αυτό λέγεται προβοκάτσια... λυπάμαι...
Δεν είναι προβοκάτσια, αγαπητέ.
Απλώς ο συγκεκριμένος μαλάκας με κυνηγάει σε ότι και να γράψω και ουρλιάζει οτι είμαι δεξιός εφόσον δεν είμαι ΠΑΣΟΚ.
Μην το πάρεις στραβά, εσύ τουλάχιστον.
αυτό λέγεται προβοκάτσια... λυπάμαι...
Η ερώτηση, όπως ξανάπα, είναι αρνητική τώρα που μαζεύουμε τα κουκιά
Για να δούμε μετά...
Για πες μου fethry δηλ κατά τη γνώμη σου μετά τις εκλογές πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος?Η ίδια απάντηση θα είναι και μετά.
Αν η Αριστερά συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.
Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Αλαβάνος.
Αν ανατρέξεις στα αποτελέσματα όλων των εκλογών θα δεις ότι ο λαός είναι ΣΟΦΟΣ!!!Ο λαος ειναι σοφος? Στην Ελλαδα?
Χεχεχε. Να το σημειωσω αυτο να το λεω για ανεκδοτο.
Ο λαος στην Ελλαδα ειναι μεγιστο κοροιδο.
Αν ανατρέξεις στα αποτελέσματα όλων των εκλογών θα δεις ότι ο λαός είναι ΣΟΦΟΣ!!!
Δεν είναι σοφή η αυτοδυναμία της ΝΔ με 152 βουλευτές???
Ακόμη περιμένω fethry να μου πεις κατά τη γνώμη σου μετά τις εκλογές πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος?
Το πιο λογικό (και το πιο ειλικρινές, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία) είναι να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Παρακαλάνε να συνεργαστεί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να μπορούν άνετα να βρίζουν το ΠΑΣΟΚ και να πάρουν τους ψηφοφόρους του.
Πάντως, μια που μίλησα για συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τα σχετικά σενάρια κυκλοφορούσαν όταν φερόταν να προηγείται η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις.Και είχαν ως δεδομένο ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές. Και τα κυκλοφορούσαν οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες, ακριβώς για να δίνουν πάσες στον κ. Αλαβάνο να λέει ότι και οι δύο είναι οι ίδιοι.
Ακόμη περιμένω fethry να μου πεις κατά τη γνώμη σου μετά τις εκλογές πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος?
Κι εγώ ακόμα περιμένω να μου πεις τις διαφορές μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και τα σημεία που συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ -προγραμματικά- με την Αριστερά.
τελικα καθημερινα αποδεικνυεις ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι. πιος ρε ηλιθιε θα κατσει να σου πει τι θα αλλαξει το πασοκ αφου οτι σου λενε απο το κομπλεξ και τη μαλακια που σε βαραει θα του λες για τον τσοβολα παρτα ολα για το κουτσογιωργα το χρηματηστηριο και οτι μαλακια σου κατεβει. στο ειπα και την αλλη φορα παπια τελειωσαν τα ψωμια της δεξιας γιατι κρυφοδεξιος εισαι αλλα δεν εχεις τα αρχιδια.. .σορυ τα φτερα να το πεις!! κανονικα κοτα επρεπε να ησουν οχι παπια. η κατηφορα θα συνεχιστει μωρη παπια!!!!!Ευκωλόπιστε, ιδού ένα δείγμα του "αριστερού" κόσμου του ΠΑΣΟΚ και των επιχειρημάτων του.
Και τώρα θα γίνω ΚΚΕ:
Ποια η διαφορά μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Για ποιό ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε? τον κυματοθραύστη του ιμπεριαλισμού απέναντι στην πραγματική αριστερά???
μα καλα ρε φιλαρακο περιμενεις απο το μεγαλυτερο νουμερο του σαιτ να σου απαντησει αυτα που τον ρωτας; αυτος εχει το ακαταλογιστο απανταει σε οτι θελει και οποτε θελει γιατι ετσι του αρεσει!!!!Ακόμη περιμένω fethry να μου πεις κατά τη γνώμη σου μετά τις εκλογές πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος?
τελικα καθημερινα αποδεικνυεις ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι. πιος ρε ηλιθιε θα κατσει να σου πει τι θα αλλαξει το πασοκ αφου οτι σου λενε απο το κομπλεξ και τη μαλακια που σε βαραει θα του λες για τον τσοβολα παρτα ολα για το κουτσογιωργα το χρηματηστηριο και οτι μαλακια σου κατεβει. στο ειπα και την αλλη φορα παπια τελειωσαν τα ψωμια της δεξιας γιατι κρυφοδεξιος εισαι αλλα δεν εχεις τα αρχιδια.. .σορυ τα φτερα να το πεις!! κανονικα κοτα επρεπε να ησουν οχι παπια. η κατηφορα θα συνεχιστει μωρη παπια!!!!!
Γίνε και ΚΚΕ μ-λ αν σου αρέσει.
Γίνεται όμως να μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα;
Τς τς τς! αντί να τους βρίζεις καλύτερα να τους ξεπουπουλιάζεις!
ο γιατρος λεει να σου λεμε ναι!!!! αλλα τι σε πιανει τιποτα εσενα. η μαλακια παει και ερχεται !!!!!Bodos, καλό θα είναι να παίρνεις τα χάπια σου.
Θα σου έρθει καμμιά συμφόρηση.