Δηλαδή εσύ ρε φίλε όταν τα γκάλοπ έδειχναν τη ΝΔ μπροστά τι έκανες;
Έπεφτες σε βαθιά περισυλλογή και φόραγες πλερέζες;
Ρε τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε εδώ πέρα.
Μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπάρχει σ' αυτό το μάταιο κόσμο που ζούμε δηλαδή;
βρε, μετά συγχωρήσεως, μαλακοπίτουρα όταν λέω κάφρους εννοώ αυτούς που φαίρονται γενικώς σαν κάφροι και όχι ειδικώς σε σένα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι υπάρχει μια ΝΔ πάντα η ίδια και ένα ΠΑΣΟΚ που δεν τόχουμε δει ακόμα, τα τελευταία χρόνια, αλλά ελπίζουμε...Μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπάρχει σ' αυτό το μάταιο κόσμο που ζούμε δηλαδή;![]()
ποιός είναι νεαρός ρε έμβρυο???Τώρα δηλαδή νομίζεις οτι μου την είπες;
Πέστου ρε περσόνα (με τις ατέλειωτες ώρες καυγάδες οι δυο μας) που έμπλεξε, του νεαρού.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι υπάρχει μια ΝΔ πάντα η ίδια και ένα ΠΑΣΟΚ που δεν τόχουμε δει ακόμα, τα τελευταία χρόνια, αλλά ελπίζουμε...
ποιός είναι νεαρός ρε έμβρυο???![]()
![]()
![]()
α ρε bodos! α ρε bodos!Δεν τόχουμε δει τα τελευταία 27 χρόνια;
Για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου το 99, ας πούμε, άλλη κυβέρνηση έχει την ευθύνη;![]()
α ρε bodos! α ρε bodos!![]()
![]()
![]()
ΣΥΡΙΖΑ.
Και το έχω γράψει δεκάδες φορές.
Που είναι το πρόβλημα λοιπόν;
Eξυπνος εισαι (ελπιζω) καταλαβες τι ειπε ο Τσιπρας στη ΔΕΘ.
Δε συνεργαζεται με το ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογες αλλα μετα απο αυτες.
Πιστευεις εσυ οτι αν το ΠΑΣΟΚ χρειαστει μετα τις εκλογες τον ΣΥΝ αυτος θα αρνηθει κομματι της εξουσιας?
Παντως το προφιλ του ΣΥΡΙΖΑ φυσαει απο μακρυα οτι αν παρουν την εξουσια στα χερια τους θα κανουν παρτυ. Δεχομαι οτι σε πολλα σημεια εχουν δικιο οπως ο διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας και ειναι το πιο μαχητικο κομματι της αντιπολιτευσης.
Αλλα ειναι καιροσκοποι, lifestyle καπιταλιστικοι κομμουνιστες κια στηριζουν αντιδημοκρατικες και βιαιες συμπεριφορες (χουλιγκανς και φασαριες στα πανεπιστημια).
Άτοπο το ερώτημα, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα. Άρα πως να σου πούμε ποιες είναι οι προγραμματικές συγκλίσεις;Κι εγώ ακόμα περιμένω να μου πεις τις διαφορές μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και τα σημεία που συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ -προγραμματικά- με την Αριστερά.
Ε, μην του βάζεις άλυτες εξισώσεις. Άμα σου απαντήσει ποτέ, γράψε μου.Ακόμη περιμένω fethry να μου πεις κατά τη γνώμη σου μετά τις εκλογές πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος?![]()
Ρε φίλε, ειλικρινά θέλω να συναντήσω τον ντίλερ σου.
Τόσο καλό πράμα είναι κρίμα να το φυλάς για τον εαυτό σου.
Η πικρή αλήθεια...ένα μισοπεθαμένο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) κερδίζει ένα άλλο σχεδόν πεθαμένο κόμμα (ΝΔ).
Φτου ρε γαμώ, ξέχασα να πάρω την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ... Ο Ρούντι Ρινάλντι θα γίνει έξαλλος...Και σε ρωτώ...
Με ποιο δικαίωμα άνοιξες θρεντ και μάλιστα για να κριτικάρεις μια δημοσκόπηση που ευνοεί το κόμμα "σου" ;
Και με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείς τις μιαρές λέξεις "Γιώργος" και "πασόκ" παρουσία της πάπιας;
Η ομολογία της μικροκομματικής ιδιοτέλειας!!! Μοναδικό κριτήριο είναι τα κουκιά του κόμματος και όχι τι είναι καλό ή κακό. Να χέσω την αρισροσύνη σου γελοίε. Το όραμά μας είναι το ποσοστό που θα πάρουμε στην κάλπη!Αν η Αριστερά συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.
Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Αλαβάνος.
Αυτό είναι το όραμά του για τη χώρα. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!Το πιο λογικό (και το πιο ειλικρινές, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία) είναι να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
+1.000.000Αλλα ειναι καιροσκοποι, lifestyle καπιταλιστικοι κομμουνιστες κια στηριζουν αντιδημοκρατικες και βιαιες συμπεριφορες (χουλιγκανς και φασαριες στα πανεπιστημια).
Ο Siegf καλά έκανε και άνοιξε το θρεντ και προσπάθησε να ξεκινήσει μια σοβαρή συζήτση. Αν τώρα ο κάθε παλιμπαιδίζων μαλάκας έρχεται και γαμάει τη συζήτηση (όπως θα 'λεγε και ο σύντροφος Χαλβατζής), αυτό είναι άλλο θέμα.
Αλλά δε φταίει κανείς αλλά εμείς που δεν αγνοούμε τις πάπιες και τα λοιπά πουλερικά με τις προβοκάτσιες τους.
Νομίζω πως βρήκα μια λύση για το πρόβλημα της πάπιας:
ορίστε και για σένα μία λύσηΝομίζω πως βρήκα μια λύση για το πρόβλημα της πάπιας:
ορίστε και για σένα μία λύση
χα-χ-αχα-χα0χα00α0χα-χα0-χα0χα-χ0α-χαχα