Νέα

Αλκοόλ και στύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maikos94
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό μετά από 7-8 ποτά να αντιμετωπίζω πρόβλημα με τ στύση ;

με 7-8 ποτά όχι μόνο με τη στύση αντιμετωπίζεις αλλά ακόμα και με τον εαυτό σου :confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Τόσο φυσιολογικό σας φαινετε δλδ άλλοι λένε ότι δν έχουν πρόβλημα
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικα. Στα 7-8 ποτα εσυ πως εισαι? Και μετα θα κατεβουμε και στον φιρφιρικο

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Ζαλισμένος αλλά καλά
Δλδ εσυ εισαι ζαλισμενος, αλλα θες το κατω κεφαλι να λειτουργεί κανονικά.. λογικα πιο μετα θα μπουν τα επιστημονικά μέλη του μπου και θα σε καθοδηγήσουν

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κανονικά στην ηλικία σου (αν κρίνω από το νικ είσαι γεννημένος το 94) δεν θα έπρεπε να παίζει και τόσο ρόλο, αλλά μην αγχώνεσαι γιατί ο κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά στο αλκοόλ και γενικά στις καταχρήσεις
Εγώ την έχω πατήσει με τρομερή μουνάρα που μετά από γερά ξύδια πήγαμε στο σπίτι της και ήταν ματζούνι. ¨Ημουν 41 χρονών. Από τότε προσέχω και δεν το παρατραβάω όταν βγαίνω με γυναίκα

OP
OP
M

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.250
Πόντοι
201
Κανονικά στην ηλικία σου (αν κρίνω από το νικ είσαι γεννημένος το 94) δεν θα έπρεπε να παίζει και τόσο ρόλο, αλλά μην αγχώνεσαι γιατί ο κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά στο αλκοόλ και γενικά στις καταχρήσεις
Εγώ την έχω πατήσει με τρομερή μουνάρα που μετά από γερά ξύδια πήγαμε στο σπίτι της και ήταν ματζούνι. ¨Ημουν 41 χρονών. Από τότε προσέχω και δεν το παρατραβάω όταν βγαίνω με γυναίκα
Ε τι να κανείς κ με φίλους μπορείς να βγεις να τα τσουξεις και να γνωρίσεις τότε τη γυναίκα άντε μετά να κανείς δουλειά

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.883
Πόντοι
3.145
Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό μετά από 7-8 ποτά να αντιμετωπίζω πρόβλημα με τ στύση ;
εγώ πάντως μετά τα 7- 8 ..πάντα εψαχνα να τον χώσω (σε κωλόμπαρα,strip, πουτάνες ) και τα κατάφερνα μια χαρά ..το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν εχυνα εύκολα! και γκρίνιαζαν οι κυρίες ..αλλά στα &&&& μου.
πάντως αυτό λες εσύ ...συμβαίνει σε πολλούς γνωστούς μου...δηλ ΔΕΝ !
οργανισμοί μάλλον...
χωρίς τα 7/8 ποτά η με λιγότερα 4/5 ...πως είσαι; όλα καλά;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ε τι να κανείς κ με φίλους μπορείς να βγεις να τα τσουξεις και να γνωρίσεις τότε τη γυναίκα άντε μετά να κανείς δουλεια
Ε τότε έχε μαζί σου μισό βιάγκρα και κούμπωσέ το κρυφά στην τουαλέτα του μπαρ.

OP
OP
M

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.250
Πόντοι
201
εγώ πάντως μετά τα 7- 8 ..πάντα εψαχνα να τον χώσω (σε κωλόμπαρα,strip, πουτάνες ) και τα κατάφερνα μια χαρά ..το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν εχυνα εύκολα! και γκρίνιαζαν οι κυρίες ..αλλά στα &&&& μου.
πάντως αυτό λες εσύ ...συμβαίνει σε πολλούς γνωστούς μου...δηλ ΔΕΝ !
οργανισμοί μάλλον...
χωρίς τα 7/8 ποτά η με λιγότερα 4/5 ...πως είσαι; όλα καλά;
Εκεί μέχρι 3-4 που χαλαρώνεις κιόλας μια χαρά

monima_orthios1

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο αλκοολ η στυση εξαιρετικα δυσκολη, αλλα τοπ επομενο πρωι.....καγκελο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
αμα εισαι μεθυσμενος και θες να γαμησεις, παρε ενα μισαωρο ταιμ αουτ, πιες ενα σκληρο καφε, τραβα 2 σφαλιαρες στη μαπα σου, και εισαι ετοιμος. αν υπαρχει χωρος και χρονος για λιγες διατασεις και λιγο τεντωμα, ακομα καλυτερα. Αν μπορεις να πινεις λιγο νερο αναμεσα απο καθε ποτηρι αλκοολ, θα το αραιωσεις αρκετα ωστε να μην σε πιασει τοσο. επισης ενα καυτο ντουζ μαζι με τη γκομενα πριν το γαμησι θα βοηθησει, ή απλα γαμα στη μπανιερα.

για να το πουμε απλα, το κεφαλι ειναι μεθυσμενο και στελνει λαθος σηματα στο πουτσο, και το αιμα εχει αλκοολ και ειναι μεθυσμενο και γαμαει τεστοστερονες κτλ. Αρα, διωχνεις το πολυ μεθυσι με οτι παντετα σκεφτεις, και αραιωνεις το αλκοολ στο αιμα με οτι πατεντα σκεφτεις. σε βαθος 30-60 λεπτων μπορεις να το ελεγξεις. Κατα τα αλλα δεν ξερω αν νομιζεις οτι σηκωνεις το ποτο, αλλα μαλλον ΔΕΝ το σηκωνεις οσο νομιζεις. εκτος αν νομιζεις οτι το να πιεις 8 ποτα χωρις να ξερασεις ή χωρις να παθεις μπλακ αουτ ειναι επιτευγμα....

Εγω οταν θελω να γαμησω μεθυσμενος (πραγμα που συνεβαινε πολυ συχνα παλαιοτερα), απλα εκανα ΠΟΛΛΑ προκαταρτικα μεχρι να παρω τα χαμπαρια μου. Το 69 ηταν η καλυτερη λυση, για να ξεσηκωθω εγω απτην πιπα και να γουσταρει και η γκομενα κατα την διαρκεια της αιματωσης της πουτσας μου.

OP
OP
M

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.250
Πόντοι
201
αμα εισαι μεθυσμενος και θες να γαμησεις, παρε ενα μισαωρο ταιμ αουτ, πιες ενα σκληρο καφε, τραβα 2 σφαλιαρες στη μαπα σου, και εισαι ετοιμος. αν υπαρχει χωρος και χρονος για λιγες διατασεις και λιγο τεντωμα, ακομα καλυτερα. Αν μπορεις να πινεις λιγο νερο αναμεσα απο καθε ποτηρι αλκοολ, θα το αραιωσεις αρκετα ωστε να μην σε πιασει τοσο. επισης ενα καυτο ντουζ μαζι με τη γκομενα πριν το γαμησι θα βοηθησει, ή απλα γαμα στη μπανιερα.

για να το πουμε απλα, το κεφαλι ειναι μεθυσμενο και στελνει λαθος σηματα στο πουτσο, και το αιμα εχει αλκοολ και ειναι μεθυσμενο και γαμαει τεστοστερονες κτλ. Αρα, διωχνεις το πολυ μεθυσι με οτι παντετα σκεφτεις, και αραιωνεις το αλκοολ στο αιμα με οτι πατεντα σκεφτεις. σε βαθος 30-60 λεπτων μπορεις να το ελεγξεις. Κατα τα αλλα δεν ξερω αν νομιζεις οτι σηκωνεις το ποτο, αλλα μαλλον ΔΕΝ το σηκωνεις οσο νομιζεις. εκτος αν νομιζεις οτι το να πιεις 8 ποτα χωρις να ξερασεις ή χωρις να παθεις μπλακ αουτ ειναι επιτευγμα....

Εγω οταν θελω να γαμησω μεθυσμενος (πραγμα που συνεβαινε πολυ συχνα παλαιοτερα), απλα εκανα ΠΟΛΛΑ προκαταρτικα μεχρι να παρω τα χαμπαρια μου. Το 69 ηταν η καλυτερη λυση, για να ξεσηκωθω εγω απτην πιπα και να γουσταρει και η γκομενα κατα την διαρκεια της αιματωσης της πουτσας μου.
Ναι αλλά τ θέμα είναι ότι αν πας και δεν μετά σε ποιανει και τ άνχος και χειροτερεύει τν κατάσταση δεν σκέφτεσαι α μεθυσμένος είμαι όποτε οκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom