το ξεχασα εντελως. Μαλλον κατι ετοιμαζει η Γιαννα. Ειναι παρα πολυ εξυπνη και καμια της κινηση δεν ειναι τυχαια. Τωρα θα παρει κανενα καναλι και προφανως μαζι της και το Λαζοπουλο, ή ποιος ξερει τι αλλο. Παντως ομως τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Δεν ειναι ο ανθρωπος που θα ελεγε καλε μου αρεσει ο Λακης ας παω να τον δω και απο κοντα...

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
(Λαζόπουλος Τριανταφυλλόπουλος) που στρατό δεν πήγανε
Εδω η στρατιωτικη υποχρεωτικη θητευση δε μπορει να ειναι γνωμονας για το αν καποιος εχει η οχι τα κριτηρια
να ειναι δημοσιο προσωπο η κατα ποσο αποτελει προτυπο για αλλους.
Μη ξεχναμε οτι προσφατα παρουσιαστηκε ο Τζαννης στο Ναυτικο
και για οσους δεν ξερουν ο Τζαννης υπηρετησε 2 βδομαδες εκ των οποιων μετα απο αυτες ΤΕΛΟΣ η στρατευση για αυτον.
Αλλα παραδειγματα?Παμπολα!
Απο Ρεμο,τσαρτα,γιο του Γιανακοπουλου μεχρι..Ρουβα!
Ειμαι της αποψης οτι οποιος καταφερει να μην κανει στρατο,ειτε με Λουφα,ειτε με Γιωτοχαρτο,ειτε με πολιτικο βυσμα,ειτε
με διαφυγη στο εξωτερικο ειτε με αλλον οιονδηποτε τροπο μπορει..ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!
Τα γαμησια που εφαγα στην Κυπρο,εγω δε θελω νατα τρωει ο καθε ελληνας που παει να υπηρετησει ενα ξεπουλημενο πανι(μιλαμε για το σημερα),με το
σταυρο πανω που ολα τα λαμογια χρησιμοποιουν ως δικαιολογια για να κονομανε.
Προτιμω 1000 φορες η ελλαδα να εχει συνορα μεχρι την Αθηνα και να ειναι 100% Ελληνικη,παρα να ειναι οπως τωρα και να
ειναι μπασταρδεμενη φυλη βαλκανιων,με μανατζμεντ γερμανικο κυριως.

Τσίπρας, μάλιστα κύριοι, το παιδί φαινόμενο, όπως πιο πριν ο λαλιώτης. Αυτοί προέρχονται από παρθενογενέσεις. Έχω πάρει 5 πτυχία και δεν παίρνω τα λεφτά που παίρνουνε οι κύριοι. Ο κύριος Τσίπρας όμως πριν να μάθει να περπατάει και να βήχει ήξερε να αναλύει πολιτικη και να σχεδιάζει στρατηγικές, βρε δεν πάν στο διάολο...

Εδω δικαιολογω αυτο που λες αλλα δινω ενα και μονο ελαφρυντικο στον Τσιπρα..
Δε μπορει ρε Πουστη μου 30αρης,απο οτι φυτωριο και να ανεκαμψε,απο οσο κοματοσκυλα κι αν ειναι
να μην εχει επαφη με την ανεργια,τη φτωχεια,τον απλο πολιτη περισσοτερο απο το 90% των 60αρηδων της πολιτικης ζωης!
Δε μπορει ρε πουστη ο Τσιπρας,να μην εχει ενα φιλο,ενα συμμαθητη απο το σχολειο,ενα ξαδερφο που να μην δουλευε ποτε
στα γκουντυς η σεκιουριτι με 600 ευρω(Ασχετα με τον αν θα τον βολεψει) και να μην ξερει την πικρα αυτης της καταστασης.
Δε μπορει ο τσιπρας να εχει την ΑΥΛΗ που εχουν οι επι δεκαετιες εξουσιες των 3 οικογενειων οπου ποτε δεν τους επιτρεπει
να εχουν αληθινη γνωση της καταστασης?
Οι ελληνες ηγετες εχουν 2000 καθημερινα βολεμενους που τους παρουσιαζουν με νουμερα τα γεγονοτα.
Δεν εχουν λαικους ανθρωπους γυρω τους.
Τουλαχιστον ενας 30αρης Τσιπρας(οπως κι αν τον λενε) μεσα στην Αυλη του θαχει ΚΑΙ τη γενια των 700 ευρω,θαχει
σιγουρα περισσοτερους μη-βολεμενους και σιγουρα,θα εχει καλυτερη νοοτροπια απο οτι ενας ανεραστος 60αρης μεγαλωμενος
για να γινει πρωθυπουργος απο τα 5 του.

Η προσκεκλημενη καριολα Αγγελοπουλου του Λαζοπουλου ποσα?

Απο τη στιγμη που βιομηχανοι και εκπροσωποι του κεφαλαιου σκανε πρωτη μουρη σε εκπομπη που το κυριο της μελημα
ειναι η φωνη του απλου Ελληνα
Απο τη στιγμη που ο ηθοποιος τη ΔΕΧΕΤΑΙ στο στουντιο του,ενω ξερει (Ασχετα αφεντικο του η οχι) οτι αποτελει
αυτη και εχει ΜΕΓΑΛΗ ευθυνη για σκανδαλα επι 2004,κατι σπαταλιτσες μωρε,
τοτε
η οποια πορεια εχει μεχρι εκεινη τη στιγμη παει στραφι
γιατι ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ να κατσεις στον ιδιο χωρο με τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ της καταστασης που εσυ σατυριζεις και βγαζεις ψωμακι,
ειναι οτι χειροτερο.

Μεγαλυτερη αποδειξη οτι ο Λακης ειναι εντεταλμενο και επελεγμενο οργανο των ΜΜΕ και του κεφαλαιου για να κανει τους
πολλους να νιωθουν οτι ακουγονται και δεν ειναι μονοι υπαρχει?
Μεγαλυτερη οργη να εχεις μια παμπλουτη με τουπε σε εκπομπη που δειχνει βιντεο απο τον παπου σου να κλαιγεται
οτι πειναει και αυτη να ψυχαγωγειται(λογω του οτι αυτα που βλεπει δεν τα βιωνει ως πραγματικο,αλλα ως σοου)
Υπαρχει?

Ειναι παρα πολυ εξυπνη και καμια της κινηση δεν ειναι τυχαια.
Οπως προειπα επιχειρηματιες τετοιου βεληνεκους εχουν παντα ανθρωπους διπλα τους που να τους εχουν ετοιμο
μαρκετινγκ πλαν του πως θα προβληθουν,τι θα επενδυσουν,ποτε,τι θα πουν,τι θα βγαλουν εξω στα ΜΜΕ,ποιον πρεπει να
εξαγορασουν,ποιον να εκβιασουν και αλλα πολλα.
Το θεμα εξυπναδας το αμφισβητω εντελως.
Δεν εχει να κανει με την ευφυια ενος να φτασει εκει που εφτασε μια οικογενεια Αγγελοπουλου.
Το να μαθεις να μιλας και να φερεσαι ως κατι τη στιγμη που το περιβαλλον σου σε εκπαιδευει απο τα γενησιμια σου να
εισαι αυτο που θα γινεις δε σε καθιστα και εξυπνο συναμα περισσοτερο απο εναν απλο ανθρωπο.
Εχει να κανει με το χρημα και τη δυναμη και μονο που ερχεται απο αυτο.
Τις σχεσεις εξαρτησης που εχουν αλλοι απο την οικογενεια της.
Τον ολο μηχανισμο που συγκαλυπτει και δισυνδεει τετοιου ειδους οικογενειες μεταξυ τους με σκοπο και μονο τον
ολοκληρωτικο ελεγχο των κατωτερων ταξεων.

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μια εκπομπη και μονο θα περασει το 90% τηλεθεαση,ασχετως αν την προβαλει ενας Λακης,ενας Μακης,η μια Δρουζα.
Μια εκπομπη που να προβαλει τον απλο ελληνα οπως ειναι.
(Δεν εννοω καθυστερημενους της Πανια η τα στημενα της Δρουζας)
Να μιλαει για ΟΛΟΥΣ οπως εκανε ο φικιωρης με την αργκο τη λαικη.
Εγγυημενη επιτυχια.
Ο λακης δεν κανει 70% γιατι εχει ταλεντο μονο,
κανει γιατι παρουσιαζει ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με βιντεο που λενε ωμα την αληθεια τους
και αυτος απλα συμπληρωνει(μεχρι εκει που του λενε) καποια λογια ακομα.
Οπως και ενας χοντρομπαλας,δυσνοητος τυπος πλουτισε με τετοια βιντεο ΑΠΛΩΝ η οχι ανθρωπων χωρις ποτε
να εχει χασει ενα κιλο δουλευοντας ο ιδιος..

Εμεις ειμαστε η Πρωτογενης Υλη του Προιοντος Λαζοπουλου..

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δυστυχώς παρ'όλην την Αριστοφανική διάθεση του Λαζόπουλου, η γνώμη μου παραμένει η ίδια.

Παλιότερα δεν μου άρεσε γιατί τον έβρισκα σαχλό με τους 10 Μικρούς Μήτσους. Ταλέντο έχει πάντως.
Αρχίζω κι αποκτάω ένα αντανακλαστικό που με οδηγεί στην απόρριψη οποιουδήποτε γεγονότος γίνεται μαζικό. Πιστεύω πως όταν κάτι γίνεται μαζικό διαβρώνεται, ξεχνά τις αρχικές του προθέσεις, περιπλέκεται σε παιχνίδια δύναμης  και εξουσίας κ.λ.π.

Δηλαδή δεν έχει επιπτώσεις το γεγονός πως ο Ελεύθερος Τύπος πουλάει τα DVD του Αλ Τσαντίρι και ως δια μαγείας εμφανίζεται ανέμελη στο κοινό κι η κα Αγγελλοπούλου να χειροκροτάει? Επιπλέον, παρ΄όλο που δεν μου αρέσει η σάτιρα του, δεν μπορώ να παραβλέψω πως ενέχει συνήθως και το γνωστό 5λεπτο του Συνασπισμού...

Κατάφερε να γίνει αντικείμενο κουβέντας στα γραφεία τις Τετάρτες προτού γυρίσουν οι Νεοέλληνες στην μίζεη πραγματικότητα που κάποιοι έχουν φτιάξει και την γλυκαίνουν απλά με την σάτιρα του Λάκη. Κρίνει τα κακώς κείμενα, κουνάει ο τηλεθεατής το κεφάλι του συγκαταβατικά, θα το σχολιάσει λιγουλάκι με την γυναίκα του, θα πει και το σχετικό αστειάκι στην δουλειά και μετά ξαναμπαίνει στην ρουτίνα του.

Αυτό είναι το νόημα της σάτιρας?Ισως ναι, ίσως γλυκαίνει απλά το χάπι της καθημερινότητας. Ισως όμως η σάτιρα να έπρεπε να έχει πιο ανατρεπτικό και λιγότερο εύπεπτο χαρακτήρα, διανθισμένο με μουσικούλα της γλυκιάς μας νιότης... Μπορείς κε Λαζόπουλε?

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια εχουμε φτασει να γραφουμε τα αυτονοητα. Το συστημα προωθει και ανεβαζει ατομα τα οποια μπορει να ελεγχει (Μακης=στρατιωτικο & κομπινες, Θεμος=ξεπλυμα $, Λακης=ναρκωτικα, γκροβερακι, και λοιπα) αλλα και διαφορες γκομενες / πουτανιτσες. Οι λεγομενοι "opinion makers" που διαμορφωνουν κοινη γνωμη, οσο πιο ευαλωτοι τοσο το καλυτερο. Αλιμονο αν εβαζε ατομα τα οποια δε κρατουσε στο χερι ωστε να τα ελεγχει. Γι αυτο και δεν προωθουνται αξια ατομα τα οποια δεν εχουν ψεγαδια και ειναι απροβλεπτα και επικινδυνα. Ετσι προωθουνται και πρωθυπουργοι οποιοι εχουν την ιστορια τους , πχ στην Βοστωνη αλλα και τις περιεργες ανδρκες παρεουλες με την Σαλωμη κ.α. Ενας τετοιος πρωθυπουργος συμφερει, ειναι απολυτα ελεγχομενος και πρεπει υποστηριχθει και παραμεινει οσο ειναι χρησιμος, μετα ο επομενος. Στην Αρχαια Ελλαδα (Θεμιστοκλης, Αλκιβιαδης κ.α.), και στην Αρχαια Ρωμη, όποιος στρατηγος ή πολιτικος αποκτουσε δυναμη και δεν ελεγχοταν, ειτε εξοστρακιζοταν ή τον δολοφονουσαν. Απο τοτε εως σημερα τιποτε δεν αλλαξε και ουτε προκειται να αλλαξει. Το 1920 ο Βενιζελος που διπλασιασε εκταση Ελλαδας δεν βγηκε ουτε βουλευτης, τον Μητσοτακη τον εδιωξαν νυκτα, τον Σημιτη τον λοιδωρησαν και συνεχιζουν να τον μειωνουν. Αν ομως εισαι μεθυσος, γκομενιαρης και με εξωγαμα, σε κραταμε 15 χρονια στην εξουσια (κουιζ ..ποιον εννοω??).

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καθε σου ποστ ειναι γροθια στο κατεστημενο.
αυτες τις βλακειες στα οπαδικα να μην εγραφες!
respect :thumbsup:
Δυστυχώς παρ'όλην την Αριστοφανική διάθεση του Λαζόπουλου, η γνώμη μου παραμένει η ίδια.

Παλιότερα δεν μου άρεσε γιατί τον έβρισκα σαχλό με τους 10 Μικρούς Μήτσους. Ταλέντο έχει πάντως.
Αρχίζω κι αποκτάω ένα αντανακλαστικό που με οδηγεί στην απόρριψη οποιουδήποτε γεγονότος γίνεται μαζικό. Πιστεύω πως όταν κάτι γίνεται μαζικό διαβρώνεται, ξεχνά τις αρχικές του προθέσεις, περιπλέκεται σε παιχνίδια δύναμης  και εξουσίας κ.λ.π.

Δηλαδή δεν έχει επιπτώσεις το γεγονός πως ο Ελεύθερος Τύπος πουλάει τα DVD του Αλ Τσαντίρι και ως δια μαγείας εμφανίζεται ανέμελη στο κοινό κι η κα Αγγελλοπούλου να χειροκροτάει? Επιπλέον, παρ΄όλο που δεν μου αρέσει η σάτιρα του, δεν μπορώ να παραβλέψω πως ενέχει συνήθως και το γνωστό 5λεπτο του Συνασπισμού...

Κατάφερε να γίνει αντικείμενο κουβέντας στα γραφεία τις Τετάρτες προτού γυρίσουν οι Νεοέλληνες στην μίζεη πραγματικότητα που κάποιοι έχουν φτιάξει και την γλυκαίνουν απλά με την σάτιρα του Λάκη. Κρίνει τα κακώς κείμενα, κουνάει ο τηλεθεατής το κεφάλι του συγκαταβατικά, θα το σχολιάσει λιγουλάκι με την γυναίκα του, θα πει και το σχετικό αστειάκι στην δουλειά και μετά ξαναμπαίνει στην ρουτίνα του.

Αυτό είναι το νόημα της σάτιρας?Ισως ναι, ίσως γλυκαίνει απλά το χάπι της καθημερινότητας. Ισως όμως η σάτιρα να έπρεπε να έχει πιο ανατρεπτικό και λιγότερο εύπεπτο χαρακτήρα, διανθισμένο με μουσικούλα της γλυκιάς μας νιότης... Μπορείς κε Λαζόπουλε?
εχεις σκεφτει να γινεις δημοσιογραφος?
πρεπει οι υπευθυνοι να σου δωσουν τον τιτλο του λογιου μπουρδελανθρωπου!!!
για το Λαζοπουλο θα πω αργοτερα...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ποσοι απο αυτους που ειδαν το βιντεο θελανε να πλακωσουν στα μπουνιδια την καριολα που
υπερασπιζεται την Καραμανλη,την ωρα που παει να φιμωσει τον Φικιωρη?
Εγώ είμαι ένας από αυτούς μπες και διάβασε τώρα το κόμεντ που άφησα.. Την έκανε να χάσει τα αβγά και τα πασχάλια την κυρία :idiot: Μέχρι τώρα και εγώ ήμουν με την πλευρά του Λαζόπουλου.Αλλά τελευταίως έχω αντιληφθεί ότι δεν θίγει την δεξιά σε σημείο που θίγει το ΠΑΣΟΚ και επίσης απέκρυψε το γεγονός με την Νατάσσα.
Για μένα ο Λαζόπουλος είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος που ξέρει να παίζει στα δάχτυλά του το σύστημα με λαϊκισμούς και προσπαθεί να υπερασπιστεί και να πάρει με το μέρος του την μικρομεσσαία τάξη.
Ποτέ (πλην μιας φοράς) θίγει τον Έλληνα-πρόβατο παρά μόνο τον ανυψώνει και παρουσιάζεται σαν Μεσσίας και φωνή του μεσαίου νου όπως λέει.

Μαύρο στο Λαζόπουλο πλέον και από εμένα.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
καθε σου ποστ ειναι γροθια στο κατεστημενο.
αυτες τις βλακειες στα οπαδικα να μην εγραφες!
respect :thumbsup:εχεις σκεφτει να γινεις δημοσιογραφος?
πρεπει οι υπευθυνοι να σου δωσουν τον τιτλο του λογιου μπουρδελανθρωπου!!!
για το Λαζοπουλο θα πω αργοτερα...

Στα οπαδικά βγάζω την βαρβατίλα μου :think: :think: :think:
Σόρρυ πάντως αν έχω θίξει προσωπικά κάποιους...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σχετικά με την δημοσιογραφία, όταν σε συνέντευξη σε "γνωστή" εφημερίδα μου είπαν για τις συνθήκες εργασίας (Ανοιχτό για να μην πω Ξεσκισμένο ωράριο) και για τις απολαβές (ας μην το αναφέρω καλύτερα) είπα της Κας ποθ διεξήγε την συζήτηση:
"Mε συγχωρείτε, αλλά νομίζω πως ο Αβραάμ Λίνκολν έχει καταργήσει την Δουλεία". Χαιρέτησα, σηκώθηκα κι έφυγα. ¨Ετσι άδοξα έληξε η δημοσιογραφική μου καριέρα. Γι' αυτό τώρα τραβιέμαι στα μπουρδέλα(.com)...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Προσωπικα πιστευω οτι προκειται για τον μεγαλυτερο κωμικο της γενιας του,
κατι αναλογο με τον Χαρυ Κλυν , για την ακριβως προηγουμενη γενια.
Απολαυστε την συναντηση των δυο αυτων ιερων τερατων του θεατρου μας.
[youtube=425,350]z6mKWoOBDpI[/video]
[youtube=425,350]L82ZZ3ZmdRI[/video]
[youtube=425,350]-Rm3wqo_B9c[/video]
[youtube=425,350]go5_9bs6lXo[/video]
[youtube=425,350]acZmP-ZWZ8g[/video]

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
οι ελληνικες ταινιες π.χ. ελ γκρεκο που παιζει ο λακης κατα καιρους η πρωταγωνιστει οταν ξεμενουν απο χορηγους που πανε????ακριβως...στο υπουργειο πολιτισμου βρε κουτα...η φωτογραφια που ειναι ο ζαχοπουλος στο βημα και ο λακης απο πισω δεν σας ειπε τιποτα σε οσους την ειδαν?
ΛΑΜΟΓΙΟ είναι αυτος που παιζει τον ρολο αυτόν από τον οποιον θα ωφεληθει ο
Συνετερος  παικτης και θα κερδισει εκ του ασφαλους τους αλλους παικτες !
Στα ΜΜΕ θα βρουμε πολλα λαμογια ! στην πολιτικη το ιδιο ! εδώ μεσα στα bourdela  το ιδιο ! ΠΑΝΤΟΥ .
Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (και τα αλλα αγοριακια) πηγε στο σχολειο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ . εκει που θα ¨σπουδασει¨ κανεις τους φιλους μου τους παπατζηδες και τα συνετερακια τους τα  λαμογια !

ΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ   ΠΟΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ¨ΚΟΡΟΙΔΟ΄΄
ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ……………

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom