Με το παρόν θα ήθελα να καταγγείλω τη δόλια και αποτρόπαιη προσπάθεια του δοκτορος φρουντ να χρησιμοποιήσει το εν λόγω έγκριτο σαιτ για λόγους κομματικής προπαγάνδας
Ως εκ τούτου προτείνω τη σύσταση μονομελούς εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής την οποία στελεχώνει ο φεθρυ
Το πόρισμα της επιτροπής ειναι δεσμευτικό και δύναται να ανατραπεί μόνο με βούλευμα του απλού, σεμνου και ταπεινου μέλους ενφόρσερ,στα πλαίσια πάντα της αντικειμενικότητας και της δημοκρατίας
Μερσι
Μην ταλαιπορείστε τσάμπα. Ομολογώ ότι θέλει η πάπια.
Είμαι ένας έμμισθος υπάλληλος της Χ. Τρικούπη που πάσχει από βαριά σχιζοφρένεια και καταγγέλει τον εργοδότη του για τριτοκοσμικά φαινόμενα, οικογενειοκρατία, αντίληψη ιδιοποίησης του κράτους κλπ, κλπ...
Είμαι βαριά άρρωστός και πελάτης του εαυτού μου. Αλλά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά με την ανίατη περίπτωσή μου, Για την ακρίβεια ο εαυτός μου μου έτρωγε τόσο χρόνο σε ψυχοθεραπεία χωρίς ποτέ να πληρώσει σε σημείο που χρεοκόπησα και κατέληξα στην επαιτεία της Χ. Τρικούπη.
I plead guilty λοιπόν και αναμένω στοϊκά την τιμωρία που θα μου επιβάλλει το Ειδικό Μονομελές Λαϊκό Δικαστήριο ονόματι Φέθρυ.
Enfo, παραιτούμαι επίσης προκαταβολιά της έφεσης... Που να σε μπλέκω και σένα σε παπίσιες περιπέτειες.