Νέα

Αλλαγή καταλληλότερου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αυτό λέγεται προβοκάτσια... λυπάμαι... :(

Δεν είναι προβοκάτσια, αγαπητέ.
Απλώς ο συγκεκριμένος μαλάκας με κυνηγάει σε ότι και να γράψω και ουρλιάζει οτι είμαι δεξιός εφόσον δεν είμαι ΠΑΣΟΚ.
Μην το πάρεις στραβά, εσύ τουλάχιστον.                      :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η ερώτηση, όπως ξανάπα, είναι αρνητική τώρα που μαζεύουμε τα κουκιά  :2funny:
Για να δούμε μετά...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η ίδια απάντηση θα είναι και μετά.
Αν η Αριστερά συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.
Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Αλαβάνος.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Η ίδια απάντηση θα είναι και μετά.
Αν η Αριστερά συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.
Και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Αλαβάνος.
Για πες μου fethry δηλ κατά τη γνώμη σου μετά τις εκλογές πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος? :think:
Είμαι περίεργος ν'ακούσω...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Φίλε ευκωλόπιστε, η λογική του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξής απλή:
1)Όχι στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις, αλλά δεν συνεργαζόμαστε και με κανέναν. Για ποιο λόγο τότε να μη βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση; αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
2)Όχι στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Άυτό το καταλαβαίνω, γιατί έτσι θα αφομοιωθούν σε μεγάλο βαθμό, ενώ θα αναγκαστούν να αναλάβουν και κυβερνητικές ευθύνες, κάτι που δεν το πολυθέλουν, γιατί προτιμούν την εύκολη και ανέξοδη κριτική και άρνηση των πάντων και για τα πάντα.
3)Παρακαλάνε να συνεργαστεί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να μπορούν άνετα να βρίζουν το ΠΑΣΟΚ και να πάρουν τους ψηφοφόρους του.
Πάντως, μια που μίλησα για συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τα σχετικά σενάρια κυκλοφορούσαν όταν φερόταν να προηγείται η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις.Και είχαν ως δεδομένο ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές. Και τα κυκλοφορούσαν οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες, ακριβώς για να δίνουν πάσες στον κ. Αλαβάνο να λέει ότι και οι δύο είναι οι ίδιοι.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ο λαος ειναι σοφος? Στην Ελλαδα?
Χεχεχε. Να το σημειωσω αυτο να το λεω για ανεκδοτο.
Ο λαος στην Ελλαδα ειναι μεγιστο κοροιδο.
Αν ανατρέξεις στα αποτελέσματα όλων των εκλογών θα δεις ότι ο λαός είναι ΣΟΦΟΣ!!!
Δεν είναι σοφή η αυτοδυναμία της ΝΔ με 152 βουλευτές???  :2funny:
Και μια παρένθεση: κατά τη γνώμη μου όποιος υποτιμάει τον λαό είναι φασίστας.
Μπορεί να κάνω και λάθος... :-

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Αν ανατρέξεις στα αποτελέσματα όλων των εκλογών θα δεις ότι ο λαός είναι ΣΟΦΟΣ!!!
Δεν είναι σοφή η αυτοδυναμία της ΝΔ με 152 βουλευτές???  :2funny:

Εκ των υστέρων έτσι φαίνεται.

Αλλά πρέπει να αφαιρείς και εκείνους που ψήφισαν κάποιο κόμμα και μετά θέλουν να το κόψουν (το χέρι τους, για να μην παρεξηγούμαστε).

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ακόμη περιμένω fethry να μου πεις κατά τη γνώμη σου μετά τις εκλογές πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος?  :think:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ακόμη περιμένω fethry να μου πεις κατά τη γνώμη σου μετά τις εκλογές πως πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος?  :think:

Το πιο λογικό (και το πιο ειλικρινές, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία) είναι να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Το πιο λογικό (και το πιο ειλικρινές, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία) είναι να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Α έτσι...  :o

Παρακαλάνε να συνεργαστεί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να μπορούν άνετα να βρίζουν το ΠΑΣΟΚ και να πάρουν τους ψηφοφόρους του.

τελικά είχες δίκηο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάντως, μια που μίλησα για συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τα σχετικά σενάρια κυκλοφορούσαν όταν φερόταν να προηγείται η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις.Και είχαν ως δεδομένο ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές. Και τα κυκλοφορούσαν οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες, ακριβώς για να δίνουν πάσες στον κ. Αλαβάνο να λέει ότι και οι δύο είναι οι ίδιοι.

Ίδιοι είναι και μετά το γκάλοπ, μην ανησυχείς.
Εσύ που ισχυρίζεσαι όμως το αντίθετο, καλά θα έκανες, αντί να βρίζεις την Αριστερά, να μας παρουσιάσεις επιτέλους τις περίφημες προγραματικές διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Όπως και να μας πεις (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, όχι με εκθέσεις ιδεών) ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση αυτοδυναμίας του.
Το ζητάω επί μέρες, κανείς δεν μου έχει απαντήσει όμως.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Κι εγώ ακόμα περιμένω να μου πεις τις διαφορές μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και τα σημεία που συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ -προγραμματικά- με την Αριστερά.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Κι εγώ ακόμα περιμένω να μου πεις τις διαφορές μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης και τα σημεία που συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ -προγραμματικά- με την Αριστερά.

Και τώρα θα γίνω ΚΚΕ:
Ποια η διαφορά μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Για ποιό ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε? τον κυματοθραύστη του ιμπεριαλισμού απέναντι στην πραγματική αριστερά???  :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ευκωλόπιστε, ιδού ένα δείγμα του "αριστερού" κόσμου του ΠΑΣΟΚ και των επιχειρημάτων του.   :boobies:
τελικα καθημερινα αποδεικνυεις ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι. πιος ρε ηλιθιε θα κατσει να σου πει τι θα αλλαξει το πασοκ αφου οτι σου λενε απο το κομπλεξ και τη μαλακια που σε βαραει θα του λες για τον τσοβολα παρτα ολα για το κουτσογιωργα το χρηματηστηριο και οτι μαλακια σου κατεβει. στο ειπα και την αλλη φορα παπια τελειωσαν τα ψωμια της δεξιας γιατι κρυφοδεξιος εισαι αλλα δεν εχεις τα αρχιδια.. .σορυ τα φτερα να το πεις!! κανονικα κοτα επρεπε να ησουν οχι παπια. η κατηφορα θα συνεχιστει μωρη παπια!!!!! :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και τώρα θα γίνω ΚΚΕ:
Ποια η διαφορά μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Για ποιό ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε? τον κυματοθραύστη του ιμπεριαλισμού απέναντι στην πραγματική αριστερά???  :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γίνε και ΚΚΕ μ-λ αν σου αρέσει.
Γίνεται όμως να μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα;      :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Bodos, καλό θα είναι να παίρνεις τα χάπια σου.
Θα σου έρθει καμμιά συμφόρηση.        :hammer:

Επισκέπτης
μα καλα ρε φιλαρακο περιμενεις απο το μεγαλυτερο νουμερο του σαιτ να σου απαντησει αυτα που τον ρωτας; αυτος εχει το ακαταλογιστο απανταει σε οτι θελει και οποτε θελει γιατι ετσι του αρεσει!!!!  :jerking: :jerking:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
τελικα καθημερινα αποδεικνυεις ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι. πιος ρε ηλιθιε θα κατσει να σου πει τι θα αλλαξει το πασοκ αφου οτι σου λενε απο το κομπλεξ και τη μαλακια που σε βαραει θα του λες για τον τσοβολα παρτα ολα για το κουτσογιωργα το χρηματηστηριο και οτι μαλακια σου κατεβει. στο ειπα και την αλλη φορα παπια τελειωσαν τα ψωμια της δεξιας γιατι κρυφοδεξιος εισαι αλλα δεν εχεις τα αρχιδια.. .σορυ τα φτερα να το πεις!! κανονικα κοτα επρεπε να ησουν οχι παπια. η κατηφορα θα συνεχιστει μωρη παπια!!!!! :2funny: :2funny:

Τς τς τς! αντί να τους βρίζεις καλύτερα να τους ξεπουπουλιάζεις!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom