Νέα

Αλλαγή καταλληλότερου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδή εσύ ρε φίλε όταν τα γκάλοπ έδειχναν τη ΝΔ μπροστά τι έκανες;
Έπεφτες σε βαθιά περισυλλογή και φόραγες πλερέζες;

Ρε τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε εδώ πέρα.

Μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπάρχει σ' αυτό το μάταιο κόσμο που ζούμε δηλαδή;      :think:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
βρε, μετά συγχωρήσεως, μαλακοπίτουρα όταν λέω κάφρους εννοώ αυτούς που φαίρονται γενικώς σαν κάφροι και όχι ειδικώς σε σένα...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τώρα δηλαδή νομίζεις οτι μου την είπες;
Πέστου ρε περσόνα (με τις ατέλειωτες ώρες καυγάδες οι δυο μας) που έμπλεξε, του νεαρού.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δηλαδή εσύ ρε φίλε όταν τα γκάλοπ έδειχναν τη ΝΔ μπροστά τι έκανες;
Έπεφτες σε βαθιά περισυλλογή και φόραγες πλερέζες;

Ρε τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε εδώ πέρα.

Οχι...Απλα εξυνα τα αρχιδια μου και σκεφτομουν  ποσο μαλακες μπορει να ειναι οι ανθρωποι που πανυγηριζουν και βγαζουν αναρθρες κραυγες λογω δημοσκοπησεων για ενα κωλοκομα αντι να πανε να γαμησουν και να πιουν και να φανε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπάρχει σ' αυτό το μάταιο κόσμο που ζούμε δηλαδή;      :think:
όχι υπάρχει μια ΝΔ πάντα η ίδια και ένα ΠΑΣΟΚ που δεν τόχουμε δει ακόμα, τα τελευταία χρόνια, αλλά ελπίζουμε...

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Τώρα δηλαδή νομίζεις οτι μου την είπες;
Πέστου ρε περσόνα (με τις ατέλειωτες ώρες καυγάδες οι δυο μας) που έμπλεξε, του νεαρού.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιός είναι νεαρός ρε έμβρυο???  :2funny: :2funny: :2funny:
και μη ψάχνεις σύμμαχο τον περσόνα γιατί είμαι πράσινος απ' όλες τις μεριές!!! :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
όχι υπάρχει μια ΝΔ πάντα η ίδια και ένα ΠΑΣΟΚ που δεν τόχουμε δει ακόμα, τα τελευταία χρόνια, αλλά ελπίζουμε...

Δεν τόχουμε δει τα τελευταία 27 χρόνια;
Για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου το 99, ας πούμε, άλλη κυβέρνηση έχει την ευθύνη;        :think:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι όπως έχει τσαλακωθεί ο μπούλης, και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να κατρακυλά μέχρι να πιάσει πάτο, και τον Λεβέντη να είχε αρχηγό το ΠΑΣΟΚ πάλι αλλαγή καταλληλότερου θα είχαμε.

Τα σημεία που προκαλούν ενδιαφέρον είναι 1) ότι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις φαίνεται πως θα αποτελέσουν παρελθόν από τις επόμενες εκλογές και μετά, 2) ότι το 80% των ψηφοφόρων φαίνεται αδιάφορο/οργισμένο με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα και 3) ότι ένα μισοπεθαμένο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) κερδίζει ένα άλλο σχεδόν πεθαμένο κόμμα (ΝΔ).

Υ.Γ.: Αυτός ο Αλογοσκούφης πρέπει να έχει απωθημένα με τους ε.ε. Άκουσα ότι τα τεκμήρια ενδέχεται να ισχύσουν μόνο για τους ε.ε.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
ΣΥΡΙΖΑ.
Και το έχω γράψει δεκάδες φορές.
Που είναι το πρόβλημα λοιπόν;

Eξυπνος εισαι (ελπιζω) καταλαβες τι ειπε ο Τσιπρας στη ΔΕΘ.
Δε συνεργαζεται με το ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογες αλλα μετα απο αυτες.
Πιστευεις εσυ οτι αν το ΠΑΣΟΚ χρειαστει μετα τις εκλογες τον ΣΥΝ αυτος θα αρνηθει κομματι της εξουσιας?

Παντως το προφιλ του ΣΥΡΙΖΑ φυσαει απο μακρυα οτι αν παρουν την εξουσια στα χερια τους θα κανουν παρτυ. Δεχομαι οτι σε πολλα σημεια εχουν δικιο οπως ο διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας και ειναι το πιο μαχητικο κομματι της αντιπολιτευσης.

Αλλα ειναι καιροσκοποι, lifestyle καπιταλιστικοι κομμουνιστες κια στηριζουν αντιδημοκρατικες και βιαιες συμπεριφορες (χουλιγκανς και φασαριες στα πανεπιστημια).

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Eξυπνος εισαι (ελπιζω) καταλαβες τι ειπε ο Τσιπρας στη ΔΕΘ.
Δε συνεργαζεται με το ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογες αλλα μετα απο αυτες.
Πιστευεις εσυ οτι αν το ΠΑΣΟΚ χρειαστει μετα τις εκλογες τον ΣΥΝ αυτος θα αρνηθει κομματι της εξουσιας?

Παντως το προφιλ του ΣΥΡΙΖΑ φυσαει απο μακρυα οτι αν παρουν την εξουσια στα χερια τους θα κανουν παρτυ. Δεχομαι οτι σε πολλα σημεια εχουν δικιο οπως ο διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας και ειναι το πιο μαχητικο κομματι της αντιπολιτευσης.

Αλλα ειναι καιροσκοποι, lifestyle καπιταλιστικοι κομμουνιστες κια στηριζουν αντιδημοκρατικες και βιαιες συμπεριφορες (χουλιγκανς και φασαριες στα πανεπιστημια).

Ναι, βέβαια. Ο Κουβέλης, ο Δραγασάκης, ο Λαφαζάνης, ο Λεβέντης (όχι ο Βασίλης) και όλοι οι άλλοι είναι "καιροσκοποι, lifestyle καπιταλιστικοι κομμουνιστες". Τα σκέφτεσαι καθόλου αυτά που γράφεις;

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Φέθρυ, τι υστερία σε έχει πιάσει παπίτσα μου??
Σε αυτό το θρέντ, έχεις κάνει 41 στα 113 ποστς...
Βγάζεις σχεδόν αυτοδυναμία....  :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγώ ακόμα περιμένω να μου πεις τις διαφορές μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και τα σημεία που συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ -προγραμματικά- με την Αριστερά.
Άτοπο το ερώτημα, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα. Άρα πως να σου πούμε ποιες είναι οι προγραμματικές συγκλίσεις;
Α, και Αριστερά δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (κατ'εμέ). Αν μη τι άλλο όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ...
Ακόμη περιμένω fethry να μου πεις κατά τη γνώμη σου μετά τις εκλογές πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος?  :think:
Ε, μην του βάζεις άλυτες εξισώσεις. Άμα σου απαντήσει ποτέ, γράψε μου.
Ρε φίλε, ειλικρινά θέλω να συναντήσω τον ντίλερ σου.
Τόσο καλό πράμα είναι κρίμα να το φυλάς για τον εαυτό σου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ένα μισοπεθαμένο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) κερδίζει ένα άλλο σχεδόν πεθαμένο κόμμα (ΝΔ).
Η πικρή αλήθεια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και σε ρωτώ...
Με ποιο δικαίωμα άνοιξες θρεντ και μάλιστα για να κριτικάρεις μια δημοσκόπηση που ευνοεί το κόμμα "σου" ;
Και με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείς τις μιαρές λέξεις "Γιώργος" και "πασόκ" παρουσία της πάπιας;
Φτου ρε γαμώ, ξέχασα να πάρω την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ... Ο Ρούντι Ρινάλντι θα γίνει έξαλλος...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν η Αριστερά συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.
Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Αλαβάνος.
Η ομολογία της μικροκομματικής ιδιοτέλειας!!! Μοναδικό κριτήριο είναι τα κουκιά του κόμματος και όχι τι είναι καλό ή κακό. Να χέσω την αρισροσύνη σου γελοίε. Το όραμά μας είναι το ποσοστό που θα πάρουμε στην κάλπη!
Οι πραγματικοί αριστεροί πολέμησαν για πιο ευγενείς στόχους. Τους δυσφημείς αυτοαποκαλούμενος αριστερός.
Το πιο λογικό (και το πιο ειλικρινές, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία) είναι να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Αυτό είναι το όραμά του για τη χώρα. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Μετά από 8 σελίδες αντιπαραθέσεων σε 4 ώρες μπορούμε να πούμε ότι το thread είχε επιτυχία!
Μπράβο Siegf και μπράβο πάπια...  :2funny:

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
+1.000.000

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ο Siegf καλά έκανε και άνοιξε το θρεντ και προσπάθησε να ξεκινήσει μια σοβαρή συζήτση. Αν τώρα ο κάθε παλιμπαιδίζων μαλάκας έρχεται και γαμάει τη συζήτηση (όπως θα 'λεγε και ο σύντροφος Χαλβατζής), αυτό είναι άλλο θέμα.

Αλλά δε φταίει κανείς αλλά εμείς που δεν αγνοούμε τις πάπιες και τα λοιπά πουλερικά με τις προβοκάτσιες τους.

μην αγνοείτε τις πάπιες! ποτέ μην αγνοείτε τις πάπιες!  :woldman:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories