Νέα

Αλλαγή καταλληλότερου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο Siegf καλά έκανε και άνοιξε το θρεντ και προσπάθησε να ξεκινήσει μια σοβαρή συζήτση. Αν τώρα ο κάθε παλιμπαιδίζων μαλάκας έρχεται και γαμάει τη συζήτηση (όπως θα 'λεγε και ο σύντροφος Χαλβατζής), αυτό είναι άλλο θέμα.

Αλλά δε φταίει κανείς αλλά εμείς που δεν αγνοούμε τις πάπιες και τα λοιπά πουλερικά με τις προβοκάτσιες τους.

Θες να ακούσεις κανένα γαλλικό, μικρό μου μαλακιστήρι, βραδιάτικα;
Που σου χαλάσαμε και τη "σοβαρή" συζήτηση;
Αλλά σύντροφος του bodos -που βρίζει ως δεξιούς όσους δεν είναι ΠΑΣΟΚάρα- δεν είσαι;
Τι περίμενε κανείς;
Μ' όποιο Κίμωνα Κουλούρη κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Νομίζω πως βρήκα μια λύση για το πρόβλημα της πάπιας

Μη γίνει όμως κανένα αστείο και δεν σας κάτσει το σενάριο με τις εκλογές και την αυτοδυναμία που ονειρεύεστε, γιατί τότε να δω που θα πάτε να κρυφτείτε.
Όλοι οι χαχανίζοντες μαλακοπίτουρες του Εκτελεστικού Γραφείου της Τ.Ο. Μπουρδέλα Κομ, εννοώ.

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όλοι οι χαχανίζοντες μαλακοπίτουρες του Εκτελεστικού Γραφείου της Τ.Ο. Μπουρδέλα Κομ, εννοώ.
Κουφάλα περσόνα, είσαι κρυφό μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Τ.Ο. Μπουρδέλα Κομ και μου το κρύβεις. Για να μαμήσεις το Μιλενάκι τα κάνεις όλα. Θα σε καταγγίλεω πονηρέ πολιτευτή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κουφάλα περσόνα, είσαι κρυφό μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Τ.Ο. Μπουρδέλα Κομ και μου το κρύβεις. Για να μαμήσεις το Μιλενάκι τα κάνεις όλα. Θα σε καταγγίλεω πονηρέ πολιτευτή.
εγώ έχω πει...
στ αρχίδια μου τα δάση σας
στ αρχίδια μου οι συντάξεις σας
στ αρχίδια μου το πετρέλαιο
στ αρχίδια μου τα βαρέα και ανθυγειινά.
Εάν τα φτιάξω με τη Μιλένα ψηφίζω μέχρι και ΛΑΟΣ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν
ανοίγω καινούριο θρεντ...
"Ποιος είναι καταλληλότερος για εραστής της Μιλένας;"
Και βέβαια οι εκλογές θα γίνουν όπως έγινε η εκλογή του Γιωργάκη.......

Μιλένα-Περσόνας ..... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

άλλωστε θα έχω και την ευρεία αποδοχή της βάσης μετά τις εκλογές του θρεντ.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν

Μιλένα-Περσόνας .....
Ρε καμμένε, την έχεις δει ποτέ από κοντά? Κοντούλα είναι, petite αν προτιμάς...
Είναι φίλη ενός φίλου μου που ήταν μαζί της στο Κολλέγιο. Νουδούλα και αυτη σαν και εσένα (στα νιάτα της δηλ.).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε καμμένε, την έχεις δει ποτέ από κοντά? Κοντούλα είναι, petite αν προτιμάς...
Είναι φίλη ενός φίλου μου από το Κολλέγιο. Νουδούλα και αυτη σαν και εσένα (στα νιάτα της δηλ.).
Ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...
Και γω κολλέγιο πήγαινα....
θα μου τη γνωρίσεις;

Αλλωστε έχω δηλώσει την εμμονή μου στα κοντοπούτανα...... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...
Και γω κολλέγιο πήγαινα....
θα μου τη γνωρίσεις;
Αλλωστε έχω δηλώσει την εμμονή μου στα κοντοπούτανα...... :smitten: :smitten:
Μόνο άμα φάω ήττα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... Φοράει και ένα άρωμα...
Εκτός... πόσες ψήφους μου δίνεις για να μπω στο Εκτελεστικό? :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μόνο άμα φάω ήττα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... Φοράει και ένα άρωμα...
Εκτός... πόσες ψήφους μου δίνεις για να μπω στο Εκτελεστικό? :headbang: :headbang: :headbang:
όσες θες......

θέλω Μιλένα τωρα...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν

Μιλένα-Περσόνας ..... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

άλλωστε θα έχω και την ευρεία αποδοχή της βάσης μετά τις εκλογές του θρεντ.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πού είναι η ψηφοφορία να φηφίσω;

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είδηση από το flash.gr:

Καλύτερος για πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου με 34.2% έναντι 30.7% του Κ.Καραμανλή σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση της ALCO για το ALTER.
Το ΠΑΣΟΚ προηγείται στην πρόθεση ψήφου κατά 1,8 μονάδες

Σχόλιο (μη) ψυχιάτρου: Όταν διαφορές 20-30 μονάδων ανατρέπονται σε 2 εβδρομάδες, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Ποτε προλβατε 10 σελιδες σε μια μερα??

Τεσπα δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα μια και το λεει

μια απλη αφαιρεση  μας λεει 100-34,2-30,7=35,1% ΚΑΝΕΝΑΣ- τους εφαγε και τους 2 ο Κανενας -επεσε ο Κωστας χωρις να ανεβει ο Γιωργος

Επισκέπτης
Τώρα δηλαδή νομίζεις οτι μου την είπες;
Πέστου ρε περσόνα (με τις ατέλειωτες ώρες καυγάδες οι δυο μας) που έμπλεξε, του νεαρού.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
του το ειπα εγω ρε παπια αλλα ο ανθρωπος δεν ξερει ακομα που εμλεξε δεν ξερει με ποσο μαλακα εμπλεξε!!!!! :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Θες να ακούσεις κανένα γαλλικό, μικρό μου μαλακιστήρι, βραδιάτικα;
Που σου χαλάσαμε και τη "σοβαρή" συζήτηση;
Αλλά σύντροφος του bodos -που βρίζει ως δεξιούς όσους δεν είναι ΠΑΣΟΚάρα- δεν είσαι;
Τι περίμενε κανείς;
Μ' όποιο Κίμωνα Κουλούρη κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Μη γίνει όμως κανένα αστείο και δεν σας κάτσει το σενάριο με τις εκλογές και την αυτοδυναμία που ονειρεύεστε, γιατί τότε να δω που θα πάτε να κρυφτείτε.
να τι καταφερατε αγαπητοι μου να μου τον νευριασετε και να φυγει!! ρε την πουτανα την διωχνουμε απο το μπουρδελο; παπια συνεχισε οπως εσυ ξερεις!!! α και να σε βοηθησω να εμπλουτισεις τη μαλακια που σε βαραει δεν ειπες τον κουτσογιωργα το τσοβολα το χρηματηστηριο..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
  Ποτε προλβατε 10 σελιδες σε μια μερα??

Τεσπα δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα μια και το λεει

μια απλη αφαιρεση  μας λεει 100-34,2-30,7=35,1% ΚΑΝΕΝΑΣ- τους εφαγε και τους 2 ο Κανενας -επεσε ο Κωστας χωρις να ανεβει ο Γιωργος

Λογική η σκέψη και αντικειμενικά ορθή.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Με το παρόν θα ήθελα να καταγγείλω τη δόλια και αποτρόπαιη προσπάθεια του δοκτορος φρουντ να χρησιμοποιήσει το εν λόγω έγκριτο σαιτ για λόγους κομματικής προπαγάνδας

Ως εκ τούτου προτείνω τη σύσταση μονομελούς εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής την οποία στελεχώνει ο φεθρυ

Το πόρισμα της επιτροπής ειναι δεσμευτικό και δύναται να ανατραπεί μόνο με βούλευμα του απλού, σεμνου και ταπεινου μέλους ενφόρσερ,στα πλαίσια πάντα της αντικειμενικότητας και της δημοκρατίας

Μερσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom