Νέα

Αλλαγή καταλληλότερου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Με ρώτησες για το πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος και σου απάντησα.
Σε ρώτησα ποιες είναι οι προγραμματικές διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ΔΕΝ απάντησες.
ΟΤΑΝ απαντήσεις, θα δικαιούσαι να με ρωτάς πάλι ότι θέλεις.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
πες του και εσυ οτι φταιει το πασοκ να παει σε αλλο θρεντ να τον μπινελικωσουν!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking:

ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έλεος ρε πούστη μου!
Πάνω που είπαμε δόξα σοι ο Θεός που ξεφορτωθήκαμε τον pleasuregiver, εμφανίστηκε άξιος διάδοχος του να μπαίνει σε όλα τα θρεντ και να τα γαμάει.

Τι να σου πω ρε φέθρυ. Στην αρχή σε συμπαθούσα και απορούσα γιατί σου την έπεφταν όλοι. Τελικά όμως δίκιο είχαν. Το τραβάει ο οργανισμός σου. Δεν πας καλύτερα στον Γιάννα FM να κάνεις εκπομπή με την συντρόφισα Λιάνα; Κι άσε εμάς τους μαλάκες να συζητάμε ότι θέλουμε.

Όσον αφορά το θέμα που έθεσε ο Siegf, αν μετά όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, η πλειοψηφία του κόσμου συνέχιζε να θεωρεί τον Κωστάκη καταληλότερο για πρωθυπουργό, τότε θα άρχιζα να σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση μετανάστευσης μου σε κάποια πολιτισμένη χώρα, π.χ. Ουγκάντα.

Είναι απόλυτα σεβαστή η θέλησή σου να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.
Πρέπει όμως να το πράξουμε όλοι αυτό που εσύ θεωρείς σωστό;
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;        :)

Επισκέπτης
Έλεος ρε πούστη μου!
Πάνω που είπαμε δόξα σοι ο Θεός που ξεφορτωθήκαμε τον pleasuregiver, εμφανίστηκε άξιος διάδοχος του να μπαίνει σε όλα τα θρεντ και να τα γαμάει.

Τι να σου πω ρε φέθρυ. Στην αρχή σε συμπαθούσα και απορούσα γιατί σου την έπεφταν όλοι. Τελικά όμως δίκιο είχαν. Το τραβάει ο οργανισμός σου. Δεν πας καλύτερα στον Γιάννα FM να κάνεις εκπομπή με την συντρόφισα Λιάνα; Κι άσε εμάς τους μαλάκες να συζητάμε ότι θέλουμε.

Όσον αφορά το θέμα που έθεσε ο Siegf, αν μετά όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, η πλειοψηφία του κόσμου συνέχιζε να θεωρεί τον Κωστάκη καταληλότερο για πρωθυπουργό, τότε θα άρχιζα να σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση μετανάστευσης μου σε κάποια πολιτισμένη χώρα, π.χ. Ουγκάντα.  
μα εισαι καλα που τον διωχνεις!!! εμας δεν μας σκεφτεσαι καθολου. ασε τον να μας διασκεδαζει και να μας εκτονονει με τις μαλακιες που λεει. δεν ειναι τυχαιο οτι τον φωναζουν η πουτανα του σαιτ. οπου μπαινει πουτανα τα κανει!!! αλλα οπως καθε πουτανα της αρεσει να την γαμανε ετσι και αυτος του αρεσει να τον βριζουν φτιαχνεται ρε αδερφε!!! αλωστε και ο ιδιος το εχει παραδεχτει δημοσια!!! :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οκ, το εκλαμβάνω ως σαφή αδυναμία σου να μου απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση και σε καληνυχτίζω.

Σου θυμίζω όμως οτι λίγες γραμμές πιο πριν έλεγες για τον bodos οτι είναι κάφρος.
Δικαίωμά σου να τα βρίσκεις και με κάφρους, βεβαίως.
Και δικαίωμα δικό μου να έχω όποια άποψη θέλω για τη σοβαρότητά σου.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Οκ, το εκλαμβάνω ως σαφή αδυναμία σου να μου απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση και σε καληνυχτίζω.

Σου θυμίζω όμως οτι λίγες γραμμές πιο πριν έλεγες για τον bodos οτι είναι κάφρος.
Δικαίωμά σου να τα βρίσκεις και με κάφρους, βεβαίως.
Και δικαίωμα δικό μου να έχω όποια άποψη θέλω για τη σοβαρότητά σου.

Η προβοκάτσια επαναλαμβάνεται... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Είναι απόλυτα σεβαστή η θέλησή σου να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.
Πρέπει όμως να το πράξουμε όλοι αυτό που εσύ θεωρείς σωστό;
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;        :)
φιλε px75 καταλαβαινεις για τη ηλιθιο προκιεται τη του ειπες και τι απαντησε. παλι το πασοκ!!! μιλαμε για την περιπτωση πρεπει να εχει φαει πολυ μεγαλη πουτσα απο πασοκο!!!! :jerking: :jerking:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

Η σαφής αδυναμία σαφώς φαίνεται...
και όσον αφορά άλλους εγώ δεν τους ήξερα όπως και σένα...  :-
αλλά φαίνεται ότι αυτοί σε ξέρανε καλύτερα!  :2funny:

Επισκέπτης
Ρε φίλε, ειλικρινά θέλω να συναντήσω τον ντίλερ σου.
Τόσο καλό πράμα είναι κρίμα να το φυλάς για τον εαυτό σου.
ασε εγω του τον εχω ζητησει πρωτος!!! παπια πες μας τη πινεις και δεν μας δινεις!!!!

Επισκέπτης
Oι πασοκοι με αφορμη τα γκαλοπ ξεθαρεψαν και εχουν βγαλει τα νυχια τους εξω και γρυλιζουν :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το αν είναι κάποιος κάφρος κρίνεται εκ των υστέρων αφού αντιληφθούμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε... :jerking:

Α, πρώτα είναι κάφρος και μετά αλλάζουμε άποψη επειδή είναι κι αυτός ΠΑΣΟΚος, έτσι;
Να χαρώ σταθερότητα χαρακτήρα!        :dancing:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Α, πρώτα είναι κάφρος και μετά αλλάζουμε άποψη επειδή είναι κι αυτός ΠΑΣΟΚος, έτσι;
Να χαρώ σταθερότητα χαρακτήρα!         :dancing:
βρε, μετά συγχωρήσεως, μαλακοπίτουρα όταν λέω κάφρους εννοώ αυτούς που φαίρονται γενικώς σαν κάφροι και όχι ειδικώς σε σένα...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom