Νέα

Αλλαγή καταλληλότερου!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν, επειδή η πάπια έχει πάθει υστερία, έχω εξηγήσει κάπου αλλού πως το ερώτημα του "καταλληλότερου" είναι τελείως ανόητο (δεν θυμάμαι που το έχω γράψει).
Γι αυτό άνοιξα το θρεντ. Για να δείξω πόσο ευμετάβλητα είναι τέτοια μεγέθη, πως αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και πως στη ζωή της χώρας δεν μπορεί να είναι είδηση ηλίθια μεγέθη ηλίθιων δημοσκοπήσεων. Το μόνο μέγεθος που έχει κάποια αξία είναι η πρόθεση ψήφου.

Ακόμη πιο ευμετάβλητο μέγεθος είναι η λεγόμενη "παράσταση νίκης", άλλη ελληνική γελοιότητα.
Η παράσταση νίκης είναι παράγωγο μέγεθος της πρόθεσης ψήφου.
Όσο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ένα κόμμα προηγείται σταθερά, τόσο η παράσταση νίκης διευρύνεται. Μια μικρή μεταβολή της πρόθεσης ψήφου μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιες αποκλίσεις της "παράστασης νίκης" (amplification effect).
Μόνο ηλίθιοι δημοσιογράφοι μπορούν να χάσκουν σε ευρύματα του είδους: διαφορά 40 μονάδων στην παράσταση νίκης. Αν σκάσουν 3-4 δημοσκοπήσεις με το ΠΑΣΟΚ μπροστά, η παράσταση νίκης θα αλλάξει υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Γράψτε το στ'@@ σας. Τίποτε δεν θα σημαίνει πάλι. ΤΕΛΟΣ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπόν, επειδή η πάπια έχει πάθει υστερία, έχω εξηγήσει κάπου αλλού πως το ερώτημα του "καταλληλότερου" είναι τελείως ανόητο (δεν θυμάμαι που το έχω γράψει).
Γι αυτό άνοιξα το θρεντ. Για να δείξω πόσο ευμετάβλητα είναι τέτοια μεγέθη, πως αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και πως στη ζωή της χώρας δεν μπορεί να είναι είδηση ηλίθια μεγέθη ηλίθιων δημοσκοπήσεων. Το μόνο μέγεθος που έχει κάποια αξία είναι η πρόθεση ψήφου.

Ακόμη πιο ευμετάβλητο μέγεθος είναι η λεγόμενη "παράσταση νίκης", άλλη ελληνική γελοιότητα.
Όσο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ένα κόμμα προηγείται σταθερά, τόσο η παράσταση νίκης διευρύνεται. Μια μικρή μεταβολή της πρόθεσης ψήφου μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιες αποκλίσεις της "παράστασης νίκης" (amplification effect).
Μόνο ηλίθιοι δημοσιογράφοι μπορούν να χάσκουν σε ευρύματα του είδους: διαφορά 40 μονάδων στην παράσταση νίκης. Αν σκάσουν 3-4 δημοσκοπήσεις με το ΠΑΣΟΚ μπροστά, η παράσταση νίκης θα αλλάξει υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Γράψτε το στ'@@ σας. Τίποτε δεν θα σημαίνει πάλι. ΤΕΛΟΣ

Παρά την "υστερία" μου, εσύ ο ίδιος πόσες φορές δεν μας έχει πει να ψηφίσουμε Giorgos επειδή είναι "καταλληλότερος" του χοντρού;
Μη με βάζεις βραδιάτικα να ψάχνω τα γραπτά σου.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ως πολυσυλλεκτικό κόμμα, έχει απ όλα.
Απο ακροδεξιούς ως και αριστερούς.
Περιμένω την απάντηση λοιπόν.
Λυπάμαι αλλά δεν θα συμφωνήσω...
Το ΠΑΣΟΚ έχει κυρίως αριστερούς και μάλιστα ανένταχτους σε δόγματα του στυλ "ένα είναι το κόμμα και ο Στάλιν ο αφέντης του" και άλλους απολίτικους στην ουσία, που άγονται και φέρονται από τις περιστάσεις (και που κακά τα ψέματα είναι αυτοί που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις)
Ε λοιπόν δεν μπορεί ν’ αγνοήσει τον κορμό του κόσμου του γιατί αλλιώς την (ξανα)πάτησε και μάλιστα αυτή τη φορά χοντρά!  :birdman:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ε όχι ρε παιδια και το ΠΑΣΟΚ εχει κυριως αριστερους. Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι και Σοσιαλιστικο Κινημα. Το οτι οι ψηφοροοι του ΠΑΣΟΚ δεν εχουν ροη προς το λαος δε τους κανει αριστερους. Οι ανθρωποι ειτε ειναι ΠΑΣΟΚ επειδη ΠΑΣΟΚ ψηφιζε ο μπαμπας τους κι ο παππους τους ( βλέπε περίπτωση Κρητης ) είτε επειδη τα φαγανε καποτε καλα-και εξω απο τη φυλακη-( βλεπε περιπτωση Κρητης ) ειτε ειναι καθε 4 χρονια μεταξυ του μπλε και του πρασινου δεξιου κομματος.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λυπάμαι αλλά δεν θα συμφωνήσω...
Το ΠΑΣΟΚ έχει κυρίως αριστερούς και μάλιστα ανένταχτους σε δόγματα του στυλ "ένα είναι το κόμμα και ο Στάλιν ο αφέντης του" και απολίτικους στην ουσία, που άγονται και φέρονται από τις περιστάσεις (και που κακά τα ψέματα είναι αυτοί που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις)
Ε λοιπόν δεν μπορεί ν’ αγνοήσει τον κορμό του κόσμου του γιατί αλλιώς την (ξανα)πάτησε και μάλιστα αυτή τη φορά χοντρά!  :birdman:

Ο κόσμος της Αριστεράς στην οποία αναφέρομαι εγώ δεν νομίζω οτι έχει την παραμικρή σχέση με το δόγμα "ένα είναι το Κόμμα και ο Στάλιν ο αφέντης του".
Μιας όμως και εσύ θεωρείς το ΠΑΣΟΚ κόμμα με αριστερό -ως επί το πλείστον- κόσμο, μπορείς να μου πεις τις προγραμματικές συγκλίσεις του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ και -αντιστοίχως- τις αποκλίσεις του ΠΑΣΟΚ απο το πρόγραμμα της ΝΔ;
Διότι ένας αριστερός κόσμος έχει και αριστερές απαιτήσεις απο το κόμμα του, μάλλον.
Όπως επίσης και να μου πεις ποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ πολιτικές που εφάρμοσε η ΝΔ τα τελευταία χρόνια θα καταργήσει το ΠΑΣΟΚ αν έρθει στην εξουσία;

Υ.Γ. Το Μάνο και τον Ανδιανόπουυλο τους προσφωνούν ως "συντρόφους" στο ΠΑΣΟΚ;

Επισκέπτης
Ο κόσμος της Αριστεράς που αναφέρομαι εγώ δεν νομίζω οτι έχει την παραμικρή σχέση με το δόγμα "ένα είναι το Κόμμα και ο Στάλιν ο αφέντης του".
Μιας όμως και εσύ θεωρείς το ΠΑΣΟΚ κόμμα με αριστερό -ως επί το πλείστον- κόσμο, μπορείς να μου πεις τις προγραμματικές συγκλίσεις του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ και -αντιστοίχως- τις αποκλίσεις του ΠΑΣΟΚ απο το πρόγραμμα της ΝΔ.
Διότι ένας αριστερός κόσμος έχει και αριστερές απαιτήσεις απο το κόμμα του, μάλλον.
Όπως επίσης και να μου πεις ποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ πολιτικές που εφάρμοσε η ΝΔ τα τελευταία χρόνια θα καταργήσει το ΠΑΣΟΚ αν έρθει στην εξουσία;

μωρη παπια αφπυ εσυ δεξιος εισαι τι σε νοιαζει; παλι δουλευεις το κοσμο του!!!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ο κόσμος της Αριστεράς στην οποία αναφέρομαι εγώ δεν νομίζω οτι έχει την παραμικρή σχέση με το δόγμα "ένα είναι το Κόμμα και ο Στάλιν ο αφέντης του".
Μιας όμως και εσύ θεωρείς το ΠΑΣΟΚ κόμμα με αριστερό -ως επί το πλείστον- κόσμο, μπορείς να μου πεις τις προγραμματικές συγκλίσεις του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ και -αντιστοίχως- τις αποκλίσεις του ΠΑΣΟΚ απο το πρόγραμμα της ΝΔ;

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να γίνει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ε όχι ρε παιδια και το ΠΑΣΟΚ εχει κυριως αριστερους. Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι και Σοσιαλιστικο Κινημα. Το οτι οι ψηφοροοι του ΠΑΣΟΚ δεν εχουν ροη προς το λαος δε τους κανει αριστερους. Οι ανθρωποι ειτε ειναι ΠΑΣΟΚ επειδη ΠΑΣΟΚ ψηφιζε ο μπαμπας τους κι ο παππους τους ( βλέπε περίπτωση Κρητης ) είτε επειδη τα φαγανε καποτε καλα-και εξω απο τη φυλακη-( βλεπε περιπτωση Κρητης ) ειτε ειναι καθε 4 χρονια μεταξυ του μπλε και του πρασινου δεξιου κομματος.
Φαίνεται ότι είσαι πολύ νεούλης και πολύ νεοδημοκρατούλης...  :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να γίνει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ!

Αν δεν το κατάλαβες, μόλις σου είπα οτι -κατά την άποψή μου- το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ προγραμματική συμφωνία με την Αριστερά, οπότε καλά θα κάνει να τα βρει με τη ΝΔ, εφόσον με αυτήν έχει την ίδια πολιτική.
Και όχι με την Αριστερά.
Τόσο "αδιανόητο" σου φαίνεται;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Όταν δείχνεις το φεγγάρι στον ηλίθιο, αυτός κοιτάει το δάχτυλο Σιγκμουντ...

Τί κάθεσαι και εξηγείς;
Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν και μεταξύ μας δεν έγραψες καί κάτι δυσνόητο, τουλάχιστον για πρωτευοντα θηλαστικά...
Για πτηνά πάλι παίζεται...

Και σε ρωτώ...
Με ποιο δικαίωμα άνοιξες θρεντ και μάλιστα για να κριτικάρεις μια δημοσκόπηση που ευνοεί το κόμμα "σου" ;
Και με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείς τις μιαρές λέξεις "Γιώργος" και "πασόκ" παρουσία της πάπιας;

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Αν δεν το κατάλαβες, μόλις σου είπα οτι -κατά την άποψή μου- το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ προγραμματική συμφωνία με την Αριστερά, οπότε καλά θα κάνει να τα βρει με τη ΝΔ, εφόσον με αυτήν έχει την ίδια πολιτική.
Και όχι με την Αριστερά.
Τόσο "αδιανόητο" σου φαίνεται;
Όχι τόσο αδιανόητο του φαίνεται και τόσο στενοχωρεί εσάς που θα πρέπε ν'απαντήσετε στην ερώτηση της συγκυβέρνησης...  :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι τόσο αδιανόητο του φαίνεται και τόσο στενοχωρεί εσάς που θα πρέπε ν'απαντήσετε στην ερώτηση της συγκυβέρνησης...  :2funny:

Αν δεν κάνω λάθος όμως, η ερώτηση έχει τεθεί ίσαμε χίλιες φορές στον Αλαβάνο, και η απάντηση είναι αρνητική.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Bodos, μήπως και ο ευκωλόπιστος είναι δεξιός τελικά;
Γιατί εσύ έχεις βγάλει δεξιούς όλους όσοi δεν παραδέχονται την "ανωτερότητα" του Giorgos             :dancing:
αυτό λέγεται προβοκάτσια... λυπάμαι... :(

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείς τις μιαρές λέξεις "Γιώργος" και "πασόκ" παρουσία της πάπιας;

Η Δημοκρατία δεν έχει τοτέμ, μικρέ, συ είπας άλλωστε.                :dancing:         

(Υ.Γ. Τον χαρακτηρισμό "δεξιόμετρο" να υποθέσω οτι τον αποδέχεσαι τελικά;)

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Αν δεν κάνω λάθος όμως, η ερώτηση έχει τεθεί ίσαμε χίλιες φορές στον Αλαβάνο, και η απάντηση είναι αρνητική.
Η ερώτηση, όπως ξανάπα, είναι αρνητική τώρα που μαζεύουμε τα κουκιά  :2funny:
Για να δούμε μετά...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom