ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ρε ηλιθιε δεν βλεπεις οτι κανενας δεν ασχολειται σοβαρα μαζι σου. τι θες να σου πουν; το πασοκ φταιει για ολα !!!!!!Ακόμα η απάντηση που περιμένω;![]()
πες του και εσυ οτι φταιει το πασοκ να παει σε αλλο θρεντ να τον μπινελικωσουν!!!!!!!!!!!!!!!κι εγώ!!! ;)![]()
![]()
![]()
Εσύ???![]()
![]()
![]()
πες του και εσυ οτι φταιει το πασοκ να παει σε αλλο θρεντ να τον μπινελικωσουν!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Έλεος ρε πούστη μου!
Πάνω που είπαμε δόξα σοι ο Θεός που ξεφορτωθήκαμε τον pleasuregiver, εμφανίστηκε άξιος διάδοχος του να μπαίνει σε όλα τα θρεντ και να τα γαμάει.
Τι να σου πω ρε φέθρυ. Στην αρχή σε συμπαθούσα και απορούσα γιατί σου την έπεφταν όλοι. Τελικά όμως δίκιο είχαν. Το τραβάει ο οργανισμός σου. Δεν πας καλύτερα στον Γιάννα FM να κάνεις εκπομπή με την συντρόφισα Λιάνα; Κι άσε εμάς τους μαλάκες να συζητάμε ότι θέλουμε.
Όσον αφορά το θέμα που έθεσε ο Siegf, αν μετά όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, η πλειοψηφία του κόσμου συνέχιζε να θεωρεί τον Κωστάκη καταληλότερο για πρωθυπουργό, τότε θα άρχιζα να σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση μετανάστευσης μου σε κάποια πολιτισμένη χώρα, π.χ. Ουγκάντα.
μα εισαι καλα που τον διωχνεις!!! εμας δεν μας σκεφτεσαι καθολου. ασε τον να μας διασκεδαζει και να μας εκτονονει με τις μαλακιες που λεει. δεν ειναι τυχαιο οτι τον φωναζουν η πουτανα του σαιτ. οπου μπαινει πουτανα τα κανει!!! αλλα οπως καθε πουτανα της αρεσει να την γαμανε ετσι και αυτος του αρεσει να τον βριζουν φτιαχνεται ρε αδερφε!!! αλωστε και ο ιδιος το εχει παραδεχτει δημοσια!!!Έλεος ρε πούστη μου!
Πάνω που είπαμε δόξα σοι ο Θεός που ξεφορτωθήκαμε τον pleasuregiver, εμφανίστηκε άξιος διάδοχος του να μπαίνει σε όλα τα θρεντ και να τα γαμάει.
Τι να σου πω ρε φέθρυ. Στην αρχή σε συμπαθούσα και απορούσα γιατί σου την έπεφταν όλοι. Τελικά όμως δίκιο είχαν. Το τραβάει ο οργανισμός σου. Δεν πας καλύτερα στον Γιάννα FM να κάνεις εκπομπή με την συντρόφισα Λιάνα; Κι άσε εμάς τους μαλάκες να συζητάμε ότι θέλουμε.
Όσον αφορά το θέμα που έθεσε ο Siegf, αν μετά όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, η πλειοψηφία του κόσμου συνέχιζε να θεωρεί τον Κωστάκη καταληλότερο για πρωθυπουργό, τότε θα άρχιζα να σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση μετανάστευσης μου σε κάποια πολιτισμένη χώρα, π.χ. Ουγκάντα.
ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ, το εκλαμβάνω ως σαφή αδυναμία σου να μου απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση και σε καληνυχτίζω.
Σου θυμίζω όμως οτι λίγες γραμμές πιο πριν έλεγες για τον bodos οτι είναι κάφρος.
Δικαίωμά σου να τα βρίσκεις και με κάφρους, βεβαίως.
Και δικαίωμα δικό μου να έχω όποια άποψη θέλω για τη σοβαρότητά σου.
φιλε px75 καταλαβαινεις για τη ηλιθιο προκιεται τη του ειπες και τι απαντησε. παλι το πασοκ!!! μιλαμε για την περιπτωση πρεπει να εχει φαει πολυ μεγαλη πουτσα απο πασοκο!!!!Είναι απόλυτα σεβαστή η θέλησή σου να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.
Πρέπει όμως να το πράξουμε όλοι αυτό που εσύ θεωρείς σωστό;
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;![]()
Οκ, το εκλαμβάνω ως σαφή αδυναμία σου να μου απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση και σε καληνυχτίζω.
Hello duck!Δε μιλάω για κάφρους...
![]()
Εσύ το έλεγες πάντως αυτό, όχι εγώ.
ρε ηλιθιε αυτο καταλαβες;Εσύ το έλεγες πάντως αυτό, όχι εγώ.
ασε εγω του τον εχω ζητησει πρωτος!!! παπια πες μας τη πινεις και δεν μας δινεις!!!!Ρε φίλε, ειλικρινά θέλω να συναντήσω τον ντίλερ σου.
Τόσο καλό πράμα είναι κρίμα να το φυλάς για τον εαυτό σου.
ρε ηλιθιε αυτο καταλαβες;
Oι πασοκοι με αφορμη τα γκαλοπ ξεθαρεψαν και εχουν βγαλει τα νυχια τους εξω και γρυλιζουν![]()
![]()
![]()
το αν είναι κάποιος κάφρος κρίνεται εκ των υστέρων αφού αντιληφθούμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε...![]()
βρε, μετά συγχωρήσεως, μαλακοπίτουρα όταν λέω κάφρους εννοώ αυτούς που φαίρονται γενικώς σαν κάφροι και όχι ειδικώς σε σένα...Α, πρώτα είναι κάφρος και μετά αλλάζουμε άποψη επειδή είναι κι αυτός ΠΑΣΟΚος, έτσι;
Να χαρώ σταθερότητα χαρακτήρα!![]()