Νέα

«Αλήθειες και τέρατα που ακούγονται και γράφονται στο μπου»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 814
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
ο κολλητό σου Α Mr MALAKA της καρδιάς μας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αφου μαθεις πως να παιζεις μπαλιτσα με τον κιμα, τσιμπα και το δροσιστικο επιδορπιο για μετα.
2 βιδεακια σημερα δηλαδη :2funny::2funny::2funny:

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.815
Πόντοι
31.348
Γράφουμε ονόματα μελών που νομίζουμε και ξέρουμε ότι ανήκουν στη μια η την άλλη κατηγορία

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.815
Πόντοι
31.348
Ένα μέλος που σίγουρα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και τα δείγματα που έχει δώσει οδηγούν προς τα εκεί είναι ο σεβαστός @Annapurna αλλιώς Αναπουρνιαρης
γνωστός επίσης και ως @bigmountain
εχει φτιάξει κλώνο που μιλάει μαζί του γράφει κριτικές και σχολιάζει από κάτω και πάει και συστήνεται και στις κοπέλες με το νικ του
εχει αποκτήσει νόημα η ζωή του λόγω μπου και με το να γράφει κριτικές νιώθει ότι έχει αξία.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.311
Πόντοι
27.636
Ένα μέλος που σίγουρα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και τα δείγματα που έχει δώσει οδηγούν προς τα εκεί είναι ο σεβαστός @Annapurna αλλιώς Αναπουρνιαρης
εχει φτιάξει κλώνο που μιλάει μαζί του γράφει κριτικές και σχολιάζει από κάτω και πάει και συστήνεται και στις κοπέλες με το νικ του
εχει αποκτήσει νόημα η ζωή του λόγω μπου και με το να γράφει κριτικές νιώθει ότι έχει αξία.

Αγαπητέ, τι έγινε, σου θίξαμε την αξιοπιστία σου;

Ψάξε όσο θέλεις, ρώτα όπου θέλεις, δεν πρόκειται να βρεις κάτι. Ψάχνεις δαίμονες εκεί που δεν υπάρχουν.

Όχι μόνο προσπαθείς να κατευθύνεις τον κόσμο εκεί που θέλεις, αλλά εσύ είσαι αυτός που συστήνεται στις κοπέλες με το νικνέιμ του ή και γράφεις πράγματα που δεν έγιναν ποτέ, και το παρόν νήμα το άνοιξες για έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Να θυμίσω πώς εσύ ήσουν ο κολλητός του προμότορα που έφαγε μπαν και χάθηκες μας και ηρεμήσουν τα πνεύματα κι επέστρεψες.

Να ήταν η ζήλεια ψώρα...

:hi:

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.815
Πόντοι
31.348
Αγαπητέ, τι έγινε, σου θίξαμε την αξιοπιστία σου;

Ψάξε όσο θέλεις, ρώτα όπου θέλεις, δεν πρόκειται να βρεις κάτι. Ψάχνεις δαίμονες εκεί που δεν υπάρχουν.

Όχι μόνο προσπαθείς να κατευθύνεις τον κόσμο εκεί που θέλεις, αλλά εσύ είσαι αυτός που συστήνεται στις κοπέλες με το νικνέιμ του ή και γράφεις πράγματα που δεν έγιναν ποτέ, και το παρόν νήμα το άνοιξες για έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Να θυμίσω πώς εσύ ήσουν ο κολλητός του προμότορα που έφαγε μπαν και χάθηκες μας και ηρεμήσουν τα πνεύματα κι επέστρεψες.

Να ήταν η ζήλεια ψώρα...

:hi:
Άνθρωπος που δημιουργεί δυο η και τρία νικνειμ που μιλάνε μεταξύ τους και που ο ενας δίνει συγχαρητήρια στον άλλον και κάνει high 5 με τον εαυτό του είναι για ψυχιατρική παρακολούθηση
και αυτός είσαι εσυ Αναπουρνιαρη
εγώ μια ζωή ο elganador ήμουν και ποτε μα ποτε δεν συστήθηκα με το νικνειμ μου. Γαμουσα και γαμαω όπως πάντα για την καυλα μου και την αρρώστια που έχω με το μουνι
εσυ γαμας για να πάρεις εκπτώσεις και να είσαι καλός πελάτης των γραφείων
αυτή είναι η διαφορα μας και άντε πήγαινε τώρα να ζητήσεις καμία έκπτωση όπως κανεις μπας και γαμησεις και ξεστραβωθείς

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.641
Πόντοι
2.046
Αυτός που λες είναι ο Υπεργαμάτος_ άντρας, που στα 56 του ρίχνει 25άρες μόνο με το look. Στην Ν. Υόρκη είχε δήθεν επιχείρηση και ακίνητα, μόνο που δεν είχε το ανάλογο επιχειρηματικό mindset κι του απέδειξα ότι έγραφε παπαριές, γιατί δεν ήξερε τι του γινόταν.

Ο άλλος που λέω έχει ένα νικ που θυμίζει Μέση Ανατολή (και η φάτσα του το ίδιο :grin: ). Άρχισε να ειρωνεύεται ότι κάθομαι όλη μέρα online και γράφω πράγματα της φαντασίας μου. Καταρχήν είμαι συνταξιούχος κι όσο θέλω κάθομαι. Επιπλέον έλειπα ένα μήνα και πιο πριν το Πάσχα έλειπα άλλον έναν κι αυτό φαίνεται από το αν ψάξει κανείς τα ποστς μου στην αναζήτηση. Δεν περιμένω να αποκτήσω ζωή στο bou. Τώρα που ήμουν Ελλάδα συναντήθηκα με μια influencer από Dubai για πιθανή μεντορέτα, αλλά δεν τα βρήκαμε. Δεν καυχιέμαι ότι έχω πάντα επιτυχίες. Και μιλάει ένας πουθενάς που η ζωή του είναι τα μπουρδέλα και το τσάμπιονς λίγκ. Δεν την λέω σε όσους πάνε στα μπουρδέλα γενικά, όπως μπορεί και βολεύεται ο καθένας, αρκεί να μην μου το παίζει μάγκας.

Έβγαλα λεφτά από το τραγούδι, τα επένδυσα σε ακίνητα κι έβγαλα περισσότερα. Δεν πρόκειται να τα πάρω μαζί μου και τα τρώω με μεντορέτες. Τι πρόβλημα έχουν κάποιοι; Δεν πρόκειται βέβαια ποτέ να παραδεχτεί ότι είναι αυτός, αλλά ούτως ή άλλως είναι ναυάγιο.

Ίσως έρθει να πει ότι γράφω παπαριές και για το τραγούδι. Αλλά ως μπουζουξής ή όποιος άλλος είναι μπουζουξής, μπορεί να διαπιστώσει αν λέω αλήθεια. Ας μου πει τραγούδια (που να τα έχω στο ρεπερτόριο μου) και θα του πω, με βάση τον τόνο που τα λέω, ποια είναι η ψηλότερη και ποια η χαμηλότερη νότα του τραγουδιού. Αυτά τα ξέρουμε, ώστε τις μέρες που δεν είναι καλά η φωνή, να αποφεύγουμε τα τραγούδια με οριακές νότες.

Πχ «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος» του Διονυσίου :grin:
σε τόνο Φα μινόρε, η ψηλότερη νότα είναι Ντο δίεση και η χαμηλότερη Σι ύφεση

Η τσοπάνα, μια που ρωτάς, είναι καλά και το μεντοριλίκι συνεχίζεται.
Η λάδια??

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.311
Πόντοι
27.636
Άνθρωπος που δημιουργεί δυο η και τρία νικνειμ που μιλάνε μεταξύ τους και που ο ενας δίνει συγχαρητήρια στον άλλον και κάνει high 5 με τον εαυτό του είναι για ψυχιατρική παρακολούθηση
και αυτός είσαι εσυ Αναπουρνιαρη
εγώ μια ζωή ο elganador ήμουν και ποτε μα ποτε δεν συστήθηκα με το νικνειμ μου. Γαμουσα και γαμαω όπως πάντα για την καυλα μου και την αρρώστια που έχω με το μουνι
εσυ γαμας για να πάρεις εκπτώσεις και να είσαι καλός πελάτης των γραφείων
αυτή είναι η διαφορα μας και άντε πήγαινε τώρα να ζητήσεις καμία έκπτωση όπως κανεις μπας και γαμησεις και ξεστραβωθείς

Εύγε αγαπητέ, το βρήκες! Δε θες να παραδεχτείς ότι λες μαλακίες. Μήπως εσύ είσαι ο ρουφιάνος και χρήζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης;

Γάμα όπως θες και γράφε ότι θέλεις! Λερωμένη τη φωλιά σου την έχεις!

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.815
Πόντοι
31.348
Εύγε αγαπητέ, το βρήκες! Δε θες να παραδεχτείς ότι λες μαλακίες. Μήπως εσύ είσαι ο ρουφιάνος και χρήζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης;

Γάμα όπως θες και γράφε ότι θέλεις! Λερωμένη τη φωλιά σου την έχεις!
Ο μαλακας δεν ξέρει ότι είναι μαλακας οι γύρω του υποφέρουν και το ξέρουν
το ίδιο συμβαίνει και με σένα
ολοι σε ξέρουν όλοι ξέρουν τι ρόλο βαράς μόνο εσυ δεν ξέρεις
σε τσούζει η αλήθεια αλλά εντάξει φτάνει πια με την υποκρισία
για πες σήμερα από που έχουμε έκπτωση και θα γράψουμε κριτικούλα

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.311
Πόντοι
27.636
Ο μαλακας δεν ξέρει ότι είναι μαλακας οι γύρω του υποφέρουν και το ξέρουν
το ίδιο συμβαίνει και με σένα
ολοι σε ξέρουν όλοι ξέρουν τι ρόλο βαράς μόνο εσυ δεν ξέρεις
σε τσούζει η αλήθεια αλλά εντάξει φτάνει πια με την υποκρισία
για πες σήμερα από που έχουμε έκπτωση και θα γράψουμε κριτικούλα

Συνέχισε όσο θες δεν τσιμπάω. Καλή σου συνέχεια αγαπητέ και μην ξεχνάς, τσίμπα την έκπτωση!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

Νομίζω ότι ξέφυγες.

Με ποιό δικαίωμα γράφεις ότι σου κατέβει στο μυαλό.

Προσπαθείς μάταια να συνδέσεις τα δύο nicknames.

Το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν αλλά φαίνεται ότι δεν βάζεις μυαλό.

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει.

Έχεις εμμονές.

Δεν έχω καμία σχεση με τον @bigmountain .

Λυπάμαι αλλά θα ζητήσω από τον @antisthenis να σε διαγράψει.

Κούρασες.

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.815
Πόντοι
31.348
Νομίζω ότι ξέφυγες.

Με ποιό δικαίωμα γράφεις ότι σου κατέβει στο μυαλό.

Προσπαθείς μάταια να συνδέσεις τα δύο nicknames.

Το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν αλλά φαίνεται ότι δεν βάζεις μυαλό.

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει.

Έχεις εμμονές.

Δεν έχω καμία σχεση με τον @bigmountain .

Λυπάμαι αλλά θα ζητήσω από τον @antisthenis να σε διαγράψει.

Κούρασες.
Ισχύει ότι είπα παραπάνω για τον μαλακα
ο ίδιος δεν το ξέρει
οι γύρω του υποφέρουν
Συνέχισε να λες το παραμύθι στον εαυτό σου στο τέλος θα το πιστέψεις και ο ίδιος

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
ο ίδιος δεν το ξέρει
οι γύρω του υποφέρουν
Συνέχισε να λες το παραμύθι στον εαυτό σου στο τέλος θα το πιστέψεις και ο ίδιος

Εγώ άλλα σου λέω.

Μη με μπλέκεις με τον @bigmountain .

Ανακάλεσε τις παπαριές που γράφεις.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Κουλ τούτο το νήμα. Έχει ενδιαφέρον. Βγαίνουν και άπλυτα στη φόρα.

Ο καθένας μας κουβαλάει την τρέλα του στο μπου.:grin:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.311
Πόντοι
27.636
ο ίδιος δεν το ξέρει
οι γύρω του υποφέρουν

Αλλιώς το ξεκίνησες κι αλλιώς το φέρνεις. Ξανασκέψου γιατί κάνεις φασαρία.

Άντε, γράψτε εσείς οι δυο ( Εσύ και ο bigmountain) ταυτόχρονα, μήπως και ξεφορτωθείτε τις κατηγορίες.

Λέμε, μήπως.:P

Κανένα άπλυτο, δεν έχω να κρύψω κάτι. Εσύ είσαι αυτός που έχει να κρύψει πολλά και πιάνεις φιλίες με ύποπτους.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Κανένα άπλυτο, δεν έχω να κρύψω κάτι. Εσύ είσαι αυτός που έχει να κρύψει πολλά και πιάνεις φιλίες με ύποπτους.

Ε, αφού το λες, κάπως θα μπορείς να το τεκμηριώσεις, σωστά;

Για πες, για πες. :grin:

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.815
Πόντοι
31.348
Κουλ τούτο το νήμα. Έχει ενδιαφέρον. Βγαίνουν και άπλυτα στη φόρα.

Ο καθένας μας κουβαλάει την τρέλα του στο μπου.:grin:
το μπου τα κατουράει όλα facebook ινστα τικ τοκ

ειναι το νούμερο ενα με διαφορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom