Καλώς τον άντρα τον καραμετράτο, που από τα πολλά μπαν που τρώει γιατί γράφει μαλακίες, δεν ξέρουμε πια ποιο νικ να συγκρατήσουμε.
Κατακαημένε, δεν τα καταφέρνεις να κρατήσεις έναν λογαριασμό... το να μου την πεις σε μάρανε. Το μόνο που κατάφερες είναι να καρφωθείς γρηγορότερα, αν και σε είχα ψυλλιαστεί αμέσως από τα αποφθέγματα, γιατί το ίδιο έκανες και με το νικ Zigolo_ Μετά είδα ότι το pendulum είναι ένα μουσικό γκρουπ και λέω «εδώ είμαστε».
Λοιπόν, επαναλαμβάνω κι επαυξάνω. Όχι μόνο δεν παίζει να είχες ποτέ επιχείρηση κι ακίνητα στη Ν. Υόρκη, αλλά, κι αν για μια στιγμή πίστεψα ότι μπορεί να έχεις δουλέψει λίγο, έστω ως dj, τώρα το αποκλείω. Με την ανωριμότητα που σε διακρίνει είσαι ανίκανος για κάθε εργασία και τρως από τα έτοιμα που κληρονόμησες. Δεν έχεις το mindset επιχειρηματία. Και με τα ακίνητα και με το youtube, έγραφες παπαριές. Και σε είδα και πώς τσίριζες σαν 15χρονο με το μπαν που έφαγες και την έλεγες στο διαχειριστή... «και πώς την έχει δει, και οι σελίδες ανήκουν στους χρήστες και ποια είναι η διαδικασία του μπαν σε άλλα sites κι άλλες βλακείες».... Ρε κακομοίρη, τι το πέρασες για κάνα ερασιτεχνικό site που λειτουργεί σαν δημόσιο βήμα του κάθε πικραμένου ή σαν αυτοδιαχειριζόμενη κοινότητα; Επαγγελματικό μαγαζί είναι και ο ιδιοκτήτης του μπορεί να απομακρύνει όποιον νομίζει ότι του δημιουργεί πρόβλημα.
Κι έρχεσαι τώρα να μου την πεις με ένα ποστ που βρήκες χωρίς να ξέρεις το context? Σε αυτό αναφέρομαι σε τρολαρίσματα που έκανα την περίοδο του κορονοιού. Κλεισμένοι από το lockdown ήμασταν, οι δουλειές μου δεν προχωρούσαν λόγω αυτής της κατάστασης κι έμπαινα για να ξεδώσω. Έγραφα πραγματικές ιστορίες που τις παραφούσκωνα όμως με σάλτσες για να γίνονται γραφικές ή για να προκαλώ και να γίνεται τζερτζελές. Κάποιοι τσιμπάγανε και μου τη λέγανε, οπότε το συνέχιζα για να σπάω πλάκα, κάνοντας υπομονή μέχρι να περάσει ο κορόνα. Επειδή το παίζανε ξύπνιοι και νόμιζαν ότι με δούλευαν, δύο φορές τους αποκάλυψα ότι το ίδιο έκανα κι εγώ με αυτούς, επισημαίνοντας όμως ότι το παραμύθι αφορούσε τις επιπλέον σάλτσες. Δεν συμφέρει να στήνεις εντελώς ψεύτικες ιστορίες, γιατί κάποια στιγμή κάτι δεν θα κολλάει σε βασικά στοιχεία. Αυτό το έκανες εσύ που δεν σου κόβει, λέγοντας τη μια ότι είχες επιχείρηση στη Νέα Υόρκη και την άλλη ότι επέστρεψες Ελλάδα, επειδή δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο.
Τώρα το τι πιστεύεις για μένα δεν με νοιάζει. Εγώ τρόλαρα κάποιους σε μία δεδομένη περίοδο, επειδή τσίμπαγαν ενώ εσύ έχεις χτίσει όλη σου την περσόνα σε ένα παραμύθι που δεν μπορείς να υποστηρίξεις, γιατί είσαι κουτός και σε αποδομώ αμέσως. Μόλις σε στριμώξω στις λεπτομέρειες αραδιάζεις μαλακίες που δεν στέκουν.
Επίσης εγώ δεν έχω αλλάξει ποτέ προφίλ, προσπαθώντας να κρυφτώ όπως κάνεις εσύ. Άντε να δούμε τι θα μας αραδιάσεις και με τούτο το προφίλ (αν προλάβεις).